• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • starksprit

Resultat för

Starksprit - Import och export

 1. AURIAN SAS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS är vindestillatör och vin- och Armagnac-handlare sedan 1880. Huset AURIAN framställer och handlar med smaksatta viner, likörer och spritdrycker som är etablerat mitt i Sydvästra Frankrike. Dess ursprung går tillbaka till 1880, då M. Dupeyron var en de viktigaste handlarna av Armagnac och viner från Gascogne. Några decennier senare, specialiserade sig grundarens sonson, Philippe Aurian, på produktionen av hantverksmässiga, smaksatta viner, likörer och spritdrycker, samtidigt som försäljningen av Armagnac fortsatte. Idag marknadsför företaget mer än 500 000 flaskor per år inom alla regioner i Frankrike. Alla AURIANs produkter framställs för hand med dekokter av lokal frukt, naturligt smaksatta och oftast en blandning av båda. I september 2018 blev Florent och Isabella Soulhol ägare av huset AURIAN, vars mål är att fullfölja den hantverksmässiga traditionen som M. Aurian startade och att sprida huset AURIANs specialiteter på de utländska marknaderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

 2. DISTILLERIE HEROULT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Det hantverksmässiga bränneriet etablerat i Bretagne DISTILLERIE HEROULT erbjuder enastående recept på spritdrycker, erkända för deras kvalitet, med specifika aromer och smaker som skapar harmoni och styrka. Alla våra originalrecept är framtagna i våra egna lokaler. Vi har två destillationsapparater som ger oss möjlighet att erbjuda otappade drycker från 100 L till 20 000 L eller försäljningsfärdiga produkter under eget märke eller private label. Vårt sortiment omfattar: - 4 ginsorter (i formaten 70 cl och 20 cl), - 1 pastismärke, - 1 triple sec, - 2 spannmålsbrännvin. Vår sammanlagda produktionskapacitet är på ca 250 000 flaskor per år. Vi har fått många medaljer och belöningar för produkterna från vårt destilleri, bl.a. i London, Spanien och World Gin Awards. Vi erbjuder också legotillverkning av exklusiva ginrecept som återspeglar er image för alla era privata eller företagsevent. Vi tillverkar nyckelfärdiga specialutgåvor efter er inspiration för valet av smaker och mängder. Vårt team talar bl.a. engelska, polska, nederländska och tyska. Kontakta oss för alla förfrågningar om information eller för att fastställa kravspecifikationerna för era framtida spritdrycker. Missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 3. COGNAC DEROUINEAU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Som fransk producent av cognac, erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Vår gård består av 30 hektar vinrankor, varav 25 hektar i AOC-cognac. Vår XO-cognac kommer uteslutande från vår vinodling. Från beskärningen av vinrankorna till buteljeringen, utförs allt på plats vid egendomen med en högt ställda krav. Observera: missbruk av alkohol är skadligt för hälsan. Drick med måttfullhet.

 4. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ARDUENNA GIN, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Aperitifer, alkoholhaltiga, Alkohol, Färdiga drinkar, alkoholhaltiga drycker, gin, Aperitifer, alkoholhaltiga, spritdrycker, alkoholer, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 5. DOMAINE FLAGUERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DOMAINE FLAGUERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starksprit, calvados, Starksprit, päroncider, knoppar, och aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Ducy-Sainte-Marguerite, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Italien

  Distilleria F.lli Russo på Sicilien (Etna) producerar sprit, eau-de-vie, digestifer, traditionella likörer, likörer med grädde, limoncello och mandarinetto, hantverksmässiga likörer med smak av rosor och grädde. Limoncello och spritdrycker från Sicilien, eau-de-vie från Etna, Cremoncello från Sicilien. Klassiska likörer, Cremoncello di Sicilia (Limoncello och Mandarinetto), hantverksmässigt framställt Rosoli, Grappa och Acquavita, Fuoco del Vulcano, cocktaillikörer. Vi säljer online. Presentförpackningar. Import/export över hela världen. Destillerad sprit.

 2. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italien

  Företagets affärsidé är att slå vakt om områdets kultur. Destilleriet ligger på Mombaruzzos kullar. Vi tillverkar med omsorg Grappa di Moscato, vit grappa, sprit och likörer, vilket är vår styrka för att tillmötesgår konsumenternas smaker och behov. Kom och besök oss. Vi tillverkar med omsorg Grappa di Moscato, vit grappa, sprit och likörer, vilket är vår styrka för att tillmötesgår konsumenternas smaker och behov.

 3. PISCO SAVEUR

  Frankrike

  Företaget PISCO SAVEUR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Färdiga drinkar, Starksprit, Dryckesautomater, Färdiga drinkar, Starksprit, Dryckesautomater, och import av drycker. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 4. LICORES SINC, S.A.

  Spanien

  Företaget LICORES SINC, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom gin, och smaksatta likörer. Företagets huvudkontor finns i Alcoy, Spanien.

 5. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Spanien

  Företaget GENERAL GOODS DISTRIBUTION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom likörer, eau de vie, vodka, och tequila. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 1. CROIX MARON COGNAC

  Frankrike

  Företaget CROIX MARON COGNAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Segonzac, Frankrike.

 2. BRANDGEISTER.DE

  Tyskland

  Företaget BRANDGEISTER.DE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Neckargemünd, Tyskland.

 1. IL BENEDUCE

  Italien

  Företaget IL BENEDUCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Cider av äpplen eller päron, Starksprit, Cider av äpplen eller päron, och Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Sant'antimo, Italien.

 2. LONDINEL

  Spanien

  Företaget LONDINEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Alkohol, kaffelikör, Alkohol, kastanjlikör, och likörer med honung. Företagets huvudkontor finns i Pereiro De Aguiar-Ourense, Spanien.

 3. FILLIERS GRAANSTOKERIJ

  Belgien

  Företaget FILLIERS GRAANSTOKERIJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starksprit, Starksprit, gin, rostat kaffe, och whisky. Företagets huvudkontor finns i Deinze, Belgien.

 4. WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI

  Tyskland

  Företaget WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom vodka, spritdrycker, och Destilleri. Företagets huvudkontor finns i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 5. ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE

  Italien

  Företaget ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom tjocka likörer. Företagets huvudkontor finns i Cagliari, Italien.

 6. DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL

  Frankrike

  Företaget DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom saffran, och päron. Företagets huvudkontor finns i Sanvensa, Frankrike.

 7. ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO"

  Ukraina

  Företaget ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 8. BLACKFOREST WHISKEY

  Tyskland

  Företaget BLACKFOREST WHISKEY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Neubulach, Tyskland.

 1. BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ

  Belgien

  Företaget BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkohol. Företaget är även verksamt inom Starksprit, Starksprit, destillerier, och anläggningar och utrustningar för destillerier och alkoholhaltiga produkter. Företagets huvudkontor finns i Leupegem, Belgien.

 2. GRUPA TRADEPOL

  Polen

  Företaget GRUPA TRADEPOL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Korkar, Alkohol, Korkar, och flaskor i glas. Företagets huvudkontor finns i Łazy, Polen.

 3. HELLMARY SPIRITS LDA

  Portugal

  Företaget HELLMARY SPIRITS LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Starksprit, smaksatta likörer, vodka, och Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Loureiro Oaz, Portugal.

 4. DISTILLERIE BEL

  Frankrike

  Företaget DISTILLERIE BEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dryckesindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Starksprit, Drycker - Import/Export, Starksprit, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Saint Thibéry, Frankrike.

 5. BRÄLITRO

  Tyskland

  Företaget BRÄLITRO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Starksprit. Företagets huvudkontor finns i Söhlde, Tyskland.

 6. FAMILIE BÜCHELE

  Österrike

  Företaget FAMILIE BÜCHELE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, Starksprit, Viner, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, Starksprit, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Hard, Österrike.

 7. ZUM LÖWENBRÄU BRAUEREI - GASTHOF - HOTEL

  Tyskland

  Företaget ZUM LÖWENBRÄU BRAUEREI - GASTHOF - HOTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Alkohol, Starksprit, Viner, Frukt- och grönsaksjuice, Alkohol, Starksprit, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Adelsdorf, Tyskland.

 8. KORNBRANNTWEIN-BRENNEREI THOMAS KILIAN

  Tyskland

  Företaget KORNBRANNTWEIN-BRENNEREI THOMAS KILIAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Alkohol, Starksprit, Viner, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Alkohol, Starksprit, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Hünfelden, Tyskland.

 9. ULLI KEIDEL

  Tyskland

  Företaget ULLI KEIDEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Alkohol, Starksprit, Viner, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Alkohol, Starksprit, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Bockenheim, Tyskland.

 10. FRANZ SCHACHINGER

  Österrike

  Företaget FRANZ SCHACHINGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkohol, Starksprit, Viner, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkohol, Starksprit, och Viner. Företagets huvudkontor finns i Gedersdorf, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis