• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - svetsning och lödning

Resultat för

Stål och metall - svetsning och lödning - Import och export

 1. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Rokvelas UAB är ett litauiskt företag som utför metallbearbetningstjänster för mindre och större serieproduktioner. Vi har elva års erfarenhet av att exportera våra produkter och tjänster. Vi är specialiserade på tillverkning av stålstrukturer och CNC-maskinbearbetning. Vi tillhandahåller ett komplett paket av tjänster utifrån våra klienters behov. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster: produktion, situationsplanering, komplementering, olika beläggningar, logistik och mycket mer. Tjänster: CNC-Stansning, CNC-bockning; CNC-svarvning; CNC-fräsning, skärning med bandsåg, svetsning; planpolering; valsning av plåt, Konstruktionerna kan beställas djupgalvaniserade; pulverlackerade; sandblästrade och målade med våtmetod; galvaniserade på olika sätt. Alla våra stålstrukturer möter kraven för standard EN 1090-1, 2. Administrationssystem certifierat enligt ISO 9001. Vänligen besök vår hemsida för mer information.

 2. STELLA S.R.L.

  Italien

  STELLA srl är ett italienskt företag specialiserat på leverans av legeringar och flussmedel för hårdlödning, mjuklödning och svetsning. Vi erbjuder ett komplett utbud av kvalitetsprodukter i en mängd olika format, standard eller anpassade för specifika behov: nakna, belagda och animerade stavar, hela och animerade trådar, hela och trimetalliska band, ringar, plattor, skivor, brickor, bitar, bågar, förformar i allmänhet. Silver- och koppar-fosforlegeringar, mässing och koppar, aluminium och zink-aluminiumlegeringar, mjuka legeringar, nickellegeringar, pulver och pastor, flussmedel för flamma, induktion och ugnslödning. Aluminiumlegeringar, aluminium-magnesium och koppar, låglegerade och rostfria stål för gassvetsning och för TIG- och MIG-svetsning av aluminium, koppar, kolstål och rostfritt stål. Vi erbjuder produkter med högt mervärde som alltid garanterar kvalitet och överensstämmelse med internationella regler, tekniska och miljömässiga standarder.

 3. MECANIC SYSTEMS SA

  Belgien

  Mecanic Systems bildades 1978 och ställer sin långa erfarenhet inom kapning och plåtarbete till sina kunders förfogande med som enda mål är att kunna erbjuda högsta kvalitet på service och perfekta produkter som på bästa sätt uppfyller kundernas förväntningar. Mecanic Systems länga framgångshistoria beror på flera faktorer : En ständig uppmärksamhet i alla de faser som ingår i utarbetandet av vår produkt. En maskinpark som är bland de främsta i Belgien bestående av verktyg som alltid är de bästa tillgängliga, för utskärning av alla slags material i stora och små serier. Ett permanent lager av material (stål, rostfritt, aluminium, plexi, pvc osv.). Det gör att vi kan möta kundernas behov i Europa och tillverka flera olika typer av produkter varje månad! Om ni inte förfogar över de modernaste produktionsverktygen, eller om er utrustning är fullbokad, använd vår i stället.

 4. H.P. WIRTH GMBH

  Tyskland

  För oss räcker det inte att vara certifierade enligt kvalitetsstyrningssystemet DIN EN ISO 9001: 2008. För att vi ska kunna tillhandahålla en konstant hög kvalitet börjar vi redan med säkerställningen av kvaliteten på halvfabrikatet och dess tillverkning och slutar inte förrän vid användningen av den modernaste mätutrustningen, så att ert arbete med våra produkter blir mycket enklare. Särskilt under lödningsprocessen är det inte uteslutande legeringselementen som skapar en hög processäkerhet, utan speciellt hur pass ren produktens yta är. För att uppfylla våra kunders förväntningar och garantera en konstant hög kvalitet satsar vi på kvalificerade medarbetare, beprövade metoder för kvalitetssäkring samt de allra senaste kontrollsystemen. Vi är medvetna om vårt ansvar när det gäller ekologisk hållbarhet, vilket betyder att vi inte bara följer de rättsliga bestämmelserna gällande miljöskydd.

 5. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Alsen Services Ltd.grundades 2020 och är en internationell underleverantör från Portugal. Vi utför underleverantörtjänster inom olika områden, som metallproduktion, svetsningsarbeten och metallmontering. Våra produkter används på metallkonstruktioner; värmepannor, skeppsbygge, lagertankar och svetsarbeten för MIG-MAG 135-136, TIG 141 och MMAW 111. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 2. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 3. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Tyskland

 5. CMS 3 GMBH

  Tyskland

 1. OCO ORTENAUER GASE GMBH

  Tyskland

 2. ALFA-ROTEC GMBH

  Tyskland

 1. MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

 2. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Tyskland

 3. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 4. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Tyskland

 5. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Tyskland

 6. THERMACUT GMBH

  Tyskland

 7. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 8. VIPACO INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

 1. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. M. MÜTZE GMBH

  Tyskland

 4. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Tyskland

 5. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. MITEV EOOD

  Bulgarien

 8. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Tyskland

 9. SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

 10. FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA

  Schweiz

Filter

Resultat för

Stål och metall - svetsning och lödning - Import och export

Antal resultat

1 460 företag