• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • tappventiler

Resultat för

Tappventiler - Import och export

 1. LUTENA VAKUUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning och drift av vakuumtransportsystem för alla industriområden, systemlösningar och specialiserad filterteknik. Sortimentet kompletteras med pneumatiska komponenter och styrningssystem. Våra övriga produkter: Automatiseringsteknik, pneumatiska anslutningar, vakuumtransportör, vakuumkomponenter, vakuumteknik, tryckluftskomponenter, finfilter, grovfilter.

 2. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FERGO Armaturen GmbH ger dig en kompetent och tillförlitlig partner inom reglerteknik. Vi tillhandahåller alla typer av slidventiler, avstängnings- och backventiler, samt pneumatiska och elektriska manöverdon. Naturligtvis erbjuder vi också ett brett utbud av kringutrustning – till exempel till magnetventiler, ställdon, terminalboxar och mycket annat; oavsett vilka användningsvillkor och för vilken industriell applikation våra produkter är tänkta att användas. Vi har läget under kontroll – det är vårt företagsmotto! Total kundnöjdhet är högsta prioritet för FERGO Armaturen GmbH. Komponenter och material av högsta kvalitet, förmånliga villkor samt kortast möjliga hanterings- och leveranstider är några av anledningarna till att vi gång på gång lyckas överträffa kundernas redan högt ställda förväntningar. Utmana oss gärna! Vi tar snabbt fram flexibla lösningar som passar era behov perfekt.

 3. ADK SERVICES

  Frankrike

  Företaget ADK SERVICES, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, tallriksventiler, utvidgningsutjämnare, klaffar, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Oytier Saint Oblas, Frankrike.

 4. MEKTEKNO SRLS

  Italien

  Företaget MEKTEKNO SRLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom biomassa, och säkerhetsventiler. Företagets huvudkontor finns i Ripa Teatina, Italien.

 5. TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL

  Frankrike

  Företaget TLV EURO ENGINEERING FRANCE SARL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Uthyrning av industriutrustning. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, Tappventiler, Kondensrenare, klaffar, och backventiler. Företagets huvudkontor finns i Toussieu, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. F-DGS

  Frankrike

  Företaget F-DGS, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom Kompressorer, Kolvkompressorer, Membrankompressorer, gaskompressorer, Kompressorer, Kolvkompressorer, och Membrankompressorer. Företagets huvudkontor finns i EVRY CEDEX, Frankrike.

 2. ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE

  Belgien

  Företaget ARMSTRONG INTERNATIONAL EUROPE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Industriella kranar och ventiler, Flödesmätare, Luftfuktare, och industriella kylanläggningar. Företagets huvudkontor finns i HERSTAL, Belgien.

 3. ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

  Företaget ASINTSOL - EQUIPAMENTOS INDUSTRIAIS, LDA, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom Kondensrenare. Företagets huvudkontor finns i Sintra, Portugal.

 4. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tjeckiska republiken

  Företaget ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ventiler för aerosol. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, Ventiler och kopplingar, Ventiler för industriell rörläggning, Ventiler, hydrauliska, Tappventiler, Ventiler och kopplingar, Ventiler för industriell rörläggning, och Ventiler, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Plzen, Tjeckiska republiken.

 5. LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O.

  Slovakien

  Företaget LK PUMPSERVICE BRATISLAVA, S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Pumpar, Tappventiler, Pumpar, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Bratislava 3 , Slovakien.

 1. SC ARMATURA SA

  Rumänien

  Företaget SC ARMATURA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, Musikinstrument och tillbehör, Tappventiler, och Musikinstrument och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Clunj-Napoca, Rumänien.

 2. IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL

  Rumänien

  Företaget IPU - ROM IMPORT - EXPORT SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Ventiler för industriell rörläggning, Ventiler och kopplingar, och Ventiler för industriell rörläggning. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 1. ROMINSERV S.A.

  Rumänien

  Företaget ROMINSERV S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom Rörledningar och rör av plastmaterial, Tappventiler, Rörledningar och rör av plastmaterial, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 2. UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA

  Rumänien

  Företaget UMB ROBINETE INDUSTRIALE SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Bacau, Rumänien.

 3. SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES

  Spanien

  Företaget SOCIEDAD ANONIMA IBERICA DE DISTRIBUCIONES INDUSTRIALES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Ventiler och kopplingar, och Varnostni ventili za vodovodne instalacije. Företagets huvudkontor finns i Quart De Poblet, Spanien.

 4. ROM ENERGY ARMSTRONG SRL

  Rumänien

  Företaget ROM ENERGY ARMSTRONG SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella värmepannor. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL

  Rumänien

  Företaget BAENNINGER STUEBBE ROMANIA SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Plast för industri - Maskiner och utrustning, Tappventiler, Plast för industri - Maskiner och utrustning, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Baia Mare, Rumänien.

 6. GRIFOSO

  Spanien

  Företaget GRIFOSO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom små vattenkranar för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Cieza, Spanien.

 7. WATEC S.R.O.

  Slovakien

  Företaget WATEC S.R.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Bratislava 1 , Slovakien.

 8. GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget GOTTSCHOL ALCUILUX CZ, SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tappventiler. Företaget är även verksamt inom Laser - Maskiner för svetsning och skärning, och Laser - Maskiner för svetsning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Hulín, Tjeckiska republiken.

 1. AMPO SL

  Spanien

  Företaget AMPO SL, som är verksamt inom sektorn för Varnostni ventili za vodovodne instalacije. Företaget är även verksamt inom Ventiler och kopplingar, Tappventiler, Ventiler och kopplingar, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 2. OSTACO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget OSTACO, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Tappventiler, och Tappventiler. Företagets huvudkontor finns i Velesín , Tjeckiska republiken.

 3. ING.VIKTOR KOURÍLEK-VIKO

  Tjeckiska republiken

 4. AQUAMONT SPOL. S.R.O.

  Slovakien

 5. ROLIMA IMPEX SRL

  Rumänien

 6. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrike

  Robinet Frigorifique Français ( RFF) har sitt säte i Domessin i Savoie. Vi är specialiserade på tillverkning av industrikranar- och ventiler av rostfritt och stål för kylning och erbjuder ett produktsortiment som uppskattas världen över i samband med kylanläggningar: Avstängningskran, reglerventil, backventil, klaffkran, filter, tappventiler med motvikt, manuell eller motoriserad kulventil, PN25, PN65, stål eller rostfritt, för NH3, CO2 och andra kylmedel. Tillverkning av kranar i stål av märket ANTONSANTI för naturgas, GDF-godkända, tillbehör och kit Isolet. För att kunna tillmötesgå en kundkrets med höga krav använder Robinet Frigorifique Français modern produktionsteknik som är synonymt med kvalitet och konkurrenskraft. Våra produkter används i kylanläggningar med ammoniak, CFC, HCFC, HFC och andra kylmedier med arbetstemperaturer mellan -50°C och +150°C; .

 7. WELLFLEX GMBH

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen till Wellflex – din partner inom expansionsförband, tappventiler och industriarmaturer. Wellflex grundades år 1989 som enmansföretag och omvandlades till aktiebolag år 1990. Vårt företag är specialiserat på följande produktgrupper: expansionsförband, flexibla metallslangar, tappventiler, backventiler, manuella vingpumpar, avstängningsventiler, nivåelektroder, indikatorer för magnetspjäll.