• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • svin

Resultat för

Svin - Import och export

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Företaget KURT NISGAARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Boskap - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Mjölkkor, Nötkreatur, Svin, Levande boskap för uppfödning, Mjölkkor, mink, mjölkkor, Boskap, import-export, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Skjern, Danmark.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus exporterar danska spädgrisar till den europeiska marknaden. Vår kärnverksamhet är export av 3-rasiga danska spädgrisar och slaktgrisar till den europeiska marknaden. Vi erbjuder en komplett familj tjänster somomfattar transport, veterinärgodkännande, officiell registrering och förberedning av nödvändiga exporthandlingar. Med utgångspunkt från ett ömsesidigt förtroende kommer vi, genom utmärkt service och fokus på långvarigt samarbete, att bli en attraktiv och tillförlitlig och inspirerande partner för våra kunder. Porc Mercatus är en godkänd exportör av levande grisar producerade i Danmark. Om du vill köpa avvanda grisar eller slaktgrisar kan du be om en personlig offert.

 3. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kina

  Företaget AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Zhengzhou, Kina.

 4. PLACAS VERDES

  Spanien

  Företaget PLACAS VERDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom bondgårdar. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 5. PORCS ET PORCELETS

  Spanien

  Företaget PORCS ET PORCELETS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Vattenrening, boskap, Vattenrening, desinficering av vatten, och dricksvatten - funktion. Företagets huvudkontor finns i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DELAVI

  Belgien

  Företaget DELAVI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Griskött. Företaget är även verksamt inom Svin, Svin, kroppar, och kött. Företagets huvudkontor finns i Tielt, Belgien.

 2. N.V. RANDERS A/S

  Danmark

  Företaget N.V. RANDERS A/S, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Djurtransporter, Jordbruk - Import/Export, Griskött, Djurtransporter, Jordbruk - Import/Export, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Randers Nv, Danmark.

 3. G E BAKER UK LTD

  Förenade kungariket

  Företaget G E BAKER UK LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom paneler av plastmaterial. Företagets huvudkontor finns i Bury St. Edmunds, Förenade kungariket.

 4. ETTAROETICO

  Italien

  Företaget ETTAROETICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Corbetta, Italien.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, Får och getter, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Husdjur, Svin, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Lohfelden, Tyskland.

 1. BHZP GMBH

  Tyskland

  Företaget BHZP GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom inseminering av suggor. Företagets huvudkontor finns i Dahlenburg, Tyskland.

 2. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Företaget SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Jordbruk - Service, avelssvin, Nötkreatur, och Jordbruk - Service. Företagets huvudkontor finns i Sintra, Portugal.

 1. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgien

  Företaget FIERENS MENGVOEDERS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Svin, föda i pellets, Svin, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Temse, Belgien.

 2. INTERPORC

  Nederländerna

  Företaget INTERPORC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Charkuterivaror och skinkor, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Haghorst, Nederländerna.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Företaget ZOOFACHMARKT - MARCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Får och getter. Företaget är även verksamt inom Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Svin, Nötkreatur, Husdjur, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Heinsberg, Tyskland.

 4. PRIMARY DIETS

  Förenade kungariket

  Företaget PRIMARY DIETS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Svin, foder för djur och zooteknik, Svin, och Foder för spädgrisar. Företagets huvudkontor finns i Ripon, Förenade kungariket.

 5. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Företaget 1VITAL-FLEISCH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Djupfryst kött, och Djupfryst kött. Företagets huvudkontor finns i Speyer, Tyskland.

 6. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danmark

  Företaget BREEDERS OF DENMARK A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Boskap - Import/Export, och Boskap - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Haderslev, Danmark.

 7. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrike

  Företaget ABERAETABLISSEMENTS ABERA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Saint-Brice-En-Cogles, Frankrike.

 8. BRUMICOLD

  Spanien

  Företaget BRUMICOLD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Algarrobo, Spanien.

 1. JOHN TOOMER AND SONS,LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget JOHN TOOMER AND SONS,LIMITED, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Svin, Nötkreatur, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, Frukt, och Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företagets huvudkontor finns i Swindon, Förenade kungariket.

 2. REULING INTERVAR B.V.

  Nederländerna

  Företaget REULING INTERVAR B.V., som är verksamt inom sektorn för Husdjur. Företaget är även verksamt inom Svin, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Nötkreatur, och Får och getter. Företagets huvudkontor finns i Wehl, Nederländerna.

 3. WAGNER-WASSMUTH GMBH

  Tyskland

  Företaget WAGNER-WASSMUTH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, Svin, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Får och getter, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Kassel, Tyskland.

 4. LANDI NOTTWIL-BUTTISHOLZ

  Schweiz

  Företaget LANDI NOTTWIL-BUTTISHOLZ, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Svin, Jordbruk - Import/Export, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Blomsterodling, Svin, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Nottwil, Schweiz.

 5. GEBRÜDER HERZOG MÜHLEMATT AG

  Schweiz

  Företaget GEBRÜDER HERZOG MÜHLEMATT AG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Diet- och bionäring, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Diet- och bionäring. Företagets huvudkontor finns i Hornussen, Schweiz.

 6. FORGE FARM MEATS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget FORGE FARM MEATS LIMITED, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företaget är även verksamt inom Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Spannmål och sädeskorn, Nötkreatur, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Spannmål och sädeskorn, och Nötkreatur. Företagets huvudkontor finns i Tunbridge Wells, Förenade kungariket.

 7. ZHENGZHOU HARVEST IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD

  Kina

  Företaget ZHENGZHOU HARVEST IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Svin. Företagets huvudkontor finns i Zhengzhou, Kina.

 8. KEYTRADE AG

  Schweiz

  Företaget KEYTRADE AG, som är verksamt inom sektorn för Nötkreatur. Företaget är även verksamt inom Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Spannmål och sädeskorn, Svin, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Spannmål och sädeskorn, och Svin. Företagets huvudkontor finns i Thalwil, Schweiz.

 9. HEIDEAGRAR SÖLLICHAU GMBH

  Tyskland

  Företaget HEIDEAGRAR SÖLLICHAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Svin, Nötkreatur, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Söllichau, Tyskland.

 10. R.A.G.T. SAATEN DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Företaget R.A.G.T. SAATEN DEUTSCHLAND GMBH, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, Frukt, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Nötkreatur, Svin, och Frukt. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis