• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • inskärning av metall - verktygsmaskiner

Resultat för

Tillverkare Producent - Inskärning av metall - verktygsmaskiner

Tillverkare/producent
 1. TECHNOMARK

  Frankrike

  TECHNOMARK, den franska experten på spårbarhet med hjälp av laserteknik och mikroslag. Som expert på mikroslag sedan 2000, har Technomark revolutionerat marknaden med sin flaggskeppsinnovation Multi4 som utvecklats för att svara på alla användningar (en produkt för 4 möjliga konfigurationer). Stolta över denna framgång har Technomark aldrig upphört att innovera och erbjuda viktiga utvecklingar på mikroslagsmarknaden. 2013 tog Technomark sina första steg inom laserteknik och började sälja skräddarsydda lösningar. 2016 lanserade de sitt första sortiment av laserfiber Graphix. Tack vare sina erkända innovationer har Technomark fått både certifieringar och troféer och idag blivit en ofrånkomlig aktör på märkningsmarknaden och erbjuder numera heltäckande spårbarhetslösningar, från märkning till omläsning. Idag har koncernen filialer i Kina och i USA. Dess styrka består i att utforma produkter med French Fab-kvalitet och i att uppfylla sina åtaganden över gränserna tack vare sina internationella partner som erbjuder ett ständigt lokalt stöd. Vi garanterar kvalitet oavsett typen av märkning (alfanumeriska följder, specialtecken, logotyper, tidsstämpling och diverse koder av typen datamatrix eller QR-kod). Därmed kan våra lösningar svara på alla era spårbarhetsbehov oavsett era industriella tillämpningar. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. CNC-STEP GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tysk tillverkare av CNC-fräsar, CNC-styrda gravyrmaskiner, CNC-styrda plasmaskärmaskiner och vattenskärningssystem samt märkningssystem, doseringsutrustning, skärmaskiner och CAD/CAM-programvara. Våra tysktillverkade maskiner kan användas till så gott som allting. 2D-fräsning, 3D-fräsning, gravering, dosering, limning, 3D-skanning, skärning, svetsning, plasmaskärning, vattenskärning, gnistbearbetning och ultraljudssvetsning är bara några av de största användningsområdena.

 3. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Tyskland

  Företaget HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Inskärning av metall - Verktygsmaskiner, stamping parts, Mekaniska domkrafter, Fjädrande spärrar, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, och Borr- och fräskronor. Företagets huvudkontor finns i Triberg, Tyskland.

 4. MECANUMERIC

  Frankrike

  MECANUMERIC SA är specialiserade på konstruktion och tillverkning av utrustningar och skärmaskiner, digitalstyrda etsningsmaskiner och formgjutningsmaskiner, under märkena MECANUMERIC, MECAMATIC, NORMAPROFIL och DIGITAL CONTROL (DCB) och koncernens moderbolag. MECANUMERIC erbjuder alltså ett komplett sortiment av digitala frässkärmaskiner, laserskärmaskiner, skärmaskiner med vattenstråle, skärmaskiner med ultraljud, skärmaskiner med knivar, etsningsmaskiner och mycket annat. Våra lösningar är skräddarsydda och kompletta och vår kundservice efter köp är komplett och reaktiv. MECANUMERIC är ett av få företag i världen som behärskar alla processer och tekniker som krävs för att utforma, tillverka, installera och underhålla dessa maskiner. Tack vare produkternas kvalitet har vi vunnit förtroendet hos professionella inom bland annat tandvård, industri och utbildning.

 5. CRETEC GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SCHLEICHER GRAVIERTECHNIK

  Tyskland

 2. GRAVOTECH MARKING

  Frankrike

 3. MOVIMATIC INCISIONI

  Italien

 4. ESPA SRL

  Italien

 5. AUTOMATOR INTERNATIONAL SRL

  Italien

 1. RIEDEL MASCHINEN UND ANLAGEN RIEMAG GMBH

  Tyskland

 2. AURO GMBH

  Tyskland

 1. STAR GLAS GMBH

  Tyskland

 2. H. W. PICKARDT EK

  Tyskland

 3. WEARECRAFTY CNC ROUTING SERVICES

  Förenade kungariket

 4. CHANGZHOU ZEMU MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

 5. ABC GRAVURE

  Frankrike

 6. JINAN XINTIAN TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

 7. JINANTIANLIBODA MACHINE TOOL EQUIPMENT

  Kina

 8. JINAN JINSHENGXING MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD.

  Kina

 1. GRAWER LUBLIN

  Polen

 2. TEETZ VERW. GMBH

  Tyskland

 3. AZIM PALSTIK

  Turkiet

 4. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

  Nederländerna

 5. SARL GRAVURE TAMPOGRAPHIE SERIGRAPHIE

  Frankrike

 6. MOLD-TECH PORTUGAL-TRATAMENTO E REVESTIMENTO DE METAIS, LDA.

  Portugal

 7. HASCO BETEILIGUNGEN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 8. FALCONTEC LTD

  Förenade kungariket

 9. BVG -BERNARD VANDROS GOM

  Frankrike

 10. CREATIVTEC GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Tillverkare Producent - Inskärning av metall - verktygsmaskiner

Antal resultat

3 627 Företag