• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tjänster till havs

Resultat för

Tjänster till havs - Import och export

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MAINTENANCE PARTNERS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Tekniskt industriellt underhåll, Återspolning av elmotorer, Reparation av ångturbiner, Besiktning av kolvkompressorer, Rotorreparationer, Underhåll av vindturbin, Reparation av vakuumblåsmaskin, Reparation av centrifugalkompressor, och baklängeskonstruktion för reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Zwijndrecht, Belgien.

 2. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danmark

  Företaget A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummi - Produkter. Företaget är även verksamt inom Gummi-industri - Maskiner och utrustning, Gummi - Produkter för byggnadsindustrin, Tjänster till havs, Gummi-industri - Maskiner och utrustning, Gummi - Produkter för byggnadsindustrin, Tjänster till havs, och artiklar i gummi för utvinningsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Nørresundby, Danmark.

 3. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Kamerun

  Företaget CAMEROON DIVING SERVICES LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom ubåtar, bågsvetsning under vatten, och Undervattensarbeten. Företagets huvudkontor finns i Douala, Kamerun.

 4. OEG OFFSHORE LTD

  Förenade kungariket

  Företaget OEG OFFSHORE LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom ingenjörs- och teknikutredningar för plattformar och anläggningar offshore, och logistiktjänster. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 5. OUTSOURCING UKRAINE

  Ukraina

  Företaget OUTSOURCING UKRAINE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Design och utveckling av programvaror. Företaget är även verksamt inom Razvoj spletnih strani, Datainmatning, Tjänster till havs, Dataanalys, Razvoj spletnih strani, Datainmatning, Tjänster till havs, och Dataanalys. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhia, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GWS OFFSHORE

  Liechtenstein, furstendömet

  Företaget GWS OFFSHORE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Balzers, Liechtenstein, furstendömet.

 2. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  Förenta Staterna

  Företaget OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Schaumburg Il, Förenta Staterna.

 3. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Nederländerna

  Företaget TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom vindkraft. Företagets huvudkontor finns i Rotterdam, Nederländerna.

 4. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litauen

  Företaget UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom lönesättning, Personalförvaltning, och fartygstjänster. Företagets huvudkontor finns i Klaipeda, Litauen.

 5. EASTVANTAGE

  Belgien

  Företaget EASTVANTAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Brussels, Belgien.

 1. VIDURTA

  Frankrike

  Företaget VIDURTA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom IT-personal - Rekrytering och anställning, IT-tjänster, Razvoj spletnih strani, indiska språk, IT-personal - Rekrytering och anställning, IT-tjänster, och Razvoj spletnih strani. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 2. SIMEX AS

  Norge

  Företaget SIMEX AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Behandling av luft - Apparater och anläggningar, Kommersiell och industriell nedkylning - Apparater och anläggningar, värmepanna, Olje- och gasledningar - Anläggningar, Behandling av luft - Apparater och anläggningar, och Kommersiell och industriell nedkylning - Apparater och anläggningar. Företagets huvudkontor finns i Stavanger, Norge.

 1. EASTVANTAGE

  Filippinerna

  Företaget EASTVANTAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Metro Manila, Filippinerna.

 2. NORSEA GROUP DENMARK

  Danmark

  Företaget NORSEA GROUP DENMARK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Esbjerg, Danmark.

 3. APS S.P.A.

  Italien

  Företaget APS S.P.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Industrianläggningar - Bygg, Industrianläggningar - Bygg, och anläggningar och utrustning för oljeraffinaderier. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 4. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgien

  Företaget SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Offshoreplattformar - Konstruktion, Offshoreplattformar - Konstruktion, och arbeten offshore. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 5. 1VU

  Tunisien

  Företaget 1VU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Informationsteknik - Programvara. Företaget är även verksamt inom Tjänster till havs, offshore-plattformar och anläggningar, och Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 6. PROSPECTACY LIMITED

  Cypern

  Företaget PROSPECTACY LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom internationell skatteplanering. Företagets huvudkontor finns i Nicosia, Cypern.

 7. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Brasilien

  Företaget SQUARTZ TECHNOLOGIES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom programvara, och informationssystem. Företagets huvudkontor finns i CURITIBA, Brasilien.

 8. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italien

  Företaget AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Sant'andrea Frius, Italien.

 1. GOLD IT INTERACTIVE

  Förenta Staterna

  Företaget GOLD IT INTERACTIVE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Princeton, Förenta Staterna.

 2. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Nederländerna

  Företaget CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Utrecht, Nederländerna.

 3. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italien

  Företaget PROSPEZIONI S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Turbinborrningstjänster, Brunnsborrningstjänster, Turbinborrningstjänster, och Brunnsborrningstjänster. Företagets huvudkontor finns i Montalto Uffugo, Italien.

 4. MEA GLOBAL SERVICES

  Tunisien

  Företaget MEA GLOBAL SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 5. AVENTA GROUP

  Frankrike

  Företaget AVENTA GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 6. PERGEMINE S.P.A.

  Italien

  Företaget PERGEMINE S.P.A., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Tjänster till havs, Kärnborrningsapparater, Tjänster till havs, och Kärnborrningsapparater. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 7. SAM SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Företaget SAM SOLUTIONS GMBH, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom Rådgivningstjänst för datasäkerhet. Företagets huvudkontor finns i Gilching, Tyskland.

 8. CARDUCCI FRATELLI

  Italien

 9. I.LA.SPE. - IMPRESA LAVORI SPECIALISTICI - S.R.L.S. UNIPERSONALE

  Italien

 10. VINCIGUERRA SRLS

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis