• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk

Resultat för

Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk - Import och export

 1. BB WHOLESALE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH är en ledande aktör inom internationell grossisthandel, export, leverans och distribution av livsmedel av högsta kvalitet, drycker och livsstilsprodukter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla exceptionellt värde genom ett brett utbud av högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, säkerställa kundnöjdhet och bygga varaktiga relationer. Vårt team på MD Global Trading GmbH arbetar i en miljö som värdesätter innovation och stöd, och fokuserar på samarbete, tillväxt och kreativitet. Vi ger våra medarbetare möjlighet att ligga steget före på en ständigt föränderlig marknad, vilket säkerställer att våra tjänster förblir dynamiska och av högsta klass. Vi tar vårt miljöansvar på allvar och tillämpar hållbara metoder i hela vår leveranskedja för att minimera vår påverkan på miljön. Dessutom engagerar vi oss aktivt i och bidrar till de samhällen vi verkar i. På MD Global Trading GmbH är vår vision att vara den ledande leverantören av högkvalitativa grossistprodukter och tjänster, anpassa oss till förändrade kundbehov och samtidigt skapa hållbart värde för alla intressenter. Vi är stolta över att kunna leverera enligt våra åtaganden, vara konsekventa och hålla deadlines – viktiga grundpelare i vår strävan efter spetskompetens inom branschen. Välj MD Global Trading GmbH för en pålitlig och problemfri upplevelse av att köpa grossistprodukter av hög kvalitet globalt.

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi är ett handelsföretag inom livsmedelsindustrin. Vi är inriktade på handel med mejeriprodukter; vegetabiliska proteiner; livsmedels- och fodertillsatser. Vi riktar oss till företag inom B2B. Tack vare vårt professionella team har vi fått många lojala handelspartners och fortsätter att växa. 2019 vann vi det prestigefulla priset för snabbast växande företag inom livsmedelssektorn i Polen. För närvarande är företaget registrerat i fyra europeiska länder - Polen, Tyskland, Nederländerna och Italien.

 3. AUGUSTE BLOCH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget AUGUSTE BLOCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Liverdun, Frankrike.

 4. A.D.E.A.

  Italien

  Företaget A.D.E.A., grundat 1933, bekräftade snabbt sin ledande position inom produktion av stärkelse, dextrin och appreteringsmedel avsedda för textilindustrin, för att sedan öppna sin verksamhet för livsmedel, läkemedel, kemi och restaurangsektorn samt för organiserad distribution.

 5. CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget CRESPEL & DEITERS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Ibbenbüren, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Frankrike

  Företaget ARLES AGROALIMENTAIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för industribruk, Emulgeringsämnen för livsmedel, Stärkelse och potatismjöl för industribruk, och Emulgeringsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Rognac Cedex, Frankrike.

 2. AZELIS UKRAINE LLC.

  Ukraina

  Företaget AZELIS UKRAINE LLC., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom livsmedelsingredienser, och stärkelse för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S.

  Turkiet

  Företaget BASAR TICARET VE GIDA SANAYI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom majsstärkelse, och vetestärkelse. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. AIPK TRGOVINA D.O.O.

  Kroatien

  Företaget AIPK TRGOVINA D.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom majsstärkelse, perlit, och glukossaft. Företagets huvudkontor finns i Zagreb, Kroatien.

 5. CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget CHP CARBOHYDRATE PIRNA GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kost och drycker - ingredienser, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Import och export - agenturer, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kost och drycker - ingredienser, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Import och export - agenturer. Företagets huvudkontor finns i Rosenberg, Tyskland.

 1. ROQUETTE GMBH

  Tyskland

  Företaget ROQUETTE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kost och drycker - ingredienser, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Livsmedelstillsatser, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Kost och drycker - ingredienser, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Livsmedelstillsatser. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 2. FLO SCHWENTER MENTALTRAINING

  Österrike

  Företaget FLO SCHWENTER MENTALTRAINING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Organ för coachning och professionell handledning, Marknadsföring - Undersökningar, Kost och drycker - ingredienser, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Organ för coachning och professionell handledning, och Marknadsföring - Undersökningar. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf In Tirol, Österrike.

 1. POMATRANSPORT

  Tyskland

  Företaget POMATRANSPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för produktion av stärkelse, glukos och dextrin, utrustning för förstärkningen av metallplattor för bilkarrosseri, och Ytmonterade motstånd. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 2. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget LYCKEBY AMYLEX, A.S., som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för industribruk. Företaget är även verksamt inom Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Stärkelse- eller inulinrika rötter och rotknölar, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Horazdovice, Tjeckiska republiken.

 3. BHONEYB

  Schweiz

  Företaget BHONEYB, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Birmensdorf, Schweiz.

 4. CGDA

  Elfenbenskusten

  Företaget CGDA, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, Livsmedel - Import/Export, Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Abidjan, Elfenbenskusten.

 5. RIXONA B.V.

  Nederländerna

  Företaget RIXONA B.V., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsextrakt, och Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Oostrum Lb, Nederländerna.

 6. TATE & LYLE NETHERLANDS B.V.

  Nederländerna

  Företaget TATE & LYLE NETHERLANDS B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Koog Aan De Zaan, Nederländerna.

 7. GHISETTI 1870 FRANCE

  Frankrike

  Företaget GHISETTI 1870 FRANCE, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Le Chene, Frankrike.

 8. WANDER AG

  Schweiz

  Företaget WANDER AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Neuenegg, Schweiz.

 1. AVEBE EUROPEAN SALES CENTRE GMBH

  Tyskland

  Företaget AVEBE EUROPEAN SALES CENTRE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Meerbusch, Tyskland.

 2. WARTENBERG & CO (FACHGROSSHANDEL MIT ZUCKER U. STÄRKEPRODUKTEN, HANDELSAGENTUR)

  Österrike

  Företaget WARTENBERG & CO (FACHGROSSHANDEL MIT ZUCKER U. STÄRKEPRODUKTEN, HANDELSAGENTUR), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Företaget SÜDSTÄRKE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Schrobenhausen, Tyskland.

 4. DR. KRÖNER AROMA UND ZUTATEN GMBH

  Tyskland

  Företaget DR. KRÖNER AROMA UND ZUTATEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Ibbenbüren, Tyskland.

 5. SVERIGES STÄRKELSEPROD / LYCKEBY STÄRKELSEN

  Sverige

  Företaget SVERIGES STÄRKELSEPROD / LYCKEBY STÄRKELSEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsextrakt, och Livsmedelsextrakt. Företagets huvudkontor finns i Karlshamn, Sverige.

 6. AMYLUM ROMANIA S.A.

  Rumänien

  Företaget AMYLUM ROMANIA S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och Drycker - Koncentrat och pulverpreparat. Företagets huvudkontor finns i Targu Secuiesc, Rumänien.

 7. WIELKOPOLSKIE PRZEDSIEBIORSTWO PRZEMYSLU ZIEMNIACZANEGO S A

  Polen

  Företaget WIELKOPOLSKIE PRZEDSIEBIORSTWO PRZEMYSLU ZIEMNIACZANEGO S A, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Lubon, Polen.

 8. ELVA TARBIJATE ÜHISTU

  Estland

  Företaget ELVA TARBIJATE ÜHISTU, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Tartumaa, Estland.

 9. ROQUETTE LAISA ESPANA SA

  Spanien

  Företaget ROQUETTE LAISA ESPANA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kost och drycker - ingredienser. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 10. BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS

  Moldavien

  Företaget BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS, som är verksamt inom sektorn för Stärkelse och potatismjöl för industribruk. Företaget är även verksamt inom Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk, och Stärkelse och potatismjöl för livsmedelsbruk. Företagets huvudkontor finns i Bendery, Moldavien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis