• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stål för former och verktyg

Resultat för

Stål för former och verktyg - Import och export

 1. BARTSCH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Metallbearbetningsindustri. Handel med rostfritt stål, stansverktyg, anläggningskonstruktion för plastfabriker, maskinteknik, gummiindustri, företagsegna standardkomponenter, eroderingsverksamheter, metallspinning, präglingsstämplar i 15 olika verktygsstålkvaliteter. Kall- och varmarbetsstål. Lagersaldo: Över 1 000 000 stycken. Över 10 000 olika dimensioner av bearbetade stänger och plåtar i 15 olika verktygsstålkvaliteter, kall- och varmarbetsstål. Tillverkare av valsat precisionsstål och förbearbetat verktygsstål i materialen: 1.2842, 1.2510, 1.2379, 1.1730, 1.2312, 1.2343, 1.2083, 1.2085, 1.2162, 1.2210, 1.2990, 1.4112, ST52-3, HSS

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det som började med tillverkning av handsågar i Spangenberg i Hessen för 60 år sedan är idag en globalt efterfrågad teknikpartner. WESPA räknas till de ledande tillverkarna av sågverktyg. Vid det tyska sätet i Melsungen tillverkar mer än 100 medarbetare ett oerhört bredd produktsortiment, vilket uppfyller kraven i de mest skilda branscher. WESPAs produkter är optimalt anpassade efter kraven från våra industrikunder och åtnjuter förtroendet från organisationer, återförsäljare och industrikunder världen över. Vi erbjuder måttanpassade lösningar som tydligt förbättrar våra kunders konkurrenskraft. Många kända, globala företag förlitar sig på WESPAs sågverktyg, inte minst inom fordons-, flyg-, stål- och verkstadsindustrin. Detta förtroende som vi fått från våra kunder när de valt våra produkter har de kort därefter tjänat in.

 3. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med säte i tyska Oberhausen-Rheinhausen är vi din samarbetspartner för tillverkning av allehanda metallbearbetningsverktyg. Vi håller höga kvalitetskrav och tar oss an alla typer av uppdrag till bra pris. Vårt breda sortiment gör att du alltid kan vara säker på att hitta det du behöver hos oss. Vi erbjuder följande tjänster: Verktygstillverkning enligt ritning

 4. ENERGIETECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Energietechnik Essen GmbH – medlem i företagsgruppen Georgsmarienhütte – grundar sin potential och sin kunskap på kontinuerlig forskning och utveckling samt på en erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 1811. Energietechnik Essen GmbH utvecklar, tillverkar och levererar säkerhetsrelevanta högteknologiska produkter, huvudsakligen för tillverkare av energimaskiner. När den första turbogeneratorn byggdes i början av 1900-talet levererades stoppringarna av företaget i Essen. Stoppringarna monteras på rotorändarna för att hålla fast kopparlindningen mot centrifugalkraften som alstras av den höga rotationshastigheten. I företagets arkiv är de äldsta dokumenten om icke magnetiserbara stoppringar från 1901. Energietechnik Essen GmbH tillverkar materialet för stoppringarna i två omsmältningsaggregat, en elektroslagg-omsmältningsanläggning och en tryckelektroslagg-omsmältningsanläggning.

 5. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Reserv- och slitdelar till blästringsanläggningar. Vi är den ledande tillverkaren av reservdelar till blästringsanläggningar av slitfast rostfritt stål samt härdat verktygsstål. Förutom reservdelar till turbiner med blästringshjul omfattar vårt utbud nästintill alla slitdelar som behövs i blästringsanläggningar. Blästringsställ av manganstål, eller andra upptagningsmedier för blästrade föremål utsätts för extremt slitage – på grund av ständig kontakt med blästermedel. Detta förkortar produktens livslängd ned till ett par veckor eller månader i vissa fall. Därför ligger det nära till hands att tillverka dem av slitfast manganstål. Blästringsställ av manganstål har en upp till 20 gånger så lång livslängd jämfört med ställningar av vanligt stål. Detta möjliggör en väsentligt mer effektiv driftplanering.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate tillverkar ett brett utbud grovplåtar och tackor. Deras produktion uppgår till 1, 75 miljoner ton stål per år och deras sortiment stålprodukter omfattar produkter med högt mervärde, som härdat och anlöpt stål, verktygsstål och offshoresorter. NLMK Plate är specialisten på VALSAT OCH SMITT STÅL: Byggstål Stål för skeppsbyggnad Offshorestål Stål för vindkraftverk Stål för värmepannor och tryckkärl Stål för rör Rörstål Stål med hög kolhalt Stål med högt elasticitetsgräns High Strength steels QUARD® (nötningshärdigt stål) QUEND® (stål med väldigt hög elasticitetsgräns) Verktygsstål Smidda tackor och block Fyrkantiga stänger Smidda tackor

 3. IMS AUSTRIA GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget IMS AUSTRIA GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Inzersdorf Im Kremstal, Österrike.

 4. PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PLATESTAHL UMFORMTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 5. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i aluminium, Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Blankstål, tråd till fjädrar, tråd till vajrar, automatiskt stål, ståltråd, och aluminiumtråd. Företagets huvudkontor finns i Hamm, Tyskland.

 1. H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget H. STAHLSCHMIDT STAHLGESELLSCHAFT M.B.H, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Byggnadsstål, Stål för former och verktyg, Handel stål, Nitrerat stål, stål för cementering, Seghärdat stål, rundstål, Byggnadsstål, och Stångstål. Företagets huvudkontor finns i Willich, Tyskland.

 2. SAARSCHMIEDE GMBH

  Tyskland

  Saarschmiede GmbH friformssmide tillverkar kraftigt belastade smidesdelar i ett synnerligen brett smidesprogram med ett stort antal kvaliteter och behandlingstillstånd – råämnen, halvfabrikat eller långtgående bearbetade färdigprodukter med komplicerad formgivning ingår i vår portfölj. I egenskap av omformningsföretag kan Saarschmiede reagera med flexibilitet på alla kundönskemål utöver befintliga produktlinjer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar i olika tillverkningsdjup efter individuellt kundönskemål, tillsammans med kompetent teknisk rådgivning – från förfrågan och ända fram till leverans. Dessutom kompletterar vi vårt utbud med legoarbeten. På kundens begäran kan vi tillverka arbetsstycken i ett brett sortiment av vikter och storlekar, ända upp till 150 ton och en längd på 26 m.

 1. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är bland annat en av de största självständiga lagerhållare för precisionsplattstål och verktygsstål i Europa. Dessa produkter har haft en kommersiell framgång sedan år 2000.. Steel Service Krefeld GmbH är ISO 9001: 2008 certifierad sedan 2015. Mer information finns på vår webbplats. SSK har omfattande lager med precisionsplattstål och verktygsstål på mer än 1 500 ton på sina anläggningar i Krefeld (Tyskland) och i Sheffield (UK). Dessutom erbjuder vi standardiserade P-plattor i materialkvaliteterna 1.1730 och 1.2312. Produkterna kan beställas på nätet för omedelbar användning eller för återförsäljning efter registrering på vår webbplats www.stahl-shop.com. Samtidigt har vi ett stort lager med verktygsstål i materialkvaliteterna 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men även plåtar i materialkvaliteten 1.2312 och block av rostfritt stål i materialkvaliteten 1.4112.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 3. BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L.

  Italien

  Företaget BIEFFE ATTREZZERIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom rådgivning och utformning av verktygsmaskiner, Spännelement för verktygsmaskiner, design av specialverktyg enligt ritning, och tillverkning av specialverktyg. Företagets huvudkontor finns i Prato Sesia, Italien.

 4. FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER

  Tyskland

  Företaget FRIEDRICH AMTENBRINK GMBH & CO. KG STAHL-SERVICE-CENTER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Gütersloh, Tyskland.

 5. NAGLER NORMALIEN GMBH

  Tyskland

  Företaget NAGLER NORMALIEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom rundstål, hårdmetall, mässingsblås, och aluminium. Företagets huvudkontor finns i Schalksmühle, Tyskland.

 6. HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO

  Tyskland

  Företaget HAMMERWERK KARL WIMPFF GMBH + CO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 7. VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM

  Tyskland

  Företaget VOESTALPINE HIGH PERFORMANCE METALS DEUTSCHLAND GMBH DIVISION UDDEHOLM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 8. MENART D.O.O.

  Slovenien

  Företaget MENART D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Slipning av stål och metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Stål för former och verktyg, CAD/CAM - Datorstödd design och konstruktion, Slipning av stål och metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Stål för former och verktyg, och CAD/CAM - Datorstödd design och konstruktion. Företagets huvudkontor finns i Slovenske Konjice, Slovenien.

 1. FERRAGSIL, LDA

  Portugal

  Företaget FERRAGSIL, LDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Vässare - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Stål för former och verktyg, Fritidssnickare - Handverktyg utan motor, gör-det-själv-artiklar, och Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Cantanhede, Portugal.

 2. ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Företaget ALMEIDA FERRAO - UNIPESSOAL, LDA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom Byggnadsindustri - Järnvaror, verktyg. Företagets huvudkontor finns i Almada, Portugal.

 3. AMH GMBH

  Tyskland

  Företaget AMH GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vanligt stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Stål för former och verktyg, Svarvning av stål och metall, Fräsning av stål och metall, Rostfritt stål, Stål för former och verktyg, Svarvning av stål och metall, och Fräsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. EURACIER

  Frankrike

  Företaget EURACIER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Stål för former och verktyg, Stål för former och verktyg, och Borr- och fräskronor. Företagets huvudkontor finns i Saint-Brice-Sous-Forêt, Frankrike.

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET

  Polen

  Företaget PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE OLMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom Handel med stålindustriprodukter, tillverkning och grossitförsäljning, och Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Kolno, Polen.

 6. BOGNER EDELSTAHL SRL

  Rumänien

  Företaget BOGNER EDELSTAHL SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Stål för former och verktyg, Stål och metall, Stål för former och verktyg, och Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

 7. WEINMANN AACH AG

  Tyskland

  Företaget WEINMANN AACH AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom aluminiumplåt, Blankstål, Tunga järnfria metaller, och Metalltråd - Artiklar i. Företagets huvudkontor finns i Dornstetten, Tyskland.

 8. JHWERKZEUG GMBH

  Tyskland

  Företaget JHWERKZEUG GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom Diamantverktyg, Förkromat stål, tryckluftsverktyg, momentskruvmejslar, Diamantverktyg, och Förkromat stål. Företagets huvudkontor finns i Mühlacker, Tyskland.

 9. ESCHMANNSTAHL GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Företaget ESCHMANNSTAHL GMBH&CO.KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företaget är även verksamt inom formstål, varmbearbetat stål, kallbearbetat stål, och Stål för plastformar. Företagets huvudkontor finns i Reichshof-Wehnrath, Tyskland.

 10. A.M.-B. WERKZEUGSTAHL

  Tyskland

  Företaget A.M.-B. WERKZEUGSTAHL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stål för former och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Mainz, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis