• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • textilplantor

Resultat för

Textilplantor - Import och export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Utveckling, produktion och försäljning av Hydro Profi Line®-växtinredningssystem för hållbar och funktionell växtinredning på tätade ytor, ytor utan jord och inomhus. Fördelarna med Hydro Profi Line®-växtsystemen: • Hållbar reducering av vattenförbrukningen för planteringar med upp till 80 %.• Unikt rotvegetationsutrymme med luft och vatten för perfekt luftning av rötterna.• Inga rotklumpar eller ruttnande rötter i botten av krukan eftersom inget fyllnadsmaterial krävs runt planteringskrukan.• Stor vattenreserv, eftersom det inte finns någon förskjutning av växtsubstrat.• Unikt Quick Change System för snabb och enkel omplantering• Passar alla plantor i jord och hydrokultur• Passar både på kontor och större ytor• Vattnas alltid och endast när det behövs – Det går i princip inte att vattna för mycket

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanien

  Företaget KROM TEXTILS I RECANVIS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Textilplantor. Företaget är även verksamt inom brandsäkra tyger. Företagets huvudkontor finns i Hostalric, Spanien.

 3. JOS VAN VLIERDEN

  Belgien

  Företaget JOS VAN VLIERDEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Sint-Huibrechts-Lille, Belgien.

 4. NIRP INTERNATIONAL

  Frankrike

  Företaget NIRP INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Cuers, Frankrike.

 5. BECAUS

  Belgien

  Företaget BECAUS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, och pooler för privatpersoner. Företagets huvudkontor finns i Wetteren, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIRIDEE

  Belgien

  Företaget VIRIDEE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Blomsterodling, Textilplantor, Blomsterodling, trädgårdsarbete, och trädgårdsskötsel. Företagets huvudkontor finns i Hoeilaart, Belgien.

 2. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgien

  Företaget TUINAANLEG GERT KWANTEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, och konsulter, landskapsarkitekter. Företagets huvudkontor finns i Neerpelt, Belgien.

 3. ARNAUD ESPACES VERTS

  Frankrike

  Företaget ARNAUD ESPACES VERTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, naturgräs för idrottsanläggningar, och reparation av gräsmattor för idrottsplatser. Företagets huvudkontor finns i Garidech, Frankrike.

 4. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgien

  Företaget WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Dekoration av trädgårdar, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och Dekoration av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Beringen, Belgien.

 5. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgien

  Företaget JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, och odlingsplantor. Företagets huvudkontor finns i Kapellen, Belgien.

 1. ODENDAHL UND PARTNER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget ODENDAHL UND PARTNER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Innertak, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Innertak. Företagets huvudkontor finns i Lippstadt, Tyskland.

 2. UDO THIEM

  Tyskland

  Företaget UDO THIEM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Röslau, Tyskland.

 1. GARTEN & GRÜN DIPL. ING. (FH) ANDREAS WALZ

  Tyskland

  Företaget GARTEN & GRÜN DIPL. ING. (FH) ANDREAS WALZ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Nagel, Tyskland.

 2. BEIERMEISTER GMBH

  Tyskland

  Företaget BEIERMEISTER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Inredning - Artiklar och tillbehör, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Inredning - Artiklar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Korntal-Münchingen, Tyskland.

 3. GRÜNE GÄRTEN GRÜNANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget GRÜNE GÄRTEN GRÜNANLAGEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Cottbus, Tyskland.

 4. TOPOS III STADT- & RAUMPLANUNG

  Österrike

  Företaget TOPOS III STADT- & RAUMPLANUNG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Järnvägar - installation och underhåll, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Järnvägar - installation och underhåll. Företagets huvudkontor finns i Linz, Österrike.

 5. OTT GARTENBAU AG

  Schweiz

  Företaget OTT GARTENBAU AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Rupperswil, Schweiz.

 6. JÜRGEN ROLLER

  Tyskland

  Företaget JÜRGEN ROLLER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Egenhausen, Tyskland.

 7. WOLFGANG HEILAND

  Tyskland

  Företaget WOLFGANG HEILAND, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 8. FEUCHTGRABER KG

  Österrike

  Företaget FEUCHTGRABER KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll. Företagets huvudkontor finns i Hart Bei Graz, Österrike.

 1. RUDOLF BÖKE

  Tyskland

  Företaget RUDOLF BÖKE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Soest, Tyskland.

 2. BERNER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU HENRY ILSE GMBH

  Tyskland

  Företaget BERNER GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU HENRY ILSE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Großkarolinenfeld, Tyskland.

 3. BREDER & CO GMBH

  Tyskland

  Företaget BREDER & CO GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 4. JÜRGEN MENKE

  Tyskland

  Företaget JÜRGEN MENKE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 5. LAGESA LANDSCHAFTS-GESTALTUNGS- UND SANIERUNGS-GMBH

  Tyskland

  Företaget LAGESA LANDSCHAFTS-GESTALTUNGS- UND SANIERUNGS-GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Martinskirchen, Tyskland.

 6. GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU RUDOLF HANKEMEIER

  Tyskland

  Företaget GARTEN- UND LANDSCHAFTSBAU RUDOLF HANKEMEIER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Träklabbar, Sågat och behandlat trä, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Träklabbar, och Sågat och behandlat trä. Företagets huvudkontor finns i Herzebrock-Clarholz, Tyskland.

 7. NORBERT WIESE GMBH

  Tyskland

  Företaget NORBERT WIESE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Bestwig, Tyskland.

 8. FORSTSERVICE KNEIDINGER

  Tyskland

  Företaget FORSTSERVICE KNEIDINGER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Jord- och skogsbruk - Maskiner och tilläggsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Wegscheid, Tyskland.

 9. FRIEDRICH LANGE

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICH LANGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Neuenkirchen, Tyskland.

 10. DIE RASEN-ROLLE

  Tyskland

  Företaget DIE RASEN-ROLLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Bornheim, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis