• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • spiralfjädrar

Resultat för

Spiralfjädrar - Import och export

 1. ZIMMERMANN TECHNISCHE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ZIMMERMANN Technische Federn utvecklar och tillverkar fjädringslösningar och komponenter för komplexa tillämpningar. Huvudkontoret för ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ligger i tyska Leutersdorf och på företaget är man stolta över att ha mer än 100 års erfarenhet av komplexa fjädersystem. Under åren har ett nära samarbetsförhållande byggts upp mellan kunder, medarbetare och företagsledning. Sortimentet omfattar tryck-, drag- och torsionsfjädrar, bockningsdetaljer, solfjäderbrickor, spiralfjädrar och komponenter med många användningsområden. Ingenting är omöjligt! ZIMMERMANN Technische Federn GmbH ställer mycket höga krav på det egna arbetet och fjädersystemens kvalitet. På företaget arbetar man löpande med utbildning och fortbildning för att garantera en hög kompetensnivå.

 2. RÖHRS, DR. WERNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Specialist på högteknologiska fjädrar sedan 1919. Produktutbudet omfattar fjädrar av alla typer och former. Vi tillverkar i synnerhet tryckfjädrar av rund- och plattråd, tallriksfjädrar, skruvfjädrar, flertrådsfjädrar och många andra fjädrar. Våra produkter: Blad- och formfjädrar, dämparfjädrar, tryckfjädrar, plattrådsfjädrar, flertrådsfjädrar, nivelleringsskor, skruvfjädrar, tallriksfjädrar, spiralfjädrar, turbulatorer och mycket mer.

 3. PIERON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1925 tillverkar PIERON – ett familjeföretag i fjärde generationen – tekniska fjädrar för nästan alla industrisektorer. Fokus ligger på bilindustrin, elektronikindustrin samt sportartikelindustrin. Did anläggningen i Bocholt arbetar mer än 270 medarbetare på en yta på 20 000 m² outtröttligt med att ta fram nya lösningar på produktområdena ring-, tryck- och vridfjädrar samt stansade detaljer, bockade detaljer och bockade tråddetaljer. Utbudet kompletteras av specialartiklar och moduler. Toppmoderna tillverkningsmetoder garanterar en produktion som uppfyller de allra högsta kraven.

 4. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lesjöforskoncernen är en av världens största tillverkare av tekniska fjädrar. Sortimentet består bland annat av drag- och bandfjädrar, stansade och bockade detaljer och gasfjädrar. Vi har tillverkat fjädrar sedan 1852. Idag har vi över 1 800 duktiga medarbetare som ser till att allt från konstruktion och beräkning till produktion och transport fungerar smidigt och proffsigt. Tack vare vår långa och gedigna erfarenhet av det mesta som rör fjädrar, stans- och bockningsteknik presenterar vi kundanpassade lösningar som vi sedan snabbt och flexibelt tillverkar och levererar. Eftersom vi lever och verkar i en allt mer globaliserad verklighet finns vi på många platser världen över. Vi har tillverkningsanläggningar och försäljningskontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Slovakien, Lettland, Ryssland, Kina, Thailand, Singapore, Mexiko och USA.

 5. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är ett medelstort företag som tillverkar tekniska fjädrar i Schwabach utanför Nürnberg och har idag ca 50 medarbetare. Vi tillverkar tekniska fjädrar och bockningsdetaljer av stål, rostfritt stål och icke-järnmetaller på traditionellt vis och tar gärna fram både speciallösningar och stora serier. Innovation säkras hos Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG tack vare hög kompetens. Kompetens innebär att man plockar från erfarenheter och även håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Innovativa lösningar kräver både och. Ta del av vår erfarenhet, kompetens, kvalitet och leveransstyrka du också.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DIETZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av fjädrar kräver högsta precision för att uppfylla alla krav på avancerade strukturer och funktioner. Till följd av ökade kvalitetskrav vidareutvecklas material och produkter ständigt hos oss. Funktionen garanteras genom löpande kvalitetskontroller. Testresultaten får ni givetvis ta del av om så önskas. I vår tillverkning av fjädrar och bockade tråddetaljer garanterar vi att artiklarna håller vad de lovar. Målet är att tillhandahålla våra kunder produkter med högsta driftsäkerhet och så lite underhåll som möjligt. Detta uppnår med hjälp av vårt databaserade lagerhållningssystem – både på lagret för råmaterial och lagret för färdiga delar. Tack vare smidiga strukturer och processer har vi möjlighet att behandla era logistikförfrågningar med kort varsel.

 2. MONNINGER FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 75 år har Monninger kompetensen med stort K när det kommer till fjädrar av stål och rostfritt stål. Erfarenhet, kundrelationer och kvalitetsmedvetande har alltid varit grunden till framgången. Redan 1994 kunde vårt företag ISO 9001-certifieras för första gången. År 2012 trädde vi med certifieringen enligt ISO TS 16949 in i en ny era som präglar vår sammanlagda handel. Sedan länge har det stabila företaget utvecklats till att bli ett varumärke som har gjort sig ett namn både hos kunder och i fackkretsar. Vårt goda rykte har vi att tacka för våra stabila hörnstenar – från grundandet 1945 till idag: Precision. Dynamik. Ingenjörsanda. Enabling dynamics. Nu är det dags att ägna oss intensivare åt våra kärnkompetenser, rikta in oss strategiskt mot framtiden och visa för omvärlden vad företaget har att erbjuda. I nära samarbete med marknadsrådgivaren solldesign har Monninger fått till stånd en märkesåterlansering som skapar en identitet och sätter tydliga riktmärken.

 3. SCHNORR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkare av tallriksfjädrar, låsbrickor och spännskivor, vågfjädrar och stansade detaljer av fjäderstål. SCHNORR®-produkter är förstavalet överallt där metall ska utföra avancerade funktioner för rörelse, fjädring och säkring. Som pionjär inom tillämpningar med tallriksfjädrar grundade Adolf Schnorr det ägarledda familjeföretaget år 1908. Idag hör SCHNORR® till en av de internationellt ledande aktörerna på området tallriksfjädrar och skruvsäkringar, med försäljningskontor världen över. Förutom en lång erfarenhet inom stansning och svarvning har företaget också tillgång till den senaste tekniken inom fintillverkning, kompetens inom framställning av verktygskritiska tallriksfjädrar och ytterligare en produktgrupp – vågfjädern som ritningsdel.

 4. TEVEMA

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  TEVEMA grundades 1936 och har tveklöst etablerat sig som den obestridliga myndigheten i fråga om tekniska fjädrar, vare sig det gäller standardprodukter eller anpassade lösningar. De erbjuder ett brett och diversifierat sortiment av produkter världen över, som svarar på en mångfald av industriers behov. TEVEMAs erbjudande är inte bara heltäckande men också väldigt flexibelt, med en unik kombination standardfjädrar och möjligheten att tillverka specifikt anpassade fjädrar för att svara på varje kunds individuella behov. Denna produktionssmidighet och anpassningsförmåga gör TEVEMA till en ofrånkomlig partner för projekt som fordrar specifika och anpassade lösningar i fråga om tekniska fjädrar. Vårt företag är förankrat i tradition och erfarenhet, samtidigt som det är lyhört för sina kunders moderna krav. Det är så vi blivit synonyma med kvalitet och tillförlitlighet på marknaden för tekniska fjädrar. Valet är således enkelt: för alla era behov av tekniska fjädrar är TEVEMA en tillförlitlig partner. TEVEMA-produkternas mångsidighet och robusthet är nu tillgängliga. Upptäck idag potentialen av TEVEMAs fjädrar och uppskatta den höga kvalitén och fackkunskapen som kännetecknar vårt företag sedan 1936.

 5. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn är en av de främsta fjädertillverkarna i Europa. Förutom att företaget lagerför 12 603 tryckfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar och trådbockningsprodukter i olika storlekar, utformar och tillverkar Gutekunst Federn specialanpassade produkter enligt kundens önskemål i små och stora serier. Gutekunst Federn vill mer än att bara tillverka metallfjädrar av hög kvalitet – vi ser oss även som en partner och tjänsteleverantör för kunderna. Fjäderkatalog, fjäderberäkning och möjlighet att skapa CAD-modeller av våra fjädrar på www.federnshop.com.

 1. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Adriatica Molle, som grundades 1977 som ett familjeföretag, har på drygt ett decennium expanderat och nått en framträdande plats på den italienska marknaden för produktion för fjädrar och bearbetningar i metalltråd. Engagemanget för forskning och design med tillhandahållande av tekniskt avancerade system har gjort det möjligt för Adriatica Molle att reagera snabbt på behoven i de mest varierande produktsektorerna för att kunna tillhandahålla lämpliga konstruktionslösningar.

 2. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

 1. LE RESSORT INDUSTRIEL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LE RESSORT INDUSTRIEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Spiralfjädrar, Bladfjädrar, tryckfjädrar, dragfjädrar, torsionsfjädrar, spiralfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, plana fjädrar, och Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim-Gare, Frankrike.

 2. MOLLES MALÉ

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLES MALÉ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom tryckfjädrar, Spiralfjädrar, dragfjädrar, fjädrar och delar i metallband, jordbruksfjädrar, Formstycken, och bandstål. Företagets huvudkontor finns i Casserres-Barcelona, Spanien.

 3. OESCH GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget OESCH GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Spännen, Spiralfjädrar, Spiralfjädrar, tryckfjädrar, Fjädrar för tekniska ändamål, Spännen, spännen, Spiralfjädrar, och Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Magden, Schweiz.

 4. ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROTOR CLIP / TRUWAVE GERMANY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spiralfjädrar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, elastiska ringar, Trådbockningsdetaljer, vingmuttrar för fixering, och Stål och metall - formning och skärning. Företagets huvudkontor finns i Idstein, Tyskland.

 5. ELAKO S.A.

  Grekland

  ELAKO har sedan 1999 tillverkat fjädrar av hög kvalitet i alla dimensioner med olika material och med olika slutbearbetningar. Hakarna kan vara platta, runda, fyrkantiga eller av nästan alla former. Vridfjädrarna kan ges invecklade former, med alla önskade mått, med enkel eller dubbel spiral. Ni kan välja ur ett brett sortiment av färdiga fjädrar, tryckfjädrar, spiralfjädrar, vridfjädrar, platta fjädrar, precisionsfjädrar för olika tillämpningar och fjädermått. Vi levererar fjädrar internationellt.

 6. PRESSIRESSORT

  Frankrike

  Analys, utformning, tillverkning och försäljning av alla typer av fjädrar för industrin, flygkonstruktion, kärnkraft, transportmekanik, fjädrar för skeppsreparation, petrokemi, jordbruk och livsmedel, sjukvård. PRESSIRESSORT arbetar också på vattenkraftsdammar. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning av fjädrar och datorstödd utformning. Kalibrering av fjädrar. Tillverkning av nålar, metallsprintar, låsringar, spiralfjädrar, fjädrar i metall eller i tråd, samt formade stålband. Material: stål, rostfritt stål, Inconel, fosforbrons, koppar, beryllium och annat. Vi skapar lösningar med olika fjädrar med hög teknisk precision med beräkning av prototyper eller delar i små och stora serier. Våra köpare är tekniker eller ingenjörer vid ritkontor som drar nytta av vårt specifika kunnande i fråga om produktutveckling och nyskapande lösningar. : Från enstaka enheter till stora serier med tråd mellan 0, 2 och 50 mm.

 7. HUTTER & SCHRANTZ STAHLFEDERN GMBH

  Österrike

  Hutter & Schrantz Stahlfedern utvecklar och tillverkar kvalitetsfjädrar och trådbockningsdelar för industri och företag. De främsta företagen inom många branscher förlitar sig på våra marknadsledande produkter. Våra produkter: bilfjädrar, böjfjädrar, blad-, platt- och formfjädrar, tråddelar för tekniska ändamål, tryckfjädrar, tekniska fjädrar, koniska fjädrar, spiralfjädrar, skruvfjädrar, specialfjädrar, torsionsfjädrar, dragfjädrar, spiralfjädrar, stansade tråddelar med mera.

 8. E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG

  Schweiz

  Företaget E. RAMSEIER WERKZEUGNORMALIEN AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Wangen, Schweiz.

 1. MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR

  Tyskland

  Företaget MSO MASCHINENSCHUTZ OWL GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Augustdorf, Tyskland.

 2. GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GEBHARDT FREIZEIT-TECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Spiralfjädrar, Skruvfjädrar, Fjädrar för tekniska ändamål, Rubber ropes, Spiralfjädrar, och Skruvfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Stuttgart, Tyskland.

 3. SPRING GROUP S.R.L.

  Italien

  Företaget SPRING GROUP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Trådfjädrar, Spiralfjädrar, Bladfjädrar, Trådfjädrar, Spiralfjädrar, och Bladfjädrar. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 4. ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD

  Turkiet

  Företaget ANAMAS SPRING MANUFACTURING AND MACHINE TRADING LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spiralfjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädrar för jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA

  Italien

  Företaget MOLLIFICIO SCASSA MAURO - MOLLE BRESCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trådfjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädrar, dragfjädrar, och spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Brescia, Italien.

 6. GEON PRODUKTIONS AG

  Schweiz

  Företaget GEON PRODUKTIONS AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Schmerikon, Schweiz.

 7. LE RESSORT

  Frankrike

  Företaget LE RESSORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Spiralfjädrar, Spiralfjädrar, och gardinstänger. Företagets huvudkontor finns i Herimoncourt, Frankrike.

 8. NOVARESSORT

  Frankrike

  Företaget NOVARESSORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Skruvfjädrar, Spiralfjädrar, Skruvfjädrar, Spiralfjädrar, tryckfjädrar, och spiralformade tryckfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Saint Etienne, Frankrike.

 9. METALPOL SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget METALPOL SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom fjädrar för jordbruk, och spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Mielec, Polen.

 10. UNITED SPRINGS SAS

  Frankrike

  Företaget UNITED SPRINGS SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Spiralfjädrar, tryckfjädrar, torsionsfjädrar, plana fjädrar, och Spiralfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Charmes, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis