• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • torkad frukt

Resultat för

Torkad frukt - Import och export

 1. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företagets rötter sträcker sig till 1923, då Vicente Llopis Espinos startade en handel med spanska mandlar i Alicante. Företaget är numera känt som "Almendras Llopis" och bildades 1974, i samband med flytten till industriområdet Canastell i San Vicente del Raspeig. Under 1980-talet började företaget söka sig ut på den internationella marknaden, där det fortfarande är verksamt. Vi har mycket höga standarder när det gäller kvalitet och kundservice. Detta har alltid varit vårt signum - Metoderna har utan tvekan utvecklats, liksom marknadens krav på kvalitet och säkerhet, men vår passion för ett gott hantverk kvarstår. Industriell förädling av mandlar .Skalade och rostade mandlar och nötter .Andra nötter. Exportörer. Vi levererar mandel till de största internationella livsmedelsföretagen. Vi är en högklassig referens för livsmedelsindustrin när det gäller förädling av mandel.

 2. BIZIM ANADOLU TARIM

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım grundades 1973. Företaget är specialiserat på leverans och produktion av ätbara frön och nötter. Företaget äger en av de största bearbetningslokalerna i Europa, där vi använder den allra senaste teknologin för att ta fram de bästa produkterna till våra klienter. Vi har ett stort utbud av fröer, bland annat: pumpafrön, solrosfrön, kaffebönor, mandlar, cashewnötter, kokos, valnötter, kikärtor och sojabönor. Våra fröer är välkända för oslagbar kvalitet och smak. Våra nyaste lokaler är försedda med den modernaste utrustningen för fröbearbetning och kan hantera över 80 ton om dagen. Utrustningen garanterar vår produktkvalitet. Lokalen producerar högsta kvalitet, varje dag. Med 50 års erfarenhet är Bizim Anadolu Tarım en av de äldsta och mest välkända exportörerna av jordbruksråvaror i Turkiet. Vi söker oss ständigt till innovation och utveckling, vilket har gjort det möjligt för oss att transformera företaget till ett ledande jordbruksföretag i Turkiet. Vi är kända för våra kvalitetsprodukter och vår service både nationellt och internationellt. Produktkvaliteten och kundnöjdheten är Bizim Anadolu Tarıms högsta prioritet. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

 3. KTRACO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 20 år är företaget KTRACO specialiserat på färska frukter och grönsaker och nötter, både hos producenter och distributörer. Företaget positionerar sig som professionella inom området, både vad gäller kännedomen av jordbruksprodukter, de olika sorterna, och deras tillgänglighet samtidigt som vi garanterar deras kvalitet. Det erbjuder endast färska frukter och grönsaker av hög kvalitet. Således erbjuder KTRACO endast produkter från dagliga leveranser som är tillgängliga på deras plattform för försäljning online. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Baycelik Tarim grundades 1975 och är en ledande tillverkare av frön för jordbruk i Denizli i Turkiet. Med 50 års industrierfarenhet har vi blivit en av de äldsta och mest välkända exportörerna av jordbruksråvaror i Turkiet. Vi är specialiserade på tillverkning och leverans av högkvalitativa ätbara frön och nötter. Vi är stolta över att äga en av Europas mest omfattande anläggningar, som är utrustad med den senaste tekniken för att vi ska kunna skapa enastäende produkter åt våra klienter. Baycelik Tarim erbjuder förstklassiga frön, främst pumpafrön, solrosfrön och valnötter. Våra solrosfrön väljs noggrant ut från de bördigaste jordarna i Turkiet, och raffineras med omsorg för att säkerställa deras överlägsna kvalitet och smak. Men en årlig raffineringskapacitet på 15 000 ton solrosfrön utvidgar vi vår anläggning kontinuerligt för att kunna möta en växande efterfrågan. Vi vill förse våra kunder med produkter och tjänster av allra bästa kvalitet. Vi strävar efter att ständigt utvecklas, så att vi blir det ledande jordbruksföretaget i Turkiet. Hos Baycelik Tarim är kundnöjdheten vår främsta prioritet. Vi är stolta över att omtalas för våra högkvalitativa produkter och tjänster, både inrikes och internationellt. Om du har frågor eller vill veta mer om företaget kan du gärna besöka vår hemsida, eller kontakta oss.

 5. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH grundades av två unga män som en bisyssla vid sidan av deras respektive heltidsarbeten sommaren 2014. Under våren 2017 flyttade vi in i våra nuvarande arbetslokaler på c: a 1 500 kvm. Oavsett om det rör sig om prestationshöjande sportartiklar, artiklar för allmänt välmående eller hälsoartiklar erbjuder Buxtrade GmbH högklassiga produkter i ett brett sortiment. Från vårt huvudkontor, som ligger strax söder om Hamburg, är det inte långt till stadens hamn. Vårt breda produktsortiment som omfattar områdena sötningsmedel | supermat | livsmedelstillsatser | kosttillskott | kryddor | aromer och nötartiklar. Samtliga beställningar anpassas efter kundens behov, vare sig artiklarna ska användas i privathushåll eller för livsmedelstillverkning, från 100 g upp till partimängder i pallformat.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH (HOWA) erbjuder torkad frukt, nötter och frön av högsta kvalitet till förmånliga priser. I vår IFS Food-certifierade anläggning ägnar vi oss åt import, export, partihandel och tjänster. Vårt utbud av tjänster och bearbetning omfattar rostning av nötter, blandning, packning och hackning av torkad frukt, nötter och frön. Alla våra produkter kommer från ekologiska eller traditionella odlingar och vi kontrollerar noga att de uppfyller europeisk och tysk livsmedelsstandard. Vi har vanligtvis långvariga relationer med våra globala leverantörer och är väl förtrogna med deras hållbara produktionsmetoder. Självklart levererar vi era produkter direkt till era lager eller butiker i Tyskland eller övriga Europa. Ett långt samarbete med vår huvudspeditör säkerställer att ni får era beställningar på utsatt tid. En sak är säker: Från HOWA får du endast naturliga produkter av allra högsta kvalitet.

 2. MAISON BOTEH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  MAISON BOTEH är ett familjeföretag grundat av en moder och hennes son, specialiserat på delikatessprodukter med persiska/iranska smaker. Våra produkter är hantverksmässigt framställda och blandar kreativitet med passion för iranska köket. Vi erbjuder också två andra tjänster: Framtagning av produkter utan märke och sourcing av produkter made in France. Ytterligare detaljer nedan: Vi har flera aktiviteter: 1/ Försäljning av produkterna MAISON BOTEH : • En unik produkt: Det svarta guldet, pasta på svart citron från Iran, • Sylter med persiska smaker (se produkter). - Tillgängliga i format: Retail eller HORECA: Mellan 100 och 500 g / Hotellbranschen: 28 g, 42 g, - Ekologiskt möjligt, - Certifieringar IFS • Kryddor (saffran, sumak m.m.), nötter (pistasch, vildmandel m.m.) eller frystorkad frukt (frystorkade jordgubbar, frystorkad mango från Iran, - Ekologiskt möjligt. 2/ Leverantör av produkter utan märke: - Vi skapar recept för er. - Vi tar fram etiketten tillsammans om ni inte har någon grafisk designer. - Vi hjälper er att sammanställa kravspecifikationerna. 3/ Sourcing av gastronomiska produkter Made in France: - Ett nätverk av partner ger oss möjlighet att hjälpa er i ert sökande efter produkter made in France. Olja, smaksättare, sylter m.m. Med la MAISON BOTEH är allt möjligt. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för att på bästa vis svara på era förväntningar och behov.

 3. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Med över 20 års erfarenhet inom livsmedelshandel välkomnar Bernis Food dig att uppleva smakerna hos de mest unika och ekologiska torkade frukterna och grönsakerna på ditt bord. Våra torkade livsmedel är producerade på lokala bondgårdar och torkade för hand. Med våra torkade livsmedel kommer du påminnas om smakerna från din mormors bord. Smaken av 100 % naturliga och lokalproducerade torkade råvaror kommer att ge dina smaklökar en upplevelse. Våra produkter odlas i Anatoliens bördiga jord, och vi torkar dem i solen. Torkningsprocessen sköts av solen, helt naturligt, och vi följer mycket strika hygieniska rutiner. Bernis Food leverar sina produkter till ditt kök utan att påverka deras fräschhet och naturlighet. Vi leverar våra högkvalitativa produkter över hela världen till de bästa priserna. Vi har ett omfattande sortiment av torkade frukter och grönsaker: •Torkade tomater •Torkade fikon •Torkade haricotverter •Torkad banan •Torkat äpple •Torkade jordgubbar •Torkade vindruvor •Torkad aubergine •Torkad svamp. Utforska mer om vårt produktsortiment i katalogen på vår hemsida! Våra produkter odlas och torkas utan kemikalier eller insektsbekämpande medel. Med oss får du pålitliga, naturliga smaker. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER är ett produktion- och exportföretag och ledande specialist inom vegetabiliska oljor av solrosfrön, majs, palm samt inom tillverkningen av konserver med frukt och grönsaker, nötter, frystorkad mjölk, såser och pastaprodukter. Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud färska och frysta produkter av hög kvalitet odlade på ett hållbart och miljövänligt vis. Våra kvalitetsoljor, som olivolja, solrosolja, majsolja, är noggrant utvalda för deras kvalitet och enastående smak. Vi arbetar med lokala jordbrukare och internationella leverantörer. Vårt team som är inriktat på yrkesfolk inom export och på distribution har djupt expertkunnande inom detta område och kan svara på varje kunds specifika behov (importörer, exportörer, grossister, inköpscentraler, jordbruksindustrin, m.m.) Hos Eden Farmer åtar vi oss att leverera de bästa produkterna och sunda och utsökta livsmedel till alla våra kunder i Frankrike och på export genom att stödja våra lokala och internationella leverantörer.

 5. KURUNE GIDA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda är en professionell producent av torkade frukter och grönsaker i Turkiet. Vi sätter din hälsa i första rummet genom att erbjuda ett produktsortiment som är fritt från färgämnen och tillsatser. Vårt uppdrag är att inspirera hälsosamma val, för en bättre morgondag. Vi drar nytt av Turkiets mångfaldiga klimat och bördiga jord, och sourcar produkter från bönder som odlar nyttiga grödor av bästa kvalitet över hela landet. Vår toppmoderna torkningsprocess äger rum i en ren och hygienisk inomhusmiljö. Genom att använda en livsmedelstorkningsprocess eliminerar vi risken för kontaminering av smuts, bakterier och mögel. Våra produkter torkas naturligt och får behålla sin naturliga smak utan att exponeras för solen eller utomhuskontakt. Varför bör man välja oss? Torkade livsmedelsprodukter har överlägsen hållbarhet och kan lagras under långa perioder. Det gör dem till ett mångsidigt alternativ för en mängd olika recept, snacks, nyttig och fiberrik mat för atleter samt för camping och resa. Hos Kurune Food lägger vi vikt vid färska, högkvalitativa råvaror, strikt efterföljda hygienregler och lämpliga produktionsmetoder. Kurune Food har en mängd olika torkade frukter och grönsaker. Alla är fria från färgämnen och tillsatser. Vårt sortiment tillfredsställer alla möjliga smaker. Vi har äpplen, jordgubbar, bananer, apelsiner, tomater och många fler nyttiga frukter och grönsaker. Kontakta oss för mer information.

 1. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 2. AGROAZ FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Hos AGROAZ FRANCE är vi stolta att erbjuda er algeriska dadlar av högsta kvalitet. Våra åtaganden för kvalitet är orubbliga, och vi förstår att det är av avgörande betydelse att leverera helt oklanderliga produkter till sina kunder. Våra dadlar odlas i Algeriets bördiga jord och är resultatet av nedärvda kunskaper som förts vidare från generation till generation. Denna know-how, i kombination med ett idealiskt klimat och riklig solbestrålning, ger dadlar av enastående kvalitet. Varje dadel väljs noggrant ut för att garantera en autentisk smak, en utsökt textur och ojämförlig färskhet. Vare sig ni är en dadelfantast eller ni upptäcker denna delikata frukt för första gången, kan ni vara säkra på att ni kommer att förtjusas av AGROAZ FRANCE dadlar. Mer en enkel produkt, är AGROAZ FRANCE dadlar en verklig inbjudan till fjärran länder. Låt er hänföras av våra dadlars förtrollande smaker och fylliga texturer, och upptäck en värld av njutning och läckerhet. Lita på AGROAZ FRANCE för att erbjuda marknadens bästa algeriska dadlar.

 1. LARO SP Z O.O. SP.K

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är stolta över att vara Polens största tillverkare av karamelliserade nötter. Vår trettio år långa historia har positionerat oss som en pålitlig och trovärdig samarbetspartner inom industrin. Som en tillverkare bygger vårt rykte på våra omfattande produktionsmöjligheter och höga produktionskapacitet. Vår högsta prioritet är produkternas säkerhet och kvalitet. Vi följer internationella IFS-standarder för att säkerställa perfektion. Vårt mångfaldiga sortiment av läckerheter innefattar många olika alternativ: Nötter i kola, blandade torkade frukter, råa eller rostade nötter, salta snacks med torkad frukt, belagda nötter, knaprig majs och bondbönor, barer med frukt och nötter, energibollar, frukt och nötter täckta i choklad, premiumpraliner och sockerfri choklad, majschips med choklad. Vi drivs av en kärlek för unika smaker och skapar fängslande tilltugg samtidigt som vi upprätthåller de högsta kvalitetsstandarderna hos våra ingredienser. Det är ett nöje för oss att skapa härliga snacks, och vi är inte nöjda förrän vi vet att vi har uppnått perfektion. Om du vill köpa våra produkter eller utforska möjligheten att skapa ditt eget varumärke ska du inte tveka att kontakta oss. Vi vill gärna samarbeta med dig, och dela fler sötsaker med världen. Utforska även vårt andra märke CHAOS Be My Box - en samling av unika gåvouppsättningar.

 2. L'ARBRE PERSAN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  L'Arbre Persan är ett märke som importerar nötter och torkad frukt av högsta kvalitet som följer gällande livsmedelsstandarder och bestämmelser. Märkets grundare har levt i Iran och i Afghanistan, där användningen av nötter och torkad frukt i maten och i bakelser är vanlig. Emellertid fann de, när de kom till Frankrike, att det var svårt att finna specifika produkter från dessa länder och de beslöt att åtgärda detta genom att erbjuda nötter och torkad frukt av hög kvalitet och nötbaserade pulver och pastor. L'Arbre Persan erbjuder flera kollektioner för att tillfredsställa de olika användningspreferenserna: Tidslösa: pistasch från Ispahan, mandel från Samangan, rostade kikärtor från Badakhshan, Mazafati-dadlar och oliver från Böhmen. Läckergom: produkter med saffran från Iran, rosparfymerad mandel och pistasch med saffran, m.m. Fruktigt: produkter som berberis från Mashad, plommon från Parwan, fikon från Ghazni, torkade aprikoser från Peshak och Kishtai, samt olika typer av russin. Grainée erbjuder melonfrön från Herat, pumpafrön och rostade vattenmelonfrön. Blommigt: produkter som saffran från Afghanistan, Khatmi-blomma och ros från Iran. För konditorimästare erbjuder L'Arbre Persan nötbaserade pulver och mjöler. Genom vårt märke önskar vi stöda och utveckla det lokala jordbruket i dessa länder.

 3. SYNCHRO PAWEŁ KOTECKI

  Polen

  Verified by europages badge

  SYNCHRO Organic Food Poland är specialiserade på nötter, torkad frukt, kryddor och örter. Vi har en stabil och pålitlig närvaro på den polska marknaden sedan över 25 år tillbaka. Vår djupgående erfarenhet gör oss till experter i att sourca förstklassiga nötter, torkad frukt, kryddor och örter från hela världen. Vårt mångfaldiga sortiment innefattar tropiska torkade frukter, nötter, frön gjorda för olja (som sesam-, nattjus-, chia- och pumpafrön). Himmelska nötter: hasselnötter, mandlar, pistagenötter, cashewnötter, makadamianötter och blandade sorter. Vi är din exklusiva källa till unika utbud av sultanadruvor, mangofrukter, dadlar, torkade plommon, aprikoser och kanderad frukt. En symfoni av kryddor: mejram, svartpeppar, allkrydda, muskot med mera. Upptäck specialkryddor som tej patta, meleguetapeppar, curryblad och zaatar. Förhöj din kulinariska upplevelse med våra varierade kryddblandningar. Teer och bontaniska under: våra kurerade teer och örter från Indien; svart, grönt och vitt te. Omge dig av de förtrollande aromerna av Brahmi, Amla, Ashwagandha med flera. Vårt inhemska utbud, från Polen: gryn, hirsgryn, nattljusfrön, linfrön, pumpafrön, italienska och grekiska nötter, torkade morötter, persilja, gröna bönor och haricotverter. Med certifierad perfektion och en hängivenhet till kvalitet levererar vi enastående ekologiska varor, skapade för att tillfredsställa dina behov.

 4. CAVAS INTERNATIONAL B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget CAVAS INTERNATIONAL B.V., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Frysta och djupfrysta livsmedel. Företaget är även verksamt inom Djupfryst frukt, Djupfrysta grönsaker, Frukt och grönsaker - Import/export, Livsmedel - Import/Export, Torkad frukt, Kryddor, Torkad frukt, Djupfryst frukt, och Djupfrysta grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Alblasserdam, Nederländerna.

 5. HWB NUSSWELT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi kombinerar produkter, expertis och kapacitet vid våra tre anläggningar i Tyskland. Allt är möjligt – med den senaste tekniken. Nötter av hög kvalitet bearbetas till vanliga former hos oss: de hackas, hyvlas, görs till spån, görs till pasta, pulverisera, rostas, saltas, hålls naturella, karamelliseras eller blir till krokant. Vi är även specialister på förpackningar – om det så är för detalj- eller partihandel, eller för industrin. Med våra förpackningslösningar är möjligheterna nästintill oändliga. Företagets historia går tillbaka till 1990. I sann hansatradition reser vi sedan flera årtionden över hela världen för att skaffa de bästa råvarorna direkt från källan. I decennier har vi handlat med kryddor och torkad frukt. Idag dominerar nötter av alla de slag vårt produktsortiment. Tillsammans med Moll-Marzipan i Berlin och König Backmittel i Werl har vi dessutom stabila systerbolag som kan förädla våra produkter ännu bättre och erbjuda konkurrenskraftiga produkter.

 6. PACS CORPORATION

  Spanien

  Verified by europages badge

  PACS International är ett spanskt företag etablerat i Barcelona specialiserat på internationell distribution av kompletta lösningar för råämnen, ingredienser, förpackningar (glas, plast, aluminium, PVC / PVDC) och för tillverkning för tredje part, läkemedelsindustrin, kosmetika, personlig hygien och livsmedel.

 7. LA CASARECCIA

  Italien

  Verified by europages badge

  La Casareccia, med kontor på Via Stabia i Sant 'Antonio Abate (NA), är ett konserveringsföretag för livsmedel, från tomater till baljväxter, grönsaker utvalda och förpackade med största omsorg. Företaget uppfyller de standarder som krävs för UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD-certifieringar.

 8. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA erbjuder Made in Italy över hela världen. God italiensk pasta, fryst pizza, tomater (krossade, skalade tomater, färdiga såser etc.), torkad frukt, fruktjuicer och specialpastor (glutenfri pasta, dinkelpasta, ekologisk pasta, baljväxtpasta) I 30 år, vi tar hand om våra kunder, garanterar produktkvalitet, kommersiell effektivitet och assistans. ISO, IFS, BRC certifierade företag m.m. för att säkerställa internationella handelskrav.

 1. GREEN BEAN

  Polen

  Verified by europages badge

  Green Bean är en grossist belägen nära Wroclaw i Polen. Med huvudverksamhet inom sektorn för färska frukter och grönsaker är företaget även närvarande inom sektorerna för frysta frukter och grönsaker, torkad frukt, konventionella och ekologiska produkter, svamp, ätbara rötter - import/export. Vi levererar frukt och grönt, och förser våra kunder med färska, högkvalitativa varor till konkurrenskraftiga priser.

 2. FRUIT ITALY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Fruit Italy är en grossist för frukt och grönsaker med toppkvalitet. Vi följer noggrant trenden på frukt- och grönsaksmarknaden så att vi kan erbjuda dig det bästa priset för tillfället. Utbudet sträcker sig från klassiska grönsaker från hela Italien till produkter som valt ut särskilt från specifika fruktodlingar som äpplen från Trentino. För frukt och grönsaker utanför säsong garanterar vår exportverksamhet att vi alltid har de viktigaste produkterna.

 3. ECOFRUIT (GREEN DESERT LLC)

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  EcoFruit är en grossisteverantör av torkad och färsk frukt, grönsaker och nötter, meloner och kompotter som är belägen i Uzbekistan. Vi för verksamhetsloggar över global logistik; vi fraktar och exporterar över hela världen. Vi är djupt investerade i våra klienter och har ett individuellt förhållningssätt till deras behov. Vi har över 100 olika typer av produkter som är naturliga, miljövänliga och med individuella kvalitetscertifikat. Du kan beställa smakprover av våra produkter.

 4. KHIDIR FARM

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfarenhet är Xidir det bästa valet för import av mos, ärtor, russin, bönor, valnötter och torkad frukt direkt från förstahandskällan. Vi exporterar din produkter över hela världen – till Kina, Korea, Turkiet och Europa. Vårt företag är effektivt och våra tjänster är licensierade. Våra produkter är certifierade, av hög kvalitet och till rimliga priser. Naturprodukterna odlas av jordbrukare utan kemikalier och varje produkt har kvalitetsgaranti och kundnöjdhet. Med vårt gedigna arbete har vi vunnit kundernas förtroende

 5. BIOGUMUS FARM

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Biogumus farm har mer än 10 års erfarenhet av produktion och export av grönsaker, frukt och nötter till Europa. Vi erbjuder och garanterar leverans av hälsosamma och ekologiska produkter i toppklass, tillverkade utan konserveringsmedel. Vår produktion är certifierad med: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Vi kontrollerar hela värdekedjan och tar hand om varje steg i processen, från urvalet av frön för odling, skörd och produktion av torkade produkter till förpackning och leverans till kund.

 6. GLORIOUS TRADE OF CA LIMITED LIABILITY COMPANY

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Glorius Trade är en grossist för torkade frukter. Våra produkter tas fram med traditionella torkningsmetoder och odlas i ett ekologiskt rent och unikt klimat under den varma solen i vindsvept bergsterräng, där de bevattnas med flodvatten. Därför utmärks våra produkter av en unik smak som står sig mycket väl på marknaden. Vi erbjuder nötter och torkad frukt: mandlar, mandelkärnor, jordnötter, skalade valnötter, pistachnötter, pistaschkärnor; svarta russin, gula russin, aprikoser och katrinplommon

 7. SULTAN AGRO IMPEKS

  Uzbekistan

  Verified by europages badge

  Sultan Agro har med stor framgång exporterat torkad frukt, baljväxter och nötter under 5 år. Alla våra produkter framställs i Uzbekistan. vårt främsta mål är att hela tiden öka antalet nöjda kunder. Vi kontrollerar produktkvaliteten två gånger – först på odlingen och därefter i lagerbyggnaden genom att involvera dussintals specialister. Vi väljer även transportbehållare med omsorg, låter kunderna spåra sina ordrar och erbjuder full kompensation för skador till följd av defekter som kan härledas till oss.

 8. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget KAYADERELI CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Trdi gradbeni materiali, Pipelines, Industrirörläggning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Tillsatser för cement och murbruk, Torkad frukt, frukt färsk, och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 9. LA BATURRICA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget LA BATURRICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom ugnar för att torka frukt, torkad frukt i bägare, frukt för hotellverksamhet, rostning av torkad frukt, förpackning av torkad frukt, och tillverkare och grossister av torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 10. ETIK ET BIO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ETIK ET BIO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, Organics - livsmedel, Biokosmetika- Produkter, Organic chocolate, och ekologisk torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Olivet, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Torkad frukt - Import och export

Antal resultat

2 927 Företag