• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • starkviner

Resultat för

Starkviner - Import och export

 1. MEYESTIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MEYESTIX GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Adelsdorf, Tyskland.

 2. SOCIETA' AGRICOLA LE MIRE S.S.

  Italien

  Jordbruksföretaget Le Mire di Refrontolo producerar en utmärkt Prosecco DOGC. En egen Prosecco från gården, där moderna vintillverkningsmetoder gör att vi kan pressa druvorna på ett skonsamt sätt, följt av en jäsning av musten i tankar med kontrollerad temperatur och därefter en andra jäsning i slutna kärl. Produktion och provsmakning på gården. Familjen Liessis gård ligger på toppen av Mires kullar, i kommunen Refrontolo. Här produceras sedan tre generationer tillbaka fina viner som är typiska för territoriet, med elegant image och fantastisk smak. Vin av högsta kvalitet, från druvorna på Conegliano-Valdobbiadenes sluttningar, framställda med passion och professionalism. Bland de mest välkända: Prosecco Conegliano Valdobbiadene, Prosecco Superiore Brut DOCG, Prosecco Superiore Conegliano Valdobbiadene DOCG Millésimé Extra Dry, Le mire Idol - Röda viner som jäst i tunna IGT Colli Trevigiani Rosso, Rosso delle Mire. Säljer vin i bulk och flaska. Webbadress www.proseccolemire.it.

 3. PODERI LA COLLINA DI PIERGIORGIO MARENGO

  Italien

  Omsorg, ständig uppmärksamhet och lust att erhålla det mesta, det hela tillämpat redan vid beredningen av företagets åtta hektar mark, valet av kloner och ympbärare, den valda odlingsformen, vinberedningen utförd med moderna tekniker men utan att förlora traditionen ur sikte; och detta fortsätter ända till valet av den perfekta flaskan, korken och etiketten.

 4. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italien

  Företagets affärsidé är att slå vakt om områdets kultur. Destilleriet ligger på Mombaruzzos kullar. Vi tillverkar med omsorg Grappa di Moscato, vit grappa, sprit och likörer, vilket är vår styrka för att tillmötesgår konsumenternas smaker och behov. Kom och besök oss. Vi tillverkar med omsorg Grappa di Moscato, vit grappa, sprit och likörer, vilket är vår styrka för att tillmötesgår konsumenternas smaker och behov.

 5. VINO CHILENO

  Tyskland

  Företaget VINO CHILENO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Bad Salzuflen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. THE WINE ADVENTURE

  Nederländerna

  Företaget THE WINE ADVENTURE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Putten, Nederländerna.

 2. MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A.

  Portugal

  Företaget MANOEL D. POÇAS JÚNIOR - VINHOS, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom portvin, AOC-viner, och Viner - Portugal. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Gaia, Portugal.

 3. CAVE BRUANT

  Frankrike

  Företaget CAVE BRUANT, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Viner - Frankrike, Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Ormes, Frankrike.

 4. ECOLIFE 7 LTD.

  Bulgarien

  Företaget ECOLIFE 7 LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Pomorie, Bulgarien.

 5. FWD FORWARDING

  Spanien

  Företaget FWD FORWARDING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom logistik, livsmedel, och försäljning. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 1. FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN

  Tyskland

  Företaget FRANCE-VIN PATRICE HERREWYN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Alkohol, Starkviner, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Seesen, Tyskland.

 2. VINTAGE PORT GIFTS

  Förenade kungariket

  Företaget VINTAGE PORT GIFTS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 1. FX DE BEUKELAER

  Belgien

  Företaget FX DE BEUKELAER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, Starkviner, och likörer med örter och rötter. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 2. TRADING CONSULTING AMATO E.K.

  Tyskland

  Företaget TRADING CONSULTING AMATO E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom livsmedel, vin, drycker och konfektyr. Företagets huvudkontor finns i Reinfeld, Tyskland.

 3. FOSS MARAI S.P.A.

  Italien

  Företaget FOSS MARAI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Valdobbiadene (Tv), Italien.

 4. GRAPE A S

  Estland

  Företaget GRAPE A S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, Alkohol, Mousserande viner, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Harjumaa, Estland.

 5. GODAERT & VAN BENEDEN

  Belgien

  Företaget GODAERT & VAN BENEDEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 6. CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA

  Italien

  Företaget CANTINA PRODUTTORI CORMONS SOC. COOP. AGRICOLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Starkviner, och Champagne, mousserande vin och pärlande vin. Företagets huvudkontor finns i Cormons (Go), Italien.

 7. EXPLOTACIONES VALDUERO SA

  Spanien

  Företaget EXPLOTACIONES VALDUERO SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 8. SARL LES DOMAINES DE PROVENCE

  Frankrike

  Företaget SARL LES DOMAINES DE PROVENCE, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Ollieres, Frankrike.

 1. STR COMMERCE

  Italien

  Företaget STR COMMERCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Rende, Italien.

 2. SIGNATURE SELECTIONS

  Frankrike

  Företaget SIGNATURE SELECTIONS, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom Mousserande viner, och Mousserande viner. Företagets huvudkontor finns i Bordeaux, Frankrike.

 3. HUGEL & FILS

  Frankrike

  Företaget HUGEL & FILS, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Riquewihr, Frankrike.

 4. WANDS LTD

  Malta

  Företaget WANDS LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företaget är även verksamt inom Champagne, mousserande vin och pärlande vin, Alkohol, Champagne, mousserande vin och pärlande vin, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Marsa, Malta.

 5. S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I.

  Italien

  Företaget S.P.A. VINICOLA ITALIANA S.A.V.I., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Marsala (Tp), Italien.

 6. SCAF FRUITIERE D'ARBOIS

  Frankrike

  Företaget SCAF FRUITIERE D'ARBOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Arbois, Frankrike.

 7. HENRI BADOUX SA

  Schweiz

  Företaget HENRI BADOUX SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Aigle, Schweiz.

 8. WEINFINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget WEINFINGER GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 9. SARL YVES JACQUIER

  Frankrike

  Företaget SARL YVES JACQUIER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i Perrigny, Frankrike.

 10. OLIVIER DECELLE

  Frankrike

  Företaget OLIVIER DECELLE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starkviner, och Starkviner. Företagets huvudkontor finns i St Emilion, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis