• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • svin

Resultat för

Svin - Import och export

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget KURT NISGAARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Nötkreatur, Svin, Levande boskap för uppfödning, Mjölkkor, mink, mjölkkor, Boskap, import-export, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skjern, Danmark.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus exporterar danska spädgrisar till den europeiska marknaden. Vår kärnverksamhet är export av 3-rasiga danska spädgrisar och slaktgrisar till den europeiska marknaden. Vi erbjuder en komplett familj tjänster somomfattar transport, veterinärgodkännande, officiell registrering och förberedning av nödvändiga exporthandlingar. Med utgångspunkt från ett ömsesidigt förtroende kommer vi, genom utmärkt service och fokus på långvarigt samarbete, att bli en attraktiv och tillförlitlig och inspirerande partner för våra kunder. Porc Mercatus är en godkänd exportör av levande grisar producerade i Danmark. Om du vill köpa avvanda grisar eller slaktgrisar kan du be om en personlig offert.

 3. PLACAS VERDES

  Spanien

  Företaget PLACAS VERDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom bondgårdar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

  Företaget PORCS ET PORCELETS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Vattenrening, boskap, Vattenrening, desinficering av vatten, och dricksvatten - funktion. Företagets huvudkontor finns i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanien.

 5. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Företaget 1VITAL-FLEISCH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, och Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i Speyer, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 2. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgien

  Företaget FIERENS MENGVOEDERS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Svin, föda i pellets, Svin, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Temse, Belgien.

 3. ETTAROETICO

  Italien

  Företaget ETTAROETICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Corbetta, Italien.

 4. PRIMARY DIETS

  Förenade kungariket

  Företaget PRIMARY DIETS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Svin, foder för djur och zooteknik, Svin, och Foder för spädgrisar. Företagets huvudkontor finns i Ripon, Förenade kungariket.

 5. BHZP GMBH

  Tyskland

  Företaget BHZP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom inseminering av suggor. Företagets huvudkontor finns i Dahlenburg, Tyskland.

 1. G E BAKER UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget G E BAKER UK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom paneler av plastmaterial. Företagets huvudkontor finns i Bury St. Edmunds, Förenade kungariket.

 2. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Företaget SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Jordbruk - Service, avelssvin, Nötkreatur, och Jordbruk - Service. Företagets huvudkontor finns i Sintra, Portugal.

 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 2. DELAVI

  Belgien

  Företaget DELAVI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom Svin, Svin, kroppar, och kött. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

 3. INTERPORC

  Nederländerna

  Företaget INTERPORC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Charkuterivaror och skinkor, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Haghorst, Nederländerna.

 4. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrike

  Företaget ABERAETABLISSEMENTS ABERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Saint-Brice-En-Cogles, Frankrike.

 5. BRUMICOLD

  Spanien

  Företaget BRUMICOLD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Algarrobo, Spanien.

 6. PINSEL NITSCHE

  Tyskland

  Företaget PINSEL NITSCHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Handverktyg utan motor, Färger, lack och emalj, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Parfymer och skönhetsprodukter, Handverktyg utan motor, Färger, lack och emalj, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, och Parfymer och skönhetsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Greiz, Tyskland.

 7. SEITZ GMBH

  Tyskland

  Företaget SEITZ GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Snäckor, skaldjur, Fiskar, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Snäckor, skaldjur, Fiskar, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Langwedel, Tyskland.

 8. RIPKEN AGRARHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget RIPKEN AGRARHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Jordbruk - Import/Export, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Ovelgönne, Tyskland.

 1. BOTHMANN & GREVE OHG

  Tyskland

  Företaget BOTHMANN & GREVE OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantskolor och skogsbruk, Nötkreatur, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Testorf-Steinfort, Tyskland.

 2. R.A.G.T. SAATEN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget R.A.G.T. SAATEN DEUTSCHLAND GMBH, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 3. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

  Nederländerna

  Företaget CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Husdjur, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Valkenswaard, Nederländerna.

 4. CARGILL INTERNATIONAL SA

  Schweiz

  Företaget CARGILL INTERNATIONAL SA, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Genève, Schweiz.

 5. RINDERZUCHTVERBAND SALZBURG-ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR ZUCHT- UND NUTZRINDER

  Österrike

  Företaget RINDERZUCHTVERBAND SALZBURG-ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR ZUCHT- UND NUTZRINDER, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Maishofen, Österrike.

 6. FVT GMBH FASER VEREDLUNG TÖNISVORST

  Tyskland

  Företaget FVT GMBH FASER VEREDLUNG TÖNISVORST, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Tönisvorst, Tyskland.

 7. FRANZ PETZL

  Österrike

  Företaget FRANZ PETZL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i St. Peter Am Kammersberg, Österrike.

 8. AMANN NÄHGARNE GMBH

  Österrike

  Företaget AMANN NÄHGARNE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Naturfiber, Textiltrådar och garn, Trådar och garn naturtyger, Garn till tekniskt bruk, Naturfiber, Textiltrådar och garn, Trådar och garn naturtyger, och Garn till tekniskt bruk. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 9. KRONI

  Schweiz

  Företaget KRONI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Svin, Diet- och bionäring, Mjöl och gryn, Fiskar, Svin, Diet- och bionäring, och Mjöl och gryn. Företagets huvudkontor finns i Altstätten, Schweiz.

 10. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Tyskland

  Företaget DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Büchenbach, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis