• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - ytbehandling och bearbetning

Resultat för

Stål och metall - ytbehandling och bearbetning - Import och export

 1. OT-TORNESCH

  Tyskland

  Med över 25 års erfarenhet och kunskap har vi som DIN ISO 9001-certifierat företag framförallt specialiserat oss på ytförädling av aluminium. Vi erbjuder olika typer av teknik som till exempel ofärgad och färgad anodisering med många olika färger att välja mellan. Till vårt utbud av tjänster hör också delförädling av aluminiumkomponenter och metoder där kromatering och anodisering kombineras. Även kromatering i gult och Reach-godkänd ofärgad passivering av aluminium med SurTec 650. Dessutom erbjuder vi tjänster som betning, passivering och elektropolering av rostfritt stål. I vår moderna anläggning kan vi bearbeta detaljer som är upp till 2000 mm långa, 600 mm breda och 1000 mm djupa. Vi kännetecknas av exakta leveranstider, flexibilitet och kvalitet. Dessa egenskaper har också gett oss ett mycket gott rykte bland såväl internationella som lokala kunder. Nedan följer de metoder vi använder

 2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Grundstenen för vårt familjeföretag, som idag är av medelstorlek, lades av de båda ägarna Manfred Eckardt och Thomas Eckardt. 2002 firade vårt företag 25-årsjubileum och vi står fortfarande för tillförlitlighet, god service, kontinuitet och tillväxt. I mitten av 2001 dog vår grundare Manfred Eckardt. Strax därpå, i mars 2002, tog hans son Thomas Eckardt över efter honom, vilket ledde till en ny ledning i mitten av år 2002. Då tog Beate Eckardt över ledningen av företaget (mars 2002 till maj 2005). Sedan den 1 juni 2005 leder Axel Eckardt Eckardt & Sohn GmbH och han kommer fortsätta att leda företaget i den gamla andan. Firma Eckardt & Sohn verkar både lokalt och globalt. Tack vare det vårt breda sortiment och vår långvariga erfarenhet kan vi alltid tillhandahålla kundanpassade lösningar.

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  EZM Edelstahlzieherei Mark använder kallbearbetning för att tillverka slipat och polerat blankstål, standardprofiler och specialprofiler efter ritning i de flesta typer av stålmaterial. De resulterande produkterna håller hög kvalitet och används framför allt inom anläggnings- och maskinteknik, energi- och medicinteknik, samt inom fordonsindustrin. I EZM Edelstahlzieherei Marks fabrik i Werdohl tillverkas till exempel fjäderproduktionsmaskiner av märket Proll & Lohmann och anläggningar för värme- och kemisk ytbehandling för märket BAK. EZM Metallbearbeitung und Service GmbH tillverkar bl.a. spindellager, riktmaskiner för rund- och profilmaterial med drivna riktrullar och specialprodukter efter kundönskemål. Den innovativa kombinationen av glödgnings-, strålnings-, fräs- och svarvningsprocesser som används av EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen erbjuder ett prisvärt och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella tillverkningsmetoder.

 4. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CHEMEGRA är din kompetenta partner för mekanisk behandling av diverse slagg för sandblästring (slaggbaserade blästringsmedel) och andra granulat för olika användningsområden. CHEMEGRA tar särskilt fram silikonfria engångsblästermedel i den kornstorlek och den förpackning du önskar. Dessa är till för bland annat till för sanering av broar för korrosionsskydd, ytbehandling av karosser, betongsanering, restaurering av fasader m.m. Tillverkning av blästermedel i olika kornstorlekar, grus och blästermedel för olika användningsområden, samt byggnadsmaterial för markförbättring och fyllning. Vi åtar oss kontraktspåfyllnings- och ompackningsuppdrag där vi förpackar ditt lösmaterial och dammande material på bara några dagar i Big Bags (flexibla storsäckar). Även på plats ute hos dig (mobila anläggningar).

 5. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Tyskland

  Metalliseringsfabriken Peter Schreiber KG grundades 1923. Fram till 40-talet ägnade sig företaget framförallt åt dekorativ ytbehandling. Efter 1950 har funktionella ytskikt kommit att utgöra en allt större del av verksamheten. Sedan dess har Peter Schreiber KG specialiserat sig på hårdförkromning och mekanisk bearbetning av hårdförkromade och metalliska ytor. Idag hör företaget till de effektivaste i sin bransch, med ett kunnande som finner användning i de mest vitt skilda industrigrenar. Det patenterade Tfe-Lok®-ytskiktet ledde 1988 till att vi startade företaget Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH. Utvecklingen av flera olika processvarianter har lett till lösningar för en lång rad olika användningsområden världen över.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumänien

  CAD-CAM Engineering Solution erbjuder metallbearbetningstjänster, med prototyp- småskalig eller serieproduktion av bearbetade delar som kräver hög precision eller har komplexa former. Vi är specialiserade på fräsning och svarvning med CNC: 3-axlad, 4-axlad, 5-axlad; för industrier inom luftfart, olja och gas, läkemedel, Formel 1. Typer av bearbetade delar: Komponenter för luftstrukturer, komponenter för luftdynamik, ventiler med tillbehör, kopplingar för undervattensbruk, hydrauliska komponenter. Material: Aluminiumlegeringar, stål, rostfritt stål, inconel, titan. Specialprocesser: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, värmebehandling, missfärgningsbehandling. Produktionstyper: små serier (10-100 styck), medium (100-5 000 styck), massproduktion (5 000-30 000 styck). Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Tyskland

  Vårt företag grundades 1864 som Ossenberg & Co. KB och styrs numera av den femte generationen i familjen. Sedan Julius Grefe KB tog över 1997 går vi under namnet ”Ossenberg & Grefe”. Vi är certifierade enligt EN ISO 9001. Det ursprungliga tillverkningsprogrammet hos båda företagen bestod av spännen, ringar och hakar för textil- och läderbearbetning. Under årens lopp har produkter för andra användningsområden tillkommit. Förutom de klassiska programartiklarna ligger idag tyngdpunkten av vår tillverkning på tekniska, bockade tråd-, stansnings- och monteringsartiklar till över 1 000 kunder från många olika branscher. Våra 60 medarbetare producerar dagligen ca 500 000 delar på en tillverkningsyta som är större än 5 000 m². Tack vare många bearbetningsmöjligheter, egen verktygstillverkning samt egen galvanisering kan vi lösa komplexa uppgifter snabbt och kostnadseffektivt.

 3. MECANOR SA

  Schweiz

  Mecanor är specialisten på området högprecisa stansprodukter för mikroteknik genom innovativa processer och präglingsverktyg av hög kvalitet. Sedan grundandet år 1948 har Mecanor ständigt utvecklat sina produkter och färdigheter för att kunna hänga med när kraven förändras inom mikrotekniken på de olika marknaderna. Från början nästan uteslutande för klockindustrin men numera har utbudet utökats till ett varierat sortiment med komponenter för medicinteknik, bilindustri och mikroenheter.

 4. POHL METALL GMBH

  Österrike

  Tillverkning av stansade detaljer, bockade tråddetaljer, fjädrar, rördelar samt yt- och värmebehandling. Ingenjörsbyrå inom maskinteknik – materialanalys – med röntgenspektrometer och gnistspektrometer. Företaget Pohl Metall, med säte i Ötztal-Bahnhof i Tyrolen/Österrike, kan erbjuda hög kompetens inom tillverkning och producerar metallprodukter tillverkade med metoderna stansning, bockning, pressning och rörbearbetning. Vi är din expertpartner när det handlar om tillverkning av små metallkomponenter till industrin och handeln. Hos oss tillverkas stansade och bockade komponenter, fjädrar, rördelar, vajertillbehör och monterade komponentgrupper. Vi stödjer våra kunder under hela vägen från prototyptillverkning och fram till storskalig serieproduktion. Till de tjänster inom metallbearbetning som vi utför på vår anläggning i Österrike hör även yt- och värmebehandling, emballering och kvalitetssäkring.

 5. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Kina

  XuFeng Tool Tech grundades 2003. Vi har fokuserat på att tillhandahålla förstklassiga tjänster inom CNC-bearbetning, friformsframställning och formsprutning av plast i över 15 år. Vårt internationella team av tekniker är djupt engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa delar som är utformade efter kundens önskemål. Delarna blir kontrollerade genom hela produktionen och under sammansättning och leverans för att vi ska kunna garantera att du får produkter av hög kvalitet, till rätt pris.

 1. NADETECH INNOVATIONS S.L.

  Spanien

 2. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  Belgien

 1. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 2. BLASQEM, LDA.

  Portugal

 3. STAIGER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. DR. LAUCK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

 5. HASLER AG, ALUMINIUMVEREDELUNG

  Schweiz

 6. EMIL VÖLLMIN & SÖHNE AG

  Tyskland

 7. ELPOCHEM

  Tyskland

 8. PRE-WA-TEC ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. TECMA SRL

  Italien

 2. FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. COATEC GESELLSCHAFT FÜR OBERFLÄCHENVEREDELUNG MBH

  Tyskland

 4. HL-TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

 5. WALTER LEMMEN GMBH

  Tyskland

 6. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

  Tyskland

 7. AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. STARK ELOXAL GMBH

  Tyskland

 9. OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. KLAUS MÜLLER GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Stål och metall - ytbehandling och bearbetning - Import och export

Antal resultat

35 471 företag