• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torkad frukt

Resultat för

Torkad frukt - Import och export

 1. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Företagets rötter sträcker sig till 1923, då Vicente Llopis Espinos startade en handel med spanska mandlar i Alicante. Företaget är numera känt som "Almendras Llopis" och bildades 1974, i samband med flytten till industriområdet Canastell i San Vicente del Raspeig. Under 1980-talet började företaget söka sig ut på den internationella marknaden, där det fortfarande är verksamt. Vi har mycket höga standarder när det gäller kvalitet och kundservice. Detta har alltid varit vårt signum - Metoderna har utan tvekan utvecklats, liksom marknadens krav på kvalitet och säkerhet, men vår passion för ett gott hantverk kvarstår. Industriell förädling av mandlar .Skalade och rostade mandlar och nötter .Andra nötter. Exportörer. Vi levererar mandel till de största internationella livsmedelsföretagen. Vi är en högklassig referens för livsmedelsindustrin när det gäller förädling av mandel.

  Webbplats Open In New icon
 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Bizim Anadolu Tarım grundades 1973. Företaget är specialiserat på leverans och produktion av ätbara frön och nötter. Företaget äger en av de största bearbetningslokalerna i Europa, där vi använder den allra senaste teknologin för att ta fram de bästa produkterna till våra klienter. Vi har ett stort utbud av fröer, bland annat: pumpafrön, solrosfrön, kaffebönor, mandlar, cashewnötter, kokos, valnötter, kikärtor och sojabönor. Våra fröer är välkända för oslagbar kvalitet och smak. Våra nyaste lokaler är försedda med den modernaste utrustningen för fröbearbetning och kan hantera över 80 ton om dagen. Utrustningen garanterar vår produktkvalitet. Lokalen producerar högsta kvalitet, varje dag. Med 50 års erfarenhet är Bizim Anadolu Tarım en av de äldsta och mest välkända exportörerna av jordbruksråvaror i Turkiet. Vi söker oss ständigt till innovation och utveckling, vilket har gjort det möjligt för oss att transformera företaget till ett ledande jordbruksföretag i Turkiet. Vi är kända för våra kvalitetsprodukter och vår service både nationellt och internationellt. Produktkvaliteten och kundnöjdheten är Bizim Anadolu Tarıms högsta prioritet. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 3. CASTLE FARMS

  Saudiarabien

  Verified by Europages badge

  CASTLE FARMS har odlat dadlar i Madina i Suadiarabien sedan 1970. Vårt sortiment består av flera olika sorters paketerade och ekologiska dadlar, av bland annat sorterna Ajwa, Safawi, Sukkari, Anbra med flera. Vi har dadelprodukter som dadelpasta, dadelsirap, dadelpulver och chokladdadlar, allt efter kundens behov. Vi kan skapa skräddarsydda produkter med vårt breda utbud av lyxiga presentaskar. Vi kan dessutom hjälpa dig att skapa ditt alldeles eget dadelmärke. Det är av högsta vikt för oss att betjäna våra lokala och globala klienter med den högsta kvalitetsstandarden, för att garantera deras nöjdhet. Vårt märke Castle Farms kombinerar moderna teknologier med mångåriga traditioner för att producera de bästa ekologiska dadlarna till konkurrenskraftiga priser. Inga kemikalier eller bekämpningsmedel används i produktionen. Vi använder naturliga gödningsmedel för att våra dadlar ska uppnå sina fulla smaker och näringsvärden. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 4. SOUTH ORGANIC

  Tunisien

  Verified by Europages badge

  SOUTH ORGANIC grundades 2001 och främjar ekologiskt jordbruk, socioekonomisk utveckling och miljöskydd. Våra åtaganden är de följande: 1/ Stödja små jordbrukare att rikta in sig på ekologisk produktion och övertyga dem om fördelarna för hälsan och miljön. 2/ Bättre utnyttja sin mark för att bli lönsammare. 3/ Ge teknisk hjälp och dela nödvändig information för att förbättra den allmänna kvalitén.4/ Vara en verkligt solidarisk partner för den hållbara utvecklingen i deras region. SOUTH ORGANIC erbjuder ett utbud Deglet Nour-dadlar, i synnerhet ekologiska dadlar. Främsta producent av ekologiska dadlar, SOUTH ORGANIC säkrar produktionen och grossistförsäljningen av tunisiska Deglet Nour-dadlar. Kontakta vår försäljningsservice nu. Vårt team svarar med glädje på era frågor snarast möjligt.

  Webbplats Open In New icon
 5. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH (HOWA) erbjuder torkad frukt, nötter och frön av högsta kvalitet till förmånliga priser. I vår IFS Food-certifierade anläggning ägnar vi oss åt import, export, partihandel och tjänster. Vårt utbud av tjänster och bearbetning omfattar rostning av nötter, blandning, packning och hackning av torkad frukt, nötter och frön. Alla våra produkter kommer från ekologiska eller traditionella odlingar och vi kontrollerar noga att de uppfyller europeisk och tysk livsmedelsstandard. Vi har vanligtvis långvariga relationer med våra globala leverantörer och är väl förtrogna med deras hållbara produktionsmetoder. Självklart levererar vi era produkter direkt till era lager eller butiker i Tyskland eller övriga Europa. Ett långt samarbete med vår huvudspeditör säkerställer att ni får era beställningar på utsatt tid. En sak är säker: Från HOWA får du endast naturliga produkter av allra högsta kvalitet.

  Webbplats Open In New icon
 2. TIM.CO LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TIM.KO är en rysk tillverkare av den otroliga, österländska sötsaken churchhela (chuch-hela), under varumärket MADZHO. Företaget prioriterar hög kvalitet och tillitsfulla relationer till klienter och samarbetspartners. Сhurchhela MADZHO är ett modernt, nyttigt tilltugg som ersätter vanliga sötsaker och chips, och uppskattas av hela familjen. Till fyllningen används valnöt, hasselnöt eller en blandning av nötter och torkad frukt. Skalet är gjort av fruktjuicer. Det är ett uråldrigt recept som faller väl in i den moderna hälsotrenden. Våra fördelar: - Råvaror av hög kvalitet (nötter, juicer); - Inga tillsatta konserveringsämnen eller smakämnen; - Minimal mängd tillsatt socker (enbart för att balansera sötheten hos den naturliga juicen); - Vakuumpaketering som bevarar produkten utan konserveringsmedel upp till 180 dagar; - Smaklig och smakrik (delikat, mild och frisk).

  Webbplats Open In New icon
 3. AS VI LEVERER

  Norge

  Verified by Europages badge

  As Vi Leverer är ett högteknologiskt handels- och tillverkningsföretag. Vi har tillverkat organisk och ickeorganisk gödningsutrustning de senaste tjugo åren. Vår utrustning säljs i 75 länder och är den populäraste utrustningen inom jordbruksgödning globalt. Med vår EMCC kan du alltid få en helhetslösning med rådgivning, designer, utrustning, installation, utbildning, akut understöd, fältunderstöd, reservdelar, rutinunderhåll. Vi har ett brett produktsortiment, bland annat drycker (kolsyrade drycker, energidrycker, ölsorter osv), torkade frukter och kryddor, oljor (solrosolja, nötolja osv), hälso- och sjukvårdsrelaterad utrustning (ansiktsskydd, handskar osv), mejeriprodukter, träpellets och mycket mer, som kan hittas på vår hemsida! Vi är inte bara grundade i den inhemska marknaden, utan riktar oss även mot internationella marknader. Vi har förbättrat vår teknik, organisering och andra aspekter med hjälp av svenska Las Daktronics. Genom att toppstyra vision och strategi, och genom att utföra produkthantering (organiseringskvalitet, teknik, testning och produktion) utefter internationella standarder skapar vi förstklassig teknik och service, och kräver perfektion genom hela verksamheten för våra kunders skull. Vi exporterar våra produkter till Kazakstan, Indien, Indonesien, Turkiet, Kanada, Afrika, och andra länder och regioner. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 4. MATTES KG

  Österrike

  Verified by Europages badge

  TRADING B.V. är ett privat handelsföretag i Nederländerna med huvudkontor i Rotterdam. Vi är fast beslutna att förse våra värdefulla kunder med globala affärslösningar, högkvalitativa märkesprodukter till överkomliga grossistpriser med de bästa logistiktjänsterna. Vi är en av Europas ledande handelsföretag, grossister och distributörer av drycker, inklusive läsk och energidrycker, alkoholhaltiga och alkoholfria öl, mjölk och mejeriprodukter inklusive barnmjölk, choklad och konfektyr, te och kaffe. Vi erbjuder företag över hela världen produkter från ledande tillverkare som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo och Ferrero. Vi har en omfattande leverantörskedja och goda relationer till olika tillverkare. Vi letar ständigt efter attraktiva och nischade produktkategorier och varumärken som är unika och intressanta för kunderna. Vi väljer tillförlitliga leverantörer som har produkter på lager och som är tillgängliga 48 timmar efter beställning. Vi är inte de första, vi är inte de enda, men vi är de bästa på att leverera FMCG-märken. Lika bra som om vi vore en del av ert eget företag. Vi är stolta över våra värderingar och letar ständigt efter nya affärsmöjligheter och innovativa lösningar för er.

  Webbplats Open In New icon
 5. FRUIT EXIM LLC

  Uzbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim är ett exportföretag med dinamisk utveckling i Uzbekistan. Vi är verksamma inom B2B med att förse andra länder med naturliga, färska, torkade eller bearbetade frukt- och grönsaksprodukter av hög kvalitet från Uzbekistan. Vårt företag sköter hela kedjan - från åkrarna till kundernas lagerlokaler. Vi är en länk mellan uzbekiska jordbrukare och importörer över hela världen och kan tillhandahålla ett brett utbud och önskade volymer av högkvalitativa produkter och tjänster, samt stabilitet och oslagbara villkor för importörer. Vi tillverkar och levererar produkter i enighet med internationella kvalitetsstandarder och strikt produktsäkerhetsövervakning. För att leva upp till våra kunders föränderliga krav och behov fokuserar vi på att förbättra kvaliteten på våra produkter och på teknologisk innovation. Företaget har nått sina mål med framgång i många år, och försett kunder över hela världen med de bästa kvalitetsprodukterna till konkurrenskraftiga priser, med enastående kvalitetsservice.

  Webbplats Open In New icon
 1. NADATY

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  Importör och återförsäljare, specialiserad på grossisthandel med dadlar från Arabien och andra ursprung sedan 2015, NADATY svarar på alla typer av förfrågningar: container, pall en eller flera referenser och UPS-sändningar i paket om 30 kg. Nadaty väljer ut enastående frukter för deras närings- och välgörande egenskaper. Deras vikt i den arabiska och muslimska kulturen gör dem till en produkt med växande efterfrågan.Nadaty importerar dadlar på den europeiska marknaden: Ajwa från Medina, Sukkari Rutab, Shagra, Barhi, Khudri, Safawi, och dadelpasta från Arabien. Nadaty erbjuder Medjool-dadlar från Jordanien och Marocko, Deglet Nour från Algeriet, Mazafati från Iran. Vi väljer ut certifierade leverantörer för deras erfarenhet inom export och deras noggrannhet inom optimerade tillverkarprocesser för kvalitetskontrollen (ISO 22000 och 9001, BRC och HACCP samt Global GAP för alla våra Ajwa-dadlar).

  Webbplats Open In New icon
 2. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by Europages badge

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

  Webbplats Open In New icon
 3. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by Europages badge

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

  Webbplats Open In New icon
 4. OLIS BELLAGUARDA

  Spanien

  Verified by Europages badge

  Olis Bellaguarda - Att producera en olja av hög kvalitet är den drivande kraften bakom vårt arbete.Hantverksarbetande producenter av Arbequina-olja sedan 1921. Vi odlar samma frukt sedan mer än 100 år, Arbequina-oliven, och utvinner dess olja, vilket garanterar Bellaguardas know-how kring oljor och kvaliteten av dess ensortsolja som är mycket uppskattad för sin aroms styrka.Olis Bellaguarda är ett företag bestående av 60 producenter som bevarar olivodlingstraditionen sedan tre generationer.

  Webbplats Open In New icon
 5. DRINKEAT OU

  Ukraina

  Verified by Europages badge

  Drinkeat OU är ett europeiskt företag inom export av livsmedelsprodukter från ukrainska tillverkare. Vi har kvalitetsprodukterna som uppfyller dina behov. Vi partihandlar med EU-länder, östasiatiska länder, Storbritannien osv. Alla produkter lever upp till kvalitetsstandarder - det bekräftas av relevanta certifikat. Vår personal väljer ut de rätta produkterna för dig till förmånliga priser i Ukraina, och hjälper till med tullklarering och leverans.

  Webbplats Open In New icon
 6. COUFIDOU-UPF

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  COUFIDOU ett kooperativ som företräder 65 producenter, förädlar och saluför torkade Agen-plommon, konventionellt och ekologiskt odlade i alla former. Vi finns i hjärtat av Périgord och bearbetar varje år 3 000 ton torkade plommon, varav hälften går till export. Vi erbjuder 5 produktlinjer med olika distributionsdestinationer. COUFIDOU säljer till såväl till varuhus och stormarknader som till grossister och även till detaljhandeln.

  Webbplats Open In New icon
 7. LA BATURRICA

  Spanien

  Verified by Europages badge
 8. ETIK ET BIO

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 9. GREENVRAC

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 10. PALIMEX

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 1. BRUNNER-ANLIKER AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. LA PRUNERAIE CHASSAT SARL

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. URBAN PHARM GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 4. GRAS IM GLAS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. SEBIG SPEISE-EIS- BEDARF IMPORTGES. MBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. A.M.A. GESELLSCHAFT FÜR FOOD BE- UND VERARBEITUNG MBH NUSSVEREDELUNGSMANUFAKTUR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. ANTONINO CAUDULLO SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. HERBBIO ABDIN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. TYTC TRADING COMPANY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 10. HANOJU DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filter

Resultat för

Torkad frukt - Import och export

Antal resultat

2 922 företag