• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tjänster på land och till havs

Resultat för

Tjänster på land och till havs - Import och export

 1. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Schweiz

  Företaget KONPLAN SYSTEMHAUS AG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företagets huvudkontor finns i Rotkreuz, Schweiz.

 2. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Turkiet

  Företaget SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom geologiska provborrningar, geologiska undersökningar, Markborrning, och Geotekniska lösningar för golv. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. GN SOLIDS CONTROL UK

  Förenade kungariket

  Företaget GN SOLIDS CONTROL UK, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom Pumpar, och Pumpar. Företagets huvudkontor finns i Chatham, Förenade kungariket.

 4. EXSIF OCS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget EXSIF OCS LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Lagringstankar. Företaget är även verksamt inom Tjänster på land och till havs, Horisontala lagringskar, och Tjänster på land och till havs. Företagets huvudkontor finns i Aberdeen, Förenade kungariket.

 5. JENZ PEOPLE

  Nederländerna

  Företaget JENZ PEOPLE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Personalavdelningar - extern administration. Företaget är även verksamt inom Tillfällig hjälp - internationell personalrekrytering, Tjänster på land och till havs, optimering av mänskliga resurser, arbeten offshore, Tillfällig hjälp - internationell personalrekrytering, och Tjänster på land och till havs. Företagets huvudkontor finns i Geleen, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EUROSKYPARK GMBH

  Tyskland

  Företaget EUROSKYPARK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Satellitutrustning. Företaget är även verksamt inom Tjänster på land och till havs, Tjänster på land och till havs, och b2b-tjänster. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 2. HI-TECH ITO

  Förenta Staterna

  Företaget HI-TECH ITO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företagets huvudkontor finns i Santa Clara, Förenta Staterna.

 3. ILLIATIV SERVICES

  Marocko

  Företaget ILLIATIV SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom Editor för programvara, och Webbsidor, produktion och administration. Företagets huvudkontor finns i Marrakech, Marocko.

 4. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugal

  Företaget OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom Prov och test, ej skadliga, Prov och test, ej skadliga, och underhåll båtar. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 5. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Schweiz

  Företaget FIDUSUISSE OFFSHORE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom Rådgivning vid företagsstart. Företagets huvudkontor finns i Geneve, Schweiz.

 1. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning, och Borrning och arborrning - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Celle, Tyskland.

 2. SMARTCOM

  Marocko

  Företaget SMARTCOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom call center. Företagets huvudkontor finns i Fes, Marocko.

 1. PROSERV OIL & GAS INTERNATIONAL INC LLC

  Förenade arabstaterna

  Företaget PROSERV OIL & GAS INTERNATIONAL INC LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företaget är även verksamt inom elektrisk marin motor, och vattenpumpar. Företagets huvudkontor finns i Dubai, Förenade arabstaterna.

 2. LIONS IN LAW CORP

  Belize

  Företaget LIONS IN LAW CORP, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Tjänster på land och till havs. Företagets huvudkontor finns i Belize City, Belize.

 3. LS TRANSPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LS TRANSPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Prevoz blaga. Företaget är även verksamt inom Vägtransporter, Förvaring och lagring - Service, Expresstransporter, Vägtransport - logistik, Vägtransporter, transportföretag, transporttjänster, freight transportation, och tjänster för lastbilsgods. Företagets huvudkontor finns i Grand Quevilly, Frankrike.

 4. JOSÉTHEODORO UNIPESSOAL

  Portugal

  Företaget JOSÉTHEODORO UNIPESSOAL, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Speditörer och grupperingstjänster. Företaget är även verksamt inom tjänster för lastbilsgods, och tjänster för varor som fraktats på land. Företagets huvudkontor finns i Sao Domingos De Rana, Portugal.

 5. GEBA TRANS

  Nederländerna

  Företaget GEBA TRANS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport - logistik. Företaget är även verksamt inom tjänster för järnvägsgods, och tjänster för varor som fraktats på land. Företagets huvudkontor finns i Venlo, Nederländerna.

 6. CUGNASCO TRASPORTI VARESE

  Italien

  Företaget CUGNASCO TRASPORTI VARESE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransport - logistik. Företaget är även verksamt inom tjänster för lastbilsgods, och tjänster för varor som fraktats på land. Företagets huvudkontor finns i Varese, Italien.

 7. VIDURTA

  Frankrike

  Företaget VIDURTA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster till havs. Företaget är även verksamt inom IT-personal - Rekrytering och anställning, IT-tjänster, Razvoj spletnih strani, indiska språk, IT-personal - Rekrytering och anställning, IT-tjänster, och Razvoj spletnih strani. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 8. ONE UNION SOLUTIOS B.V

  Nederländerna

  Företaget ONE UNION SOLUTIOS B.V, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Internationell transport - Agenturer. Företaget är även verksamt inom tjänster för varor som fraktats på land, flygtransporter, och tjänster för import och export. Företagets huvudkontor finns i Haarlem, Nederländerna.

 1. TROUVE TON TRANSPORT

  Frankrike

  Företaget TROUVE TON TRANSPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom tjänster för lastbilsgods, flyttning, gruppering av varutransporter med lastbil, och tjänster för varor som fraktats på land. Företagets huvudkontor finns i Couternon, Frankrike.