• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tjänster för trädgård och skogsbruk- trädgårdsarkitekt

Resultat för

Tjänster för trädgård och skogsbruk- trädgårdsarkitekt - Import och export

 1. OMEGA 69

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget OMEGA 69, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Trädbeskärning, trädfällning, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, periodiskt underhåll av trädgårdar, Trädbeskärning, trädfällning, och schaktning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Fons, Frankrike.

 2. SHEEP-CLEANER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SHEEP-CLEANER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Montgobert, Frankrike.

 3. TITIS ESPACE VERT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TITIS ESPACE VERT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, trädgårdsarbete, inredning av utemiljöer, och naturlig och vegetabilisk inhägnadsbarriär. Företagets huvudkontor finns i Aulnay Sous Bois, Frankrike.

 4. LA VISION VERTE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA VISION VERTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, periodiskt underhåll av trädgårdar, trädfällning, trädgårdsarbete, och Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll. Företagets huvudkontor finns i L'etang-La-Ville, Frankrike.

 5. EDIL SERVICE LANZA SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Edilservizi Lanza består av en grupp passionerade människor som erbjuder tjänster som går från appliceringen av torra system för inomhusbruk till slutarbeten på öppna utrymmen, över industrigolv och inredning av butiker, trädgårdsskötsel, lastbilstransport och målning av byggnader. Företaget är verksamt i Italien, med seriositet och professionalism.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spanien

  Företaget IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom pergolor. Företagets huvudkontor finns i Sant Cugat Del Vallès, Barcelona, Spanien.

 2. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Förenade kungariket

  Företaget MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Byggnader för industribruk - Företag. Företaget är även verksamt inom Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, konstruktioner byggnader, Byggnadsrestaurationer och återkonstruktioner, och Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italien

  Företaget GIARDINAGGIO E AMBIENTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom försäljning av trädgårdsplantor, design av grönområden och trädgårdar, och plantor för balkonglådor. Företagets huvudkontor finns i Castiglione Della Pescaia, Italien.

 4. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Schweiz

  Företaget AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Bollingen, Schweiz.

 5. COFAR S.R.L.

  Italien

  Företaget COFAR S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom trädfällning, naturteknik, miljösanering, och underhåll av offentliga grönområden. Företagets huvudkontor finns i Castelnovo Ne' Monti, Italien.

 1. EUROCESPED®

  Spanien

  Företaget EUROCESPED®, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom syntetiska örter, naturgräs för idrottsanläggningar, anläggning utrullningsbara gräsmattor, och gräsmatta inom 24 timmar. Företagets huvudkontor finns i Almería, Spanien.

 2. TOP-GREEN

  Italien

  Företaget TOP-GREEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Pianiga, Italien.

 1. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italien

  Företaget OFFICINA DEL VERDE SRLS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i San Massimo All'adige, Italien.

 2. GREENAREA

  Spanien

  Företaget GREENAREA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Ljudabsorberande paneler, dekorativa beläggningar, inredning för trädgårdar, och Ljudabsorberande paneler. Företagets huvudkontor finns i Sagunto, Spanien.

 3. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turkiet

  Företaget KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. GREAT GARDEN

  Förenade kungariket

  Företaget GREAT GARDEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom uppsättning av stängsel kring bostadshus, och design av grönområden och trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Wallingford, Förenade kungariket.

 5. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkiet

  Företaget SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Plantskoleväxter, plantorkola, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och Plantskoleväxter. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 6. ART & JARDINS

  Frankrike

  Företaget ART & JARDINS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, konsulter, landskapsarkitekter, och Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Maubec, Frankrike.

 7. RIMESA

  Spanien

  Företaget RIMESA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

 8. LIMSER

  Spanien

  Företaget LIMSER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Rengöringsföretag. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, städtjänster för bostadsrättsföreningar, städföretag, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, och underhåll byggnader. Företagets huvudkontor finns i Badajoz, Spanien.

 1. MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP)

  Turkiet

  Företaget MARMARA NURSERIES INC. CO. (SMS MARMARA GROUP), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Landskapsarkitektur - Tekniska kontor. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, landskapsarkitektur, modellbygge av landskap, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, och konsulter, landskapsarkitekter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. BIZNAGARDEN JARDINERIA

  Spanien

  Företaget BIZNAGARDEN JARDINERIA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Rengöringar av byggnader, och Rengöringar av byggnader. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

 3. OKANAGAN YARD WORKS

  Kanada

  Företaget OKANAGAN YARD WORKS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Kelowna, Kanada.

 4. IL POLLICE VERDE S.A.S.

  Italien

  Företaget IL POLLICE VERDE S.A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom rör för irrigeringsanläggningar, design av grönområden och trädgårdar, klippning växter, och behandling mot parasiter. Företagets huvudkontor finns i Gragnano Trebbiense, Italien.

 5. LES JARDINS DU PAYS VERT

  Belgien

  Företaget LES JARDINS DU PAYS VERT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, inredning för trädgårdar, anläggning av parker, trädgårdar och terrasser, och design av grönområden och trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Moulbaix-Ath, Belgien.

 6. KGS LANDSCAPES

  Förenade kungariket

  Företaget KGS LANDSCAPES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Milton Keynes, Förenade kungariket.

 7. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Rumänien

  Företaget CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industristädföretag. Företaget är även verksamt inom Desinficering, Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, Industriell rengöring, Desinficering, Desinfektion, insektbekämpning och råttutrotning - Maskiner och utrustning, Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, och Industriell rengöring. Företagets huvudkontor finns i Constanta, Rumänien.

 8. G.E.A. S.N.C.

  Italien

  Företaget G.E.A. S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, plantorkola, trädgårdsmästare, Trädgårdsutrustning, och artiklar för trädgårdsarbete. Företagets huvudkontor finns i Sona, Italien.

 9. CORTA MATO

  Portugal

  Företaget CORTA MATO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Santa Susana, Portugal.

 10. TIDY-UPS

  Förenade kungariket

  Företaget TIDY-UPS, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Industristädföretag. Företaget är även verksamt inom Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt, och Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företagets huvudkontor finns i Stockton-On-Tees, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tjänster för trädgård och skogsbruk- trädgårdsarkitekt - Import och export

Antal resultat

5 825 Företag