• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • containers

Resultat för

Tillverkare Producent - Containers

Tillverkare/producent
 1. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Metallbau Emmeln fokuserar på tillverkning av offshore-containrar enligt DNV 2.7-1 och -2 samt EN 12079. Utveckling och kontroll/certifiering genomförs i samarbete med GL (Germanischer Lloyd). Våra produkter: Ställverksbyggnader, brandskyddscontainrar, bullerskyddscontainrar, specialcontainrar, containrar för elcentraler. Inom offshore-verksamheter ställs särskilda krav på containrarna, något som andra containrar inte kan uppfylla. Containrar för offshore-verksamhet används till att transportera gods, men även till maskiner, anläggningar och styrsystem, som förvaringsutrymme, vid transport av människor till oljeriggar, samt som transformatorplattform.

 2. EMPAC GMBH

  Tyskland

  EMPAC GmbH tillverkar flexibla bulkgodsbehållare (Flexible Intermediate Bulk Container, FIBC) samt plastinklädnader för stora containrar (Liner). 1980: EMPAC Verpackungs GmbH grundas. 1993: Företaget blir en del av NORDENIA-koncernen. 1996: Produktionsorganisationen STARPAC grundas i polska Starogard. 2012: Företaget går ur NORDENIA-koncernen inom ramen för ett uppköp – verksamheten fortsätter under namnet EMPAC GmbH med dotterbolagen EMPAC Polska och EMPAC France. 2012- 2015: EMPAC France som handelsföretag / USA som försäljningspartner. 2017: EMPAC är sedan 5 år tillbaka åter ägarlett

 3. CONTAIN HAUS

  Tyskland

  Contain Haus är ett ledande företag inom båsindustrin. Vårt företag sköter sin tillverkning i Tyskland och Turkiet, och är ett ledande företag inom forskning och utveckling med avancerad teknologi. Som ett av de största genombrotten inom bås, moduler och byggnationssystem har vi omdefinierat industristandarderna i Tyskland och i hela Europa. Vi skapar skräddarsydda lösningar för kundernas behov, med unika planer som följer specifika krav och önskemål. Våra bås passar utmärkt för kontor, boende och byggnationsområden. Bås och förtillverkade byggnader har blivit allt viktigare. Det innebär att modulära byggmetoder tar sin plats i toppen, för både boende och kommersiella bruk. Contain Haus lever upp till efterfrågan, och har designat våra bås så att de kan användas inom den kommersiella sektorn. För en ny generations produkter ligger våra höga standarder i linje med tysk standard. Kontorsbås tillverkade enligt tyska standarder ger dig ett modernt kontor. Vid storskaliga projekt som sjukhus, gallerior eller institutioner kan vi tillverka envånings- eller flervåningsmodeller utefter dina behov.

 4. KRAFT HANDEL GMBH

  Tyskland

  Kraft Handel GmbH bygger container- och barackanläggningar som komplettleverantör. Från planering av anläggningen till färdigställande inom avtalad tid: Vi kan alla lagar och byggregler och kan därför snabbt genomföra byggandet av din barackanläggning. Förutom standardmodeller av containrar och baracker har Kraft Handel GmbH även specialiserat sig på tillverkning av anläggningar med särskilda krav. Från specialcontainrar till måttsydda containermoduler: Specificera dina krav och fråga oss så förklarar vi hur vi kan genomföra ditt containerprojekt. Våra containerlösningar utgörs av enkelmoduler och dubbelmoduler som kan utrustas beroende på användningen. Vi är även specialiserade på tillverkning av tillbyggnadsmoduler som t.ex. garagemoduler.

 5. ANTON HURTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Namnet Hurtz står sedan flera decennier för kvalitetsbearbetning av aluminium. Företaget tillverkar bland annat screentrycksramar av hög kvalitet och lagersystem (pallar, ställ och behållare) som ger optimalt skydd mot föroreningar. Vårt företag har med åren kommit att bli en av världens största tillverkare av precisionsramar för screentryck. Vår tillverkning av aluminiumpallar, ställ, gallerboxar och behållare för läkemedels-, kosmetik-, kemi- och livsmedelsindustri sker alltid i enlighet med GMP- och HACCP-principerna. För oss är det en självklarhet att erbjuda kundanpassade lösningar som vi tar fram i samarbete med våra partners! Däribland specialkonstruerade pallar, ramar, behållare och gallerboxar som till punkt och pricka passar just era behov. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitet och vi är noga med att hålla leveranstiderna. Våra medarbetare har alltid ett kundorienterat förhållningssätt och hjälper dig gärna med stora och små frågor.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OAG INDUSTRIES

  Italien

  Vi arbetar inom den industriella, civila och militära sektorer för design, konstruktion, försäljning, uthyrning av elgeneratorer, motorpumpar, ljustorn, fältkonditioneringsanläggningar. Vi implementerar också förfrågningar som inte faller inom klassiska produktionsstandarder. Vi försäkrar: kundservice, utbildning, kvalificering av operatörer och användare, över hela världen, med praktik och utbildningskurser. Kvalitetssystem certifierat sedan 1998. Enligt standarden ISO 9001: sedan 2015.

 2. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Schweiz

 3. DEUMOBA GMBH

  Tyskland

 4. CEMEPRE

  Belgien

 5. TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. BEKUPLAST GMBH

  Tyskland

 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrike

 1. SICOM SPA CONTAINERS

  Italien

 2. BNS MODULBAU

  Tyskland

 3. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ACHBERG har flera årtiondens erfarenhet inom konstruktion och tillverkning av anläggningskomponenter för hantering av bulkråvaror. Våra containrar för bulkråvaror, BigBag-tömningar, BigBag-påfyllningar och flexibla silor är modulbaserade så att vi kan täcka in flera av våra kunders behov inom standardutbudet. Vi tillverkar ett stort urval av komponenter till rörsystem. Rörböjar av rostfritt stål, rörböjar av härdat rostfritt stål, rörböjar av glas, förgreningar av rostfritt stål eller glas, T-förgreningar, rörreduceringar, rör av rostfritt stål, aluminiumrör, röranslutningsdelar, slangar, suglansar, skruvmunstycken, kopplingsstationer, suglådor, tryckluftsstyrda skjutreglage samt sugklaffar är produkter vi lagerför. Lagersilo, silor med dubbla kammare, blandningssilor, och lastningssilor tillverkas på projektbasis och levereras och installeras av våra erfarna montörer. Genom vår tillverkning av styrningar kan vi erbjuda standardiserade styrningar för nivåregistrering och nivåvisualisering samt för att reglera påfyllningen av silor.

 4. CONFOOT

  Finland

  Stödbenen för fraktcontainrar från ConFoot är den lättaste och mest kostnadseffektiva hanteringslösningen för containrar på marknaden idag. De starka stålbenen (som bara väger 24 kg) kan anpassas till hörnen på alla sorters ISO-fraktcontainrar på bara ett par minuter, av en enskild person. När lastbilens underrede har justerats kan den enkelt köra iväg, och lämna containern stående på benen. Möjligheterna för att förbättra och effektivisera logistikkedjan, och minska kostnaderna, är enorma.

 5. CUBNER SAS

  Frankrike

  CUBNER är ett företag som säljer nya eller begagnade sjöcontainrar och lagringscontainrar. CUBNER erbjuder kundanpassade flyttlösningar. Vi har ett team som erbjuder anpassade lösning för just dina behov. Vi kan även ta hand om transport och lossning av dina olika containertyper, dry freight container, refeer container, flat rack container och open top container. Vi garanterar en offert inom 48 timmar. CUBNER hyr även ut, reparerar och gör om dina containrar.

 6. WAREX SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Design, produktion och montering av stålstrukturer och beklädnad, produktion och montering av prefabricerade byggnader, personal och vänlig approach till kundbehoven. Våra produkter: Stålstrukturer, stålbyggnader, beklädnad, prefabricerade byggnader.

 7. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Vårt företag är inriktat på att bygga och serva bränsleterminaler. Vi konstruerar och bygger pipelines och tankar för att lagra mineralolja. Vår produktion täcker olika områden inom byggandet av pipelines och oljeterminaler, vattenbyggnadsteknik och avvikande konstruktioner. Tillverkning och montering av cisterner. Rörhållarsystem enligt SFS-standard.

 8. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Innovativa ångpannor sedan 1957 – säkert och energieffektivt.

 1. ECONOX

  Frankrike

 2. ROTOGRAN AEBE

  Grekland

 3. OFFICINE STEFANUTO S.R.L.

  Italien

 4. KONSTAL PPHU ANDRZEJ KURNIK

  Polen

 5. SABA CONTAINER UND BAUMASCHINEN BARTLOMIEJ CZLONKA

  Tyskland

 6. CHNSEAL

  Kina

 7. ESNET AUTOMOTIVE

  Turkiet

 8. MECABAG SYSTEM

  Frankrike

 9. NISON

  Frankrike

 10. CARU CONTAINERS

  Nederländerna