• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • svamp

Resultat för

Svamp - Import och export

 1. YAGODY KARELII

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Yagody Karelii är ett ledande företag inom plockning och bearbetning av vilda bär (hjortron, blåbär, lingon, tranbär, havtorn) och vilda svampar (karljohansvamp, aspsopp, tegelsopp, rödsopp) i Ryssland och Europa. Yagody Karelii tillhandahåller följande artiklar till företag inom livsmedelsindustri och läkemedelsindustri: -Individuellt snabbfrusna bär och svampar; -frystorkade bär, svampar, grönsaker och frukt; -fryst bärpuré, NFC-bärjuicer; -berikade bär; -bihonung och honung blandad med frystorkade bär; -sprängticka; -björksav. Företaget producerar över 100 sorters bärprodukter till slutanvändare, leverar dem till butikskedjor och exporterar dem till olika länder genom sitt distributionsnätverk. Yagody Karelii grundades 2004. Våra produktionslokaler ligger i staden Kostomuksha i Karelia i Ryssland. Vi använder helt automatiserade produktionslinjer från Europa, som framställer över 50 000 ton naturliga livsmedelsprodukter om året. Alla produkter tillverkas i strikt enighet med standarder kring säkerhet och kvalitet. Vårt kvalitetskontrollssystem överensstämmer med FSSC 22000 (SGS). En stor del av vår produktion certifieras som ekologisk under EU: s regulationer. Vi använder inga färgämnen, konstgjorda tillsatser eller GMO, och vi spårar produktionsprocessen från plockning till paketering.

  Webbplats Open In New icon
 2. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  FRESHBERRY LLC är specialiserade på att plocka och bearbeta vilda bär och svampar samt vilda och odlade läkemedelsörter. Företaget sköter plockning samt export och import av kostspecifika och naturliga livsmedel: snabbfrysta bär (tranbär, hjortron, blåbär, lingon) upp till 4 000 årligen, med en stadigt ökande plockvolym. FRESHBERRYs eget leverantörnätverk i nio regioner i Ryssland och Belarus låter företaget överse produktkvaliteten genom hela produktionsprocessen: från plockningen av svamp och bär, infrysningen, rensningen och bearbetningen till frakten till konsumenten. Företagets produktionslinje för infrysning och rensning av bär, grönsaker och frukt är försedd med utrustning från ledande europeiska tillverkare. Produkterna genomgår individuell snabbfrysning i en tunnelfrys. Företaget använder optiska och laserbaserade sorteringsmaskiner för att rensa ut främmande element och defektiva råmaterial, och för att sortera naturliga produkter enligt justerbara parametrar. FRESHBERRYs säsongslokaler anställer över 100 arbetare. Utrustningens produktionskapacitet gör det möjligt att öka den årliga bearbetningsvolymen till upp till 12 000 ton bär. Vi är certifierade med livsmedelssäkerhetssystem FSSC 22000, och kontrollerar strålningshalt på alla råmaterial och färdiga produkter i vårt laboratorium.

  Webbplats Open In New icon
 3. RESFOOD

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – den största tillverkaren och partiförsäljaren av professionella livsmedelsprodukter för ASIATISK MATLAGNING (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). Vi är ledande på hotell-restaurang-cafémarknaden i Ryssland sedan 2010. Vi har över 250 produkter. Huvudprodukter: sushiris, färdiga norialger, ingefära, såser, hälsokost osv. Vi garanterar tillgången till våra varor, som håller hög och stabil kvalitet och har en prissättning som överraskar och imponerar! Vi har ett eget livsmedelslaboratorium där vi skapar exklusiva såser och kontinuerligt förbättrar våra produkters kvalitet. Vi exporterar till 11 länder världen över. Vi lagar mat tillsammans på våra matlagningskurser, och sticker ut från konkurrenterna genom att dela nya recept med våra klienter. Vårt team är proffs inom sina fält. Vi har över 200 anställda. Resfood är beryktat som en ärlig och ansvarstagande tillverkare. Vi är redo att bistå med all nödvändig marknadsföringssupport: utbildning av försäljningsteam, marknadsföringsmaterial, prover, kurser.

  Webbplats Open In New icon
 4. MYCOTRITION GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vårt företag bygger på 40 års erfarenhet inom odling och beredning av hälsosvampar. Våra riktlinjer är: •Högsta kvalitet på våra råvaror•Transparent och säker uppföljning från odling till leverans•Ständiga kontroller utförda av ackrediterade tyska laboratorier•Tillverkning i våra produktionsanläggningar i Tyskland och Österrike•Personlig kundtjänst. Med varje leverans får du detaljerade analyser och certifikat, som utan tvivel intygar säljbarheten med avseende på livsmedelskvalitet och/eller ekologisk certifiering. Kvalitetskontroller och analys på högsta nivå. Vår inleveranskontroll och kvalitetssäkring genomförs i Tyskland enligt GMP-SOP-kvalificering och -validering. Råvaran testas för tungmetall, pesticider och mikrobiologi samt radioaktivitet och polycykliska aromatiska kolväten, sammanlagt mer än 250 parametrar.

  Webbplats Open In New icon
 5. TÖLLE HANDELSKONTOR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. MICOTEC SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. VÉGÉPACK

  Belgien

  Verified by Europages badge
 3. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. RE PORCINO

  Italien

  Vårt unga men extremt dynamiska företag riktar sig, p.g.a. beskaffenheten av sina produkter och sina värderingar, till försäljningsenheter specialiserade på detaljhandel och organiserad storskalig detaljhandel, genom att reservera för vardera en produkt som svarar på den mest krävande konsumentens krav.

 5. SULPIZIO TARTUFI DI SULPIZIO LIBERATO & C. SAS

  Italien

  Sulpizio Tartufi är sedan flera år tillbaka synonymt med kvalitet och erfarenhet av bearbetning av världens mest hyllade produkt, tryffel. Utvalda råvaror och solida traditioner i ett familjeföretag där alla produktionsfaser utförs med hantverksmässig omsorg, gör våra produkter till sanna läckerheter för gommen, som berikar och förfinar alla smaker vid ert bord.

 1. LTD. LIGAZA

  Ryssland

 2. PUNTO AGRI

  Italien

 3. ONISS

  Ukraina

 4. H.J.GABATHULER AG

  Schweiz

 5. AROMAS E BOLETOS

  Portugal

 6. STAROBINSKY POGREBOK LTD.

  Vitryssland

 7. BARIA TEK. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 8. KOZLOVSKI PIECZARKI

  Polen

 9. TRUFFES CHAM'PAÏS

  Frankrike

 10. KING OF TRUFFLES - SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMI S.R.L.

  Italien

 1. HAYGER MANTAR

  Turkiet

 2. HAYGER OYSTER MUSHROOM

  Turkiet

 3. LA NATURA DEL BOSCO SRLS

  Italien

 4. MUSHROOM S.A.S. DI POZZA FERNANDO & C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italien

 5. GRASS LLC

  Ryssland

 6. CARAKOLANDIA

  Portugal

 7. AGROVISTA

  Ryssland

 8. FAUNDEZ S.L.

  Spanien

 9. MANTARATOR

  Turkiet

 10. PE "ESTHETIC FOODS"

  Ukraina