• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • spik och nubb

Resultat för

Spik och nubb - Import och export

 1. CONNECTON

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CONNECTON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom skifferhake, fäste för tak, Tillverkning av spik, tillverkare av krokar, fästsystem för byggsektorn, och förankringssystem. Företagets huvudkontor finns i Harze, Belgien.

 2. SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Winterthur, Schweiz.

 3. TORREGGIANI SRL

  Italien

  Företaget TORREGGIANI S.R.L. grundades i Redondesco i provinsen Mantua år 1974 ur en idé som de två bröderna Livio och Carlo Torreggiani hade, nämligen att engagera sig i en bransch som på den tiden var ganska experimentell. Livio har hand om det kommersiella, medan Carlo, som är yngre, har hand om själva produktionen. De konstruerade en maskin HANTVERKSMÄSSIGT för att producera de första METALLSTIFTEN, som skulle erbjudas till en begränsad kundkrets inom möbelsektorn, i regionerna Veneto och Lombardiet. Idag är TORREGGIANI Srl ett av de ledande företagen i Italien i denna bransch, tack vare företagets höga kvalitet och uppmärksamhet på miljön. Den högpresterande utrustningen uppfyller de senaste tekniska standarderna. Den integrerade produktionsprocessen, som startar från bearbetningen av råvaran (valstråd) fram till den färdiga produkten, vilket gör att vi kan tillämpa en strikt kvalitetskontroll. Förutom att företaget är verksamt på den italienska marknaden, exporteras en stor del av produktionen till Europa och andra länder.

 4. PEMS CAMBRILLONES

  Spanien

  Pems Cambrillones bildades 1969 i Elda, centrum för skotillverkningen i Spanien. Företaget grundades för att möta ett lokalt behov: det fanns ingen tillverkare som kunde leverera den stora mångfald av delar med den höga kvalitet som behövs för att tillverka en bra sko. Därför hittade Pems Cambrillones snabbt sin plats inom denna sektor med en stark familjetradition.

 5. SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL

  Tyskland

  Företaget SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Schönheide, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. YANTOS

  Ukraina

  Företaget YANTOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom galvaniserade inhägnader och paneler, och ombränd tråd. Företagets huvudkontor finns i Ternopil, Ukraina.

 2. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Spikpistoler, pneumatiska. Företaget är även verksamt inom Spik och nubb, vibratorer, tryckluftsanläggningar, Spik och nubb, och pneumatisk och hydropneumatisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Montecosaro, Italien.

 3. SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom skruvar för trä, nitar av stål, och skruvar för spånplattor. Företagets huvudkontor finns i Neuenrade, Tyskland.

 4. (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nederländerna

  Företaget (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Järnvaror, och fixeringsdelar. Företagets huvudkontor finns i Doetinchem, Nederländerna.

 5. LITNAGLIS

  Litauen

  Företaget LITNAGLIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom nitar av stål. Företagets huvudkontor finns i Glaudziai, Litauen.

 1. NAILSS, SIA

  Lettland

  Företaget NAILSS, SIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Riga, Lettland.

 2. PREBENA-UKRAINE

  Ukraina

  Företaget PREBENA-UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Fästtappar, och Fästtappar. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 1. FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION

  Tyskland

  Företaget FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Oberboihingen, Tyskland.

 2. BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S.

  Turkiet

  Företaget BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom rostfria stift för taktila beläggningar. Företagets huvudkontor finns i Balikesir, Turkiet.

 3. TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C.

  Italien

  Företaget TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Torre De' Busi, Italien.

 4. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget BIZON INT SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dragning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Spik och nubb, industrihäftstift, symaskiner, Spik och nubb, och pneumatic gun-nailer. Företagets huvudkontor finns i Baniocha K. Warszawy, Polen.

 5. ÖZCAN ÇIVI

  Turkiet

  Företaget ÖZCAN ÇIVI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Verktyg och järnhandelsvaror, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 6. ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş.

  Turkiet

  Företaget ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom dragen tråd av järn och stål. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. D&Z LTD

  Turkiet

  Företaget D&Z LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Standardspik, ståltråd, Galvaniserad ståltråd med låg kolhalt, och tillverkning av stålprofiler. Företagets huvudkontor finns i Hatay, Turkiet.

 8. WEIDINGERGLAS A/S

  Danmark

  Företaget WEIDINGERGLAS A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Metallkrokar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Spik och nubb, Fästelement - metall, Metalltätningar, Järnvaror, Spik och nubb, Fästelement - metall, och Metalltätningar. Företagets huvudkontor finns i Herlev, Danmark.

 1. BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE

  Polen

  Företaget BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Spik och nubb, Spik och nubb, verktyg, och elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Radom, Polen.

 2. TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L.

  Italien

  Företaget TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Metallgaller för stängsel, spik, och galvaniserat stängsel. Företagets huvudkontor finns i Brivio, Italien.

 3. BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Turkiet

  Företaget BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 4. STALGRIT

  Vitryssland

  Företaget STALGRIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nitnings- och spikmaskiner för emballage. Företaget är även verksamt inom Nitar, Spik och nubb, Nitar, Spik och nubb, Spik- och nitmaskiner för emballage, och spik. Företagets huvudkontor finns i Retchitsa, Vitryssland.

 5. GLASGOW STEEL NAIL CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget GLASGOW STEEL NAIL CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom nitar av stål. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 6. LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA.

  Portugal

  Företaget LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i S.tomé Negrelos, Portugal.

 7. DMI METAL LTD

  Turkiet

  Företaget DMI METAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Trådspolar, spik för förpackning, Pappersbandad spik, och pluggningsmaskiner för trä. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 8. ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY

  Kina

  Företaget ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom Standardspik, och nitar av stål. Företagets huvudkontor finns i Hengshui, Kina.

 9. PUNTERIA BARTESAGHI DI BARTESAGHI ALFREDO E C. S.N.C.

  Italien

  Företaget PUNTERIA BARTESAGHI DI BARTESAGHI ALFREDO E C. S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spik och nubb. Företaget är även verksamt inom spik för förpackning, och spik. Företagets huvudkontor finns i Valmadrera, Italien.

 10. FS NAGELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget FS NAGELTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lagring och magasinering - Utrustning och System, Spik och nubb, Lagring och magasinering - Utrustning och System, och Spik och nubb. Företagets huvudkontor finns i Sittensen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis