• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål för former och verktyg

Resultat för

Stål för former och verktyg - Import och export

 1. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Metallbearbetningsindustri. Handel med rostfritt stål, stansverktyg, anläggningskonstruktion för plastfabriker, maskinteknik, gummiindustri, företagsegna standardkomponenter, eroderingsverksamheter, metallspinning, präglingsstämplar i 15 olika verktygsstålkvaliteter. Kall- och varmarbetsstål. Lagersaldo: Över 1 000 000 stycken. Över 10 000 olika dimensioner av bearbetade stänger och plåtar i 15 olika verktygsstålkvaliteter, kall- och varmarbetsstål. Tillverkare av valsat precisionsstål och förbearbetat verktygsstål i materialen: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 2. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Tyskland

  Med säte i tyska Oberhausen-Rheinhausen är vi din samarbetspartner för tillverkning av allehanda metallbearbetningsverktyg. Vi håller höga kvalitetskrav och tar oss an alla typer av uppdrag till bra pris. Vårt breda sortiment gör att du alltid kan vara säker på att hitta det du behöver hos oss. Vi erbjuder följande tjänster: Verktygstillverkning enligt ritning

 3. CARBO-WELD SCHWEISSMATERIALIEN GMBH

  Tyskland

  Sedan 1977 utvecklar och producerar CARBO-WELD tillsatsmaterial för svetsning. I vårt sortiment hittar du bland annat stavelektroder, fyllnadstråd och massiv tråd: gjutjärn | tillsatsmaterial för hårdsvetsning | verktygsstål | nickelbaserade legeringar | koboltbaserade legeringar | höglegerat stål | slitskydd | volframkarbidtillsatser. Vår styrka är vår kunskap och vår stora flexibilitet. För våra kunder innebär det: individuella lösningar, direkt kommunikation, snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Vi uppfyller dina önskningar – kontakta oss direkt. Välkommen! Carsten van Sambeck, verkställande direktör: 02161 56483-14 eller c.sambeck@carboweld.de. Ulrike Schmitz, Head of Customer Relations: 0049 2161 56483-21 eller schmitz@carboweld.de. Wolfgang Bursy, teknikchef: 0049 2161 56483-15 eller bursy@carboweld.de.

 4. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 5. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Energietechnik Essen GmbH – medlem i företagsgruppen Georgsmarienhütte – grundar sin potential och sin kunskap på kontinuerlig forskning och utveckling samt på en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1811. Energietechnik Essen GmbH utvecklar, tillverkar och levererar säkerhetsrelevanta högteknologiska produkter, huvudsakligen för tillverkare av energimaskiner. När den första turbogeneratorn byggdes i början av 1900-talet levererades stoppringarna av företaget i Essen. Stoppringarna monteras på rotorändarna för att hålla fast kopparlindningen mot centrifugalkraften som alstras av den höga rotationshastigheten. I företagets arkiv är de äldsta dokumenten om icke magnetiserbara stoppringar från 1901. Energietechnik Essen GmbH tillverkar materialet för stoppringarna i två omsmältningsaggregat, en elektroslagg-omsmältningsanläggning och en tryckelektroslagg-omsmältningsanläggning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  NLMK Europe - Plate tillverkar ett brett utbud grovplåtar och tackor. Deras produktion uppgår till 1, 75 miljoner ton stål per år och deras sortiment stålprodukter omfattar produkter med högt mervärde, som härdat och anlöpt stål, verktygsstål och offshoresorter. NLMK Plate är specialisten på VALSAT OCH SMITT STÅL: Byggstål Stål för skeppsbyggnad Offshorestål Stål för vindkraftverk Stål för värmepannor och tryckkärl Stål för rör Rörstål Stål med hög kolhalt Stål med högt elasticitetsgräns High Strength steels QUARD® (nötningshärdigt stål) QUEND® (stål med väldigt hög elasticitetsgräns) Verktygsstål Smidda tackor och block Fyrkantiga stänger Smidda tackor

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Det som började med tillverkning av handsågar i Spangenberg i Hessen för 60 år sedan är idag en globalt efterfrågad teknikpartner. WESPA räknas till de ledande tillverkarna av sågverktyg. Vid det tyska sätet i Melsungen tillverkar mer än 100 medarbetare ett oerhört bredd produktsortiment, vilket uppfyller kraven i de mest skilda branscher. WESPAs produkter är optimalt anpassade efter kraven från våra industrikunder och åtnjuter förtroendet från organisationer, återförsäljare och industrikunder världen över. Vi erbjuder måttanpassade lösningar som tydligt förbättrar våra kunders konkurrenskraft. Många kända, globala företag förlitar sig på WESPAs sågverktyg, inte minst inom fordons-, flyg-, stål- och verkstadsindustrin. Detta förtroende som vi fått från våra kunder när de valt våra produkter har de kort därefter tjänat in.

 3. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Reserv- och slitdelar till blästringsanläggningar. Vi är den ledande tillverkaren av reservdelar till blästringsanläggningar av slitfast rostfritt stål samt härdat verktygsstål. Förutom reservdelar till turbiner med blästringshjul omfattar vårt utbud nästintill alla slitdelar som behövs i blästringsanläggningar. Blästringsställ av manganstål, eller andra upptagningsmedier för blästrade föremål utsätts för extremt slitage – på grund av ständig kontakt med blästermedel. Detta förkortar produktens livslängd ned till ett par veckor eller månader i vissa fall. Därför ligger det nära till hands att tillverka dem av slitfast manganstål. Blästringsställ av manganstål har en upp till 20 gånger så lång livslängd jämfört med ställningar av vanligt stål. Detta möjliggör en väsentligt mer effektiv driftplanering.

 4. IMS AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Företaget IMS AUSTRIA GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Inzersdorf Im Kremstal, Österrike.

 5. PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 1. WEINMANN AACH AG

  Tyskland

  Företaget WEINMANN AACH AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom aluminiumplåt, Blankstål, Tunga järnfria metaller, Metalltråd - Artiklar i, rostfritt stål, rostfri plåt, Ädelstålrör, Stångstål, och aluminiumprofiler. Företagets huvudkontor finns i Dornstetten, Tyskland.

 2. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Företaget H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Handel stål, Nitrerat stål, stål för cementering, Seghärdat stål, rundstål, Byggnadsstål, och Stångstål. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

 1. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är bland annat en av de största självständiga lagerhållare för precisionsplattstål och verktygsstål i Europa. Dessa produkter har haft en kommersiell framgång sedan år 2000.. Steel Service Krefeld GmbH är ISO 9001: 2008 certifierad sedan 2015. Mer information finns på vår webbplats. SSK har omfattande lager med precisionsplattstål och verktygsstål på mer än 1 500 ton på sina anläggningar i Krefeld (Tyskland) och i Sheffield (UK). Dessutom erbjuder vi standardiserade P-plattor i materialkvaliteterna 1.1730 och 1.2312. Produkterna kan beställas på nätet för omedelbar användning eller för återförsäljning efter registrering på vår webbplats www.stahl-shop.com. Samtidigt har vi ett stort lager med verktygsstål i materialkvaliteterna 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men även plåtar i materialkvaliteten 1.2312 och block av rostfritt stål i materialkvaliteten 1.4112.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 3. BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L.

  Italien

 4. FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER

  Tyskland

 5. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Tyskland

 6. VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM

  Tyskland

 7. HUBEI RISING TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 8. MENART D.O.O.

  Slovenien

 1. HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO

  Tyskland

 2. GUANGDONG XIONGFENG SPECIAL STEEL CO., LTD.

  Kina

 3. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

 4. SHENZHEN SEETOPTECHNOLOGY CO.,LIMITED.

  Förenta Staterna

 5. ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

 6. A.M.-B. WERKZEUGSTAHL

  Tyskland

 7. EB.S. ERODIERBEDARF GMBH

  Tyskland

 8. BOGNER EDELSTAHL SRL

  Rumänien

 9. OTAI SPECIAL STEEL CO LTD

  Tyskland

 10. JHWERKZEUG GMBH

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis