• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • svängbara småhjul

Resultat för

Svängbara småhjul - Import och export

 1. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

  Tyskland

  Blickle räknas till de världsledande hjulproducenterna. Mer än 30 000 produkter finns i företagets standardsortiment. För särskilda applikationer utvecklar Blickle även speciallösningar. Idag tillverkar företaget varje år mer än 15 miljoner hjul, svänghjul och fasta hjul. Hjulen används i maskiner och transportapparater av alla de slag, t.ex. inom intern logistik, maskin- och anläggningskonstruktion eller livsmedelsindustri. Företaget grundades 1953. I början tillverkade Blickle hjul till skottkärror. Denna verksamhet vidareutvecklades sedan till ett sortiment av hjul, svänghjul och fasta hjul av hög kvalitet. 1967 öppnade det första försäljningskontoret utomlands. Blickle har idag 18 egna försäljningsbolag i Europa, Nordamerika, Asien och Australien samt exklusiva återförsäljare i över 120 länder världen över.

 2. NAUMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget NAUMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Hatzfeld, Tyskland.

 3. MIRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MIRO GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Oldenburg, Tyskland.

 4. STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Företaget STEINCO PAUL VOM STEIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svängbara småhjul. Företagets huvudkontor finns i Wermelskirchen, Tyskland.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Tyskland

  Med över 30 års erfarenhet är vi din kompetenta partner när det gäller interna materialflöden. Vårt sortiment av hjul för industrin och industritruckar spänner från de minsta möbelhjulen med diameter 12 mm till industrihjul för tung belastning med bärförmåga upp till 15 000 kg. Vi tillverkar även bärrullar och transportörsystem enligt dina önskemål för optimala materialflöden. Vi tillverkar även hjul enligt dina önskemål. Välj själv bland olika alternativ som färg osv. Med vår unika Rollfigurator® hittar du snabbt och enkelt produkten du är ute efter. För mer information se www.rollfigurator.de. Kontakta oss gärna. Ditt team inom hjulteknik från Stein GmbH. P.S. Känner du till vår nya serie med hybridhjul? Hjul och maskinfot i en och samma produkt! Mer information finns på vår webbplats www.rollentechnik.de.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LAGERO

  Nederländerna

  Lagero är en heltäckande leverantör för allt som rör: svängbara hjul, svängbara hjul med broms, fasta hjul för all användning - komplett sortiment av containrar med hjul: stålhjul, trähjul, plasthjul. Vi erbjuder även ett stort sortiment av möbelvagnar - även batterier för scootrar, el-rullstolar, båtar osv. Ni har hamnat på rätt adress. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor.

 2. JANUS INDUSTRIE

  Frankrike

 3. TENTE AG

  Schweiz

 4. ZWENKWIELEN.NET

  Nederländerna

 5. BLICKLE RÄDER + ROLLEN GMBH

  Schweiz

 1. FENGSHUN TAIYADA CASTERS CO., LTD.

  Kina

 2. AS ROLLEN GMBH

  Tyskland

 1. NOVALVENT D.O.O.

  Slovenien

 2. BLICKLE BV

  Belgien

 3. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Förenade kungariket

 4. INTERWIEL

  Nederländerna

 5. GAME BVBA

  Belgien

 6. METALE AUTORUCH DAWID SZEPIELAK

  Polen

 7. GUY-RAYMOND ENGINEERING COMPANY LIMITED

  Förenade kungariket

 8. BANCHET MANUTENTION SA

  Schweiz

 1. RW FINANZ AG

  Schweiz

 2. NAVRÁTIL, SPOL.S R.O.

  Tjeckiska republiken

 3. A & L CASTORS LTD

  Irland

 4. ROLLENBAU SLOVENSKO

  Slovakien

 5. AGEMA, S.R.O.

  Slovakien

 6. RENOST, S.R.O.

  Slovakien

 7. DAS SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

Hitta anbud för