• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stålull

Resultat för

Stålull - Import och export

 1. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi på DEUTSCHES METALLFASERWERK har sedan 1951 – den tredje generationen har nu tagit vid – varit ett framgångsrikt skött familjeföretag. Vår erfarenhet av utveckling och tillverkning av STAX metallfiber sträcker sig över vitt skilda material och leveransformer, som kontinuerliga fibrer, korta fibrer och non-wovenmaterial. Som specialister räknas vi idag till de världsledande företagen i branschen. I våra anläggningar i Neidenstein i Tyskland och Dasnice i Tjeckien tillverkar vi STAX metallfiber av olegerat stål, de rostfria stålen 1.4113 och 1.4841, koppar Cu99, mässing MS67 och aluminium AlMg5. Här skulle det kunna finnas ett nytt material att använda i dina tillämpningar.

 2. ELOONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som ett innovativt, dynamiskt och ekologiskt inriktat företag utmärker sig eloona drahtgestrick GmbH genom sin målsättning att värna miljön och arbeta miljö- och människovänligt över hela verksamhetsfältet. Toppmodern teknik och bästa möjliga order- och projekthantering är ett ledmotiv i vår filosofi. Genom att vi hela tiden utvecklas, klarar vi att möta de ständigt ökande tekniska kraven. Vi är verksamma inom området filter-, miljö- och processteknik, där vi tillverkar stickade, tekniska filter samt avfuktare och kompletta separationskassetter för nästan alla typer av separationsteknik och filtrering. De huvudsakliga tillämpningsområdena sträcker sig från dammsugning, till- och frånluftsfiltrering, klimatanläggningar, rökgasavskiljning, droppavskiljare, avskiljning av olje- och emulsionsdimma till fettfilter och stänkskydd/flamskyddsfilter för storkök.

 3. DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DHD TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålull. Företagets huvudkontor finns i Spalt, Tyskland.

 4. GREEN STEEL SOLANA SRL

  Italien

  Green Steel Solana srl är specialiserade på tillverkningen av ull och fibrer i koppar, mässing, brons, zink, aluminium, stål och rostfritt stål. Våra produkter används av de största däcktillverkarna i världen. Vi är verksamma inom forskning och utveckling.

 5. GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget GUVEN METAL SAN VE TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålull. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LLC TD BLESK

  Ukraina

  Företaget LLC TD BLESK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålull. Företagets huvudkontor finns i Kherson, Ukraina.

 2. BARLESA S.L. AKRON

  Spanien

  Företaget BARLESA S.L. AKRON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Slipskivor. Företaget är även verksamt inom stålull, gör det själv, och skivor för polermaskiner. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 3. NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH

  Tyskland

  Företaget NSG NAKAGAWA + SAUER & CO. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ljudisolering - Material. Företaget är även verksamt inom Stålull, Fibertyger, Stålull, Fibertyger, Glasfibernålmattor, och ljuddämpare för fordon. Företagets huvudkontor finns i Waibstadt, Tyskland.

 4. ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Företaget ERNST HAISS EISEN- UND METALL BETRIEBS-GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålull. Företaget är även verksamt inom Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Fotokopiering - Maskiner och utrustning, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, och Fotokopiering - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Haslach, Tyskland.

 5. OVERBECK & CO. GMBH

  Tyskland

  Företaget OVERBECK & CO. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Stålull, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, Bokbinderi - Maskiner och utrustning, Stålull, Etikettering och märkning - Maskiner, Tryck och sammansättning - Maskiner och utrustning, och Bokbinderi - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Langwedel, Tyskland.

 1. EKKSOL V.O.F.

  Nederländerna

  Företaget EKKSOL V.O.F., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stålull. Företaget är även verksamt inom Parasitbekämpningsmedel, polering, och Parasitbekämpningsmedel. Företagets huvudkontor finns i Hardenberg, Nederländerna.

 2. STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH

  Tyskland

  Företaget STRAHL- UND FASERTECHNIK E. MIKSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Stålull, Industriella kranar och ventiler, Industriell byggnadskonstruktion, Lätta metallkonstruktioner, Stålull, och Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 1. PIWEL

  Luxemburg

  Företaget PIWEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Stålull, Stålull, och Skursvampar. Företagets huvudkontor finns i Bertrange, Luxemburg.

 2. FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA

  Portugal

  Företaget FABRICA DE PLASTICOS FAVIR, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Stålull, Rengöring och underhåll - Produkter, Stålull, och Rengöring och underhåll - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Vimieiro Scd, Portugal.

 3. KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Företaget KARL BAUMANN & SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Stålull, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Stålull, och Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Malsch, Tyskland.

 4. CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L.

  Rumänien

  Företaget CHIRCU PROD-IMPEX COMPANY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålull. Företaget är även verksamt inom Stålsandblästring, material, och Stålsandblästring, material. Företagets huvudkontor finns i Bucharest, Rumänien.

 5. GÉFI-RAAB KFT.

  Ungern

  Företaget GÉFI-RAAB KFT., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Stålull, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Stålull. Företagets huvudkontor finns i Gyor, Ungern.

 6. INM PARTNER KFT.

  Ungern

  Företaget INM PARTNER KFT., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Stålull, och Stålull. Företagets huvudkontor finns i Debrecen, Ungern.

 7. ACEROS DEL TEA SA

  Spanien

  Företaget ACEROS DEL TEA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Stålull, och Stålull. Företagets huvudkontor finns i Ponteareas, Spanien.

 8. RUNO-COMMERCE LTD

  Bulgarien

 1. STAX METAL FIBERS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. LUNIK STAR S.R.L.

  Italien

 3. OKUB LTD

  Förenade kungariket

 4. BARLESA SL

  Spanien

 5. KILLEEN (STEEL WOOL) LTD

  Irland

 6. ERNST HAISS, EISEN- UND METALL-BETRIEBS-GMBH

  Tyskland

 7. TESPE - TENUTE SPECIALI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Tespe är mycket specialiserat och ledande inom tillverkning av tekniska textilier för värmeisolering och industriella tätningar för höga temperaturer. Linor, flätor, strumpor, band, tyger, isolerande och koibenterade produkter, expansionsfogar. Det producerar och marknadsför även ett brett utbud av industriella tätningar för statisk och dynamisk täthet: Specialflätor DYNAPACK® för pumpar och ventiler, grafit- och asbestfria ark och tätningar, halvfabrikat och PTFE-produkter.

 8. SCHULZ STANZTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schulz Stanztechnik har funnits i över 50 år och jobbar sedan 1991 för kunder både nationellt och internationellt med kontoret i Halver västra Tyskland som utgångspunkt. Våra produktionslokaler är på över 2 500 m² och här tillverkar och monterar vi ett flertal produkter i olika utföranden. Vårt breda produktsortiment, som visas på efterföljande sidor, omfattar de flesta tänkbara uppdrag inom godstransport. Huvudprodukterna är axiella spårkullager, artiklar och komponenter för lager-, matnings- och transportteknik, stansade och stansbockade detaljer samt tillbehör till kabelmontering.

 9. AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  AKEL NONWOVEN & ARTIFICIAL LEATHER är ett turkiskt företag som grundades 2005. Vi specialiserar oss på teknisk textilproduktion, produktion av konstläder och hotellbranschen. På en 20 000 m2 stor avgränsad yta producerar vi spunbond (SS), spunmelt (SMS), nonwoven-material och konstläder. Vårt företag har en produktionskapacitet på 900 ton/månad för spunbond (SS), 750 ton/månad för spunmelt (SMS) och 800 000 meter/månad för konstläder. Vi har 3 linjer, 2 italienska och 1 för Mellanöstern. Akel Steel Wire Mesh är en ledande leverantör av produkter och tjänster för högkvalitativa stålgaller. Vårt expertteam strävar efter att erbjuda de bästa lösningarna för dina projekt inom konstruktion, infrastruktur, industri eller anläggning. Våra stålgaller produceras av råmaterial av bästa kvalitet och genomgår strikta kontrollförfaranden under hela produktionsprocessen. Vi levererar stålgaller för användning i trädgårdsstaket, golv, jalusier, stödmurar, betonggolv, betongvägar, betongrör, tunnlar, kanaler och landskapsutformning. Vi levererar nonwoventextilier till alla sektorer men i synnerhet till tillverkare av masker och väskor, pocketfjädrar, grossister av råmaterial till möbler, marktäckning, quiltning, laminering m.m. Vi levererar konstläder till tillverkare av kläder, tofflor, skor, reklamsaker, musmattor, kontorsstolar, stoppade möbler m.m. Vi exporterar våra produkter via sjö-, luft- och landtransport med skäliga fraktkostnader.

 10. O.L.M.E.C. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget O.L.M.E.C. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Profilering - stål och metaller, Stål och metall - formning och skärning, Prägling av stål och metall, Formar och mallar, Skärning av stål och metall, kapning och prägling plåt, präglingsformar, Profilering - stål och metaller, och formar för skärning. Företagets huvudkontor finns i Grassobbio, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis