• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tennlegeringar

Resultat för

Tennlegeringar - Import och export

 1. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har funnits i över hundra år i tyska Goslar och är experter på bearbetning av bly, tenn och legeringar av dessa båda ämnen. Vi levererar till kunder med högt ställda krav inom industri och forskning världen över. Alla våra tre affärsområden strålskydd, apparatkonstruktion och anoder kännetecknas av utmärkt kvalitet och personlig service. Våra framgångar bygger på djupt rotade värden som vi aldrig kompromissar med. Vi förenar det bästa av innovation och tradition. Hos oss är du IN SAFE HANDS. Vi strävar hela tiden efter lösningar som är ännu säkrare, effektivare, mer ekonomiska och snällare mot miljön. Tack vare mod och framåtanda tillhandahåller vi idag exklusiv teknik som efterfrågas av kunder i både Tyskland och andra längder. Det är våra anställda och deras höga servicenivå som varje dag ser till att kunderna kan dra nytta av både spetstekniken och ackumulerad kunskap.

 2. GALVA-METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GALVA-METALL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Rödermark, Tyskland.

 3. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C:MET GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Plåt och band i tenn, Bly och legeringar, tenn, Tennlegeringar, vitmetall, Plåt och band i tenn, rundstänger av metall, och bly. Företagets huvudkontor finns i Wendelstein, Tyskland.

 4. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFALENZINN J. JOST KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lödning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, Tennlegeringar, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Zink och legeringar, anoder, och Mjuklod. Företagets huvudkontor finns i Sundern, Tyskland.

 5. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanien

  Över 25 års erfarenhet av tillverkning av legeringar och mjuklödning, samt utveckling av deras lösningsmedel. Gjuterier.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL

  Polen

  Företaget FEMONI PATRYCJUSZ RYGOL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Dąbrowa Górnicza, Polen.

 2. TAMURA ELSOLD GMBH

  Tyskland

  Företaget TAMURA ELSOLD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Ilsenburg, Tyskland.

 3. CRM SYNERGIES S.L

  Spanien

  Företaget CRM SYNERGIES S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, tenn, Legeringar för svetsning, och Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Las Ventas De Retamosa, Spanien.

 4. STILTEN

  Belgien

  Företaget STILTEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företaget är även verksamt inom inredningsdekoratörer, tennföremål, bronsskulptur, och tennskulpturer. Företagets huvudkontor finns i Dendermonde, Belgien.

 5. DS METALS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget DS METALS LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Wolverhampton, West Midlands, Förenade kungariket.

 1. JÜRGEN ARMACK GMBH

  Tyskland

  Företaget JÜRGEN ARMACK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Norderstedt, Tyskland.

 2. FELDER GMBH LÖTTECHNIK

  Tyskland

  Företaget FELDER GMBH LÖTTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företaget är även verksamt inom Flussmedel för svetsning, anti-friction metals, och tråd för svetsning. Företagets huvudkontor finns i Oberhausen, Tyskland.

 1. PELZER

  Tyskland

  Företaget PELZER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Värmebehandling av stål och metall, Handverktyg utan motor, Kranar för sanitetsutrymmen, Tennlegeringar, Värmebehandling av stål och metall, Handverktyg utan motor, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Königsbach-Stein, Tyskland.

 2. BRAUMANDL ZINN

  Schweiz

  Företaget BRAUMANDL ZINN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - bearbetning, och Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Zürich, Schweiz.

 3. MAIER SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget MAIER SYSTEME GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Kranar för sanitetsutrymmen, Svetsning och lödning - Maskiner och material, Lödning - Maskiner och tillbehör, Handverktyg utan motor, Kranar för sanitetsutrymmen, Svetsning och lödning - Maskiner och material, och Lödning - Maskiner och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Rottweil, Tyskland.

 4. GENA METALL GMBH

  Tyskland

  Företaget GENA METALL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Plåt och band i bly, Bly och legeringar, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Plåt och band i bly. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 5. ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT

  Tyskland

  Företaget ADL PROZESSTECHNIK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företaget är även verksamt inom Värmebehandling av stål och metall, Svetsning av stål och metall, Lödning av stål och metall, Kranar för sanitetsutrymmen, Värmebehandling av stål och metall, Svetsning av stål och metall, Lödning av stål och metall, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Falkensee, Tyskland.

 6. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Tyskland

  Företaget CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Staudt, Tyskland.

 7. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Schweiz

  Företaget DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, Metallhjul, stora och små, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, och Metallhjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Visp, Schweiz.

 8. WULLSCHLEGER & CO AG

  Schweiz

  Företaget WULLSCHLEGER & CO AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat. Företagets huvudkontor finns i Thalwil, Schweiz.

 1. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Tyskland

  Företaget BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Kranar för sanitetsutrymmen, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Balve, Tyskland.

 2. H. A. RAPOLD AG

  Schweiz

  Företaget H. A. RAPOLD AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, Metallhjul, stora och små, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, och Metallhjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Zürich, Schweiz.

 3. WEISSMETALL TIM DICKE

  Tyskland

  Företaget WEISSMETALL TIM DICKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Specialstål, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, och Tennlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 4. NEVO GMBH

  Tyskland

  Företaget NEVO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tennlegeringar. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, Klister, lim och applikatorer, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, Elektricitet - Distributionsanläggningar, Kranar för sanitetsutrymmen, Klister, lim och applikatorer, Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och Elektricitet - Distributionsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Wolfratshausen, Tyskland.

 5. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Stål och metall - bearbetning, Ädelmetall och specialmetaller, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Dietzenbach, Tyskland.

 6. THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH

  Tyskland

  Företaget THERMOX PERFORMANCE MATERIALS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Aluminium och legeringar, Ädelmetall och specialmetaller, Tennlegeringar, Industriell byggnadskonstruktion, Aluminium och legeringar, Ädelmetall och specialmetaller, Tennlegeringar, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 7. LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget LÖTMITTEL TECHNO SERVICE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Kranar för sanitetsutrymmen, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, och Kranar för sanitetsutrymmen. Företagets huvudkontor finns i Ort Im Innkreis, Österrike.

 8. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tenn och legeringar. Företaget är även verksamt inom Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, Hartsämnen, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Oorganisk kemi - Basprodukter och derivat, och Hartsämnen. Företagets huvudkontor finns i Eisenberg, Tyskland.

 9. ZINN-GRUBE AG

  Schweiz

  Företaget ZINN-GRUBE AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, Metallhjul, stora och små, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Hjul - små och stora, och Metallhjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Zürich, Schweiz.

 10. GOMAT EK

  Tyskland

  Företaget GOMAT EK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, Magnetisk utrustning, Tenn och legeringar, Tennlegeringar, Lödning av stål och metall, och Magnetisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis