• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stabiliserade vegetabilier

Resultat för

Stabiliserade vegetabilier - Import och export

 1. LE MUR VERT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LE MUR VERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom inredningsdekoratörer. Företagets huvudkontor finns i Rumilly, Frankrike.

 2. SAS ELEMENT VEGETAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS ELEMENT VEGETAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konstgjorda växter. Företaget är även verksamt inom Stabiliserade vegetabilier, Konstgjorda blommor, Stabiliserade vegetabilier, Konstgjorda träd, och konstgjord bambu. Företagets huvudkontor finns i Combaillaux, Frankrike.

 3. DECO-NATURE

  Frankrike

  DECO-NATURE är specialiserat på försäljning av drivved och saluföring av naturliga föremål som lianer, björkgrenar, trädormbunksstammar, träbark samt stödblad från palmträd m.m, och vi är den främsta leverantören av drivved och björkstammar i Frankrike. Vi samarbetar med arkitekter, inredare, landskapsplanerare, belysningsexperter som efterfrågar dekorativa material. Vi finns på mässan Salon de l'objet i Paris.

 4. CARL STAHL ARC GMBH

  Österrike

  Företaget CARL STAHL ARC GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Bezau, Österrike.

 5. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Italien

  Företaget LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom Konstgjorda växter, och Konstgjorda växter. Företagets huvudkontor finns i Andria, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CARL STAHL ARC GMBH

  Tyskland

  Företaget CARL STAHL ARC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Süssen, Tyskland.

 2. SEILEREI WÜSTNER GMBH

  Österrike

  Företaget SEILEREI WÜSTNER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Mellau, Österrike.

 3. LIBRA 7

  Ukraina

  Företaget LIBRA 7, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 4. JNGBIO

  Spanien

  Företaget JNGBIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i San Pedro Del Pinatar-Murcia-Spain, Spanien.

 5. BERKEM

  Frankrike

  Företaget BERKEM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom finkemi. Företagets huvudkontor finns i Gardonne, Frankrike.

 1. C-VEGETAL

  Frankrike

  Företaget C-VEGETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom Inredning - Artiklar och tillbehör, Inredning - Artiklar och tillbehör, pergolor av trä, och buketter och blomsterkompositioner. Företagets huvudkontor finns i Montpellier, Frankrike.

 2. BELCAT BT

  Ungern

  Företaget BELCAT BT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Pécs, Ungern.

 1. VEGETAL INDOOR

  Frankrike

  Företaget VEGETAL INDOOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom tillbehör för florister, och vegetabiliska produkter. Företagets huvudkontor finns i Les Ponts-De-Cé, Frankrike.

 2. PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA

  Italien

  Företaget PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Buguggiate, Italien.

 3. NOBLE BLOSSOM

  Kroatien

  Företaget NOBLE BLOSSOM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom blomsteruppsättningar, och grönväxter. Företagets huvudkontor finns i Kastav, Kroatien.

 4. TALIFLOR C.B.

  Spanien

  Företaget TALIFLOR C.B., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom grönsaker, och morötter. Företagets huvudkontor finns i Chipiona, Spanien.

 5. Ceilica Innovacion S.L

  Spanien

  Företaget Ceilica Innovacion S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom Ritningshurtsar, Tapeter, LED-ljus (ljuskällor), Ritningshurtsar, och Tapeter. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 6. KREMKAU RAUMBEGRÜNUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KREMKAU RAUMBEGRÜNUNG GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Holle, Tyskland.

 7. BASHO

  Spanien

  Företaget BASHO, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom handel med frukt och grönsaker, och medlingsuppdrag import-export. Företagets huvudkontor finns i Malaga, Spanien.

 8. CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL

  Spanien

  Företaget CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företaget är även verksamt inom onlineförsäljning. Företagets huvudkontor finns i Fraga, Spanien.

 1. SATURN-2

  Vitryssland

  Företaget SATURN-2, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Minsk And Regions, Vitryssland.

 2. OXOCOM S.L.

  Spanien

  Företaget OXOCOM S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stabiliserade vegetabilier. Företagets huvudkontor finns i Roquetas De Mar,Almeria,04740, Spanien.