• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • pressat kött

Resultat för

Tillverkare Producent - Pressat kött

Tillverkare/producent
  1. BRUGSE VLEESCENTRALE

    Belgien

    Företaget BRUGSE VLEESCENTRALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, pressat kött, anläggningar och utrustningar för behandling av kött och förpackade produkter, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

  2. SCHNITZELMASTER GMBH

    Tyskland

    Handdrivna Schnitzelmaster för gästgivare, charkpersonal och cateringleverantörer – den automatiska Schnitzelmaster för storkök och slakterier. Om köttet bankas eller pressas, ett bullrigt och inte helt renligt arbete, förbättras inte den ursprungliga köttkvaliteten utan produkten förvandlas till hackat kött. Schnitzelmaster gör skillnad. Mastern® är ett speciellt förfarande för att möra kött (passar för allt kött utan ben) där köttfibrerna sträcks ut utan att rivas sönder, och därmed bibehålls karaktären av färskt kött.