• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • laser - maskiner för svetsning och skärning

Resultat för

Tillverkare Producent - Laser - maskiner för svetsning och skärning

Tillverkare/producent
 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Die ips - werkzeugtechnik Gmbh är helt inriktade på att möta kundernas behov. Vårt mål är att kunna leverera exakt den stanslösning som våra kunder behöver. Från själva utvecklingsstadiet till färdigställande, service och drift - vi har ett flexibelt förhållningssätt till olika behov och krav. Tack vare nära samarbete med våra kunder kan vi erbjuda specialanpassade lösningar för alla användningsområden och på så vis möta höga kvalitetskrav. Våra produkter: hydrauliska pressar, hydropneumatiska pressar, stansenheter (stansbygel) för pressar, krimpverktyg, mekaniska pressar, laserskärarenheter för rör, stansmaskiner, maskiner och utrustning för rörstansning, maskiner och enheter för profilstansning

 2. ALPHA LASER GMBH

  Tyskland

  ALPHA LASER är en av de ledande tillverkarna av lasersystem för metallbearbetning. Som pionjär på området mobil lasersvetsning har vi i vårt produktprogram många lasersystem för flexibel och mobil användning. Vi erbjuder både Nd- YAG-laser och fiberlasersystem. Vi hjälper våra kunder att avgöra vilken laserkälla som är bäst lämpat för deras arbetsuppgifter. Laserverktyg från ALPHA LASER är mycket kraftfulla. Hela den angivna lasereffekten når också arbetsstycket vid bearbetning. Vid våra anläggningar har du möjlighet att testa alla maskiner. Våra svetsexperter tar sig tid att tillsammans med dig gå igenom olika lösningar för uppdragssvetsning med lasertråd eller metallpulver för att hitta den som passar din verksamhet bäst. Hos oss hittar du också duktiga kontaktpersoner inom laserhärdning. Ett världsomspännande återförsäljarnätverk gör att vi alltid finns nära våra kunder. Vi har över 25 års erfarenhet av att utveckla laserprodukter. Vi har kontor i Puchheim, Hannover och Orléans.

 3. WORLDWIDE MACHINING SPARE PARTS

  Turkiet

  Välkommen till Worldwide Machining, din främsta knutpunkt för perfekta tillverkningslösningar. Vi levererar ett oämförbart utbud av skräddarsydda tillverkningstjänster. I hjärtat av Ankara i Turkiet specialiserar vi oss på maskinbearbetning och tillhandahåller ett dynamiskt tjänsteutbud som utformas för att överstiga dina förväntningar. Vi fokuserar på projektbaserade samarbeten som täcker en mångfald av tillverkningsprocesser. Från gjutning, svetsning och smide till vaxgjutning, värmebehandling, laserskärning, maskinbearbetning, sprutformning av plast och ytbehandling; vi kan tillfredsställa alla dina behov. Vår expertis sträcker sig över många olika material, som aluminium, brons och rostfritt stål. Vi fokuserar på sourcande och tillverkning av de bästa råmaterialen så att dina produkter ska leva upp till de allra högsta standarderna. Vår resa börjar med en provdelning, så att våra idéer ska stämma överens med dina visioner. Det är ett personaliserat förhållningssätt som ser till att slutprodukten är helt i samklang med det du velat uppnå. Vårt uppdrag: Genom att utnyttja vår inneboende tillverkningsskicklighet och vår strömlinjeformade användning av råmaterial levererar vi exceptionell kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Våra tjänster: •Gjutning •Svetsning •Smide •Växellådor •Vaxgjutning •Värmebehandling •Laserskärning •Maskinbearbetning •Sprutformning av plast •Ytbehandling. Dina produktionsframgångar är bara ett samtal bort. Kontakta oss för mer information!

 4. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkiet

  På Temas Group Export Partners specialiserar vi oss på att stärka företag så att de kan blomstra på den globala marknaden, genom att hitta nya exportkunder, skapa leads och utveckla exportverksamheten. Vårt noggrant utformade utbud av tjänster säkerställer att våra höt värderade kunder får en upplevelse som är unik och betydelsefull. Med vårt originella och imponerande skapande av audiellt content, effektiva SEO-tjänster och vår insiktsfulla konsultation för sociala medier ökar vi både försäljning och märkessynlighet, för att slunga iväg ditt företag mot framgång. Vårt omfattande produktsortiment uppfyller alla möjliga behov, med textilprodukter, medicinsk utrustning, alla möjliga maskiner, mekanisk teknik & industriutrustning, jordbruksprodukter, kemikalier, plastprodukter, serveringsartiklar för engångsbruk, förpackningslösningar, frukt och grönsaker, maskinbearbetning med laser och andra utmärkta erbjudanden. Fördjupa dig själv i vår hemsida för att upptäcka vidden av möjligheter som finns tillgängliga för dig. Kundnöjdheten är kärnan i allt vi gör på Temas Group Export Partners. Vårt erfarna team är hängivet till att leverera exceptionell service, utformad efter dina specifika behov. Genom att använda vår expertis för att hitta nya kunder, skapa leads och kultivera exportutveckling bidrar vi med ovärderlig support för att lyfta och expandera din verksamhet. Vi hjäper dig att nå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. EUROLASER GMBH

  Tyskland

  Eurolaser är din partner i laserteknikens värld, specialisten på lasersystem för skärning gravering och märkning av olika material som akryl, trä, textilier och plastfolie. Hos oss hittar du allt du behöver på ett ställe! Våra skärmaskiner används i reklambranschen, bilindustrin och klädindustrin, för möbeltillverkning och inredning, för tunna tangentbord och annat i elektronikindustrin, för modellbygge och arkitektur etc.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COAXWORKS GMBH

  Tyskland

  Företaget COAXWORKS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 2. DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED

  Kina

  Företaget DONGGUAN XINHONGYUAN METAL PRODUCTS LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pressningsplåtar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Svetsning av stål och metall, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Plåtar - Industriell bearbetning, Prägling av stål och metall, formklippning av metall, plåt, Stål och metall - formning och skärning, och Precisionsstansningsdelar. Företagets huvudkontor finns i Dongguan, Kina.

 3. KMLT GMBH

  Tyskland

  Företaget KMLT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Dresden, Tyskland.

 4. EAGLE DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget EAGLE DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, och Automation - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 5. MESSER CUTTING SYSTEMS

  Belgien

  Messer Cutting Systems, över 900 medarbetare inom FoU, produktion och försäljning av autogena CNC skärmaskiner, plasma och laser för plåt och snedskurna rör, manuella brännare för utskärning, svetsning och lödning, värmning och riktning med öppen låga. Även för märkning, borrning, skärning av innergängor, urborrning, snedskärning, slipning, sandblästring, torrskärning, utan vatten och nedsänkt i vatten. Programvara Omniwin, bord, filter, automatisering (lastning, avlastning, sortering). Produktion i D-Gross Umstadt, i Kina, i Indien, i Brasilien och i USA.

 1. CANDAN MAKINA

  Turkiet

  Candan Makina LTD är den marknadsledande tillverkaren av PPR-rörsvetsningsmaskiner, stumsvetsningsmaskiner, avkapare för plaströr, testtryckpumpar, olika typer av mässingsventiler och flottörer. Tillverkningen sker i vår fabrik i Istanbul, Turkiet. I fabriken på 8 000 m2 arbetar 150 anställda med lång erfarenhet. Candan är branschens favoritmärke. Det beror på att vi tillhandahåller effektiva rörsvetsningsmaskiner av högsta kvalitet till bra priser, levererar i tid och har en tillmötesgående kundservice. Alla våra produkter är testade av vår kvalitetskontrollavdelning och erbjuds på marknaden enligt internationella standarder och DIN-normer till konkurrenskraftiga priser.

 2. STAHLWERK SCHWEISSGERÄTE GMBH

  Tyskland

  STAHLWERK – konstruerar och resultatet imponerar! Som ett av de ledande företagen på sitt område erbjuder STAHLWERK sedan 1998 kunderna avancerade produkter av toppkvalitet från egen tillverkning. Med hela 7 års garanti och omfattande service även efter att garantitiden har gått ut gör STAHLWERK till en föregångare i branschen. Ett brett produktsortiment – allt från samma leverantör Stort urval tack vare ett brett sortiment: Hos STAHLWERK hittar du det mesta inom TIG, MIG/MAG, ARC/MMA och elektrodsvetsning, liksom plasmaskärare, batteriladdare, kompressorer och ett stort sortiment av verktyg, reservdelar och slitdelar. Kvalitet och säkerhet på topp Perfekt avstämda tillverkningsprocesser, kunniga medarbetare och professionell rådgivning till våra kunder har alltid varit kännetecknet för vår verksamhet. Industri, hantverkare och hemmafixare – nöjda kunder från hela Europa förlitar sig på vår kompetens.

 1. 3D-MICROMAC AG

  Tyskland

  Standardsystem eller speciallösning – Våra produkter optimerar era processer! Vi erbjuder inte bara tillförlitliga och användarvänliga standardsystem av hög kvalitet för tillämpning inom lasermikrobearbetning, utan kan även ta fram branschspecifika lösningar. Framgångsreceptet: Våra produkter hjälper företag inom olika teknikbranscher att öka produktionseffektiviteten, optimera processerna och sänka kostnaderna. Dessutom finns vi alltid där för kunden, med expertkunskaper och teknisk kompetens – såväl vid teknik- och processutveckling som utveckling av OEM-tillverkningslösningar och kundanpassade system. På området kontraktstillverkning med laser erbjuder vi kundanpassad utveckling av laserprocesser samt kontraktstillverkning av komponenter i både små och stora serier. Våra innovationer grundar sig på flera decenniers samlad expertis inom lasermikrobearbetning. Det gäller särskilt på området Excimer- och ultrakortpuls-lasersystem och Roll-to-Roll-laserbearbetning av flexibla substrat. Vi hjälper kunden under produktens hela livscykel – med alltifrån processutveckling och val av lämpligt maskinkoncept till driftsättning och service. Tillsammans med kunden ser vi till att deras idéer blir verklighet, snabbt och tillförlitligt.

 2. GKTESO GMBH

  Tyskland

  Våra efterbearbetningsanläggningar och gradningsceller täcker in så gott som alla typer av efterbearbetning. Det börjar med fräsning, borrning, uppborrning och gängning. Även en lång rad olika gradningsprocesser som borstning, luftslipning, bandslipning osv. integreras enligt kundens önskemål och behov i processen. Detta kompletteras vid behov av olika kvalitetssäkringsåtgärder som t.ex. mätning, laserskanning och märkning. Alltsammans i en och samma maskin och för det mesta med en och samma uppspänning. För specialapplikationer erbjuder vi även våra vattenskärningssystem och laserskärningssystem. gKteso startade 1991, har idag ca 40 medarbetare och strävar alltid efter att utveckla och bygga sina maskiner med en smart modulär utformning. Vill du veta mer om oss eller har du frågor om våra efterbearbetningssystem? Skriv ett mejl eller slå oss en signal – vi ser fram emot att höra från dig!

 3. HIJOS DE JORGE LÓPEZ SL

  Spanien

  Vi är ett familjeföretag med lång tradition inom metallmarknaden, specialiserat på utformning, produktion och försäljningen av skurna, perforerade och präglade metallprodukter. Vi erbjuder våra kunder en kundanpassad service för att svara på alla deras behov. Laser: svets- och kapmaskiner. Verktygsmaskiner för industriskärning, lamptillverkningstillbehör, metallprägling, skyltställ, laserskärning, perforationer, rostfritt stål, etc.

 4. LASERCUT

  Spanien

  Vi är ett företag specialiserat på maskinbearbetning, bockning och montering av färdiga komponenter. Vi är specialiserade på laserskärning, även delar av betydande tjocklek. Vi är ett ungt och innovativt företag med stark känsla för kvalitet och service. Vi tar risken att ständigt satsa på nya teknologier som kan svara på era behov både snabbare och noggrannare.

 5. TAMEC

  Spanien

  Laserskärning, mikroskärning, korta och medelstora serier, lådor, höljeN för elektroniska produkter, skräddarsydd finish.

 6. SÖMEL METAL A.Ş.

  Turkiet

 7. BRM LASERS

  Nederländerna

 8. MBM METALWORK LTD

  Bulgarien

 1. MB INDUSTRIAL SOLUTIONS (LSTUDIJA)

  Litauen

 2. ASHFORD LASERS

  Förenade kungariket

 3. NBS METAL-INOX DOO

  Serbien

 4. SIGMA LASER GMBH

  Tyskland

 5. TFON MACHINE

  Turkiet

 6. ISTANBUL LAZER MARKALAMA

  Turkiet

 7. NANJING INRYANT CNC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 8. INOXDEA SRL

  Italien

 9. HANBURY-AUTOGIL LIMITED

  Förenade kungariket

 10. PEF SCHWEISSMASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tillverkare Producent - Laser - maskiner för svetsning och skärning

Antal resultat

382 Företag