• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stålgjuteri

Resultat för

Stålgjuteri - Import och export

 1. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

  ZS Industries Co., Ltd (ZSI) är ett kinesiskt & danskt företag inom beställningstillverkning & offshoring av teknik, som grundades 2003. Vi är specialiserade på att tillverka stora och små komplexa tekniska/mekaniska delar och komponenter utefter skisser och specifikationer från våra kunder runt om i hela världen. ZSI är certifierat med TÜV ISO 9001 och har 19 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa, skräddarsydda komponenter för maskinbearbetade gjutningar, precisionsbearbetning, svetsade konstruktioner eller moduler samt hopsättning till konkurrenskraftiga priser till olika industrier inom fält som jordbruksmaskineri, livsmedelsmarkineri, byggnationsutrustning, vindindustri, generellt maskineri, pumpar och ventiler samt hydrauliska cylindrar. ZSI vill skapa värde för sina kunder genom ett tvärkulturellt upplägg, en konkurrenskraftig leveranskälla, effektiv organisation av leveranskedjan, systematisk kvalitetskontroll, erfarenhetsbaserad teknisk kunnighet samt innovativa logistiktjänster. Vi vill understödja kunder i deras växande konkurrenskraftighet och vinstindragande genom att sänka deras totala ägandekostnad. Vi siktar mot långsiktiga relationer, både med våra klienter och våra underleverantörer.

 2. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

 3. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Otto-Junker GmbH: s gjuteri för rostfritt stål i Simmerath-Lammersdorf (20 km från Aachen ) är ett företag specialiserat på speciallegeringar. Vi har ett stort utbud av material med höglegerade varianter av järn, nickel och kobolt. Materialen smälts i kraftfulla induktionsugnar och, om så krävs, med hjälp av vakuumteknik.Vi tillhandahåller korrosionsresistenta legeringar, värmebeständiga legeringar, icke-magnetiska legeringar, slitstarka legeringar och ett flertal speciallegeringar av nickel och kobolt. Vi framställer JUNKERALLOY®-nickellegeringar, gjutmaterial för användningsområden med hög korrosionsgrad. Många av dessa material har vi utvecklat och producerat genom årtionden. Utöver de material som presenteras på vår hemsida producerar vi flera andra, totalt ca 100 sorter.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrike

  Sedan 2001 har företaget FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) utvecklat ett nätverk gjutarpartner etablerade i Polen. Med flera års erfarenhet erbjuder FGD sina kunder tillträde till en mångfald olika formnings- och gjutningsanläggningar. FGD: s styrelse, mån om sina kunders tillfredsställelse, belönades 2013 med certifieringen ISO 9001: 2008 för "Utformning, köp och försäljning av stycken i gjutjärn". Företaget erbjuder flera tjänster: - Flera gjutanläggningar för olika färgnyanser. - Flera formningsanläggningar för olika former. - Integrerad maskinbearbetningsverkstad för att begränsa mängden transporter av delarna, från gjutning till slutlig montering. - Lackningsverkstad för att skydda delarna mot korrosion och fullända deras estetik. - Ritkontor för att utveckla nya komponenter och koncept. - Anpassade logistiklösningar för att kunna reagera snabbt och optimera lagerhanteringen. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

  Alla produkter för "stålgjuteri"

 5. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Kina

  Huan-Tai är beläget i Kina sedan 1996. Som en av pionjärerna förhöjer vi värdet genom vår tekniska kapacitet, kvalitetskontroll och schemaläggning för att möta våra kunders höga förväntningar på stabilitet, konsekvens och förutsägbarhet. Som industriledare inom gjutning på beställning är vi certifierade med ISO9001, med fullkomlig inspektion; spektrometer, CMM, NDT (UT, RT, MPT, LPT), draghållfastprovning, stöttest osv. Våra främsta erfarenhetsområden är inom gjutning för användning i jordbruksdrift, kolbrytning, byggnation, smältning av aluminium, järnväg och fordonsindustri. Huan-Tai är specialiserade på precisionsgjutning, sandgjutning, formgjutning, kokillgjutning i material som kolstål, stållegering, gjutjärn, segjärn, aluminium, brons och anpassat material. Typiska produkter innefattar kundanpassade gjutgods, släpvagnsdelar, växellåda för jordbruk, växel, kopplingsaxel, CNC-maskinbearbetade delar, tågdelar, slitstarka delar, krossmaskinsdelar som raka plattor, skålpattor, käftplattor, mantel, tunga gjutningar, maskindelar för kolbrytning, aluminiumgjutning & bronsgjutning osv. Huan-Tai har producerat gjutningar av hög prestanda som tackformar, slaggpannor, avskumningsgrytor, kanalformar, kylhuvuden, avskumningspannor, deglar och hela återvinningsenheter för sekundär aluminiumsmältning till nästan varenda större aluminiumtillverkare i världen. Värdeförhöjning och enastående kundnöjdhet får oss att sticka ut från mängden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  FAR spa, gjutning av vanligt stål och specialstål. F.A.R. grundades 1962 Fonderie Acciaierie Roiale spa, specialiserat på tillverkning av slitstarkt stål som används som reservdelar i maskiner för krossning av inerta material, har alltid ansett att kundernas behov är ett grundläggande mål. Av detta skäl är det åtagit sig att noggrant observera trender och förfrågningar från marknaden och omvandla informationen till en ständig stimulans för att uppdatera och förnya både material och produkter denna filosofi har gjort det möjligt för F.A.R. att erövra en ledande position i världen. Teknikernas höga professionalism och kompetens, med stöd av en flexibel struktur, gör att F.A.R. för närvarande snabbt kan tillgodose kundförfrågningar, med maximal assistans och tillmötesgående. Dessa faktorer gör att F.A.R. blivit en referenspunkt och en garanti för de som arbetar inom krossningssektorn.

 2. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 3. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 4. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Import-export av mekaniska föremål, precisionsgjuteri, smältning av aluminium, destillering, Plåtslageri, Aluminium die casting, kontinuerlig gjutning, smältning metaller, och gjutning av rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederländerna

  Företaget DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom mikrogjutning med cire perdue, gjutning av rostfritt stål, och små detaljer. Företagets huvudkontor finns i Scherpenzeel, Nederländerna.

 1. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Taunusstein, Tyskland.

 2. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Tyskland

  Företaget GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 1. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom gjuteri i kokill, och jordgjutning. Företagets huvudkontor finns i Heiligenhaus, Tyskland.

 2. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanien

  Tillverkar propellrar. Konstruktion, tillverkning och reparation. Propellrar, tillverkning, skeppsvarv, tillverkning av propellrar, framdrivningssystem, framdrivning, fartyg, skeppsvarv, reparation av propellrar, installation av propellrar, CLT-propellrar, propellrar monterade på dysa, stegpropellrar, centerbord, kölar, axlar, varnare, axel, muttrar, vändbara blad, nav, vattensport.

 3. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING är ett precisionsgjuteri i Leini i regionen Turin, som sedan 1980 specialiserat sig på bearbetning av stål, med en produktionskapacitet som kan tillgodose de mest varierande krav. Närmare bestämt arbetar vi med följande: vaxgjutning och montering enligt standardformer, keramisk formgjutning, fusion, gradning, ytbehandling, kvalitetskontroll.

 4. SAWAWADA CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

 5. WOLFENSBERGER AG

  Schweiz

 6. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

 7. BRK METAL INVESTMENT CASTING

  Turkiet

 8. OLBERSDORFER GUSS GMBH

  Tyskland

 1. PT. STAINLESS STEEL PRIMAVALVE MAJUBERSAMA

  Indonesien

 2. GUANGZHOU SHI GUANGWEI YOULIANG TRADING CO.,LTD

  Kina

 3. CIREX FEINGUSS

  Nederländerna

 4. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrike

 5. FRANCO BARBERO - MANGEMENT ADVISOR

  Italien

 6. MOON ENTERPRISE

  Förenade kungariket

 7. VERMO

  Belgien

 8. GUSSSTAHL LIENEN GMBH & CO KG

  Tyskland

 9. KAVIAS EXPORT & IMPORT CO.

  Turkiet

 10. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stålgjuteri - Import och export

Antal resultat

618 Företag