• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stålgjuteri

Resultat för

Stålgjuteri - Import och export

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Med TEMA METALÜRJI, ett välkänt turkiskt bolag grundat 1969, får du bästa kvalitet. Med banbrytande gjuttekniker inom segjärn, gjutjärn, legerat stål och stål sticker vi ut på den globala marknaden. Vi erbjuder oöverträffade gjutningslösningar och premiumreservdelar för olika branscher, där vi garanterar högsta standarder gällande kvalitet och innovation. Vår produktionsanläggning ligger i Konya Organized Industrial Zone och täcker ett 4 500 m2 stort avgränsat område, med en årlig kapacitet på 2 000 ton sedan 2000. Här på TEMA METALÜRJI hämtar vi vår framgång från vårt expertteam och toppmoderna tekniska förmåga. Detta återspeglas i vår kundfokuserade strävan, där kvalitet och tillförlitlighet står i centrum. Vi är en respekterad branschledare med anor från 1969 i Turkiet. Vi överträffar kontinuerligt förväntningarna och utnyttjar vår omfattande expertis för att säkerställa att genomförandet av dina projekt blir lyckat. Från segjärn och gråjärn till stålgjutna reservdelar – vårt fokus går utöver att leverera ett brett sortiment av gjutprodukter till globala branscher som bygg, fordon, energi, jordbruk och många fler. Kontakta oss för mer information om hur vi kan anpassa vårt erbjudande för att möte dina specifika gjutbehov. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet!

 2. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

 3. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  ZS Industries Co., Ltd (ZSI) är ett kinesiskt & danskt företag inom beställningstillverkning & offshoring av teknik, som grundades 2003. Vi är specialiserade på att tillverka stora och små komplexa tekniska/mekaniska delar och komponenter utefter skisser och specifikationer från våra kunder runt om i hela världen. ZSI är certifierat med TÜV ISO 9001 och har 19 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa, skräddarsydda komponenter för maskinbearbetade gjutningar, precisionsbearbetning, svetsade konstruktioner eller moduler samt hopsättning till konkurrenskraftiga priser till olika industrier inom fält som jordbruksmaskineri, livsmedelsmarkineri, byggnationsutrustning, vindindustri, generellt maskineri, pumpar och ventiler samt hydrauliska cylindrar. ZSI vill skapa värde för sina kunder genom ett tvärkulturellt upplägg, en konkurrenskraftig leveranskälla, effektiv organisation av leveranskedjan, systematisk kvalitetskontroll, erfarenhetsbaserad teknisk kunnighet samt innovativa logistiktjänster. Vi vill understödja kunder i deras växande konkurrenskraftighet och vinstindragande genom att sänka deras totala ägandekostnad. Vi siktar mot långsiktiga relationer, både med våra klienter och våra underleverantörer.

 4. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Otto-Junker GmbH: s gjuteri för rostfritt stål i Simmerath-Lammersdorf (20 km från Aachen ) är ett företag specialiserat på speciallegeringar. Vi har ett stort utbud av material med höglegerade varianter av järn, nickel och kobolt. Materialen smälts i kraftfulla induktionsugnar och, om så krävs, med hjälp av vakuumteknik.Vi tillhandahåller korrosionsresistenta legeringar, värmebeständiga legeringar, icke-magnetiska legeringar, slitstarka legeringar och ett flertal speciallegeringar av nickel och kobolt. Vi framställer JUNKERALLOY®-nickellegeringar, gjutmaterial för användningsområden med hög korrosionsgrad. Många av dessa material har vi utvecklat och producerat genom årtionden. Utöver de material som presenteras på vår hemsida producerar vi flera andra, totalt ca 100 sorter.

 5. IEG

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  IEG S.R.O. är ett tjeckiskt företag med dynamisk utveckling och en 50-årig tradition av specialiserad produktion av precisionsgjutgods av stål och gjutjärn från alla järnlegeringar, inbegripet bearbetning, värmebehandling och ytbehandling. Vi levererar regelbundet arbetsstycken och färdigmonterade enheter. Vi gjuter i mer än 60 sorters Fe-baserade material. Vi ställer höga krav på kvalitet, precision och innovation. Kontakta vårt team!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Metal Technology Group AD är en sammanslagning av tre framstående bulgariska gjuterier – ALUCOM i Pleven, OSSAM i Lovech och CENTROMET i Vratsa. Varje enhet bidrar med specialiserad kunskap och innovativa produktionstekniker till vår företagsfamilj. Vår koncern bildades 1997 och har utvecklats från individuella gjuterier med rik historia till ett gemensamt bolag inom den metallurgiska sektorn. Vi har över 560 kunniga anställda i våra lokaler i Pleven, Lovech, Vratsa, och på vårt huvudkontor i Sofia. Vårt engagemang avspeglas i vår breda utsträckning över fem kontinenter och kunder i mer än 25 länder.Vi levererar gjutgods av hög kvalitet till många olika branscher som t.ex. bilbranschen, rymdbranschen och maskinbranschen. Metal Technology Group AD är införstådda med distributionskedjans behov och specialiserar sig därför inte bara på att producera gjutgods av hög kvalitet utan erbjuder även omfattande tjänster som förpackning, logistik och transport, för att säkerställa en smidig leverans från vår dörr till din. Vårt fokus är en problemfri kundupplevelse från beställning till slutlig leverans, och vårt mål är en enkel och effektiv inköpsprocess. Genom att välja MTG får du en partner som värdesätter tekniskt avancemang, kontinuerlig förbättring och som vårdar kundrelationer och säkerställer att vi uppfyller dina behov med precision och tillförlitlighet.

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  FAR spa, gjutning av vanligt stål och specialstål. F.A.R. grundades 1962 Fonderie Acciaierie Roiale spa, specialiserat på tillverkning av slitstarkt stål som används som reservdelar i maskiner för krossning av inerta material, har alltid ansett att kundernas behov är ett grundläggande mål. Av detta skäl är det åtagit sig att noggrant observera trender och förfrågningar från marknaden och omvandla informationen till en ständig stimulans för att uppdatera och förnya både material och produkter denna filosofi har gjort det möjligt för F.A.R. att erövra en ledande position i världen. Teknikernas höga professionalism och kompetens, med stöd av en flexibel struktur, gör att F.A.R. för närvarande snabbt kan tillgodose kundförfrågningar, med maximal assistans och tillmötesgående. Dessa faktorer gör att F.A.R. blivit en referenspunkt och en garanti för de som arbetar inom krossningssektorn.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 4. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Färdiga metallprodukter, smältning metaller, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, gråjärngjutgods, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, gjutning av rostfritt stål, Färdiga metallprodukter, och Aluminium die casting. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 5. FAVI - LE LAITON INJECTE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FAVI - LE LAITON INJECTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom bildelar, Kopparrotor, och Legering på beställning. Företagets huvudkontor finns i Hallencourt, Frankrike.

 1. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 2. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Företaget DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom mikrogjutning med cire perdue, gjutning av rostfritt stål, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i China, Kina.

 1. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Import-export av mekaniska föremål, precisionsgjuteri, smältning av aluminium, destillering, Plåtslageri, Aluminium die casting, kontinuerlig gjutning, smältning metaller, och gjutning av rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA DELLA CROCETTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Stålgjuteri, gråjärngjutgods, segjärngjutgods, Stålgjuteri, gjuteri, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, gjutkärna, smältning metaller, och utrustning för produktion av gjuteristrukturer. Företagets huvudkontor finns i Cinisello Balsamo, Italien.

 3. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Taunusstein, Tyskland.

 4. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 5. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom gjuteri i kokill, och jordgjutning. Företagets huvudkontor finns i Heiligenhaus, Tyskland.

 6. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 7. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Kina

  Huan-Tai är beläget i Kina sedan 1996. Som en av pionjärerna förhöjer vi värdet genom vår tekniska kapacitet, kvalitetskontroll och schemaläggning för att möta våra kunders höga förväntningar på stabilitet, konsekvens och förutsägbarhet. Som industriledare inom gjutning på beställning är vi certifierade med ISO9001, med fullkomlig inspektion; spektrometer, CMM, NDT (UT, RT, MPT, LPT), draghållfastprovning, stöttest osv. Våra främsta erfarenhetsområden är inom gjutning för användning i jordbruksdrift, kolbrytning, byggnation, smältning av aluminium, järnväg och fordonsindustri. Huan-Tai är specialiserade på precisionsgjutning, sandgjutning, formgjutning, kokillgjutning i material som kolstål, stållegering, gjutjärn, segjärn, aluminium, brons och anpassat material. Typiska produkter innefattar kundanpassade gjutgods, släpvagnsdelar, växellåda för jordbruk, växel, kopplingsaxel, CNC-maskinbearbetade delar, tågdelar, slitstarka delar, krossmaskinsdelar som raka plattor, skålpattor, käftplattor, mantel, tunga gjutningar, maskindelar för kolbrytning, aluminiumgjutning & bronsgjutning osv. Huan-Tai har producerat gjutningar av hög prestanda som tackformar, slaggpannor, avskumningsgrytor, kanalformar, kylhuvuden, avskumningspannor, deglar och hela återvinningsenheter för sekundär aluminiumsmältning till nästan varenda större aluminiumtillverkare i världen. Värdeförhöjning och enastående kundnöjdhet får oss att sticka ut från mängden.

 8. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanien

  Tillverkar propellrar. Konstruktion, tillverkning och reparation. Propellrar, tillverkning, skeppsvarv, tillverkning av propellrar, framdrivningssystem, framdrivning, fartyg, skeppsvarv, reparation av propellrar, installation av propellrar, CLT-propellrar, propellrar monterade på dysa, stegpropellrar, centerbord, kölar, axlar, varnare, axel, muttrar, vändbara blad, nav, vattensport.

 1. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING är ett precisionsgjuteri i Leini i regionen Turin, som sedan 1980 specialiserat sig på bearbetning av stål, med en produktionskapacitet som kan tillgodose de mest varierande krav. Närmare bestämt arbetar vi med följande: vaxgjutning och montering enligt standardformer, keramisk formgjutning, fusion, gradning, ytbehandling, kvalitetskontroll.

 2. DSB EURO, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Gjuteri, konstverk i gjutjärn, utrustning för offentlig miljö, stålgjutgods, grått gjutjärn, formbart gjutjärn, utrustning för modellering. Produkter och tjänster: Gjuteri, konstverk i gjutjärn, gatumöbler. Stålgjutgods, grått gjutjärn, formbart gjutjärn. Utrustning för modellering och formtillverkning, gjutstål, design- och mönsterbutik.

 3. ELECTROACEROS SA

  Spanien

  Tillverkning av stycken i gjutet, låg-, mellan- och höglegerat kolstål, genom gjutningsprocesser. Processer för: flinggjutning, råsandsformning och manuell formning.

 4. MODELISTAS CODINA

  Spanien

  Alla typer formar i trä för gjutning.

 5. WOLFENSBERGER AG

  Schweiz

  Företaget WOLFENSBERGER AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Bauma, Schweiz.

 6. CASTING AND MECHANICAL PLANT

  Ukraina

  Företaget CASTING AND MECHANICAL PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjutjärn - Produkter, Gjutjärn - Produkter, tillverkning av kugghjul, anläggningar och maskiner för masugnar, och artiklar för utrustning till masugnar. Företagets huvudkontor finns i Kryvyi Rih, Ukraina.

 7. ISTANBUL VIZYON

  Turkiet

  Företaget ISTANBUL VIZYON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Aluminiumlegeringar. Företaget är även verksamt inom Stålgjuteri, specialstål för formgjutning, aluminiumtryckgjutning, stöpning av aluminium, och Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Maltepe / Istanbul, Turkiet.

 8. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

  Företaget FONDERIA AUGUSTA S.R.L., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stålgjuteri, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Stålgjuteri, och Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Costa Di Mezzate, Italien.

 9. BRK METAL INVESTMENT CASTING

  Turkiet

  Företaget BRK METAL INVESTMENT CASTING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom mikrogjutning med cire perdue, och gjutningar cire perdue. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. MEDITERRA PADEL

  Turkiet

  Företaget MEDITERRA PADEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom tennisbanor. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis