• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tidvattenkraftverk

Resultat för

Tidvattenkraftverk - Import och export

 1. ÇELIK MAKINA

  Turkiet

  Företaget ÇELIK MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tidvattenkraftverk. Företaget är även verksamt inom kross, verktyg för rivningshammare, tillverkning av maskiner, och Siktmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Aydın, Turkiet.

 2. IM-TEK

  Turkiet

  Företaget IM-TEK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Tidvattenkraftverk. Företaget är även verksamt inom tjänster för import och export. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 3. ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget ERPEK MÜHENDISLIK DANIŞMANLIK TIC. LTD. ŞTI., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tidvattenkraftverk. Företaget är även verksamt inom Petroleum, och smörjmedel. Företagets huvudkontor finns i Atasehir / Istanbul, Turkiet.

 4. NFM MAKINA

  Turkiet

  Företaget NFM MAKINA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Tidvattenkraftverk. Företaget är även verksamt inom Stål, cisterner, och Stål. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C.

  Italien

  Företaget VIMEL S.A.S. DI NICODEMO PIETRINA & C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Tidvattenkraftverk, Import och export av energi och råvaror, och Tidvattenkraftverk. Företagets huvudkontor finns i LAURIA, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NORWEGIAN OCEAN POWER AS

  Norge

  Företaget NORWEGIAN OCEAN POWER AS, som är verksamt inom sektorn för Elektricitet - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom Tidvattenkraftverk, och Tidvattenkraftverk. Företagets huvudkontor finns i Drammen, Norge.