• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • fjäderstål

Resultat för

Tillverkare Producent - Fjäderstål

Tillverkare/producent
 1. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Blankstål, tråd till fjädrar, tråd till vajrar, automatiskt stål, ståltråd, och aluminiumtråd. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 3. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Vi tillverkar fjäderståls- och ståltrådar i alla vanliga diametrar, ytskikt och utföranden. Tillverkning enligt aktuella nationella och internationella standarder och enligt kundönskemål.

 4. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Turkiet

  Företaget MERTYAY SPRING INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Trådfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädertillverkare, Trådfjädrar, och fjäderstål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. GNS NEDERLAND

  Nederländerna

  Företaget GNS NEDERLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom fjäderstål. Företagets huvudkontor finns i Eindhoven, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RAMM SRL

  Italien

  Företaget RAMM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom SMÅ DETALJER, fjädertillverkare, tillskärning, SMÅ DETALJER, och fjäderstål. Företagets huvudkontor finns i Lecco, Italien.

 2. RITE-HITE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rite-Hite GmbH är en av de ledande tyska tillverkarna av anläggningar för lastningsteknik samt det europeiska centret för RITE-HITE Corporation, den amerikanska marknadsledaren inom port- och lastningssystem. Till företagets kärnkompetenser hör den väsentliga förbättringen av skydd, säkerhet, produktivitet och energieffektivitet vid lastplatsen. Det omfattande produktsortimentet innehåller bland annat ISO-lastplatser, lastslussar, lastbryggor, dörrtätningar, stöldskyddssystem, säkerhetsbarriärer, kyl- och snabbrullportar, industrifläktar samt tilläggsprodukter för administration av lastplatser. Tack vare den globala sammanlänkningen av produktionsanläggningar, dotterbolag och återförsäljare kan RITE-HITE anpassa det omfattande produktsortimentet enligt de lokala kraven i nästan varje land och erbjuda service på plats.

 3. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är din stålleverantör från Sauerland. Vi är ett jordnära företag och så ska det vara i Sauerland. Företaget från Flender har därför fyra pelare i vår företagsfilosofi: Vi är flexibla, unika, snabba och pålitliga! Vi mäter oss gärna mot dessa egenskaper. Särskilt starka är vi när det gäller små volymer av härdat eller ohärdat fjäderstål, samt mikrolegerat bandstål. Den stora lagerkapaciteten och de korta leveranstiderna gör Flender-Stahl till en pålitlig partner för många stamkunder i Tyskland och övriga Europa. En ofta försummad fråga är material som företaget inte längre behöver! Behövs mer plats på ert lager? Flender-Stahl köper stål både på rulle och som plåt – det frigör värdefull lagerplats och drar in pengar för dig. Meddela oss bara ert lageröverskott så kommer vi gärna med ett intressant anbud. Våra produkter: kallvalsat bandstål, varmvalsat bandstål, högvärdigt konstruktionsstål, sätthärdat stål, fjäderbandstål

 4. DFG DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av tekniska moduler av metall, särskilt tråd och plåt. Vi bearbetar trådar med en diameter på 0, 5–14 mm, även i små serier av stål, fjäderstål och rostfritt stål. Nätvaror har tillverkats i Vulkaneifel ända sedan år 1830. Sedan 1997 följer våra erfarna medarbetare denna nästan 200-åriga tradition, då de med hjälp av moderna maskiner tillverkar korgar och galler av tråd och plåt vid anläggningen i Hillesheim. Utveckling, tillverkning och distribution av tråd- och metallvaror för industri, storkök och laboratorier samt för medicinteknik och läkemedelsindustri, i synnerhet nätkorgar, galler och underreden.

 5. WILOFA DIAMANT WILLI LOHMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WILOFA DIAMANT Willi Lohmann GmbH & Co. KG – sedan över 50 år din partner för beläggningar med safir och diamant! Vårt mångsidiga produktsortiment omfattar bland annat: specialbeläggningar/diamantbeläggningar för industriapplikationer (t.ex. maskinteknik, manikyr och pedikyr, keramik- och glasbearbetning, plastbearbetning, medicinteknik, smycketillverkning, grafisk industri), där vi erbjuder lösningar för många olika typer av krävande gripning, hållning, slipning, fastspänning, demontering, avrundning av borstar, fastklämning av rör osv. Tillverkning av diamantbelagde tandinstrument (FG tandslip, HP slipstift för laboratoriebruk, diamantskivor osv.) och tillverkning av safirnagelfilar. Våra safirnagelfilar tillverkas av fjäderstål och beläggs med safirer i olika kornstorlekar.

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt företag, HFP Bandstahl, i Bad Salzungen kan blicka tillbaka på mer än 100 års erfarenhet inom kallvalsning och nästan 150 års erfarenhet inom metallbranschen. Med fler än 250 medarbetare är det även vår största anläggning. Bandstål kallvalsat enligt EN 10139/10140 i handelsbruklig kvalitet, valsat i alla hållfastheter, tjocklek 0, 20 - 2, 50 mm, bredd 4 - 525 mm sätthärdningsstål, seghärdat stål och fjäderstål kallvalsat enligt EN 10132 T1-4/10140 i handelsbruklig kvalitet, hållfasthet G eller G + K, tjocklek 0, 20 - 1, 80 mm, bredd 10 - 370 mm Ytkvalitet: normalt blankglödgad, specialruggad eller glänsande samt rep- och porfri, lagerlindade spolar, superplant smitt och/eller avfettat.

 2. SHENZHEN YOGRY HARDWARE COMPANY LIMITED

  Kina

  Shenzhen Yogry Hardware Co., Ltd. etablerades 2010 och har specialiserat sig på tillverkning av olika typer av specialtillverkade maskindelar, som precisionsändstycken, dörrlås, metallstansningsdelar, delar till helautomatiska CNC-maskiner, metallfjädrar, metallsvarvar och andra produkter och CNC-delar till bilar. Företagets produkter används i bildelar, medicinsk utrustning, leksaker, maskiner, militär utrustning, kommunikationsutrustning, fästutrustning, cyklar och inom gjutindustrin med mera. Vi fokuserar på en stabil och pålitlig struktur och prestanda, hög kvalitet och brett utbud. Vi har produkter inom alla typer av elektroniska leksaker, gjuteri, plast, belysning, läder, leksaker, presenter etc. Vi har nu 15 stycken 5-axlade CNC-svarvar, från 25 ton - 160 ton, olika typer av precisionsstansning, mer än 60 Taiwan, höghastighets-stansningsmaskiner 18, med alla typer av stansningsprodukter för tillverkning av material i kallvalsat stål, fjäderstål, rostfritt stål, mässing, koppar, berylliumbrons och bly.