• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stålull

Resultat för

Stålull - Import och export

 1. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Som ett innovativt, dynamiskt och ekologiskt inriktat företag utmärker sig eloona drahtgestrick GmbH genom sin målsättning att värna miljön och arbeta miljö- och människovänligt över hela verksamhetsfältet. Toppmodern teknik och bästa möjliga order- och projekthantering är ett ledmotiv i vår filosofi. Genom att vi hela tiden utvecklas, klarar vi att möta de ständigt ökande tekniska kraven. Vi är verksamma inom området filter-, miljö- och processteknik, där vi tillverkar stickade, tekniska filter samt avfuktare och kompletta separationskassetter för nästan alla typer av separationsteknik och filtrering. De huvudsakliga tillämpningsområdena sträcker sig från dammsugning, till- och frånluftsfiltrering, klimatanläggningar, rökgasavskiljning, droppavskiljare, avskiljning av olje- och emulsionsdimma till fettfilter och stänkskydd/flamskyddsfilter för storkök.

 2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi på DEUTSCHES METALLFASERWERK har sedan 1951 – den tredje generationen har nu tagit vid – varit ett framgångsrikt skött familjeföretag. Vår erfarenhet av utveckling och tillverkning av STAX metallfiber sträcker sig över vitt skilda material och leveransformer, som kontinuerliga fibrer, korta fibrer och non-wovenmaterial. Som specialister räknas vi idag till de världsledande företagen i branschen. I våra anläggningar i Neidenstein i Tyskland och Dasnice i Tjeckien tillverkar vi STAX metallfiber av olegerat stål, de rostfria stålen 1.4113 och 1.4841, koppar Cu99, mässing MS67 och aluminium AlMg5. Här skulle det kunna finnas ett nytt material att använda i dina tillämpningar.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Italien

  Green Steel Solana srl är specialiserade på tillverkningen av ull och fibrer i koppar, mässing, brons, zink, aluminium, stål och rostfritt stål. Våra produkter används av de största däcktillverkarna i världen. Vi är verksamma inom forskning och utveckling.

 5. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LLC TD BLESK

  Ukraina

 2. BARLESA S.L. AKRON

  Spanien

 3. EKKSOL V.O.F.

  Nederländerna

 4. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Tyskland

 5. PIWEL

  Luxemburg

 1. BARLESA SL

  Spanien

 2. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

 1. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Rumänien

 2. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 3. OVERBECK & CO. GMBH

  Tyskland

 4. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

 5. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

 6. OKUB LTD

  Förenade kungariket

 7. GÉFI-RAAB KFT.

  Ungern

 8. INM PARTNER KFT.

  Ungern

 1. ACEROS DEL TEA SA

  Spanien

 2. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Irland

 3. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgarien

 4. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugal

 5. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Tyskland

 6. LUNIK STAR S.R.L.

  Italien

 7. TESPE

  Italien

  Företaget Tespe är mycket specialiserat och ledande inom tillverkning av tekniska textilier för värmeisolering och industriella tätningar för höga temperaturer. Linor, flätor, strumpor, band, tyger, isolerande och koibenterade produkter, expansionsfogar. Det producerar och marknadsför även ett brett utbud av industriella tätningar för statisk och dynamisk täthet: Specialflätor DYNAPACK® för pumpar och ventiler, grafit- och asbestfria ark och tätningar, halvfabrikat och PTFE-produkter.

 8. SCHULZ STANZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Schulz Stanztechnik har funnits i över 50 år och jobbar sedan 1991 för kunder både nationellt och internationellt med kontoret i Halver västra Tyskland som utgångspunkt. Våra produktionslokaler är på över 2 500 m² och här tillverkar och monterar vi ett flertal produkter i olika utföranden. Vårt breda produktsortiment, som visas på efterföljande sidor, omfattar de flesta tänkbara uppdrag inom godstransport. Huvudprodukterna är axiella spårkullager, artiklar och komponenter för lager-, matnings- och transportteknik, stansade och stansbockade detaljer samt tillbehör till kabelmontering.

 9. BOLZENSCHWEISSTECHNIK BSK + BTV GMBH

  Tyskland

 10. ACCIAI DI QUALITA' SPA

  Italien