• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sports kost

Resultat för

Sports kost - Import och export

 1. LABORATOIRE PYC

  Frankrike

  Laboratoire PYC är en underleverantör av dietprodukter och kosttillskott. Vårt yrke: utveckling, produktion och förpackning på beställning för tredje part. Pulvren är förpackade i burkar, påsar, doypacks eller sticks. Erbjudande: proteinrika pulver, proteinrika matbitar, måltidsersättningar, näringsprodukter för idrottsmän, kosttillskott (viktminskning, hälsa, näringskosmetiska). Utveckling av skräddarsydda produkter clean label, glutenfria eller vegan.

 2. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Turkiet

 3. HUVOTEX VOLKER HUMMLER

  Tyskland

 4. MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH

  Tyskland

 5. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

 2. STERNMAID GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 4. LEOVIT NUTRIO LTD

  Ryssland

  LEOVIT Nutrio är ett företag inom forskning och produktion med över 20 års erfarenhet. Vi tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel, kosttillskott och näringstillskott vid sportutövning. Vi utvecklar terapeutiska och förebyggande näringstillskott och koster. Vår huvudverksamhet är tillverkning av kosttillskott, ekologiska funktionella livsmedel för nyttiga måltider samt terapeutiska och förebyggande produkter för viktkontroll med eget utvecklade innovationer, avancerad teknologi samt högkvalitativa ingredienser och material. LEOVIT Nutrio tillverkar över 500 olika produkter, inklusive terapeutiska och förebyggande produkter för viktnedgång och energitillförsel; fruktbars, proteinbars och müslibars för vuxna och barn; produkter för detox, för de som jobbar i skadliga miljöer. Våra produkter genomgår klinisk testning på ledande medicinska centraler i Ryssland. LEOVIT Nutrio är certifierat utefter ISO9001 och HACCP, och tillverkningsprocessen utförs i enlighet med standard ISO22000.

 5. RECORD NUTRITION

  Spanien

 1. WOW HYDRATE

  Förenade kungariket

 2. SUNNY FOOD LTD

  Ukraina

 1. PRIFA COFFEE TABLETS

  Förenta Staterna

 2. ELTABIA GMBH

  Tyskland

 3. L'HEXAGONE

  Frankrike

 4. GENERAL NUTRITION AGENCY UG

  Tyskland

 5. TIME4NUTRITION

  Nederländerna

 6. BODITRONICS

  Förenade kungariket

 7. AALTEN PHARMA

  Nederländerna

 8. BEARPROTEIN GMBH

  Tyskland

 1. AGROINDUSTRIA ORGANICA

  Peru

 2. PERNIELSEN.COM

  Danmark

 3. BOTANICAL HARMONY

  Cypern

 4. MY FIT NUTRITION

  Nederländerna

 5. HEALTH N' FITNESS

  Belgien

 6. PIATTO APPOSTA SRL

  Italien

 7. ALLFITNESSFACTORY.DE GMBH

  Tyskland

 8. RTT ENTRENADOR PERSONAL

  Spanien

 9. PROZIS - ONSALESIT, S.A.

  Portugal

 10. PROBIOS SPA

  Italien