• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tappventiler

Resultat för

Tappventiler - Import och export

 1. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  FERGO Armaturen GmbH ger dig en kompetent och tillförlitlig partner inom reglerteknik. Vi tillhandahåller alla typer av slidventiler, avstängnings- och backventiler, samt pneumatiska och elektriska manöverdon. Naturligtvis erbjuder vi också ett brett utbud av kringutrustning – till exempel till magnetventiler, ställdon, terminalboxar och mycket annat; oavsett vilka användningsvillkor och för vilken industriell applikation våra produkter är tänkta att användas. Vi har läget under kontroll – det är vårt företagsmotto! Total kundnöjdhet är högsta prioritet för FERGO Armaturen GmbH. Komponenter och material av högsta kvalitet, förmånliga villkor samt kortast möjliga hanterings- och leveranstider är några av anledningarna till att vi gång på gång lyckas överträffa kundernas redan högt ställda förväntningar. Utmana oss gärna! Vi tar snabbt fram flexibla lösningar som passar era behov perfekt.

 2. LUTENA VAKUUM GMBH

  Tyskland

  Tillverkning och drift av vakuumtransportsystem för alla industriområden, systemlösningar och specialiserad filterteknik. Sortimentet kompletteras med pneumatiska komponenter och styrningssystem. Våra övriga produkter: Automatiseringsteknik, pneumatiska anslutningar, vakuumtransportör, vakuumkomponenter, vakuumteknik, tryckluftskomponenter, finfilter, grovfilter.

 3. OMEGA AIR

  Slovenien

  OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana grundades 1998 och är ett privatägt företag med fokus på teknik. Företaget driver sin verksamhet från Sloveniens huvudstad Ljubljana. För tillfället sysselsätter OMEGA AIR d.o.o. omkring 400 medarbetare. Företaget har specialiserat sig på gasfiltrering och gasbehandling, och finns representerat över hela världen. Det breda produktsortimentet kommer till användning inom den allmänna industrin, elektronikindustrin, livsmedels- och bryggeribranschen, den kemiska industrin, den petrokemiska industrin, plastindustrin, läkemedelsindustrin samt bilindustrin. Kvalitetsstyrningssystemet är certifierat enligt ISO och ASME: Ett mycket kompetent och motiverat team med ingenjörer ägnar sig åt forskning, produktdesign, elektronikdesign, prototyputveckling, verktygstillverkning och tester. Detta gör oss till en av världens ledande tillverkare av tryckluftsfilter.

 4. ADK SERVICES

  Frankrike

 5. MEKTEKNO SRLS

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ORIONE S.R.L.

  Italien

 2. F-DGS

  Frankrike

 3. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

 4. ROMINSERV S.A.

  Rumänien

 5. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Rumänien

 1. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Slovakien

 2. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanien

 1. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Rumänien

 2. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Rumänien

 3. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Tjeckiska republiken

 4. GRIFOSO

  Spanien

 5. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Belgien

 6. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Frankrike

 7. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tjeckiska republiken

 8. WATEC S.R.O.

  Slovakien

 1. ROLIMA IMPEX SRL

  Rumänien

 2. SC ARMATURA SA

  Rumänien

 3. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Slovakien

 4. AMPO SL

  Spanien

 5. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Rumänien

 6. OSTACO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 7. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

 8. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrike

  Robinet Frigorifique Français ( RFF) har sitt säte i Domessin i Savoie. Vi är specialiserade på tillverkning av industrikranar- och ventiler av rostfritt och stål för kylning och erbjuder ett produktsortiment som uppskattas världen över i samband med kylanläggningar: Avstängningskran, reglerventil, backventil, klaffkran, filter, tappventiler med motvikt, manuell eller motoriserad kulventil, PN25, PN65, stål eller rostfritt, för NH3, CO2 och andra kylmedel. Tillverkning av kranar i stål av märket ANTONSANTI för naturgas, GDF-godkända, tillbehör och kit Isolet. För att kunna tillmötesgå en kundkrets med höga krav använder Robinet Frigorifique Français modern produktionsteknik som är synonymt med kvalitet och konkurrenskraft. Våra produkter används i kylanläggningar med ammoniak, CFC, HCFC, HFC och andra kylmedier med arbetstemperaturer mellan -50°C och +150°C; .

 9. WELLFLEX GMBH

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen till Wellflex – din partner inom expansionsförband, tappventiler och industriarmaturer. Wellflex grundades år 1989 som enmansföretag och omvandlades till aktiebolag år 1990. Vårt företag är specialiserat på följande produktgrupper: expansionsförband, flexibla metallslangar, tappventiler, backventiler, manuella vingpumpar, avstängningsventiler, nivåelektroder, indikatorer för magnetspjäll.