• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sprinkleranläggningar

Resultat för

Sprinkleranläggningar - Import och export

 1. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Landshut, Tyskland.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Anläggningar och utrustning, motorpumpar, elpumpar, Jordbruk - Anläggningar och utrustning, och jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Roncoferraro, Italien.

 3. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Kina

  SAMLONGDA Plastic Industrial Co., Ltd är ett högteknologiskt företag. Vi är specialiserade på utveckling, produktion och saluföring av plaströr och slang. Främsta produkter: Polyuretanslang, nylonslangar, spiralslangar, PE-slang och PVC-slang med många olika tillämpningsområden: Tryckluftsautomatik, bilindustri, automatiska monteringslinjer, tryckluftsverktyg, jordbruk och industriell bevattning, målning osv. Alla våra produkter tillverkas av 100 % nytt material. Vi fortsätter att utveckla nya produkter, och välkomnar OEM-beställningar och nya varuprover.

 4. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Turkiet

  Alchemist Technologies grundades 2016 och tillverkar jordbruksmaskineri från Turkiet. Vår huvudprodukt är jordbruksvagnar under märket ALCHEMIST TRAILER; balvagnar, traditionella vagnar och helgjutna vagnar utformade efter lantbrukares behov och bekvämlighet. Vi ebjuder marknadsföringstjänster åt våra samarbetspartners, så att vi kan tillfredsställa kundernas behov med ett professionellt försäljningsteam och ett professionellt tekniskt team. Vi har jordbrukslösningar som: •Plogutrustning •Odlingsutrustning •Lastare och tillbehör •Höutrustning •Gödselmaskiner och gödselspridare •Energilösningar •Paketeringsmaskiner •Spridarutrusting och djurhållningsutrustning. Besök vår hemsida för att upptäcka mer! Vår främsta partner KOMSILAJ, som tillverkar rundbalsmaskiner, är ett ledande företag i Turkiet som är känt för sina styrkor och avancerade egenskaper (maskinerna kan paketera tomatkött likaväl som torra material som bomull). Vår andra ledande partner är OPAL PIVOT, känt för spridare med hög prestanda och centrerade, linjära och universella pivåer för bevattningsbehov. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 5. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkiet

  Vårt företag grundades som tillverkarföretag 1994 i Mersin, Turkiet. Det har tillverkat maskiner och reservdelar för både inhemska och utländska industrianläggningar under namnet Acarsan från grundandet till idag. Dessutom tillverkar Acarsan-gruppens andra företag Acar-Lazer plåtprodukter (och utför t.ex. skärning, bockning, svetsning, elektrostatisk behandling, målning etc.). För att befästa sin produktion och tekniska erfarenhet inom jordbrukssektorn grundade Acarsan-gruppen Acar-Mak-San. Ltd. Co. 2009. Acar-Mak-San. Ltd. Co. har under sina 16 års verksamhet konstruerat och tillverkat jordbruksmaskiner och metallutrustning under märket ”Flower®”. Senare har man koncentrera sig på filtersystem och bevattning. Acar-Mak-San. Ltd.Co. tillverkar filtreringssystem under märket ACRV Filter® och helt certifierat enligt TS EN ISO 9001: 2008 kvalitetsstyrningssystem.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italien

  VIVAIO DEI MOLINI bildades 1940. Vi producerar plantor på friland och i behållare för den italienska marknaden och den internationella. Vi utför anläggning och underhåll av grönytor. För närvarande upptar vår produktion av fruktplantor och prydnadsväxter omkring 75 hektar på friland, 20 000 m² i behållare utomhus och 12 000 m² i växthus. Vi gör även ständiga nyinvesteringar för att kunna producera produkter av konsekvent hög kvalitet över tid.

 2. ITALDRIP SRL

  Italien

  ITALTAPE är droppsystemet som framställs med de modernaste produktionsteknologierna för droppbevattning i växthus och trädgårdsodlingar, trädodlingar och trädgårdsskötsel.

 3. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget ASYA IRRIGATION SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Sprinkleranläggningar, Rörledningar och rör av plastmaterial, bevattningsmunstycken, Sprinkleranläggningar, Rörledningar och rör av plastmaterial, och droppbevattning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 4. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget NARTAN SULAMA SISTEMLERI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom automatisk irrigering, bevattningsmunstycken, och Rörkopplingar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Tyskland

  Företaget PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Naunhof, Tyskland.

 2. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Turkiet

  Företaget HUSNU KALYON CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom bevattningsrör för droppbevattning, spridarbevattning, material för bevattning, och irrigeringsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarien

  Företaget AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom Växthus - utrustning och anläggningar, Växthus, inomhus, Drivbänkar, Växthus - utrustning och anläggningar, Växthus, inomhus, och Drivbänkar. Företagets huvudkontor finns i Plovdiv, Bulgarien.

 2. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italien

  Företaget PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattningsanläggningar till trädgårdar. Företaget är även verksamt inom Sprinkleranläggningar, Sprinkleranläggningar, och växtnäringsbevattning. Företagets huvudkontor finns i Vittoria, Italien.

 3. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Tyskland

  Företaget SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom Bevattningsanläggningar till trädgårdar, bevattningsrör för droppbevattning, Bevattningsanläggningar till trädgårdar, och spridarbevattning. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 6. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Turkiet

  Företaget EZPORT IRRIGATION SYSTEM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom mikrobevattningssystem. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Italien

  Företaget H.L. TECHNOLOGY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom material för bevattning, tillbehör för irrigeringsanläggningar, och silar för irrigeringsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Castelfidardo, Italien.

 8. WATER SYS LTD.

  Bulgarien

  Företaget WATER SYS LTD., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 1. BRITEFIL SA

  Portugal

  Företaget BRITEFIL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Algarve, Portugal.

 2. DRIPLANTIS IRRIGATION SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget DRIPLANTIS IRRIGATION SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, och Jordbruk - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Karatay/konya, Turkiet.

 3. ALASU COMPRESSION FITTINGS

  Turkiet

  Företaget ALASU COMPRESSION FITTINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom manuella ventiler i plast. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 4. YULUG ENGINEERING

  Turkiet

  Företaget YULUG ENGINEERING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Izmir/ Alsancak, Turkiet.

 5. NAWRAS DRIP

  Egypten

  Företaget NAWRAS DRIP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Sadat City, Egypten.

 6. RUBAB GROUP A.Ş.

  Turkiet

  Företaget RUBAB GROUP A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom bevattning av trädgårdar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO

  Italien

  Företaget ACQUAPIÙ DI GALIMBERTI GIULIANO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Giussano, Italien.

 8. NETAFIM FRANCE

  Frankrike

  Företaget NETAFIM FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bevattnings- och sprinklersystem - Anläggningar. Företaget är även verksamt inom Sprinkleranläggningar, Sprinkleranläggningar, och växthus. Företagets huvudkontor finns i Gardanne, Frankrike.

 9. SENKRON PLASTIK A.Ş.

  Turkiet

  Företaget SENKRON PLASTIK A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastförskruvningar för rör och rörledningar. Företaget är även verksamt inom Sprinkleranläggningar, Cev in spojke za kapljično namakanje, skarvstycken för rör, och Sprinkleranläggningar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 10. SERASAN

  Turkiet

  Företaget SERASAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom silar för irrigeringsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Sandikli, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis