• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • specialstål

Resultat för

Specialstål - Import och export

 1. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Reserv- och slitdelar till blästringsanläggningar. Vi är den ledande tillverkaren av reservdelar till blästringsanläggningar av slitfast rostfritt stål samt härdat verktygsstål. Förutom reservdelar till turbiner med blästringshjul omfattar vårt utbud nästintill alla slitdelar som behövs i blästringsanläggningar. Blästringsställ av manganstål, eller andra upptagningsmedier för blästrade föremål utsätts för extremt slitage – på grund av ständig kontakt med blästermedel. Detta förkortar produktens livslängd ned till ett par veckor eller månader i vissa fall. Därför ligger det nära till hands att tillverka dem av slitfast manganstål. Blästringsställ av manganstål har en upp till 20 gånger så lång livslängd jämfört med ställningar av vanligt stål. Detta möjliggör en väsentligt mer effektiv driftplanering.

 2. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  År 2002 grundades handelsbolaget Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH i tyska Düsseldorf. I dag har vi många nöjda kunder både i Tyskland och resten av världen. Det beror bland annat på vår breda kunskap om den internationella marknaden och vår förmåga att tillgodose kundernas behov och krav eftersom vi endast levererar material av högsta kvalitet. I kombination med konkurrenskraftiga priser, snabb bearbetning av särskilda önskemål och snabb orderhantering har vårt företagsnamn kommit att bli synonymt med precision. Förresten ... Vet du hur man löser problem? Det är enkelt: Man hittar någon som löser problemet åt en. Och nu har du hittat oss!

 3. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Höver & Sohn har stått för unika kvalitetsprodukter världen över sedan mer än 80 år tillbaka. Det betyder dock inte att vi insisterar på gamla metoder – vår passion för rostfritt stål är fortfarande en del av vår filosofi. Traditionella värden möter modern CNC-teknik och denna kombination är en garanti för kvalitet som gör dig lycklig. Vi är erfarna och motiverade, traditionella och moderna och med ett engagemang för att ta hand om din förfrågan. Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG är internationellt kända för bästa kvalitet och tillförlitlighet. Kvalitet är inte bara ett ord hos Höver utan en genomgående princip för en levande företagskultur. Som oberoende område är kvalitetssäkringen direkt kopplad till organisationens ledning. Kompromisslös kvalitet i minsta detalj är en förpliktelse hos Höver. Kvalitet och säkerhet är viktiga beståndsdelar i vår företagsfilosofi.

 4. BASEDO STEEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fem saker som talar för BASEDO STEEL: Kompetens: Vi kan de särskilda förhållandena i ståltillverkande företag. Och hur höga era krav än är; och hur olikartade materialen och måtten än är: Tar vi oss an det. I synnerhet är exotiska material inget problem för oss. Tjänster: I vårt moderna lager i Düsseldorf har vi många material på plats. Med våra högeffektiva bandsågsautomater sågar vi ert stål till den längd ni vill. Nätverk: Om vi inte har ett material på plats vänder vi oss till ett stort internationellt nätverk av återförsäljare, tillverkare, smides- och bearbetningsföretag. Så blir er förfrågan inte liggande. Logistik: Det må gälla budtjänster, spedition, sjöfrakt eller luftfrakt – vi vet vem man ska vända sig till för att få jobbet gjort. Snabbt, tillförlitligt och till ett bra pris.

 5. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Välkommen till Lake Region Medical GmbH! Tack för visat intresse för våra produkter. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss! Vi tillverkar rostfritt stål, kapillärrör av rostfritt stål, precisionsrör av rostfritt stål, precisionsstålrör, precisionsdelar för medicinteknik, rördelar av rostfritt stål och mycket mer.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate tillverkar ett brett utbud grovplåtar och tackor. Deras produktion uppgår till 1, 75 miljoner ton stål per år och deras sortiment stålprodukter omfattar produkter med högt mervärde, som härdat och anlöpt stål, verktygsstål och offshoresorter. NLMK Plate är specialisten på VALSAT OCH SMITT STÅL: Byggstål Stål för skeppsbyggnad Offshorestål Stål för vindkraftverk Stål för värmepannor och tryckkärl Stål för rör Rörstål Stål med hög kolhalt Stål med högt elasticitetsgräns High Strength steels QUARD® (nötningshärdigt stål) QUEND® (stål med väldigt hög elasticitetsgräns) Verktygsstål Smidda tackor och block Fyrkantiga stänger Smidda tackor

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  FAR spa, gjutning av vanligt stål och specialstål. F.A.R. grundades 1962 Fonderie Acciaierie Roiale spa, specialiserat på tillverkning av slitstarkt stål som används som reservdelar i maskiner för krossning av inerta material, har alltid ansett att kundernas behov är ett grundläggande mål. Av detta skäl är det åtagit sig att noggrant observera trender och förfrågningar från marknaden och omvandla informationen till en ständig stimulans för att uppdatera och förnya både material och produkter denna filosofi har gjort det möjligt för F.A.R. att erövra en ledande position i världen. Teknikernas höga professionalism och kompetens, med stöd av en flexibel struktur, gör att F.A.R. för närvarande snabbt kan tillgodose kundförfrågningar, med maximal assistans och tillmötesgående. Dessa faktorer gör att F.A.R. blivit en referenspunkt och en garanti för de som arbetar inom krossningssektorn.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Er leverantör av stränggjutna delar av specialstål och specialgjutjärn, ett företag med erfarenhet till kundens tjänst. Mer än 50 års erfarenhet gör att vi kan föreslå lösningar på alla era problem med mekaniska behov, tålighet mot stötar, nötning, höga temperaturer och kemisk korrosion. JADOT Castings är er leverantör för stränggjutna och bearbetade delar av alla slags gjutjärn, stål och legeringar med nickel, krom och kobolt.

 4. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BLANCHARD OXYCOUPAGE, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Specialstål, stål, nötningsskydd, Specialstål, slithärdigt stål, och Handel stål. Företagets huvudkontor finns i Sainte Luce Sur Loire Cedex, Frankrike.

 5. FONDERIE PENA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIE PENA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stålgjuteri. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, Specialstål, gjuterier för lätta legeringar, gjutning i järnfri metall, Gjuterier, special- och kvalitetsstål, sandgjutning, gjutning av aluminium, modellering av trämodeller, och Livarna brona. Företagets huvudkontor finns i Mérignac, Frankrike.

 1. DATA F.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DATA F., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Precizna mehanika, Sportartiklar, Specialstål, mekanisk precisionsbearbetning, BOULENCIEL, bearbetning av metall, Precizna mehanika, precisionssvarvning, och Sportartiklar. Företagets huvudkontor finns i Pinasca, Italien.

 2. LASER RHONE ALPES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LASER RHONE ALPES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom Svetsning av stål och metall, metallurgi, bearbetning stål, Industriell märkning, lasergravyr, industriell utrustning, svetsning med laser, svetsning, och Svetsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Fontaine, Frankrike.

 1. INOMETA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INOMETA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Herford, Tyskland.

 2. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 3. K & E -TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget K & E -TECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Kölleda, Tyskland.

 4. MAXX - STAHL GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget MAXX - STAHL GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Weißkirchen An Der Traun, Österrike.

 5. ATELIERS PIRET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ATELIERS PIRET SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, nerjaveče kovine, Specialstål, arborrning, klippning, Kotlarstvo, nerjaveče kovine, och Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Ampsin, Belgien.

 6. DOLLMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DOLLMETALL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Sasbach, Tyskland.

 7. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Burgheim, Tyskland.

 8. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 1. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Meßkirch, Tyskland.

 2. S+D METALS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget S+D METALS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Stelle, Tyskland.

 3. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Oberderdingen, Tyskland.

 4. GÜNTER LÄMMERMEIER OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GÜNTER LÄMMERMEIER OHG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Oettingen, Tyskland.

 5. ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Idar-Oberstein, Tyskland.

 6. KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Wenden, Tyskland.

 7. KSO AST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KSO AST GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 8. ASH EDELSTAHLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ASH EDELSTAHLBEARBEITUNG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Freiberg, Tyskland.

 9. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget STAPPERT INTRAMET SA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Rostfritt stål, Rör och rörsystem i rostfritt stål, Import/Export - Stål och metall, Specialstål, stänger i rostfritt stål, rostfria byglar, rör i rostfritt stål, stålbyglar, och rostfri plåt. Företagets huvudkontor finns i Engis, Belgien.

 10. NOVACCIAI MARTIN SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget NOVACCIAI MARTIN SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialstål. Företaget är även verksamt inom valsverk, stänger i rostfritt stål, kallbearbetade stål, tråddraget stål, legering rostfritt stål, valsat stål, tråddragna runda, tråddragna fyrkantiga, och hexagonal tråddragning. Företagets huvudkontor finns i San Pietro Mosezzo, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Specialstål - Import och export

Antal resultat

2 001 Företag