• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål

Resultat för

Stål - Import och export

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  År 2002 grundades handelsbolaget Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i tyska Düsseldorf. I dag har vi många nöjda kunder både i Tyskland och resten av världen. Det beror bland annat på vår breda kunskap om den internationella marknaden och vår förmåga att tillgodose kundernas behov och krav eftersom vi endast levererar material av högsta kvalitet. I kombination med konkurrenskraftiga priser, snabb bearbetning av särskilda önskemål och snabb orderhantering har vårt företagsnamn kommit att bli synonymt med precision. Förresten ... Vet du hur man löser problem? Det är enkelt: Man hittar någon som löser problemet åt en. Och nu har du hittat oss!

 2. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Passion gör oss unika. För vi erbjuder inte bara kvalitet och omsorg om detaljer, men också precisionsgjutning av finkornig sand och småsten. Vi är en av de modernaste kundgjuterierna i Europa – och ett familjeföretag med traditioner. Vid vårt huvudsäte i Bad Lobenstein tillverkar vi gjutgodsdetaljer till våra kunder som kommer från över 40 branscher, där vi använder standardiserade och kundanpassade stålsorter från ett enastående brett sortiment. Som ett familjedrivet medelstort företag och som en del i Schubert & Salzer-koncernen tillverkar vi våra produkter i Tyskland – punktligt och till överenskomna, förmånliga priser. Vår erfarenhet kombinerat med den modernaste tekniken och ingenjörskap på högsta nivå, gör det möjligt att erbjuda våra kunder tillförlitlig kvalitet varje gång. Hela processkedjan är modern och digitaliserad. Teknik som 3D-utskrifter, optisk jämförelse av ytor, baklängeskonstruktion eller simulering av gjutning och stelning säkerställer korta utvecklingstider, snabba provtagningsprocesser och stabil seriekvalitet.

 3. HANS BERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Om helheten ska fungera perfekt måste varenda detalj vara felfri. Det har varit vårt motto sedan starten 1950. Hans Berg GmbH & Co. KG är en internationellt verksam tillverkare av dragpressade detaljer och metallrörkomponenter för en lång rad olika branscher. Koncernen har anläggningar i Reichshof (huvudkontor), Florstadt och Dilovasi/Istanbul (Turkiet) och sysselsätter cirka 600 medarbetare och är specialiserad på kallbearbetning, sammanfogning, gängning och teknik för skärande bearbetning. Berg är teknik- och marknadsledande inom anslutningsteknik för värmeelement, radiatorer och konvektorelement. Andra viktiga affärsområden är värmeframställning, klimatteknik samt bilindustrin, för vilken Berg fungerar som utvecklingspartner och leverantör av precisions- och säkerhetskomponenter för t.ex. vibrationsdämpning och gasgeneratorer för krockkuddar.

 4. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metallbearbetningsindustri. Handel med rostfritt stål, stansverktyg, anläggningskonstruktion för plastfabriker, maskinteknik, gummiindustri, företagsegna standardkomponenter, eroderingsverksamheter, metallspinning, präglingsstämplar i 15 olika verktygsstålkvaliteter. Kall- och varmarbetsstål. Lagersaldo: Över 1 000 000 stycken. Över 10 000 olika dimensioner av bearbetade stänger och plåtar i 15 olika verktygsstålkvaliteter, kall- och varmarbetsstål. Tillverkare av valsat precisionsstål och förbearbetat verktygsstål i materialen: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 5. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. C+R HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan grundandet i München 1984 har C+R HYDRAULICS GmbH etablerat sig både på den tyska och europeiska marknaden som en modern grossist och specialist. Vårt breda produktsortiment, som består av produkter i mer än 900 olika dimensioner på områdena gjutning, kolvstänger, kolvrör, cylinderrör och sömlösa rör, är framtaget särskilt för de behov som finns inom hydraulik. Sortimentet kompletteras av måttanpassade hydraulkomponenter efter kundens egna önskemål. Den samlade kompetensen som våra högkvalificerade medarbetare samlat på sig under otaliga projekt uppskattas verkligen av våra kunder och partner. Tjusningen med ett innovativt medelstort företag som tar snabba beslut är att det blir möjligt för våra partner inom industrin och handeln att hantera utmaningar med kort varsel. Ta del av vår erfarenhet du också så ska vi förverkliga din förfrågan på nolltid!

 2. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som har specialiserat oss på att leverera tunna metallfolier med snäva tjocklekstoleranser. Vi täcker in området från 0, 005 mm upp till 1, 00 mm. Från vårt lager levererar vi diverse mått som tack vare sin förpackning är optimalt anpassade för användning inom verkstad och vid monteringsarbeten. Material kan enkelt tas ur från den generöst tilltagna plastlådan i önskad längd och vid behov kan man sammanfoga lådorna, med en materialbredd från 150 mm (och en tjocklek på 0, 250 mm), med clips. Vid behov lägger ni enkelt till dessa i er beställning utan extra kostnad. Som ytterligare ett alternativ erbjuder vi metallfolier i självhäftande utförande. På dessa är materialet försett med en självhäftande enkelfilm. Det självhäftande lagret är 0, 04 mm tjockt.

 3. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt medelstora familjeföretag DGS har sedan många år varit framgångsrikt inom tillverkningen av flätad ståltråd av olika slag: Hos oss är kvalitet tradition! DGS har kunder inom alla industriområden. De vanligaste branscherna är maskin- och anläggningskonstruktion, miljö- och processteknik samt fordonsindustrin. Då vi sett ett ökat behov och tekniska framsteg gällande våra produkter krävs en permanent vidareutveckling av tillverkningsprocessen med hänsyn till den senaste tekniken. För att kunna garantera en optimal funktion och kvalitet hos våra flätade trådprodukter samtidigt som de är så miljövänliga som möjligt kompletterar vi vårt utbud med effektiva systemlösningar.

 4. IEG

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  IEG S.R.O. är ett tjeckiskt företag med dynamisk utveckling och en 50-årig tradition av specialiserad produktion av precisionsgjutgods av stål och gjutjärn från alla järnlegeringar, inbegripet bearbetning, värmebehandling och ytbehandling. Vi levererar regelbundet arbetsstycken och färdigmonterade enheter. Vi gjuter i mer än 60 sorters Fe-baserade material. Vi ställer höga krav på kvalitet, precision och innovation. Kontakta vårt team!

 5. ILK IHRACAT AS.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS är specialiserade på sammansatta marknadsaktiviteter inom den turkiska metallindustrin. Vi har i princip alla metallmaterial, bearbetningstjänster och produkter. Vi tillhandahåller metallbearbetningstjänster som laserskärning, plasmaskärning, vattenskärning, kugghjulstillverkning, CNC-bockning, maskinbearbetning, möbeldesign. Vi arbetar med i princip alla metaller, särskilt kolstål, rostfritt stål och aluminum. Vi har ett brett utbud av produkter, som metalldelar, rör, profiler, fästelement för möbler osv. Vårt uppdrag är att överbrygga gapet mellan företag som använder metallprodukter över hela världen och turkiska tillverkare. Om du letar efter en pålitlig tillverkare av kvalitetsmetall för långsiktigt samarbete så är ILK IHRACAT AS det rätta valet! Vårt sourcingmärke steeling.net är den kortaste vägen till att nå tillverkare av metallprodukter och -tjänster; det möjliggör även för att köpa alla produkter och tjänster på en och samma plats. Om en produkt inte finns på steeling.net letar vi efter den bästa tillverkaren och lägger till den omedelbart! ILK IHRACAT AS är den enskilda anhalten för alla dina metallbehov! Vi hjälper dig att hitta rätt tillverkare, och säkerställer att du bli nöjd. Vi hjälper turkiska företag att bli exportörer och granskar dem å dina vägnar, utan kostnad. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information! Vi svarar gärna på dina frågor.

 1. MING XIAO MANUFACTURING CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Ming Xiao Manufacturing Co., Ltd. är en professionell tillverkare av metall- och plastkomponenter i Ningbo i Kina. Vi är specialiserade på plåttillverkning, CNC-maskinbearbetning, rörbockning, sprutformning av plast och plastextrudering. Vi är certifierade med ISO9001. Vi tillverkar precisionsbearbetade, svarvade och frästa komponenter med CNC som präglade metallkomponenter, dragpressade komponenter, svetsade och formade metallkomponenter, rörbockning och utformade komponenter, komponenter av rostfritt stål, kolstål, mässing, koppar och aluminiumlegeringar genom varm- och kallslagning. Vi tillverkar plastkomponenter genom formsprutning, samt extruderade plastprofiler och -rör. Vi gör metall- och plastkomponenter till många olika industrier, med skräddarsydd tillverkning av ett brett utbud av maskinkomponenter och hårdvarukomponenter utefter kundens ritningar eller prover, så som metallskaft, hylsor, flänsar, rör; Fästen, ramar, klämmor och hållare för metallprägling; dragpressade komponenter; rörbockningskomponenter; kallslagna komponenter, dubbar, muttrar, skruvar osv.

 2. STEELIT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STEELIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom metalldörrar, Konstnärligt smide, och Stålplåtsdörrar. Företagets huvudkontor finns i Kuurne, Belgien.

 1. TORCAMES

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget TORCAMES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företaget är även verksamt inom Borrtjänster, Stål, Verktygsmaskiner för bearbetning av metall - Delar och tillbehör, Mässing, Fräsning och svarvning av gummi och plast, Svarvning av stål och metall, CNC 4-axis milling work, CNC aluminum processing, och CNC milling. Företagets huvudkontor finns i Espinhel Águeda, Portugal.

 2. BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BETONSTAHLSERVICE BSV GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 3. SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SASTA STAHLGESELLSCHAFT MBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Hartmannsdorf, Tyskland.

 4. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget HIERROS Y TUBOS LORCA SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Stål, järnbalkar, Järnlager, svetsade galler, Stål, Rörlager, järnplåt, lager med järn- och stålprodukter, och sträckmetall. Företagets huvudkontor finns i Humanes-Madrid, Spanien.

 5. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FB TECNO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Band och plåt - järnfri metall. Företaget är även verksamt inom Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Stål, SMÅ DETALJER, Handel stål, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Stål, och SMÅ DETALJER. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 6. MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MÖLLERS STAHLHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Stadtlohn, Tyskland.

 7. C.E. SCHNECKENFLÜGEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget C.E. SCHNECKENFLÜGEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Edewecht, Tyskland.

 8. IMHOF+KEMPF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IMHOF+KEMPF GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Steinach, Tyskland.

 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Mekaniska transmissioner - Komponenter, Hälsa och säkerhet i arbetet, Vajrar och kablar i aluminium, och Mekaniska transmissioner - Komponenter. Företagets huvudkontor finns i Werdohl, Tyskland.

 2. METALLURGICA LEGNANESE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget METALLURGICA LEGNANESE SPA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, stål smitt, tråddraget stål, Byggnadsstål, och stål ytbearbetat. Företagets huvudkontor finns i Rescaldina, Italien.

 3. WBW WELSER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget WBW WELSER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Ybbsitz, Österrike.

 4. AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AFS ALUMINIUM FACTORY SIEGERLAND GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Straßenhaus, Tyskland.

 5. BREITENFELD EDELSTAHL AG

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget BREITENFELD EDELSTAHL AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i St. Barbara Im Mürztal, Österrike.

 6. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STAPPERT INTRAMET SA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Import/Export - Stål och metall, Specialstål, stänger i rostfritt stål, rostfria byglar, rör i rostfritt stål, stålbyglar, och rostfri plåt. Företagets huvudkontor finns i Engis, Belgien.

 7. JOSEF FIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JOSEF FIEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företagets huvudkontor finns i Bad Säckingen, Tyskland.

 8. KARL DIEDERICHS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KARL DIEDERICHS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom värmebehandling, smidda axlar, Smitt stångstål, Smidet plattstål, och transmissionsaxlar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 9. FR METAL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FR METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Lädervaror av lyxkvalitet, anodisering, aluminiumkomponenter, profiler för transport, stål, stålrör, polering av metall, polering stål, och förkromning av metall. Företagets huvudkontor finns i Bettancourt La Ferree, Frankrike.

 10. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Handel stål, Nitrerat stål, stål för cementering, Seghärdat stål, rundstål, Byggnadsstål, och Stångstål. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stål - Import och export

Antal resultat

71 034 Företag

Länder