• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • containers

Resultat för

Tillverkare Producent - Containers

Tillverkare/producent
 1. CONTAIN HAUS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Contain Haus är ett ledande företag inom båsindustrin. Vårt företag sköter sin tillverkning i Tyskland och Turkiet, och är ett ledande företag inom forskning och utveckling med avancerad teknologi. Som ett av de största genombrotten inom bås, moduler och byggnationssystem har vi omdefinierat industristandarderna i Tyskland och i hela Europa. Vi skapar skräddarsydda lösningar för kundernas behov, med unika planer som följer specifika krav och önskemål. Våra bås passar utmärkt för kontor, boende och byggnationsområden. Bås och förtillverkade byggnader har blivit allt viktigare. Det innebär att modulära byggmetoder tar sin plats i toppen, för både boende och kommersiella bruk. Contain Haus lever upp till efterfrågan, och har designat våra bås så att de kan användas inom den kommersiella sektorn. För en ny generations produkter ligger våra höga standarder i linje med tysk standard. Kontorsbås tillverkade enligt tyska standarder ger dig ett modernt kontor. Vid storskaliga projekt som sjukhus, gallerior eller institutioner kan vi tillverka envånings- eller flervåningsmodeller utefter dina behov.

 2. METALLBAU EMMELN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metallbau Emmeln fokuserar på tillverkning av offshore-containrar enligt DNV 2.7-1 och -2 samt EN 12079. Utveckling och kontroll/certifiering genomförs i samarbete med GL (Germanischer Lloyd). Våra produkter: Ställverksbyggnader, brandskyddscontainrar, bullerskyddscontainrar, specialcontainrar, containrar för elcentraler. Inom offshore-verksamheter ställs särskilda krav på containrarna, något som andra containrar inte kan uppfylla. Containrar för offshore-verksamhet används till att transportera gods, men även till maskiner, anläggningar och styrsystem, som förvaringsutrymme, vid transport av människor till oljeriggar, samt som transformatorplattform.

 3. SCHNELL DIENSTLEISTUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett containerföretag med säte i Tyskland. Vi erbjuder innovativa och funktionella containerlösningar så att våra kunder kan få en förstklassig boendeupplevelse. Vi tillverkar och säljer en mängd olika containertyper, som bland annat boendecontainrar, sanitetsmoduler, huscontainrar, WC-containrar, kontorsmoduler, Tiny Houses, containrar för flyktingboenden, skolcontainrar, säkerhetsmoduler, hytter och poolcontainrar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet, för att hålla kundnöjdheten på högsta nivå. Alla våra containrar har tagits fram med omsorg och tillverkats enligt hög standard. Vi håller oss uppdaterade och utvecklar hela tiden våra produkter för att kunna erbjuda funktionella lösningar som motsvarar en modern livsstil. Vårt professionella och erfarna team står redo att hjälpa våra kunder i alla skeden. Vi ser fram att samarbeta med er för att få en bild av era krav, kunna utvärdera ert projekt och sedan erbjuda en passande containerlösning. Hållbarhet och miljövänlighet är ledord i vårt arbete. Därför använder vi miljövänliga material i produktionen av våra produkter och lägger stor vikt vid energieffektivitet. Häng med oss för en förstklassig upplevelse. Kontakta oss och berätta vad just ni behöver, så fixar vi den optimala lösningen.

 4. EMPAC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EMPAC GmbH tillverkar flexibla bulkgodsbehållare (Flexible Intermediate Bulk Container, FIBC) samt plastinklädnader för stora containrar (Liner). 1980: EMPAC Verpackungs GmbH grundas. 1993: Företaget blir en del av NORDENIA-koncernen. 1996: Produktionsorganisationen STARPAC grundas i polska Starogard. 2012: Företaget går ur NORDENIA-koncernen inom ramen för ett uppköp – verksamheten fortsätter under namnet EMPAC GmbH med dotterbolagen EMPAC Polska och EMPAC France. 2012- 2015: EMPAC France som handelsföretag / USA som försäljningspartner. 2017: EMPAC är sedan 5 år tillbaka åter ägarlett

 5. OAG INDUSTRIES

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi arbetar inom den industriella, civila och militära sektorer för design, konstruktion, försäljning, uthyrning av elgeneratorer, motorpumpar, ljustorn, fältkonditioneringsanläggningar. Vi implementerar också förfrågningar som inte faller inom klassiska produktionsstandarder. Vi försäkrar: kundservice, utbildning, kvalificering av operatörer och användare, över hela världen, med praktik och utbildningskurser. Kvalitetssystem certifierat sedan 1998. Enligt standarden ISO 9001: sedan 2015.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CERTUSS DAMPFAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 2. ZBUDUJPRZYCZEPE.PL (ZPTRAILERS)

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget ZBUDUJPRZYCZEPE.PL (ZPTRAILERS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Släpvagnar för turism. Företaget är även verksamt inom Containers, släpvagnar för containertransport, släp, påhängsvagn, släp för transport handelsvaror, Bygger släp, Containers, och avtagbara släp. Företagets huvudkontor finns i Nowe Babice, Polen.

 3. ASCO CARBON DIOXIDE LTD

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ASCO CARBON DIOXIDE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning. Företaget är även verksamt inom Containers, Industriell rengöring - Maskiner, torr is, buteljering, transport, Containers, Industriell rengöring - Maskiner, koldioxid, och vaporisatorer. Företagets huvudkontor finns i Romanshorn, Schweiz.

 4. ECONOX

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ECONOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, och Metallbehållare. Företagets huvudkontor finns i Bierne, Frankrike.

 5. DEUMOBA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DEUMOBA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företagets huvudkontor finns i Ense, Tyskland.

 1. NUOVA FORMIL SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget NUOVA FORMIL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Containers - Sjöfartstransport, containrar, prefabricerade hangarer, Containers - Sjöfartstransport, och skjul för industrin. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. SICOM SPA CONTAINERS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SICOM SPA CONTAINERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Vägtransport i containers, bostadsmoduler, containertransport, Vägtransport i containers, transport och spedition, containrar för bostadsenheter, och transport och spedition av varor landvägen. Företagets huvudkontor finns i Cherasco, Italien.

 1. BECA METAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget BECA METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, råoljetankar, applikationsprogram för utvinningsindustrin, arbeten med jordbruksmaskiner, Byggnadsstål, och metallkonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TWS TANKCONTAINER-LEASING GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företagets huvudkontor finns i Vellahn, Tyskland.

 3. VIOLLET INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget VIOLLET INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar och inslagningar i metall. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, SMÅ DETALJER, Containers, Metallbehållare, Plåtslageri, Plåtslageri, Metallås, Mekaniserad svetsning, och Bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Alby-Sur-Cheran, Frankrike.

 4. BEKUPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEKUPLAST GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Behållare för godshantering, Lådor i plast, plastpallar, färgpaletter, Stapelbara lådor, Behållare för godshantering, Transportbehållare av plastmaterial, staplingsbara behållare för förvaring och lagring, och plastic box pallets. Företagets huvudkontor finns i Ringe, Tyskland.

 5. ANTON HURTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Namnet Hurtz står sedan flera decennier för kvalitetsbearbetning av aluminium. Företaget tillverkar bland annat screentrycksramar av hög kvalitet och lagersystem (pallar, ställ och behållare) som ger optimalt skydd mot föroreningar. Vårt företag har med åren kommit att bli en av världens största tillverkare av precisionsramar för screentryck. Vår tillverkning av aluminiumpallar, ställ, gallerboxar och behållare för läkemedels-, kosmetik-, kemi- och livsmedelsindustri sker alltid i enlighet med GMP- och HACCP-principerna. För oss är det en självklarhet att erbjuda kundanpassade lösningar som vi tar fram i samarbete med våra partners! Däribland specialkonstruerade pallar, ramar, behållare och gallerboxar som till punkt och pricka passar just era behov. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitet och vi är noga med att hålla leveranstiderna. Våra medarbetare har alltid ett kundorienterat förhållningssätt och hjälper dig gärna med stora och små frågor.

 6. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ACHBERG har flera årtiondens erfarenhet inom konstruktion och tillverkning av anläggningskomponenter för hantering av bulkråvaror. Våra containrar för bulkråvaror, BigBag-tömningar, BigBag-påfyllningar och flexibla silor är modulbaserade så att vi kan täcka in flera av våra kunders behov inom standardutbudet. Vi tillverkar ett stort urval av komponenter till rörsystem. Rörböjar av rostfritt stål, rörböjar av härdat rostfritt stål, rörböjar av glas, förgreningar av rostfritt stål eller glas, T-förgreningar, rörreduceringar, rör av rostfritt stål, aluminiumrör, röranslutningsdelar, slangar, suglansar, skruvmunstycken, kopplingsstationer, suglådor, tryckluftsstyrda skjutreglage samt sugklaffar är produkter vi lagerför. Lagersilo, silor med dubbla kammare, blandningssilor, och lastningssilor tillverkas på projektbasis och levereras och installeras av våra erfarna montörer. Genom vår tillverkning av styrningar kan vi erbjuda standardiserade styrningar för nivåregistrering och nivåvisualisering samt för att reglera påfyllningen av silor.

 7. KRAFT HANDEL GMBH

  Tyskland

  Kraft Handel GmbH bygger container- och barackanläggningar som komplettleverantör. Från planering av anläggningen till färdigställande inom avtalad tid: Vi kan alla lagar och byggregler och kan därför snabbt genomföra byggandet av din barackanläggning. Förutom standardmodeller av containrar och baracker har Kraft Handel GmbH även specialiserat sig på tillverkning av anläggningar med särskilda krav. Från specialcontainrar till måttsydda containermoduler: Specificera dina krav och fråga oss så förklarar vi hur vi kan genomföra ditt containerprojekt. Våra containerlösningar utgörs av enkelmoduler och dubbelmoduler som kan utrustas beroende på användningen. Vi är även specialiserade på tillverkning av tillbyggnadsmoduler som t.ex. garagemoduler.

 8. CONFOOT

  Finland

  Stödbenen för fraktcontainrar från ConFoot är den lättaste och mest kostnadseffektiva hanteringslösningen för containrar på marknaden idag. De starka stålbenen (som bara väger 24 kg) kan anpassas till hörnen på alla sorters ISO-fraktcontainrar på bara ett par minuter, av en enskild person. När lastbilens underrede har justerats kan den enkelt köra iväg, och lämna containern stående på benen. Möjligheterna för att förbättra och effektivisera logistikkedjan, och minska kostnaderna, är enorma.

 1. CUBNER SAS

  Frankrike

  CUBNER är ett företag som säljer nya eller begagnade sjöcontainrar och lagringscontainrar. CUBNER erbjuder kundanpassade flyttlösningar. Vi har ett team som erbjuder anpassade lösning för just dina behov. Vi kan även ta hand om transport och lossning av dina olika containertyper, dry freight container, refeer container, flat rack container och open top container. Vi garanterar en offert inom 48 timmar. CUBNER hyr även ut, reparerar och gör om dina containrar.

 2. BOTELLEROS CMA

  Spanien

  Vi tillverkar flaskbackar och hållare till stora dunkar med mineralvatten på upp till 20 liter. Vårt företag tillverkar för närvarande behållare, flaskbackar och plastförpackningar. Vi har ett stort produktsortiment.

 3. CIEST METAL OÜ

  Estland

  Vårt företag är inriktat på att bygga och serva bränsleterminaler. Vi konstruerar och bygger pipelines och tankar för att lagra mineralolja. Vår produktion täcker olika områden inom byggandet av pipelines och oljeterminaler, vattenbyggnadsteknik och avvikande konstruktioner. Tillverkning och montering av cisterner. Rörhållarsystem enligt SFS-standard.

 4. WAREX SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Design, produktion och montering av stålstrukturer och beklädnad, produktion och montering av prefabricerade byggnader, personal och vänlig approach till kundbehoven. Våra produkter: Stålstrukturer, stålbyggnader, beklädnad, prefabricerade byggnader.

 5. ROTOGRAN AEBE

  Grekland

  Företaget ROTOGRAN AEBE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom plastbehållare. Företagets huvudkontor finns i Serres, Grekland.

 6. OFFICINE STEFANUTO S.R.L.

  Italien

  Företaget OFFICINE STEFANUTO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom förlängningsbara containrar, och mobila kontor. Företagets huvudkontor finns i Gruaro, Italien.

 7. CEMEPRE

  Belgien

  Företaget CEMEPRE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Lådor, tunnor och containers för avfall, Containers, Containrar - Tillverkning, Lådor, tunnor och containers för avfall, uthyrning containrar, och Containers. Företagets huvudkontor finns i Manage, Belgien.

 8. KONSTAL PPHU ANDRZEJ KURNIK

  Polen

  Företaget KONSTAL PPHU ANDRZEJ KURNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företagets huvudkontor finns i Jodlownik, Polen.

 9. SABA CONTAINER UND BAUMASCHINEN BARTLOMIEJ CZLONKA

  Tyskland

  Företaget SABA CONTAINER UND BAUMASCHINEN BARTLOMIEJ CZLONKA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom skjul för byggplats, och Kontejnersko naselje. Företagets huvudkontor finns i Zittau, Tyskland.

 10. FHU KATAMI KATARZYNA MIZERA

  Polen

  Företaget FHU KATAMI KATARZYNA MIZERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Containers. Företaget är även verksamt inom Container. Företagets huvudkontor finns i Zielona Góra, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis