• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjäderstål

Resultat för

Tillverkare Producent - Fjäderstål

Tillverkare/producent
 1. BERFA GROUP

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Berfa Group är specialiserade på tillverkning och distribution av hushållsmöbler, kontorsmöbler, madrasskomponenter, lakan, hemtextilier samt vajrar och fjädrar av stål. Berfa Group exporterar till över 70 länder hittills. På många ställen i världen har vi fått flera referenskunder, produkter och projektprodukter. Berfa Group ser alla kunder som affärspartners. Vi anstränger oss till det yttersta för att säkra kundens behov. Vi är delaktiga i hotellutfomningar, inredningsdesign, inredning och möblering med bland annat hotellsängar, madrasser och textilier. Vi kan även renovera befintliga hotell. Vi möblerar dessutom kontor, restauranger, villor, barer, skolor och sjukhus med specialanpassad projektutrustning. Vårt uppdrag är att tillhandahålla produkter och tjänster av bästa kvalitet, till konkurrenskraftiga priser. Berfa Group designar ditt personliga och professionella utrymme med omsorg, utefter dina krav och önskemål för att vara säkra på att leva upp till dina förväntningar.

  Webbplats Open In New icon
 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I nästan alla branscher inom industriell tillverkning måste saker hållas fast, klämmas på plats, dras ut eller hållas i balans. Det är här våra fjädrar kommer in i bilden. Vi är ett metallbearbetande specialföretag som erbjuder alla slags tekniska fjädrar. Våra mest efterfrågade produkter är platt-, blad- och formfjädrar. Även bockade tråddetaljer och standardprodukter som tallriksfjädrar, tryck-, drag- och torsionsfjädrar ingår i sortimentet. Vår största styrka ligger utan tvivel i att med flexibilitet och engagemang anpassa oss till kundernas kravprofil. Oavsett om det är frågan om små provprodukter, prototyper, stora, medelstora eller små serier, komplicerad specialtillverkning eller komplexa, sammansatta komponenter – vi fixar allt, i stål, fjäderstål, rostfritt stål och icke-järnmetall.

  Webbplats Open In New icon
 3. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

  Webbplats Open In New icon
 4. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi tillverkar fjäderståls- och ståltrådar i alla vanliga diametrar, ytskikt och utföranden. Tillverkning enligt aktuella nationella och internationella standarder och enligt kundönskemål.

 5. GNS NEDERLAND

  Nederländerna

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. RITE-HITE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Rite-Hite GmbH är en av de ledande tyska tillverkarna av anläggningar för lastningsteknik samt det europeiska centret för RITE-HITE Corporation, den amerikanska marknadsledaren inom port- och lastningssystem. Till företagets kärnkompetenser hör den väsentliga förbättringen av skydd, säkerhet, produktivitet och energieffektivitet vid lastplatsen. Det omfattande produktsortimentet innehåller bland annat ISO-lastplatser, lastslussar, lastbryggor, dörrtätningar, stöldskyddssystem, säkerhetsbarriärer, kyl- och snabbrullportar, industrifläktar samt tilläggsprodukter för administration av lastplatser. Tack vare den globala sammanlänkningen av produktionsanläggningar, dotterbolag och återförsäljare kan RITE-HITE anpassa det omfattande produktsortimentet enligt de lokala kraven i nästan varje land och erbjuda service på plats.

  Webbplats Open In New icon
 2. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi är din stålleverantör från Sauerland. Vi är ett jordnära företag och så ska det vara i Sauerland. Företaget från Flender har därför fyra pelare i vår företagsfilosofi: Vi är flexibla, unika, snabba och pålitliga! Vi mäter oss gärna mot dessa egenskaper. Särskilt starka är vi när det gäller små volymer av härdat eller ohärdat fjäderstål, samt mikrolegerat bandstål. Den stora lagerkapaciteten och de korta leveranstiderna gör Flender-Stahl till en pålitlig partner för många stamkunder i Tyskland och övriga Europa. En ofta försummad fråga är material som företaget inte längre behöver! Behövs mer plats på ert lager? Flender-Stahl köper stål både på rulle och som plåt – det frigör värdefull lagerplats och drar in pengar för dig. Meddela oss bara ert lageröverskott så kommer vi gärna med ett intressant anbud. Våra produkter: kallvalsat bandstål, varmvalsat bandstål, högvärdigt konstruktionsstål, sätthärdat stål, fjäderbandstål

  Webbplats Open In New icon
 3. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG – sedan över 50 år din partner för beläggningar med safir och diamant! Vårt mångsidiga produktsortiment omfattar bland annat: specialbeläggningar/diamantbeläggningar för industriapplikationer (t.ex. maskinteknik, manikyr och pedikyr, keramik- och glasbearbetning, plastbearbetning, medicinteknik, smycketillverkning, grafisk industri), där vi erbjuder lösningar för många olika typer av krävande gripning, hållning, slipning, fastspänning, demontering, avrundning av borstar, fastklämning av rör osv. Tillverkning av diamantbelagde tandinstrument (FG tandslip, HP slipstift för laboratoriebruk, diamantskivor osv.) och tillverkning av safirnagelfilar. Våra safirnagelfilar tillverkas av fjäderstål och beläggs med safirer i olika kornstorlekar.

  Webbplats Open In New icon
 4. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

  Webbplats Open In New icon
 5. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

  Webbplats Open In New icon
 1. SHENZHEN YOGRY HARDWARE COMPANY LIMITED

  Kina

  Shenzhen Yogry Hardware Co., Ltd. etablerades 2010 och har specialiserat sig på tillverkning av olika typer av specialtillverkade maskindelar, som precisionsändstycken, dörrlås, metallstansningsdelar, delar till helautomatiska CNC-maskiner, metallfjädrar, metallsvarvar och andra produkter och CNC-delar till bilar. Företagets produkter används i bildelar, medicinsk utrustning, leksaker, maskiner, militär utrustning, kommunikationsutrustning, fästutrustning, cyklar och inom gjutindustrin med mera. Vi fokuserar på en stabil och pålitlig struktur och prestanda, hög kvalitet och brett utbud. Vi har produkter inom alla typer av elektroniska leksaker, gjuteri, plast, belysning, läder, leksaker, presenter etc. Vi har nu 15 stycken 5-axlade CNC-svarvar, från 25 ton - 160 ton, olika typer av precisionsstansning, mer än 60 Taiwan, höghastighets-stansningsmaskiner 18, med alla typer av stansningsprodukter för tillverkning av material i kallvalsat stål, fjäderstål, rostfritt stål, mässing, koppar, berylliumbrons och bly.