• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • spolmaskiner

Resultat för

Spolmaskiner - Import och export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Maskinsortimentet omfattar bl.a.: Ringkärnelindningsmaskiner och -automater; Statorlindningsmaskiner och -automater; Kombinerade tråd- och bandlindingsmaskiner; Bandageringsmaskiner och -halvautomater; Trådbromsar; Ruggningsmaskiner; Bandageringsmaskiner för generatorstavar; Värmestryknings- och spirallindningsmaskiner; Spirallindningsmaskiner; Lagerlindings- och ringlindningsmaskiner. Företagets leveransprofil omfattar dessutom: Uppgradering av begagnade lindningsmaskiner och -anläggningar till modern standard vad gäller teknik och styrning. Mekanisk bearbetning av alla vanliga material inom maskinteknik. Mekaniskt och elektromekaniskt montage av komponenter. Programmering av styrsystem. Företaget erbjuder sina kunder omfattande rådgivning och hjälp för problemlösning vid lindningsoperationer. Sedan CWIEME öppnades i Berlin för mer än 20 år sedan är F.U.R. närvarande där och visar varje år en nationell och internationell publik sin senaste generation maskiner.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Karlsruhe, Tyskland.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CABLE EQUIPEMENTS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 4. HAYABUSA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget HAYABUSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Textilindustri - Maskiner för förberedning, spinning och vävning. Företaget är även verksamt inom tvinningsmaskiner, lindningsmaskiner för textil, spolmaskiner, och maskiner för ruggning av garn. Företagets huvudkontor finns i Pordenone, Italien.

 5. TECNO IMPIANTI SRL

  Italien

  I sina anläggningar i Valgreghentino (Lecco) utformar och tillverkar Tecno Impianti Srl sedan 1979 extruderare och mindre utrustning för skruv- och bultfabriker och för kedjetillverkare, kalldragningslinjer för byggsektorn och diverse valsningssystem för andra sektorer. Vi levererar vertikala och horisontella monoblockmaskiner för tråddragning, horisontella och vertikala lindare, vertikala lindare med dubbel automatik, trådtillspetsningsmaskiner, hydrauliska tryckare, avlindare, lastare, linjespinnmaskiner, valsningståg för tråd och elsvetsade galler, dragmaskiner, smörjmedelsutdelare, ledningslådor, flerstegs raka kallvalsningslinjer. Våra maskiner monteras med den bästa utrustningen och används i över 50 länder. Vi kan erbjuda såväl standardlösningar som kundanpassade maskiner.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RUFF GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 70 år tillbaka konstruerar RUFF både ringlindningsmaskiner och spollindningsmaskiner, och är kända för sin höga kvalitet världen över. ÅR 2002 utvidgade RUFF sitt produktsortiment med linjära lindningsmaskiner. De linjära lindningsmaskinsmodellerna sträcker sig från små bordsmaskiner för fina trådar, till rejäla maskiner som står på golvet och lindar flera platta trådar åt gången. Sedan 2005 tillhör RUFF en industrikoncern som vill öka utbudet av utrustning inom lindningstekniken. Produktsortimentet erbjuder lödbad, bultsvetsningsmaskiner, kärnmonteringsautomater och lådsvetsmaskiner framtagna med mer än 30 års erfarenhet. Därmed kan vi uppfylla de flesta av kraven från våra kunder inom transformator-, solenergi-, fordons-, ljus-, elektromekanik-, och elindustrin.

 2. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Produktsortimentet omfattar det mesta inom förvaring, lindning och kapning av kablar, ledningar, vajrar, rör, slangar och profiler.

 3. CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget CELIK MEKATRONIK VE OTOMASYON SAN. TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pappersteknik - Maskiner. Företaget är även verksamt inom pappersrör, spolmaskiner, saxar för pappersrullskärnor, och skärning av spolar. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 4. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Företaget WINDER TECHNOLOGY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektriska lindningar. Företaget är även verksamt inom avrullningshasplar för optiska fibrer, spolning, spolmaskiner, och hasplar för metalltråd. Företagets huvudkontor finns i Emden, Tyskland.

 5. CHERUBINI S.P.A.

  Italien

  Företaget CHERUBINI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Bedizzole, Italien.

 1. DCM USIMECA

  Frankrike

  Företaget DCM USIMECA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning av papper och kartong. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Emballage i plast, spolmaskiner, skärmaskiner, och bestrykning av papper och papp. Företagets huvudkontor finns i Nanterre, Frankrike.

 2. AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY

  Turkiet

  Företaget AYYILDIZ MACHINE / PAPER TUBE MAKING MACHINERY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pappersteknik - Maskiner. Företaget är även verksamt inom pappersrör, hörnskydd, spolmaskiner, och saxar för pappersrullskärnor. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 1. RIBAMATIC

  Spanien

  Företaget RIBAMATIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för stansning. Företaget är även verksamt inom spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 2. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Spolmaskiner, Spolmaskiner, och kuggremmar. Företagets huvudkontor finns i Mielkendorf, Tyskland.

 3. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 4. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Österrike

  Företaget THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 5. PAFF MAKINA

  Turkiet

  Företaget PAFF MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företaget är även verksamt inom maskinteknik, lim i pulver, tillverkning av specialmaskiner, och Programvaror för integrerad förvaltning - ERP. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. GUIFFRAY SA

  Frankrike

  Företaget GUIFFRAY SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Textil - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom spolmaskiner, och limmaskiner för bokbindning. Företagets huvudkontor finns i Vienne, Frankrike.

 7. PIPE COIL TECHNOLOGY LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget PIPE COIL TECHNOLOGY LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Strängsprutning av plast- maskiner. Företaget är även verksamt inom spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Tyne And Wear, Förenade kungariket.

 8. H O P T G.M.B.H.

  Tyskland

  Företaget H O P T G.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolar och elektromagnetiska spiraler. Företaget är även verksamt inom Mekaniska transmissioner och komponenter, Spolmaskiner, Mekaniska transmissioner och komponenter, och Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Schömberg, Tyskland.

 1. MECATRONIC S.R.L.

  Italien

  Företaget MECATRONIC S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Spolmaskiner, anläggningar och maskiner för dragning av metalltråd, och Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Grugliasco, Italien.

 2. COIEC ELETTRODOTTI

  Italien

  Företaget COIEC ELETTRODOTTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Domotik. Företaget är även verksamt inom Spolmaskiner, Elarbeten, Spolmaskiner, och Elarbeten. Företagets huvudkontor finns i Crespina Lorenzana, Italien.

 3. CABLELETTRA S.P.A.

  Italien

  Företaget CABLELETTRA S.P.A., är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, Spolmaskiner, El- och telefonkablar och ledningar, och Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Robbio, Italien.

 4. B F C MACCHINE S.R.L.

  Italien

  Företaget B F C MACCHINE S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Spolmaskiner, kretskort, och Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Carrara, Italien.

 5. TRATOS CAVI S.P.A.

  Italien

  Företaget TRATOS CAVI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El- och telefonkablar och ledningar. Företaget är även verksamt inom Spolmaskiner, Kablar och nätverk, Spolmaskiner, och Kablar och nätverk. Företagets huvudkontor finns i Pieve Santo Stefano, Italien.

 6. EDSON MACHINERY CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget EDSON MACHINERY CO LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företaget är även verksamt inom Spolmaskiner, och Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Crawley, Förenade kungariket.

 7. EUROWINDINGS LTD

  Spanien

  Företaget EUROWINDINGS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Lorca, Spanien.

 8. ELECTROARSENAL LLC

  Ukraina

  Företaget ELECTROARSENAL LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektriska lindningar. Företaget är även verksamt inom spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Cherkassy, Ukraina.

 9. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Italien

  Företaget ELEKTRA WIRE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för El- och telefonkablar och ledningar. Företaget är även verksamt inom Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner, Spolmaskiner, Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner, och Spolmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Pogliano Milanese, Italien.

 10. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget HACOBA SPULTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spolmaskiner. Företaget är även verksamt inom Spolar och elektromagnetiska spiraler, och Spolar och elektromagnetiska spiraler. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis