• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sten och mineraler

Resultat för

Sten och mineraler - Import och export

 1. CARMEUSE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CARMEUSE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom cellbetong, och föroreningskontroll. Företagets huvudkontor finns i Andenne, Belgien.

 2. MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget MAGRIPEDRA-PREPARAÇÃO DE GRANITOS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Sten och mineraler, Slipstenar, Granit, handel med granit, utläggning personalförvaltning, natursten, internationell natursten, Sten och mineraler, och bearbetning av natursten. Företagets huvudkontor finns i Penafiel, Portugal.

 3. DERELI MADEN

  Turkiet

  Företaget DERELI MADEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Marmor, Marmor och naturliga stenar, Marmor, vit marmor, och calacatta-marmor. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 4. LITTLER BULK HAULAGE

  Förenade kungariket

  Företaget LITTLER BULK HAULAGE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Gradbeni materiali, beläggningar för konstruktion, Gradbeni materiali, och sten. Företagets huvudkontor finns i Chester., Förenade kungariket.

 5. LES TRÉSORS DU BRÉSIL

  Frankrike

  Företaget LES TRÉSORS DU BRÉSIL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Juvelvaror, Juvelvaror, och craft made stone jewellery. Företagets huvudkontor finns i Manosque, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRIMUS TASK ARRATIA S.L

  Spanien

  Företaget PRIMUS TASK ARRATIA S.L, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom mineraler, och ametist. Företagets huvudkontor finns i Dima, Spanien.

 2. KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S.

  Turkiet

  Företaget KRONOS METAL TIC. VE SAN. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom färgpistoler, granulat för sandblästring, munstycken för sandblästring, och eldfast material. Företagets huvudkontor finns i Malatya, Turkiet.

 3. THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ

  Turkiet

  Företaget THEIA BAZALT MADENCİLİK İNŞAT MİM MÜH PEYZ İTH İHR SAN TİC LTD ŞTİ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Marmor och naturliga stenar, Golvplattor i natursten, basalt, och marmorne ploščice. Företagets huvudkontor finns i Kayseri̇, Turkiet.

 4. SQUARED ENERGY & MINERALS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SQUARED ENERGY & MINERALS LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom naturlig talk, och talkvippor. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 5. OOO ETALON-SERVIS

  Turkiet

  Företaget OOO ETALON-SERVIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom zeolit, jonbytande hartser, och kalium och kaliumderivat. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES

  Förenade kungariket

  Företaget DERBYSHIRE SPECIALIST AGGREGATES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Derbyshire, Förenade kungariket.

 2. PEDRA JARDIM

  Portugal

  Företaget PEDRA JARDIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom sten för beklädnader, prydnadssten, kalksten, och kakel och klinkers av stenplattor. Företagets huvudkontor finns i Serro Ventoso, Portugal.

 1. MARCOFLEX

  Belgien

  Företaget MARCOFLEX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom slipmedel, och sandblästring. Företagets huvudkontor finns i Merchtem, Belgien.

 2. POLSEP MINING

  Turkiet

  Företaget POLSEP MINING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom sepiolit, och absorberande medel. Företagets huvudkontor finns i Eskişehir, Turkiet.

 3. ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK

  Polen

  Företaget ERGE KOSTKA BRUKOWA GDAŃSK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom kullersten, sten för konstruktion, prydnadssten för trädgårdsarbete, och stengrindar. Företagets huvudkontor finns i Gdańsk, Polen.

 4. P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA

  Polen

  Företaget P.W. STACHYRA STANISŁAW STACHYRA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Granulat, sand, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, och transportföretag. Företagets huvudkontor finns i Lublin, Polen.

 5. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Turkiet

  Företaget ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ädelstenar och mineraler, och Ädelstenar och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 6. AMBER BALTIC

  Polen

  Företaget AMBER BALTIC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 7. ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU

  Polen

  Företaget ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM GRANITU, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Gravmonument, stenplattor, granit, Gravmonument, och gravmonument. Företagets huvudkontor finns i Pyrzyce, Polen.

 8. POLSTONE MARBLE

  Turkiet

  Företaget POLSTONE MARBLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för pizzaugn. Företaget är även verksamt inom Eldhärdiga stenar, Eldfasta element - Material och produkter, Sten och mineraler, Eldhärdiga stenar, Eldfasta element - Material och produkter, eldfast material till ugnar, och Sten och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. INA MINERALS

  Turkiet

  Företaget INA MINERALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom pimpsten för badrummet, och zeolit. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 2. BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP

  Frankrike

  Företaget BERRY INTERNATIONAL COMMODITY GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Service, Sten och mineraler, handelskonsulter, Jordbruk - Service, och Sten och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Cachan, Frankrike.

 3. TORKAN LTD.

  Turkiet

  Företaget TORKAN LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom zeolit, och material för byggbranschen. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. X-RAY MINERAL SERVICES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget X-RAY MINERAL SERVICES LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företagets huvudkontor finns i Colwyn Bay, Förenade kungariket.

 5. HOMAAN CO

  Spanien

  Företaget HOMAAN CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom naturlig asfalt, och Naturbitumen. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 6. APLUS GALVANIZ

  Turkiet

  Företaget APLUS GALVANIZ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom järn-zink i tackor, och aluminiumlegeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. PROVENTO GROUP GMBH

  Tyskland

  Företaget PROVENTO GROUP GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom badrumstalk, bentonit, och granit. Företagets huvudkontor finns i Herzberg Am Harz, Tyskland.

 8. KRISTAL KARTEL

  Nederländerna

  Företaget KRISTAL KARTEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Ametister. Företagets huvudkontor finns i Halsteren, Nederländerna.

 9. THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET

  Turkiet

  Företaget THM MADENCILIK ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företaget är även verksamt inom Bokbindning, Gradbeni materiali, Bokbindning, och Gradbeni materiali. Företagets huvudkontor finns i Eskisehir, Turkiet.

 10. STONE WORKTOPS

  Förenade kungariket

  Företaget STONE WORKTOPS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sten och mineraler. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Sten och mineraler - Import och export

Antal resultat

8 792 Företag