• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - svetsning och lödning

Resultat för

Stål och metall - svetsning och lödning - Import och export

 1. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO LDA är ett portugisiskt företag som grundades 1996 och specialiserar sig som den bästa samarbetspartnern för outsourcing av tillverkning av precisionsmaskiner - 3, 4 eller 5 delar (aluminium, stål eller rostfritt stål). Vi förser Central- och Nordeuropa med CNC-maskinbearbetning (precision), svetsning, specialprojekt, erkänd outsourcing, mellanserieproduktion, precisionmaskinsbearbetning av komponenter av metallegeringar, projektutveckling och montering. MECALTEX MECANICA GERAL DE PRECISÃO har ett tekniskt expertteam som förser ditt företag med snabba leveranser och kundtjänst genom hela processen. Kontakta oss idag för att få veta mer!

 2. MR INDUSTRIES

  Danmark

  Verified by europages badge

  MR INDUSTRIES är ett privatägt företag specialiserat på att vara underleverantör av CNC-maskinbarbetning inom tillverkning av svarvade och frästa komponenter. Genom åren har vi etablerat oss som en förstklassig underleverantör av maskinbearbetade komponenter i flera olika industrier. Våra omfattande kompetenser gör att vi kan tillverka komponenter av alla önskade mängder, från prototyper till storvolymsbeställningar. Med en längdstångskapacitet från 1-32 mm i diameter kan vi ta emot ett brett omfång av efterfrågningar. MR Industries har erhållit ett stadigt ryke för att leverera precisionsbearbetade komponenter och delar, med fokus på kostnadseffektivitet och effektivitet. Vår användning av avancerad teknik låter oss hantera allt från prototyper och småskaliga projekt till storskaliga projekt som innefattar precisionsbearbetade komponenter och delar. Med toppmoderna CNC-maskinscentraler hanterar vi helautomatiska stångmatare för en oavbruten produktion. Det gör att vi tillhandahåller de effektivaste leveranstiderna och exceptionell service när du behöver högkvalitativa precisionsbearbetade komponenter. Vi ser fram emot möjligheten att ha dig som vår högt värderade affärspartner. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller vid frågor.

 3. H.P. WIRTH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  För oss räcker det inte att vara certifierade enligt kvalitetsstyrningssystemet DIN EN ISO 9001: 2008. För att vi ska kunna tillhandahålla en konstant hög kvalitet börjar vi redan med säkerställningen av kvaliteten på halvfabrikatet och dess tillverkning och slutar inte förrän vid användningen av den modernaste mätutrustningen, så att ert arbete med våra produkter blir mycket enklare. Särskilt under lödningsprocessen är det inte uteslutande legeringselementen som skapar en hög processäkerhet, utan speciellt hur pass ren produktens yta är. För att uppfylla våra kunders förväntningar och garantera en konstant hög kvalitet satsar vi på kvalificerade medarbetare, beprövade metoder för kvalitetssäkring samt de allra senaste kontrollsystemen. Vi är medvetna om vårt ansvar när det gäller ekologisk hållbarhet, vilket betyder att vi inte bara följer de rättsliga bestämmelserna gällande miljöskydd.

 4. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB är ett litauiskt företag som utför metallbearbetningstjänster för mindre och större serieproduktioner. Vi har elva års erfarenhet av att exportera våra produkter och tjänster. Vi är specialiserade på tillverkning av stålstrukturer och CNC-maskinbearbetning. Vi tillhandahåller ett komplett paket av tjänster utifrån våra klienters behov. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster: produktion, situationsplanering, komplementering, olika beläggningar, logistik och mycket mer. Tjänster: CNC-Stansning, CNC-bockning; CNC-svarvning; CNC-fräsning, skärning med bandsåg, svetsning; planpolering; valsning av plåt, Konstruktionerna kan beställas djupgalvaniserade; pulverlackerade; sandblästrade och målade med våtmetod; galvaniserade på olika sätt. Alla våra stålstrukturer möter kraven för standard EN 1090-1, 2. Administrationssystem certifierat enligt ISO 9001. Vänligen besök vår hemsida för mer information.

 5. MECANIC SYSTEMS SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Mecanic Systems bildades 1978 och ställer sin långa erfarenhet inom kapning och plåtarbete till sina kunders förfogande med som enda mål är att kunna erbjuda högsta kvalitet på service och perfekta produkter som på bästa sätt uppfyller kundernas förväntningar. Mecanic Systems länga framgångshistoria beror på flera faktorer : En ständig uppmärksamhet i alla de faser som ingår i utarbetandet av vår produkt. En maskinpark som är bland de främsta i Belgien bestående av verktyg som alltid är de bästa tillgängliga, för utskärning av alla slags material i stora och små serier. Ett permanent lager av material (stål, rostfritt, aluminium, plexi, pvc osv.). Det gör att vi kan möta kundernas behov i Europa och tillverka flera olika typer av produkter varje månad! Om ni inte förfogar över de modernaste produktionsverktygen, eller om er utrustning är fullbokad, använd vår i stället.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 2. OPTREL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget OPTREL AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företaget är även verksamt inom svetshjälmar, arbetshjälmar, masker för svetsning, artiklar för att olycksfallskydd, anordningar för individuellt skydd, och skyddshjälmar. Företagets huvudkontor finns i Wattwil, Schweiz.

 3. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 4. CAMELLINI E SANGIORGI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CAMELLINI E SANGIORGI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - Svetsning och lödning, Cylindrar, hydrauliska, cnc-verktyg, CNC-svarvade komponenter, cnc-bockning, CNC-kontraktstillverkning och -bearbetning, CNC-bearbetning, CNC-fräsning, och CNC-stansning. Företagets huvudkontor finns i Formigine (mo), Italien.

 5. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Metallgaller, Smitt och pressat järn - Produkter, Stål och metall - Svetsning och lödning, Trappor och räcken för byggnadsindustrin, bärande metallstrukturer för konstruktion, Metallgaller, industriella stommar, Smitt och pressat järn - Produkter, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 1. CMS 3 GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CMS 3 GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Kaiserslautern, Tyskland.

 2. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Bad Dürkheim, Tyskland.

 1. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Haiger, Tyskland.

 2. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Neuhof, Tyskland.

 3. ALFA-ROTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALFA-ROTEC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Bad Endbach, Tyskland.

 5. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Gerlingen, Tyskland.

 6. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 7. OREMUS S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget OREMUS S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Böjning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Riktning - stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Slipning av stål och metall, Stål och metall - Svetsning och lödning, Svetsning av stål och metall, Plåtar - Industriell bearbetning, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Tvinning och spinneri - Maskiner och utrustning, och Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företagets huvudkontor finns i Pribram, Tjeckiska republiken.

 8. THERMACUT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget THERMACUT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 1. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FZF FÜGETECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Freiberg, Tyskland.

 2. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Kalletal, Tyskland.

 3. M. MÜTZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget M. MÜTZE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Medebach, Tyskland.

 4. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 5. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 6. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Bärnau, Tyskland.

 7. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARL BENSON & SOHN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 8. FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget FASA - FONDERIE ET ATELIERS MÉCANIQUES D'ARDON SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Ardon, Schweiz.

 9. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Trier, Tyskland.

 10. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - Svetsning och lödning. Företagets huvudkontor finns i Cottbus, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Stål och metall - svetsning och lödning - Import och export

Antal resultat

1 421 Företag