• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • textilplantor

Resultat för

Textilplantor - Import och export

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Utveckling, produktion och försäljning av Hydro Profi Line®-växtinredningssystem för hållbar och funktionell växtinredning på tätade ytor, ytor utan jord och inomhus. Fördelarna med Hydro Profi Line®-växtsystemen: • Hållbar reducering av vattenförbrukningen för planteringar med upp till 80 %.• Unikt rotvegetationsutrymme med luft och vatten för perfekt luftning av rötterna.• Inga rotklumpar eller ruttnande rötter i botten av krukan eftersom inget fyllnadsmaterial krävs runt planteringskrukan.• Stor vattenreserv, eftersom det inte finns någon förskjutning av växtsubstrat.• Unikt Quick Change System för snabb och enkel omplantering• Passar alla plantor i jord och hydrokultur• Passar både på kontor och större ytor• Vattnas alltid och endast när det behövs – Det går i princip inte att vattna för mycket

 2. KROM TEXTILS I RECANVIS SL

  Spanien

  Företaget KROM TEXTILS I RECANVIS SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Textilplantor. Företaget är även verksamt inom brandsäkra tyger. Företagets huvudkontor finns i Hostalric, Spanien.

 3. BECAUS

  Belgien

  Företaget BECAUS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, och pooler för privatpersoner. Företagets huvudkontor finns i Wetteren, Belgien.

 4. WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR

  Belgien

  Företaget WILLY REYNDERS TUINARCHITECTUUR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, Dekoration av trädgårdar, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Landskapsarkitektur - Tekniska kontor, och Dekoration av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Beringen, Belgien.

 5. TUINAANLEG GERT KWANTEN

  Belgien

  Företaget TUINAANLEG GERT KWANTEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, och konsulter, landskapsarkitekter. Företagets huvudkontor finns i Neerpelt, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARNAUD ESPACES VERTS

  Frankrike

  Företaget ARNAUD ESPACES VERTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, naturgräs för idrottsanläggningar, och reparation av gräsmattor för idrottsplatser. Företagets huvudkontor finns i Garidech, Frankrike.

 2. JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR

  Belgien

  Företaget JAN JORIS TUINARCHITEKTUUR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, och odlingsplantor. Företagets huvudkontor finns i Kapellen, Belgien.

 3. JOS VAN VLIERDEN

  Belgien

  Företaget JOS VAN VLIERDEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Sint-Huibrechts-Lille, Belgien.

 4. FORST- U. LANDSCHAFTSPFLEGEBETRIEB B. BÄUML GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FORST- U. LANDSCHAFTSPFLEGEBETRIEB B. BÄUML GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Schwandorf, Tyskland.

 5. GREENART GARTENGESTALTUNG GMBH

  Tyskland

  Företaget GREENART GARTENGESTALTUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Drolshagen, Tyskland.

 1. MK STRASSEN-, TIEF- UND WEGEBAU

  Tyskland

  Företaget MK STRASSEN-, TIEF- UND WEGEBAU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, Grundstommar, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Nordkirchen, Tyskland.

 2. POPZYK

  Tyskland

  Företaget POPZYK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, Träklabbar, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, och Träklabbar. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 1. ZIMMEREI & DACKDECKEREI WEISS

  Tyskland

  Företaget ZIMMEREI & DACKDECKEREI WEISS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Sågat och behandlat trä, Fönster, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Sågat och behandlat trä, och Fönster. Företagets huvudkontor finns i Hahnbach, Tyskland.

 2. SCHRÖTER STRASSENBAU INH. ANDREAS SCHRÖTER

  Tyskland

  Företaget SCHRÖTER STRASSENBAU INH. ANDREAS SCHRÖTER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Bad Bodenteich, Tyskland.

 3. GERHARD LAUBICHLER

  Österrike

  Företaget GERHARD LAUBICHLER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll. Företagets huvudkontor finns i Filzmoos, Österrike.

 4. WERK26

  Tyskland

  Företaget WERK26, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Textilplantor. Företaget är även verksamt inom Reklambyråer, Handelskammare, Organisationer för handel, Reklambyråer, Handelskammare, och Organisationer för handel. Företagets huvudkontor finns i Schwabach, Tyskland.

 5. SCHUCHART TIEF- UND STRASSENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHUCHART TIEF- UND STRASSENBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Dassel, Tyskland.

 6. BAUMPFLEGE KÜHN

  Tyskland

  Företaget BAUMPFLEGE KÜHN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Erfurt, Tyskland.

 7. KLAUS HARTZ

  Tyskland

  Företaget KLAUS HARTZ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Oberpframmern, Tyskland.

 8. ÖKO-BAU KLUGE GBR

  Tyskland

  Företaget ÖKO-BAU KLUGE GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, och Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företagets huvudkontor finns i Anklam, Tyskland.

 1. KAMPRAD & PRÖHL GMBH

  Tyskland

  Företaget KAMPRAD & PRÖHL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Gas och olja - Utvinning, Vatten - Produktion och distribution, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Gas och olja - Utvinning, och Vatten - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Nobitz, Tyskland.

 2. ALFRED KOLBE

  Tyskland

  Företaget ALFRED KOLBE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, Träklabbar, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Marmor och naturliga stenar, och Träklabbar. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 3. LION TRACKHIRE GMBH

  Tyskland

  Företaget LION TRACKHIRE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Vägtransporter, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, och Vägtransporter. Företagets huvudkontor finns i Neuenstein, Tyskland.

 4. WILLE GMBH

  Tyskland

  Företaget WILLE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Beckum, Tyskland.

 5. MH-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget MH-SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Textilplantor, Övervakning och säkerhet - Service, Fastigheter och byggnader för handel och industri - Försäljare och byråer, Miljöskyddstjänster, Textilplantor, Övervakning och säkerhet - Service, Fastigheter och byggnader för handel och industri - Försäljare och byråer, och Miljöskyddstjänster. Företagets huvudkontor finns i Linnich, Tyskland.

 6. PRIMAMULCH INH. OLIVER KALZ E.K.

  Tyskland

  Företaget PRIMAMULCH INH. OLIVER KALZ E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, och Grundstommar. Företagets huvudkontor finns i Luckau, Tyskland.

 7. FRIEDEL TILLMANN STRASSEN-UND WEGEBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget FRIEDEL TILLMANN STRASSEN-UND WEGEBAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Bestwig, Tyskland.

 8. BINNEN & BUTEN MEISTERBETRIEB BÜSCHER

  Tyskland

  Företaget BINNEN & BUTEN MEISTERBETRIEB BÜSCHER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Osteel, Tyskland.

 9. ROLAND EICHHORN

  Tyskland

  Företaget ROLAND EICHHORN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, Byggnadsfinbearbetning - Företag, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Grundstommar, och Byggnadsfinbearbetning - Företag. Företagets huvudkontor finns i Bantikow, Tyskland.

 10. WINFRIED VERBEEK

  Tyskland

  Företaget WINFRIED VERBEEK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Plantskolor och skogsbruk, och Textilplantor. Företagets huvudkontor finns i Straelen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis