• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål

Resultat för

Stål - Import och export

 1. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 2. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Metallbearbetningsindustri. Handel med rostfritt stål, stansverktyg, anläggningskonstruktion för plastfabriker, maskinteknik, gummiindustri, företagsegna standardkomponenter, eroderingsverksamheter, metallspinning, präglingsstämplar i 15 olika verktygsstålkvaliteter. Kall- och varmarbetsstål. Lagersaldo: Över 1 000 000 stycken. Över 10 000 olika dimensioner av bearbetade stänger och plåtar i 15 olika verktygsstålkvaliteter, kall- och varmarbetsstål. Tillverkare av valsat precisionsstål och förbearbetat verktygsstål i materialen: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  År 2002 grundades handelsbolaget Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i tyska Düsseldorf. I dag har vi många nöjda kunder både i Tyskland och resten av världen. Det beror bland annat på vår breda kunskap om den internationella marknaden och vår förmåga att tillgodose kundernas behov och krav eftersom vi endast levererar material av högsta kvalitet. I kombination med konkurrenskraftiga priser, snabb bearbetning av särskilda önskemål och snabb orderhantering har vårt företagsnamn kommit att bli synonymt med precision. Förresten ... Vet du hur man löser problem? Det är enkelt: Man hittar någon som löser problemet åt en. Och nu har du hittat oss!

 4. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är bland annat en av de största självständiga lagerhållare för precisionsplattstål och verktygsstål i Europa. Dessa produkter har haft en kommersiell framgång sedan år 2000.. Steel Service Krefeld GmbH är ISO 9001: 2008 certifierad sedan 2015. Mer information finns på vår webbplats. SSK har omfattande lager med precisionsplattstål och verktygsstål på mer än 1 500 ton på sina anläggningar i Krefeld (Tyskland) och i Sheffield (UK). Dessutom erbjuder vi standardiserade P-plattor i materialkvaliteterna 1.1730 och 1.2312. Produkterna kan beställas på nätet för omedelbar användning eller för återförsäljning efter registrering på vår webbplats www.stahl-shop.com. Samtidigt har vi ett stort lager med verktygsstål i materialkvaliteterna 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men även plåtar i materialkvaliteten 1.2312 och block av rostfritt stål i materialkvaliteten 1.4112.

 5. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Om helheten ska fungera perfekt måste varenda detalj vara felfri. Det har varit vårt motto sedan starten 1950. Hans Berg GmbH & Co. KG är en internationellt verksam tillverkare av dragpressade detaljer och metallrörkomponenter för en lång rad olika branscher. Koncernen har anläggningar i Reichshof (huvudkontor), Florstadt och Dilovasi/Istanbul (Turkiet) och sysselsätter cirka 600 medarbetare och är specialiserad på kallbearbetning, sammanfogning, gängning och teknik för skärande bearbetning. Berg är teknik- och marknadsledande inom anslutningsteknik för värmeelement, radiatorer och konvektorelement. Andra viktiga affärsområden är värmeframställning, klimatteknik samt bilindustrin, för vilken Berg fungerar som utvecklingspartner och leverantör av precisions- och säkerhetskomponenter för t.ex. vibrationsdämpning och gasgeneratorer för krockkuddar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MONOSTEEL

  Turkiet

  Vi är ett turkiskt tillverknings - och byggnationsföretag som specialiserar sig på tillverkning av stålkonstruktioner, projektdesign, ledning, konstruktion och rådgivningstjänster. Vi är kapabla till verksamhet som EPCI-företag. Sektorer vi har arbetat med innefattar byggföretag för industriella byggnader, byggföretag för bostadsbyggnader, väg- och vattenbyggnation, tunnelföretag och gruvdriftsföretag. Våra moderna maskiner och organisationsprogram gör att vi kan garantera våra kunder kvalitet, punktliga leveranser och en nolltolerans för felsteg. Vi håller kunderna informerade genom hela produktionsprocessen. All produktion sker i enighet med europeiska standarder. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. GTM (LA GTM FRANCE)

  Tyskland

  La GTM France är specialister på induktiv värmebehandling för stångstål och rör med egna resurser för vidarebearbetning som t.ex. skalsvarvmaskiner för tillverkning av kallbearbetat stål. Dimensionsintervall: längder upp till 15 m. Diameter från 10 mm till 354 mm. Dessutom erbjuder vi tjänster som: konventionell värmebehandling med gasugn, glödgning, avspänningsglödning, sfärodisering av cementit samt riktning, gängskärning, gängvalsning, smide, sågning, avmagnetisering. Vi tar fram specialanpassade lösningar där bland annat mekaniska egenskaper och led- och leveranstider passar kundens krav. Ett ytterligare affärsområde hos La GTM France är varumärket som erbjuder förankringssystem som gängstänger, ankare och förspända stänger. Alla produkter kan tillverkas med en längd på upp till 16 meter och en diameter på mellan 10 mm och 354 mm. Med över 25 års erfarenhet och FoU-arbete i bagaget är La GTM France en välrenommerad leverantör världen över.

 3. C+R HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Sedan grundandet i München 1984 har C+R HYDRAULICS GmbH etablerat sig både på den tyska och europeiska marknaden som en modern grossist och specialist. Vårt breda produktsortiment, som består av produkter i mer än 900 olika dimensioner på områdena gjutning, kolvstänger, kolvrör, cylinderrör och sömlösa rör, är framtaget särskilt för de behov som finns inom hydraulik. Sortimentet kompletteras av måttanpassade hydraulkomponenter efter kundens egna önskemål. Den samlade kompetensen som våra högkvalificerade medarbetare samlat på sig under otaliga projekt uppskattas verkligen av våra kunder och partner. Tjusningen med ett innovativt medelstort företag som tar snabba beslut är att det blir möjligt för våra partner inom industrin och handeln att hantera utmaningar med kort varsel. Ta del av vår erfarenhet du också så ska vi förverkliga din förfrågan på nolltid!

 4. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 5. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Tyskland

  Vårt medelstora familjeföretag DGS har sedan många år varit framgångsrikt inom tillverkningen av flätad ståltråd av olika slag: Hos oss är kvalitet tradition! DGS har kunder inom alla industriområden. De vanligaste branscherna är maskin- och anläggningskonstruktion, miljö- och processteknik samt fordonsindustrin. Då vi sett ett ökat behov och tekniska framsteg gällande våra produkter krävs en permanent vidareutveckling av tillverkningsprocessen med hänsyn till den senaste tekniken. För att kunna garantera en optimal funktion och kvalitet hos våra flätade trådprodukter samtidigt som de är så miljövänliga som möjligt kompletterar vi vårt utbud med effektiva systemlösningar.

 1. TGS GAS SPRINGS LTD. CO.

  Turkiet

  TGS inledde sin verksamhet under tidigt 70-tal genom att tillverka maskinbearbetningsprodukter för gasfjädrar och olika industrifält. Våra första steg mot gasfjädersproduktion började 1992. Dag för dag förbättrade vi våra tillverkningsteknologier och vår maskinutrustning, och uppnådde världsstandard. Alla våra produkter är utformade, tillverkade och levererade i enighet med de mest strikta kvalitetsstandarderna. Våra erfarna och specialutbildade personal överser samstämigheten med kvalitetskraven genom varje fas i produktionsprocessen. Vi är certifierade enligt DIN ISO 9001: 2008. Vårt kvalitetsprogram börjar redan vid strikta kvalitetskontroller över våra inköpstransaktioner. 2008 började vi exportera våra produkter till europeiska länder, och startade exportföretaget Tunatek Ltd. Co. för att organisera vår exportverksamhet. nära en kvarts århundrade av erfarenhet inom gasfjäderstillverkning ger oss självförtroendet att tillhandahålla våra produkter till högnivåsmarknader. Idag tillverkar vi sju olika serier av material av stål och rostfritt stål, med dussintals olika funktioner. Kunder från omkring 50 länder i ett dussin industriella sektorer förlitar sig på olika sorters gasfjädrar från TGS. Våra produkter testas kontinuerligt för att garantera pålitlighet, tålighet och generell produktsäkerhet, för bästa möjliga kundnöjdhet. Vårt team för forskning och utveckling strävar ständigt efter att utveckla våra produkter och tekniker. Kontakta oss för mer information!

 2. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH är ett polskt företag i Suwalki. Vi är specialiserade på tillverkning av kallformade stålartiklar för internationella marknader. Med en modern maskinpark, välutbildad personal och lång erfarenhet kan vi utföra de mest utmananade beställningarna. Vi når snabba och precisa resultat för varje beställning, tillsammans med professionell kundtjänst, professionell rådgivning och konkurrenskraftiga marknadspriser. Vi har haft marknadsnärvaro i över 25 år, och är specialiserade på tillverkning av: •MASKINER OCH APPARATER: Manuella, halvautomatiska och helautomatiska maskiner för egen produktion. Genomgående anpassning av tillverkade maskiner för individuella kundbehov. •PRODUKTER: Kallformade ståltillbehör och olika produkter utefter beställning: - Fästen för fotoramar - Metallhållare, skruvar, fästen - Metallskåp - Metalltillbehör - Metallstaket och -räcken - Metallkrukor - Grillar och eldstäder. •TJÄNSTER: laseringravering av logotyper på metallföremål, pulverlackering av detaljer, metallbockning, tillverkning av möbelramar för hyllor och displayer. - Laserskärning - Pluverlackering - CNC-fräsning - Maskinreparation - Uppgradering - Mekanisk ingenjörskonst - Svetsning - Svarvning - Möbelramar - Bockning av metallplåt - Tillverkning av formar - Slipning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 1. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. är en professionell tillverkare av metall- och plastkomponenter i Ningbo i Kina. Vi är specialiserade på plåttillverkning, CNC-maskinbearbetning, rörbockning, sprutformning av plast och plastextrudering. Vi är certifierade med ISO9001. Vi tillverkar precisionsbearbetade, svarvade och frästa komponenter med CNC som präglade metallkomponenter, dragpressade komponenter, svetsade och formade metallkomponenter, rörbockning och utformade komponenter, komponenter av rostfritt stål, kolstål, mässing, koppar och aluminiumlegeringar genom varm- och kallslagning. Vi tillverkar plastkomponenter genom formsprutning, samt extruderade plastprofiler och -rör. Vi gör metall- och plastkomponenter till många olika industrier, med skräddarsydd tillverkning av ett brett utbud av maskinkomponenter och hårdvarukomponenter utefter kundens ritningar eller prover, så som metallskaft, hylsor, flänsar, rör; Fästen, ramar, klämmor och hållare för metallprägling; dragpressade komponenter; rörbockningskomponenter; kallslagna komponenter, dubbar, muttrar, skruvar osv.

 2. STEELIT

  Belgien

 3. RH STAHL GMBH

  Schweiz

 4. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Polen

 5. TORCAMES

  Portugal

 6. INOX ARREDO

  Italien

 7. SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 8. BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH

  Tyskland

 1. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Spanien

 2. MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

 3. FB TECNO

  Italien

 4. MINUTECNICA BOLOGNESE

  Italien

 5. BACCHETTA GIUSEPPE

  Italien

 6. IMHOF+KEMPF GMBH

  Tyskland

 7. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. SCHMIEDEWERK STOOSS GMBH

  Tyskland

 9. WBW WELSER GMBH

  Österrike

 10. AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Stål - Import och export

Antal resultat

70 685 företag

Länder