• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • svängbara småhjul

Resultat för

Svängbara småhjul - Import och export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Blickle räknas till de världsledande hjulproducenterna. Mer än 30 000 produkter finns i företagets standardsortiment. För särskilda applikationer utvecklar Blickle även speciallösningar. Idag tillverkar företaget varje år mer än 15 miljoner hjul, svänghjul och fasta hjul. Hjulen används i maskiner och transportapparater av alla de slag, t.ex. inom intern logistik, maskin- och anläggningskonstruktion eller livsmedelsindustri. Företaget grundades 1953. I början tillverkade Blickle hjul till skottkärror. Denna verksamhet vidareutvecklades sedan till ett sortiment av hjul, svänghjul och fasta hjul av hög kvalitet. 1967 öppnade det första försäljningskontoret utomlands. Blickle har idag 18 egna försäljningsbolag i Europa, Nordamerika, Asien och Australien samt exklusiva återförsäljare i över 120 länder världen över.

 2. NAUMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NAUMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Hatzfeld, Tyskland.

 3. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

 4. MIRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MIRO GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Oldenburg, Tyskland.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LAGERO

  Nederländerna

  Lagero är en heltäckande leverantör för allt som rör: svängbara hjul, svängbara hjul med broms, fasta hjul för all användning - komplett sortiment av containrar med hjul: stålhjul, trähjul, plasthjul. Vi erbjuder även ett stort sortiment av möbelvagnar - även batterier för scootrar, el-rullstolar, båtar osv. Ni har hamnat på rätt adress. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor.

 2. TENTE AG

  Schweiz

  Företaget TENTE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Hunenberg, Schweiz.

 3. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Schweiz

  Företaget BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Lyssach, Schweiz.

 4. ZWENKWIELEN.NET

  Nederländerna

  Företaget ZWENKWIELEN.NET, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, Rullar och hjul för transportörretur - delar och enheter, industriella hjul, Svängbara småhjul, och hjul. Företagets huvudkontor finns i Doornspijk, Nederländerna.

 5. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenien

  Företaget NOVALVENT D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Små hjul. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, Små hjul för möbler, Inredning - Leveranser och tillbehör, möbelhjul, Svängbara småhjul, Små hjul för möbler, och Inredning - Leveranser och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Jesenice, Slovenien.

 1. JANUS INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget JANUS INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Persienner och rullgardiner, Svängbara småhjul, Persienner och rullgardiner, Svängbara småhjul, och Mekaniserad svetsning. Företagets huvudkontor finns i Rieux, Frankrike.

 2. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Kina

  Företaget FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Meizhou, Kina.

 1. BLICKLE BV

  Belgien

  Företaget BLICKLE BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Svängbara småhjul, Hjul - små och stora, industriella hjul, Svängbara småhjul, och hjul för produkthantering. Företagets huvudkontor finns i Lier, Belgien.

 2. AS ROLLEN GMBH

  Tyskland

  Företaget AS ROLLEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Hückeswagen, Tyskland.

 3. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, Hjul för industriella vagnar, Gummihjul, stora och små, Svängbara småhjul, Hjul för industriella vagnar, och Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Crownhill, Milton Keynes, Förenade kungariket.

 4. INTERWIEL

  Nederländerna

  Företaget INTERWIEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företaget är även verksamt inom industriella hjul. Företagets huvudkontor finns i Duiven, Nederländerna.

 5. ROLLEN.SHOP

  Tyskland

  Företaget ROLLEN.SHOP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 6. GAME BVBA

  Belgien

  Företaget GAME BVBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, Formsprutning av gummi och plast, dansvalsar, Svängbara småhjul, och Formsprutning av gummi och plast. Företagets huvudkontor finns i Ingelmunster, Belgien.

 7. DAS SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget DAS SPOL. S R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Kontinuerlig godshantering - system, Lyftkranar och portalkranar, Svängbara småhjul, Kontinuerlig godshantering - system, Lyftkranar och portalkranar, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Frýdek-Místek , Tjeckiska republiken.

 8. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget NAVRÁTIL, SPOL.S R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företaget är även verksamt inom Mekaniska transmissioner och komponenter, Små hjul för möbler, Mekaniska transmissioner och komponenter, och Små hjul för möbler. Företagets huvudkontor finns i Grygov, Tjeckiska republiken.

 1. RW FINANZ AG

  Schweiz

  Företaget RW FINANZ AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Metallhjul, stora och små, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, Metallhjul, stora och små, och Gummihjul, stora och små. Företagets huvudkontor finns i Thal, Schweiz.

 2. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

  Företaget METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Fästelement - tillverkningsutrustning, Svängbara småhjul, Fästelement - tillverkningsutrustning, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Tarnów, Polen.

 3. AGEMA, S.R.O.

  Slovakien

  Företaget AGEMA, S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Små hjul för möbler. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Stará Turá , Slovakien.

 4. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slovakien

  Företaget ROLLENBAU SLOVENSKO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företaget är även verksamt inom Mekaniska transmissioner och komponenter, Små hjul för möbler, Mekaniska transmissioner och komponenter, och Små hjul för möbler. Företagets huvudkontor finns i Hlohovec , Slovakien.

 5. BANCHET MANUTENTION SA

  Schweiz

  Företaget BANCHET MANUTENTION SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hjul för godshantering. Företaget är även verksamt inom Hjul för industriella vagnar, Svängbara småhjul, Hjul för industriella vagnar, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Chambesy, Schweiz.

 6. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i King's Lynn, Förenade kungariket.

 7. A & L CASTORS LTD

  Irland

  Företaget A & L CASTORS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Svängbara småhjul, och Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

 8. RENOST, S.R.O.

  Slovakien

Hitta anbud för