• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stålgjuteri

Resultat för

Stålgjuteri - Import och export

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Turkiet

  Istanbul Döküm har flexibla produktionsmetoder som låter oss tillverka gjutjärn, nodulärt järn, rostfritt stål, duplex, superduplex och brons i sandformningssystem, i ett och samma gjuteri. Vårt gjuteri skiljer sig från hundratals andra i Turkiet och Europa genom att vara utrustat för kundernas mest komplexa gjutningsprojekt. Vi har konkurrenskraftiga priser, och en produktkvalitet på europeisk nivå. Med våra induktionshällar har vi en total kapacitet på 6, 5 ton flytande metall. Den årliga produktionskapaciteten är 2 500 ton. Alla gjutgods genomgår en 3D-modellering, för att fel och defekter ska kunna förebyggas. Istanbul Döküm finns vid din sida genom projektet, från modellering till formning, från gjutning till slipning, från maskinbearbetning till den slutliga inspektionen. För att leva upp till mönsterbehovet skickas de tekniska skisserna till vår egen verkstad, eller till mönstertillverkare som vi har arbetat med i åratal. Beroende på kundens behov görs förarbete och efterbearbetning i vår egen maskinverkstad, och hos företag som vi har samarbetet med i åratal. All produktion undergår kemisk analys, mekaniska tester (eftergift - tänjbarhet - sträckning) och hårdhetstest vid behov. Vi utför UT, MT och MPI i vårt laboratorium. Vi vänder oss till industrier inom pumpar och pumpkomponenter, ventiler, maskineri, sjöfartsindustri, turbiner, hydrauik och petrokemi, järn och stål.

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  FAR spa, gjutning av vanligt stål och specialstål. F.A.R. grundades 1962 Fonderie Acciaierie Roiale spa, specialiserat på tillverkning av slitstarkt stål som används som reservdelar i maskiner för krossning av inerta material, har alltid ansett att kundernas behov är ett grundläggande mål. Av detta skäl är det åtagit sig att noggrant observera trender och förfrågningar från marknaden och omvandla informationen till en ständig stimulans för att uppdatera och förnya både material och produkter denna filosofi har gjort det möjligt för F.A.R. att erövra en ledande position i världen. Teknikernas höga professionalism och kompetens, med stöd av en flexibel struktur, gör att F.A.R. för närvarande snabbt kan tillgodose kundförfrågningar, med maximal assistans och tillmötesgående. Dessa faktorer gör att F.A.R. blivit en referenspunkt och en garanti för de som arbetar inom krossningssektorn.

 3. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Otto-Junker GmbH: s gjuteri för rostfritt stål i Simmerath-Lammersdorf (20 km från Aachen ) är ett företag specialiserat på speciallegeringar. Vi har ett stort utbud av material med höglegerade varianter av järn, nickel och kobolt. Materialen smälts i kraftfulla induktionsugnar och, om så krävs, med hjälp av vakuumteknik.Vi tillhandahåller korrosionsresistenta legeringar, värmebeständiga legeringar, icke-magnetiska legeringar, slitstarka legeringar och ett flertal speciallegeringar av nickel och kobolt. Vi framställer JUNKERALLOY®-nickellegeringar, gjutmaterial för användningsområden med hög korrosionsgrad. Många av dessa material har vi utvecklat och producerat genom årtionden. Utöver de material som presenteras på vår hemsida producerar vi flera andra, totalt ca 100 sorter.

 4. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 5. FONDERIE PENA

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AKROMAK METAL

  Turkiet

 2. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

 3. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Nederländerna

 4. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Tyskland

 1. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. ISTANBUL VIZYON

  Turkiet

 1. RMS METAL

  Frankrike

 2. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Spanien

  Tillverkar propellrar. Konstruktion, tillverkning och reparation. Propellrar, tillverkning, skeppsvarv, tillverkning av propellrar, framdrivningssystem, framdrivning, fartyg, skeppsvarv, reparation av propellrar, installation av propellrar, CLT-propellrar, propellrar monterade på dysa, stegpropellrar, centerbord, kölar, axlar, varnare, axel, muttrar, vändbara blad, nav, vattensport.

 3. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Italien

  Ici srl INVESTMENT CASTING är ett precisionsgjuteri i Leini i regionen Turin, som sedan 1980 specialiserat sig på bearbetning av stål, med en produktionskapacitet som kan tillgodose de mest varierande krav. Närmare bestämt arbetar vi med följande: vaxgjutning och montering enligt standardformer, keramisk formgjutning, fusion, gradning, ytbehandling, kvalitetskontroll.

 4. SAWAWADA CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

 5. WOLFENSBERGER AG

  Schweiz

 6. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Italien

 7. BRK METAL INVESTMENT CASTING

  Turkiet

 8. OLBERSDORFER GUSS GMBH

  Tyskland

 1. PT. STAINLESS STEEL PRIMAVALVE MAJUBERSAMA

  Indonesien

 2. GUANGZHOU SHI GUANGWEI YOULIANG TRADING CO.,LTD

  Kina

 3. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Italien

 4. GROUP METALLURGY & ENGINEERING LTD.

  Turkiet

 5. LIVNICA LJIG D.O.O.

  Serbien

 6. FONDERIES LECOMTE

  Belgien

 7. BAUMBACH METALL GMBH

  Tyskland

 8. MAFODER

  Marocko

 9. DESAF METAL INDUSTRY

  Belgien

 10. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrike

Filter

Resultat för

Stålgjuteri - Import och export

Antal resultat

619 företag