• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • specialkedjor enligt ritning

Resultat för

Specialkedjor enligt ritning - Import och export

 1. MAKELSAN CHAIN

  Turkiet

  Företaget MAKELSAN CHAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialkedjor enligt ritning. Företaget är även verksamt inom Handtag, industriella transportkedjor, specifika kedjor, Transportkedjor, och Handtag. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. IRIS CHAINS

  Spanien

  Företaget IRIS CHAINS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Transmissionselement, rullkedjor för transmission, Kedjor med små hjul, specialkedjor enligt ritning, och Transmissionselement. Företagets huvudkontor finns i Eibar, Spanien.

 3. ROSA CATENE S.P.A.

  Italien

  Företaget ROSA CATENE S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Specialkedjor enligt ritning, transmissionskedjor, industriella kedjor, Specialkedjor enligt ritning, och skrapkedjor. Företagets huvudkontor finns i Calolziocorte, Italien.

 4. TRANS-COM

  Nederländerna

  Företaget TRANS-COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Metallbehållare, Lagring och uppsamling av avfall - Material, Karosseriverkstäder för lastbilar - Byggnad, Specialkedjor enligt ritning, Metallbehållare, Lagring och uppsamling av avfall - Material, Karosseriverkstäder för lastbilar - Byggnad, och Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Harderwijk, Nederländerna.

 5. BOLTEX

  Polen

  Företaget BOLTEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor med artikulerade länkar. Företaget är även verksamt inom kedjor för transportband för varuhantering, kedjor och drev, specialkedjor enligt ritning, och kedjor i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Łysomice, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

  Företaget CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, som är verksamt inom sektorn för Plastkedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor - tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Specialkedjor enligt ritning, Kedjor - tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, och Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Cadriano Di Granarolo (Bo), Italien.

 2. DOLZAMET

  Polen

  Företaget DOLZAMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialkedjor enligt ritning. Företaget är även verksamt inom industrikedjor, och jordbrukskedjor. Företagets huvudkontor finns i Chojnów, Polen.

 3. KLEIN GMBH

  Tyskland

  Företaget KLEIN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Specialkedjor enligt ritning, och Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Sprockhövel, Tyskland.

 4. HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT

  Ungern

  Företaget HNS MUSZAKI FEJLESZTO KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Specialkedjor enligt ritning, och Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Gyor, Ungern.

 5. INCOMIMEX S.L.

  Spanien

  Företaget INCOMIMEX S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialkedjor enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Gatika, Spanien.

 1. ZIMAS ZINCIR VE MAKINE SANAYI TICARET A S

  Turkiet

 2. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS grundades 1995 och är en ledande tillverkare av fästanordningar i stål. Företaget är baserat i Ankara, Turkiet. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet och har blivit en framstående global leverantör av fästanordningar. Med en 14 000 m2 stor produktionsanläggning, inklusive ett täckt område på 10 000 m2 i Ankara/Saray, förenar vi vårt gedigna arv med ett kundfokuserat synsätt. För oss på KALELILER FASTENERS är kundnöjdhet av största vikt. Vi är framstående inom tillverkning av skruvar, pinnbultar, ankarbultar och muttrar och använder metoder för både varmsmide och kallformning. Vår expertis omfattar olika typer av fästanordningar i stål och vi erbjuder både elförzinkade och varmförzinkade beläggningar. Vi är också specialiserade på geomet- och zink-nickelbeläggningar, med fokus på storskalig tillverkning av bultar och specialfästanordningar med hjälp av varmsmide. Vi levererar till en rad olika sektorer, såsom energiföretag, byggföretag, tillverkare av industridelar, stålbyggnad, byggnation på flygplatser, raffinaderier och maskinindustrin. Våra avancerade maskiner och utrustning gör att vi effektivt kan tillverka skräddarsydda delar av högsta kvalitet. Vi har kompetens inom automatisk skärning, varmsmide, kallformning, maskinbearbetning, valsgängning, värmebehandling, beläggningar och kvalitetskontroll. Under märket KLR erbjuder vi bultar och skruvar med gängor från M12 till M80, gängstänger och pinnbultar från M8 till M220 och muttrar från M20 till M80. Vi erbjuder också ankarbultar, U-bultar och J-bultar och har ett omfattande lager av olika fästanordningar. Kontakta oss för mer information!

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din C-artikelspecialist för svarvade komponenter, ritningsdelar och specialkomponenter. Vi erbjuder en mängd material, specialmaterial och ytbeläggningar som kan anpassas efter dina specifikationer. Brancher: flyg- och rymdindustrin, bilindustrin, maskinteknik, optik och finmekanik, medicinteknik, försvar, elektronik, vind-/solenergi, järnvägsindustrin, halvledarindustrin är några exempel på våra produkters användningsområden. Provtagning sker processäkert enligt VDA eller PPAP. Överensstämmelse med RoHS och REACh, hållbar anskaffning av råvaror samt ansvarsfull resurshantering är saker som ligger oss varmt om hjärtat. Upphandlings- och kvalitetssäkringsavtal samt revisioner av kunder och leverantörer ligger till grund för den vardagliga verksamheten. Utöver anskaffning av specialkomponenter, svarvade komponenter och standardkomponenter kan vi också erbjuda hantering av C-artiklar som kan anpassas helt efter dina krav och förutsättningar.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har många års erfarenhet och ser till att du får "rätt fäste". Från våra säten Altenberge (Tyskland) och Kaohsiung (Taiwan) är vi verksamma i hela världen som systemleverantör för industriföretag. Fasta förbindelser! Med våra fästanordningar av högsta kvalitet monterar vi många olika komponenter och material så att de verkligen sitter. För att underlätta ännu mer för dig erbjuder vi dessutom personlig service och det mesta som rör skruvar, muttrar och annat som är bra att ha. Flexibel service! Vi levererar våra produkter till industriföretag i olika branscher från centrallagret i Altenberge och från vårt kontor i taiwanesiska Kaohsiung.

 4. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi tillverkar mekaniska fästanordningar, maskinkomponenter och CNC-tillverkade delar enligt ritning. I vårt sortiment finns bland annat: - CNC-frästa delar efter kundritning - passkilar enligt DIN 6885 - inläggskilar enligt DIN 6886 - tangentkilar enligt DIN 271 - T-spårsmuttrar enligt DIN 508 och muttrar med rombisk form - hakkilar enligt DIN 6887 - spårnitar enligt ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - rörnitar enligt DIN 7340, DIN 7339 på begäran - woodruffkilar enligt DIN 6888. Nästan alla DIN-komponenter går att få som modifierad form som ritningsdel. Följande bearbetningsmetoder finns tillgängliga: Sågning, fräsning, borrning, försänkning, gängskärning (även tumgängor och amerikanska gängor), planslipning och trowalisering (tumling). Våra delar kommer till användning inom en lång rad olika branscher som till exempel maskinteknik, el och elektronik, drivsystem, bygg m.m.

 5. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom svarvade järnhandelsvaror, Nitbultar, Kallformade detaljer, plastskruv, Gängbussningar, spett, Distanshylsor, självlåsande skruvstift, och Skruvar enligt ritning. Företagets huvudkontor finns i Lüdenscheid, Tyskland.

 6. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Precisionsfjädrar, Fjädrar enligt ritning, Trådfjädrar, fjädrar enligt ritning, torsionsfjädrar, Precisionsfjädrar, fjädrar i rostfritt stål, Fjädrar enligt ritning, och precisionsfjädrar. Företagets huvudkontor finns i Selvazzano Dentro, Italien.

 7. F.L.Z. FASTENERS S.R.L.

  Italien

  Företaget F.L.Z. FASTENERS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar enligt ritning. Företaget är även verksamt inom pinnbultar. Företagets huvudkontor finns i Desio, Italien.

 8. SG LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italien

  Företaget SG LAVORAZIONI MECCANICHE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svarvning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom mekanisk bearbetning enligt kundens ritningar, och mekanisk bearbetning efter ritning. Företagets huvudkontor finns i PORDENONE, Italien.

 1. ALC "PLANT OF AUTOMATIC DOSING SYSTEMS"

  Ukraina

  Företaget ALC "PLANT OF AUTOMATIC DOSING SYSTEMS", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Bygg. Företaget är även verksamt inom legotillverkning, mekanisk bearbetning enligt kundens ritningar, produktion enligt kundens beställning, och tillverkning i små serier. Företagets huvudkontor finns i Kropyvnytsky, Ukraina.

 2. EMIL VINCEK DIAMANTWERKZEUGE

  Tyskland

  Företaget EMIL VINCEK DIAMANTWERKZEUGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diamantverktyg. Företaget är även verksamt inom PCD pad, specialtillverkade mekaniska verktyg enligt ritning, diamantverktyg efter ritning, och sonotroder. Företagets huvudkontor finns i Heroldsberg, Tyskland.