• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • verktygsmaskiner för skärning av metall

Resultat för

Tillverkare Producent - Verktygsmaskiner för skärning av metall

Tillverkare/producent
 1. EUGEN LÄGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LÄGLER® är din trygga partner när det gäller hantverksmässig golvläggning. Tekniskt nytänkande och högsta kvalitetsstandard har gjort oss till en internationellt ledande tillverkare av parkettslipar. Här är det inte bara det tekniska försprånget som varit avgörande, utan även förmågan att ta tillvara det. Detta vet och utnyttjar våra kunder. I mer än 50 års tid har vi tack vare våra nya idéer och maskinkoncept på avgörande sätt präglat och revolutionerat golvsliptekniken. Flera av våra banbrytande innovationer, som slipteknik med slipband, centrifugalverkan eller med tre slipskivor, har satt ny, internationell standard.

 2. MECANOR SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 3. VWH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Verktygs- och formtillverkning är ytterligare en viktig verksamhet. Där ligger fokus på gjutformar för plastformsprutning av avancerade tekniska detaljer. Över 30 års erfarenhet inom detta område utgör grunden för innovativa idéer, professionell produktion och en problemfri projektprocess. In- och outsert-formsprutningsteknik och kvalitetssäkring av formar för formsprutning tillhör vår standard, och vårt eget formsprutningsgjuteri har möjlighet att reagera spontant på dina önskemål. Vi kan leverera 0-serier, prototyper och förserier inom mycket kort tid. VWH har en bred kompetens, från utveckling av de första idéerna och utkasten via tillverkning och till förpackning. På så sätt säkerställer vi hög kvalitet från första minut. Det tjänar både kunden och slutprodukten på.

 4. PETER PRINZING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Peter Prinzing GmbH är ett medelstort, familjeägt maskinteknikföretag med lång tradition i Schwäbischen Alb, Tyskland. Företaget har ett strategiskt läge mitt i Europa, det är ett perfekt läge för att leverera produkter över hela världen. Det är nu den fjärde generationen i familjen Prinzig som framgångsrikt styr det traditionsrika familjeföretaget. Redan för mer än 100 år sen bearbetades det metall i den lilla smedjan i Urspring. Ur detta föddes ett företag som har två huvudsakliga affärsområden: Plåtbearbetningsmaskiner och stallrengöringsteknik. Så olika de båda områdena kan verka, så har de en sak gemensamt: Peter Prinzing GmbH räknas som marknadsledande i båda.

 5. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD bildar tillsammans med spänntekniksspecialisterna HILMA och STARK en företagsgrupp som erbjuder ett omfattande produktsortiment inom spännteknik för tillverkningsindustrin. Produktsortimentet utökas av flera hydraulelement för allmän industrianvändning samt komponenter och system för monterings- och drivteknik. Tack vare det breda produktutbudet och den långa erfarenheten kan ROEMHELD-gruppen utveckla och erbjuda företagsövergripande och kundanpassade lösningar. Totalt omfattar ROEMHELD-gruppen ca 510 medarbetare och har en årlig omsättning på omkring 105 miljoner euro. Förutom de inhemska kunderna som tas om hand via 17 försäljningsbyråer och försäljningspartners i Tyskland ökar exportens betydelse hela tiden. Redan idag uppvisar Römheld en exportandel på omkring 50 % som ökar till 65 % med indirekt export inräknad.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ORTAKLAR HYDRAULIC grundades 1975 och är en ledande tillverkare av hydraulcylindrar och utrustning till betongpumpar, med säte i Turkiet. Vi utvecklas i takt med tekniken och kundernas behov, och vårt sortiment omfattar numera betongmatningscylindrar, hydraulcylindrar och utrustning till betongpumpar. Sedan början av 2000-talet har vi expanderat både på den inhemska marknaden och internationella marknader, där vi har kommit att bli förstavalet för pumptillverkare i USA, Indien, Ryssland och Australien. Våra många verksamhetsområden täcker in diverse industrier: •Mobil konstruktionsutrustning, •Maskindelar till betongpumpar, •Jordbruksmaskiner, •Fordonsindustrin, •Industrifordon, •Skeppsindustrin samt livsmedelsindustrin. Vår tillverkning omfattar hydraulcylindrar i standard- och specialutförande, med en innerdiameter på mellan 40 och 400 mm samt en slaglängd på upp till 4 000 mm. Med stöd av flexibla produktionsmetoder som använder sig av CNC-maskiner, djupborrning, slipning, cylindrisk slipning, skalning och rullpolering, automatiska svetsmaskiner och ett omfattande förkromningssystem, tillhandahåller vi ett brett utbud av delar och applikationer. Vår avancerade anläggning finns i KOCAELI där vår kompetenta personal arbetar med moderna maskiner och har effektivitet och högsta kvalitet som ledord. Vår vision är att vara ledande inom Turkiets tillverkning av hydraulcylindrar med ett fokus på kundnöjdhet, en hög produktkvalitet och socialt ansvar. Kontakta oss för mer information!

 2. P&M TOOLS CONSTRUCTION

  Serbien

  Verified by europages badge

  Företaget P&M TOOLS CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Svetsning av stål och metall, Slipning av stål och metall, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och Svetsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Kragujevac, Serbien.

 3. CERATIZIT

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  I mer än 100 år har CERATIZIT varit en pionjär när det gäller utveckling av exceptionellt hårda materialprodukter till skärverktyg och slitageskydd. Företaget tillverkar högspecialiserade skärverktyg, skär och stavar. CERATIZIT-koncernen är marknadsledande inom tillverkning av skär- och precisionsverktyg, stavar och förformade ämnen. CERATIZIT-koncernen är även marknadsledande inom flera tillämpningsområden för slitdelar och har utvecklat framgångsrika, nya hårdmetall-, cermet- och keramiksorter.

 4. CAJHEN, D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Företaget CAJHEN, D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner för skärning av metall - Delar och tillbehör, Fräs- och borrkronor, Diamantverktyg, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner för skärning av metall - Delar och tillbehör, Fräs- och borrkronor, Diamantverktyg, och verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Lasko, Slovenien.

 5. DRANSFELD GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRANSFELD GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

 1. NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget NIFMAK AUTOMATION MACHINERY INDUSTRY MEASUREMENT CENTER LTD. CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för skärning av metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Fräsning av stål och metall, CNC 5-axis milling work, CNC-bearbetning, CNC-svarvade komponenter, CNC processing, CNC turning, och CNC-kontraktstillverkning och -bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. PROMEX BG

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Företaget PROMEX BG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Plåtar - Industriell bearbetning, Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Verktygsmaskiner för krökning, Plåt och rör, Pressningsplåtar, Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 1. ASW- HALLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASW- HALLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Langenargen, Tyskland.

 2. ORBITALUM TOOLS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ORBITALUM TOOLS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner för formning av metall, Cirkelblad, Verktygsmaskiner för metallsågning, Plastförskruvningar för rör och rörledningar, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Singen, Tyskland.

 3. MECANUMERIC

  Frankrike

  MECANUMERIC SA är specialiserade på konstruktion och tillverkning av utrustningar och skärmaskiner, digitalstyrda etsningsmaskiner och formgjutningsmaskiner, under märkena MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL och DIGITAL CONTROL (DCB) och koncernens moderbolag. MECANUMERIC erbjuder alltså ett komplett sortiment av digitala frässkärmaskiner, laserskärmaskiner, skärmaskiner med vattenstråle, skärmaskiner med ultraljud, skärmaskiner med knivar, etsningsmaskiner och mycket annat. Våra lösningar är skräddarsydda och kompletta och vår kundservice efter köp är komplett och reaktiv. MECANUMERIC är ett av få företag i världen som behärskar alla processer och tekniker som krävs för att utforma, tillverka, installera och underhålla dessa maskiner. Tack vare produkternas kvalitet har vi vunnit förtroendet hos professionella inom bland annat tandvård, industri och utbildning.

 4. HS UNITED EUROPEAN CONNECTORS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Schatz-koncernen där HSUEC GmbH & Co. KG ingår är sedan 1981 verksamt inom tillverkning av kontaktdon, standardkontakter och kundanpassade stansade detaljer för elektro- och bilindustrin och är genom Schatz GmbH också leverantör av elektromekaniska moduler för olika industribranscher. Tack vare egen tillverkning av verktyg och fixturer och interna resurser för pressgjutning har vi alltid flexibiliteten att ställa om vårt tjänsteutbud så att det alltid passar såväl interna som externa behov. Schatz-koncernen har också anläggningar i Tjeckien där vi monterar kompletta moduler och dellösningar för kundspecifika applikationer. Företagets huvudkontor ligger i Lauterhofen, i närheten av Nürnberg. Vi är ett modernt familjeföretag och en innovativ partner för våra kunder, både i Tyskland och internationellt.

 5. METALLBEARBEITUNG BECKER GMBH

  Tyskland

  Metallbearbeitung Becker GmbH grundades 1996 i Dautphetal. På relativt kort tid kunde produktions- och lagerutrymmet utökas till dagens 6 000 m² . Vid tillverkningen står en stor maskinpark med CNC-styrda svarv- och fräsmaskiner till förfogande. Induktivhärdning, komplett montering samt apparatur och utrustning till maskiner är några av de områden där våra erfarna medarbetare är verksamma. Produktion och avfallshantering sker efter strikta miljöstandarder. Den energi som behövs i tillverkningen tillhandahålls tidvis helt från anläggningens egna solenergianläggningar. På moderna CNC-styrda maskiner tillverkar vi individuella arbetsstycken och komponenter efter ritning. Vi kan bl.a. bearbeta gjutgodsdetaljer som färdigställts av våra kunder. Vi tar även över arbetet med att upphandla material och organisera ytterligare bearbetningssteg som t.ex. yt- och värmebehandling.

 6. BRUNO METALLBEARBEITUNG

  Tyskland

  Bruno Metallbearbeitung – er partner inom CNC-bearbetning. CNC-svarvning, CNC-fräsning, CNC-borrning samt CNC-finslipning, CNC-planslipning, hening och vibrerande efterbehandlingar. prover, förserier och prototyper, små, medelstora och stora serier – vi täcker in allt och bearbetar nästintill alla material. Vi har våra kunder att tacka för den position som företaget har idag. Detta är ett förtroende som enbart kunnat växa tack vare leveranser på utsatt tid, en hög kvalitet och en god personlig kontakt med kunderna. Just dessa partnerskap leder också till ett engagemang och en motivation att hela tiden finna bättre lösningar. Denna personliga dialog vill vi fortsätta att upprätthålla. Kontakta oss för hjälp med ert nästa projekt.

 7. NTF KORFHAGE MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  NTF-Korfhage Maschinenbau GmbH är din partner inom allt som har med flisning, ventilteknik. specialkonstruktioner och montering att göra. Vi erbjuder kompetent och sakkunnig service baserad på årtionden av erfarenhet. Detta i kombination med de senaste tillverkningsteknikerna resulterar i ett brett tjänsteutbud. Tillverkning av maskiner och maskindelar. Produktutbud maskinteknik: Bockningsmaskiner för cylindrar, spännringar, ihåliga profiler och hela profiler. Specialmaskiner med och utan konstruktion, automatiseringsteknik, svetsutrustningar, transport och matare. Maskinkonstruktion av bockningsmaskiner för profiler, spännringar, rullar utan ansats till hus, bromsbackar etc. 3-valsar rundbockningsmaskiner, krympmaskiner, specialmaskiner, automationsteknik, fleraxlig CNC-tillverkning. Tack vare en mycket avancerad elektronik- och monteringsavdelning har vi tillgång till den nödvändiga kompetensen för maskin- och komponenttillverkning.

 8. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Die ips - werkzeugtechnik Gmbh är helt inriktade på att möta kundernas behov. Vårt mål är att kunna leverera exakt den stanslösning som våra kunder behöver. Från själva utvecklingsstadiet till färdigställande, service och drift - vi har ett flexibelt förhållningssätt till olika behov och krav. Tack vare nära samarbete med våra kunder kan vi erbjuda specialanpassade lösningar för alla användningsområden och på så vis möta höga kvalitetskrav. Våra produkter: hydrauliska pressar, hydropneumatiska pressar, stansenheter (stansbygel) för pressar, krimpverktyg, mekaniska pressar, laserskärarenheter för rör, stansmaskiner, maskiner och utrustning för rörstansning, maskiner och enheter för profilstansning

 1. CIBO

  Belgien

  Cibo är en global leverantör av slip-, kap- och poleringsartiklar. För detta, förenar företaget 3 väsentliga saker. Cibo förfogar över ett nästan outtömligt sortiment av produkter för slipning, kapning och polering. Sedan, konstruerar vi specifika slipmaskiner som förbättrar slutbearbetningens kvalitet, för att snabbare nå önskat resultat och som underlättar användningen för operatörerna. Till sist, erbjuder Cibos team sina kunder hjälp och råd.

 2. MULTITEC - JAKOB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Konstruktion, tillverkning ochmontering av verktygsmagasin (kedjemagasin, skivmagasin, hjulmagasin, hyllmagasin ochpick-up-magasin) och verktygsväxlingssystem för verktygsmaskiner. På detta område erbjuder vi också olika utföranden av konrengöringsmaskiner för verktygshållare och verktygskonor. Konstruktion, tillverkning och montering av foliestansar (remsstansar och kombinationsstansar). Maskiner för emballage och förpackning. Uppdragstillverkning av fräsdelar på 5-axliga CNC-maskiner.

 3. ELABORO GMBH

  Tyskland

  Elaboro är ett produktionscentrum för dental- och medicinteknik som är specialiserat på innovativ bearbetning av biomaterial. Vår fokuserade användning av teknik i kombination med flexibiliteten hos ett medelstort företag gör att vi särskiljer oss från större konkurrenter. Vi förenar framtiden med höga kvalitetskrav och har en kundorienterad, effektiv och kostnadseffektiv produktion i Tyskland.

 4. FICEP SPA

  Italien

  FICEP SPA utvecklar, tillverkar och säljer i hela världen digitalstyrda anläggningar och styrda maskiner för stål-, järnsmides- och konstruktionsindustrin.

 5. CONSTRUCCIONES MECANICAS MAER S A

  Spanien

  Företaget CONSTRUCCIONES MECANICAS MAER S A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Massanes, Spanien.

 6. ADIRA - METAL FORMING SOLUTIONS SA

  Portugal

  Företaget ADIRA - METAL FORMING SOLUTIONS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för skärning av metall, och Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 7. BOGRAMA AG

  Schweiz

  Företaget BOGRAMA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stansningsmaskiner för papper och kartong. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för skärning av metall, Verktygsmaskiner för skärning av metall, pappersmaskiner, och automatiska hålstansar. Företagets huvudkontor finns i Turbenthal, Schweiz.

 8. ESENS

  Spanien

  Företaget ESENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i La Muela-Zaragoza, Spanien.

 9. HAAS AUTOMATION, INC. - WWW.HAASCNC.COM

  Förenta Staterna

  Företaget HAAS AUTOMATION, INC. - WWW.HAASCNC.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall, Stål och metall - bearbetning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, CNC turning, Verktygsmaskiner för formning av metall, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Oxnard, Förenta Staterna.

 10. SIEBTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget SIEBTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för skärning av metall. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Verktygsmaskiner för formning av metall, Verktygsmaskiner för formning av metall - Delar och tillbehör, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Verktygsmaskiner för formning av metall. Företagets huvudkontor finns i Mülheim An Der Ruhr, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tillverkare Producent - Verktygsmaskiner för skärning av metall

Antal resultat

4 295 Företag