• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • specialkedjor enligt ritning

Resultat för

Specialkedjor enligt ritning - Import och export

 1. ROSA CATENE S.P.A.

  Italien

 2. TRANS-COM

  Nederländerna

 3. BOLTEX

  Polen

 4. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

 5. KLEIN GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. INCOMIMEX S.L.

  Spanien

 2. SCAM SAS

  Frankrike

 3. CHANGZHOU JUYUAN CHAIN TRANSMISSION CO.,LTD

  Kina

 4. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Turkiet

 5. DOLZAMET

  Polen

 1. JHONNY

  Venezuela

 2. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Ungern

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Din C-artikelspecialist för svarvade komponenter, ritningsdelar och specialkomponenter. Vi erbjuder en mängd material, specialmaterial och ytbeläggningar som kan anpassas efter dina specifikationer. Brancher: flyg- och rymdindustrin, bilindustrin, maskinteknik, optik och finmekanik, medicinteknik, försvar, elektronik, vind-/solenergi, järnvägsindustrin, halvledarindustrin är några exempel på våra produkters användningsområden. Provtagning sker processäkert enligt VDA eller PPAP. Överensstämmelse med RoHS och REACh, hållbar anskaffning av råvaror samt ansvarsfull resurshantering är saker som ligger oss varmt om hjärtat. Upphandlings- och kvalitetssäkringsavtal samt revisioner av kunder och leverantörer ligger till grund för den vardagliga verksamheten. Utöver anskaffning av specialkomponenter, svarvade komponenter och standardkomponenter kan vi också erbjuda hantering av C-artiklar som kan anpassas helt efter dina krav och förutsättningar.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 4. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som företag har vi över 100 års erfarenhet av tillverkning och partihandel med fästelement och därför kan vi hjälpa dig med bra mycket mer än många andra. Hör gärna av dig och berätta om dina planer. Vi har ett komplett sortiment av skruvar och fästanordningar och erbjuder all specialtillverkning på samma ställ, t.ex.: Skruvar från 30 000 st. som strängpressdetaljer, mindre serier tillverkar vi bland annat i våra automatsvarvar. Prototyptillverkning, ritningsdelar och mönstertillverkning enligt VDA. Svarvade skruvar för direktskruvning i plast och pressgjutna produkter – för alla gängtyper. Skärande bearbetning av levererade skruvar. Vi betraktar alltid våra kunder som individer. Vi satsar på ett bra samarbete för att nå gemensamma framgångar! Kundstruktur: fordonsindustri (T1 – T3), elektronik och elektroteknik, maskiner och anläggningar, hushållsmaskiner, nyttofordonsindustri, byggindustri, medicinteknik, försvar.

 5. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Tyskland

  Vi tillverkar mekaniska fästanordningar, maskinkomponenter och CNC-tillverkade delar enligt ritning. I vårt sortiment finns bland annat: - CNC-frästa delar efter kundritning - passkilar enligt DIN 6885 - inläggskilar enligt DIN 6886 - tangentkilar enligt DIN 271 - T-spårsmuttrar enligt DIN 508 och muttrar med rombisk form - hakkilar enligt DIN 6887 - spårnitar enligt ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - rörnitar enligt DIN 7340, DIN 7339 på begäran - woodruffkilar enligt DIN 6888. Nästan alla DIN-komponenter går att få som modifierad form som ritningsdel. Följande bearbetningsmetoder finns tillgängliga: Sågning, fräsning, borrning, försänkning, gängskärning (även tumgängor och amerikanska gängor), planslipning och trowalisering (tumling). Våra delar kommer till användning inom en lång rad olika branscher som till exempel maskinteknik, el och elektronik, drivsystem, bygg m.m.

 6. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrike

 7. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

 8. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Behöver du en OEM? Eller en leverantör av högre kvalitet? Hitta din lösning hos oss! Grimm Industries Pte Ltd har ett nära samarbete med våra fabriker i Kina sedan 1995. Vi fokuserar på att skapa kundanpassade produkter till låga maskinkostnader. Vi lägger stor vikt vid god kommunikation, och försäkrar oss om att ha tagit till oss alla önskemål innan vi påbörjar produktionen. Vi levererar produkter till Europa, Skandinavien, Australien, Sydostasien och de amerikanska kontinenterna. Våra järnvaror används inom industrier som fordon, bygg, sjöfart och raffinering.

  Alla produkter för "specialkedjor enligt ritning"

 1. F.L.Z. FASTENERS S.R.L.

  Italien

 2. SG LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italien

 3. ALC "PLANT OF AUTOMATIC DOSING SYSTEMS"

  Ukraina

 4. EMIL VINCEK DIAMANTWERKZEUGE

  Tyskland