• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål och metall - svetsning och lödning

Resultat för

Stål och metall - svetsning och lödning - Import och export

 1. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Rokvelas UAB är ett litauiskt företag som utför metallbearbetningstjänster för mindre och större serieproduktioner. Vi har elva års erfarenhet av att exportera våra produkter och tjänster. Vi är specialiserade på tillverkning av stålstrukturer och CNC-maskinbearbetning. Vi tillhandahåller ett komplett paket av tjänster utifrån våra klienters behov. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster: produktion, situationsplanering, komplementering, olika beläggningar, logistik och mycket mer. Tjänster: CNC-Stansning, CNC-bockning; CNC-svarvning; CNC-fräsning, skärning med bandsåg, svetsning; planpolering; valsning av plåt, Konstruktionerna kan beställas djupgalvaniserade; pulverlackerade; sandblästrade och målade med våtmetod; galvaniserade på olika sätt. Alla våra stålstrukturer möter kraven för standard EN 1090-1, 2. Administrationssystem certifierat enligt ISO 9001. Vänligen besök vår hemsida för mer information.

 2. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. möter efterfrågan från den internationella marknaden tillsammans med lokala tillverkare inom kolstålsindustrin, och tillhandahåller smidig importverksamhet för internationella företag. Som ett växande företag vill vi möjliggöra för internationella företag att hitta rätt produkt med hög kvalitet till ett bra pris. Vår främsta leverantör, bland många andra, ärErkare Metal Products Inc., en tillverkare av nät- och stålprodukter med årtionden av erfarenhet inom sektorn. Med ett brett utbud av leverantörer kan vi erbjuda vår expertis inom specialbeställda stålprodukter och nyckelfärdiga lösningar för dina projekt inom stålkonstruktioner eller stängsel. Vi har starka leverantörer och en mångfald av alternativ för dina behov: •Stålkonstruktionsprojekt •Stängselprojekt •Tillfälliga stängsel •Rakbladsstängsel, BTO och CBT •Taggtrådsstängsel •Wire Mesh •3D- och 2D-nätpaneler •Metallportar för fordon och fotgängare •Monteringsdelar för solpaneler •Ståltillbehör och -framställning för vindkraftverksturbiner •Flyttbara lösningar för hantering av folksamlingar •Tåliga hyllsystem för lagerlokaler •Skyddsräcken för motorvägar, eller skräddarsydda projekt. Vårt nätverk med integrerade leverantörer möjliggör en flexibilitet i leverantörsurvalet och ger våra kunder organiserade och enkla importprocedurer. Med vårt hängivna, stabila och gensvarande förhållningssätt minskar riskerna med att importera från slumpmässiga leverantörer, och du får i stället uppleva hur smidigt det är att göra affärer med OM Global Trade.

 3. MECANIC SYSTEMS SA

  Belgien

  Mecanic Systems bildades 1978 och ställer sin långa erfarenhet inom kapning och plåtarbete till sina kunders förfogande med som enda mål är att kunna erbjuda högsta kvalitet på service och perfekta produkter som på bästa sätt uppfyller kundernas förväntningar. Mecanic Systems länga framgångshistoria beror på flera faktorer : En ständig uppmärksamhet i alla de faser som ingår i utarbetandet av vår produkt. En maskinpark som är bland de främsta i Belgien bestående av verktyg som alltid är de bästa tillgängliga, för utskärning av alla slags material i stora och små serier. Ett permanent lager av material (stål, rostfritt, aluminium, plexi, pvc osv.). Det gör att vi kan möta kundernas behov i Europa och tillverka flera olika typer av produkter varje månad! Om ni inte förfogar över de modernaste produktionsverktygen, eller om er utrustning är fullbokad, använd vår i stället.

 4. H.P. WIRTH GMBH

  Tyskland

  För oss räcker det inte att vara certifierade enligt kvalitetsstyrningssystemet DIN EN ISO 9001: 2008. För att vi ska kunna tillhandahålla en konstant hög kvalitet börjar vi redan med säkerställningen av kvaliteten på halvfabrikatet och dess tillverkning och slutar inte förrän vid användningen av den modernaste mätutrustningen, så att ert arbete med våra produkter blir mycket enklare. Särskilt under lödningsprocessen är det inte uteslutande legeringselementen som skapar en hög processäkerhet, utan speciellt hur pass ren produktens yta är. För att uppfylla våra kunders förväntningar och garantera en konstant hög kvalitet satsar vi på kvalificerade medarbetare, beprövade metoder för kvalitetssäkring samt de allra senaste kontrollsystemen. Vi är medvetna om vårt ansvar när det gäller ekologisk hållbarhet, vilket betyder att vi inte bara följer de rättsliga bestämmelserna gällande miljöskydd.

 5. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

 2. ESTIMET SP Z O.O.

  Polen

 3. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

 4. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. CMS 3 GMBH

  Tyskland

 1. MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Tyskland

 2. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 1. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Tyskland

 2. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Tyskland

 3. ALFA-ROTEC GMBH

  Tyskland

 4. OCO ORTENAUER GASE GMBH

  Tyskland

 5. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Tyskland

 6. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Tyskland

 7. THERMACUT GMBH

  Tyskland

 8. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. M. MÜTZE GMBH

  Tyskland

 4. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Tyskland

 5. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 7. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Tyskland

 8. SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

 9. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Tyskland

 10. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Tyskland

Filter

Resultat för

Stål och metall - svetsning och lödning - Import och export

Antal resultat

1 418 företag