• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar

Resultat för

Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar - Import och export

 1. CZECH GLOBAL TRADING S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget CZECH GLOBAL TRADING S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färska ärtväxter. Företaget är även verksamt inom Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, och Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 2. GAISER KG

  Tyskland

  Företaget GAISER KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, Frukt, Tropiska frukter, Grönsakskonserver, Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, Frukt, Tropiska frukter, och Grönsakskonserver. Företagets huvudkontor finns i Waldachtal, Tyskland.

 3. OPTTRADE GROUP

  Ukraina

  Företaget OPTTRADE GROUP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar. Företagets huvudkontor finns i Alexandria, Kirovograd Region, Ukraina.

 4. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget LYCKEBY AMYLEX, A.S., som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för industribruk. Företaget är även verksamt inom Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Horazdovice, Tjeckiska republiken.

 5. MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA

  Polen

  Företaget MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar. Företagets huvudkontor finns i Chełm, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LUSTGAMA PROD SRL

  Rumänien

  Företaget LUSTGAMA PROD SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar. Företaget är även verksamt inom odlad svamp. Företagets huvudkontor finns i COMUNA POSESTI, Rumänien.

 2. BANCHIO ROMUALDO

  Italien