• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sports kost

Resultat för

Sports kost - Import och export

 1. LABORATOIRE PYC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Laboratoire PYC är en underleverantör av dietprodukter och kosttillskott. Vårt yrke: utveckling, produktion och förpackning på beställning för tredje part. Pulvren är förpackade i burkar, påsar, doypacks eller sticks. Erbjudande: proteinrika pulver, proteinrika matbitar, måltidsersättningar, näringsprodukter för idrottsmän, kosttillskott (viktminskning, hälsa, näringskosmetiska). Utveckling av skräddarsydda produkter clean label, glutenfria eller vegan.

 2. SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget SEPENATURAL ORGANIC PRODUCTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Vegetabiliska oljor, Import/Export - jordbruksprodukter, Livsmedelsextrakt, Sports kost, naturliga produkter, Diet - livsmedel, Vegetabiliska oljor, och Import/Export - jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. COUP D'BARRE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COUP D'BARRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Livsmedelsspecialiteter, livsmedel, Sports kost, och Livsmedelsspecialiteter. Företagets huvudkontor finns i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 4. HUVOTEX VOLKER HUMMLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HUVOTEX VOLKER HUMMLER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Dürmentingen, Tyskland.

 5. MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MPS MODERN PRODUCTS & SPIRITS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Stadtoldendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MTL POWER FOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Vitaminer och provitaminer, Legofyllning av hårda gelatinkapslar, Legotillverkning av kosttillskott, aminosyror, Kolhydrater, proteinintegrator, proteiner, och proteinrika dietetiska livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Grimma, Tyskland.

 2. PRINOVA EUROPE LTD

  Förenade kungariket

  Verified by europages badge

  Företaget PRINOVA EUROPE LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Additiv och tillsatser till drycker. Företaget är även verksamt inom Protein - tillsatsämnen för livsmedel, Sports kost, aminosyror, Askorbinsyra, växtextrakt, sötningsmedel, vitaminer, vanillin, och Protein - tillsatsämnen för livsmedel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 3. STERNMAID GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STERNMAID GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Påfyllning - Företag. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Virvelbäddsgranulatorer, Virvelbädd, Kontraktstillverkning av råvaror i pulverform, Kontraktstappning av pulver, Sports kost, torkar för kemisk industri, Kontraktstappning av granulat, och buteljering. Företagets huvudkontor finns i Wittenburg, Tyskland.

 4. INNOVANTA, LLC

  Ryssland

  Företagsgruppen Innovanta innehar 40 % av marknadsdelen för speciallivsmedel i Ryssland och erbjuder sjukhuskost och dietkost som har visat sig vara effektiv och säker i kliniska studier. Våra produkter stärker hälsan och förebygger vissa sjukdomar. Vi äger vår tillverkningslokal, som är över 1 000 kvadratmeter stor och lever upp till standarderna ISO 22000 och HACCP. Vår avdelning för forskning och utveckling lägger största vikt vid receptframtagning och använder bara naturliga ingredienser. Dessutom är minst 70 % av ingredienserna lokala. Det innebär att priser inte hänger på dollarns växlingskurs, och produkterna bibehåller ett rimligt pris för våra samarbetspartners. Vår personal tar ansvar för produkternas kvalitet och smak. Vi tillverkar inte bara sjukhuskost, utan även hälsosam kost för vuxna och barn, sportkost, vitamintillkott och produkter för viktnedgång, viktuppgång och viktstabilisering.

 5. LEOVIT NUTRIO LTD

  Ryssland

  LEOVIT Nutrio är ett företag inom forskning och produktion med över 20 års erfarenhet. Vi tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel, kosttillskott och näringstillskott vid sportutövning. Vi utvecklar terapeutiska och förebyggande näringstillskott och koster. Vår huvudverksamhet är tillverkning av kosttillskott, ekologiska funktionella livsmedel för nyttiga måltider samt terapeutiska och förebyggande produkter för viktkontroll med eget utvecklade innovationer, avancerad teknologi samt högkvalitativa ingredienser och material. LEOVIT Nutrio tillverkar över 500 olika produkter, inklusive terapeutiska och förebyggande produkter för viktnedgång och energitillförsel; fruktbars, proteinbars och müslibars för vuxna och barn; produkter för detox, för de som jobbar i skadliga miljöer. Våra produkter genomgår klinisk testning på ledande medicinska centraler i Ryssland. LEOVIT Nutrio är certifierat utefter ISO9001 och HACCP, och tillverkningsprocessen utförs i enlighet med standard ISO22000.

 1. SPORTS UNLIMITED

  Belgien

  SPORTS UNLIMITED är ett ungt expansivt företag som riktar sig till idrottare, såväl amatörer som professionella. Vi kan erbjuda varumärken som Performance, Born, Squeezy, OTE Sports och Maxim. Vi är officiell återförsäljare för KT TAPE i Belgien och Luxemburg. Vi är officiell återförsäljare för Beyuna i Belgien och Luxemburg. Vi erbjuder även accessoarer från Flipbelt och Spibelt. Att erbjuda sportmassge och sporttejp ingår som en del i vår verksamhet.

 2. RECORD NUTRITION

  Spanien

  Företaget RECORD NUTRITION, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Rincon De La Victoria-Málaga, Spanien.

 1. WOW HYDRATE

  Förenade kungariket

  Företaget WOW HYDRATE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Drycker, proteiner, sanitära tjänster, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Loughton, Förenade kungariket.

 2. SUNNY FOOD LTD

  Ukraina

  Företaget SUNNY FOOD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Khmelnitsky, Ukraina.

 3. CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL

  Österrike

  Företaget CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Sport - livsmedel, Diethjälpmedel, Sport - livsmedel, och hälsosam och naturlig mat. Företagets huvudkontor finns i Salzburg, Österrike.

 4. PRIFA COFFEE TABLETS

  Förenta Staterna

  Företaget PRIFA COFFEE TABLETS, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Kaffe, te, kaffe, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, Kaffe, te, och snabbkaffe. Företagets huvudkontor finns i Casper, Förenta Staterna.

 5. L'HEXAGONE

  Frankrike

  Företaget L'HEXAGONE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sport - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Sports kost, Livsmedelsspecialiteter, och Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Blodelsheim, Frankrike.

 6. ELTABIA GMBH

  Tyskland

  Företaget ELTABIA GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Münster, Tyskland.

 7. GENERAL NUTRITION AGENCY UG

  Tyskland

  Företaget GENERAL NUTRITION AGENCY UG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Sports kost, livsmedel för sport, kreatin, aminosyror, och Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Schloeben, Tyskland.

 8. PREMIUM FOODS

  Belgien

  Företaget PREMIUM FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Torkad frukt, Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, Producerar livsmedel, Torkad frukt, Diet- och bionäring, och Organics - livsmedel. Företagets huvudkontor finns i De Pinte, Belgien.

 1. AMWAY

  Belgien

  Företaget AMWAY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Försäljningskampanjer. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Skönhetsprodukter, Kosmetika, Sports kost, Skönhetsprodukter, Kosmetika, och Rengöringsprodukter för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Brussels, Belgien.

 2. BODITRONICS

  Förenade kungariket

  Företaget BODITRONICS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Hilton, Derby, Förenade kungariket.

 3. MY FIT NUTRITION

  Nederländerna

  Företaget MY FIT NUTRITION, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Schiedam, Nederländerna.

 4. PROBIOS SPA

  Italien

  Företaget PROBIOS SPA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Sports kost, Diet - livsmedel, Sports kost, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Calenzano, Italien.

 5. AGROINDUSTRIA ORGANICA

  Peru

  Företaget AGROINDUSTRIA ORGANICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Lima, Peru.

 6. BEARPROTEIN GMBH

  Tyskland

  Företaget BEARPROTEIN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 7. PROZIS - ONSALESIT, S.A.

  Portugal

  Företaget PROZIS - ONSALESIT, S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Sports kost, online sales of food supplements, och utdelare för livsmedelsfyllningar. Företagets huvudkontor finns i Machico, Portugal.

 8. BOTANICAL HARMONY

  Cypern

  Företaget BOTANICAL HARMONY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Livsmedelsspecialiteter, Sports kost, Livsmedelsspecialiteter, vitaminer, och Kryddor och kryddprodukter. Företagets huvudkontor finns i Nicosia, Cypern.

 9. RTT ENTRENADOR PERSONAL

  Spanien

  Företaget RTT ENTRENADOR PERSONAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Sport och fritid. Företaget är även verksamt inom Sports kost, Sport - livsmedel, Sports kost, sportprogram, Sport - livsmedel, och idrottslig förberedelse. Företagets huvudkontor finns i Pamplona, Spanien.

 10. FITNESS-PRIS.DK

  Danmark

  Företaget FITNESS-PRIS.DK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företagets huvudkontor finns i Tilst, Danmark.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis