• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • specialhjul

Resultat för

Specialhjul - Import och export

 1. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Frankrike

  Företaget Rhône Elastomères, grundat 1976, är specialiserat på hjul och länkhjul för varuhanteringsindustrin för alla användningar med nyttolaster från 20 kg till över 12 ton. Rhône Elastomères erbjuder ett mycket brett produktsortiment, med ett kvalitet/pris-förhållande som gör det möjligt att svara på alla kunders behov, samt alla tekniska krav som ställs inom de olika tillämpningsområdena. Rhône Elastomères är specialiserade på tillverkningen efter ritning av hjul i gummi eller i polyuretan på stålnav, maskinsvetsade och maskinsvetsade stöd för stora och mycket stora belastningar. Det är alltså med en tillverkning av hjul och länkhjul efter mått, samt ett mycket stort sortiment produkter och kommersiella tjänster av hög kvalitet som Rhône Elastomères har lyckats skapa sig ett rykte på marknaden.

 2. BORGHI ASSALI SRL

  Italien

  Borghi är specialister på tillverkning av styraxlar för små vagnar och traktorer, hjulaxlar för dubbla hjul, bromsade axlar, elektriska och hydrauliska drivhjul. Tillbehör till vagnar.

 3. ROLLEN-STORE.AT E.U.

  Österrike

  Företaget ROLLEN-STORE.AT E.U., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Baden Bei Wien, Österrike.

 4. STE BINDER ET JENNY

  Frankrike

  Företaget STE BINDER ET JENNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Hjulskenor för hjul, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, Hjul för godshantering, Hjulskenor för hjul, Gummihjul, stora och små, Hjul - små och stora, och Hjul för godshantering. Företagets huvudkontor finns i Eckbolsheim, Frankrike.

 5. EGBERTS RUBBER

  Nederländerna

  Företaget EGBERTS RUBBER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gummi - Produkter. Företaget är även verksamt inom Svampgummi och syntetiskt skum, Vältar, Hjul - små och stora, Specialhjul, Svampgummi och syntetiskt skum, Vältar, Hjul - små och stora, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Almelo, Nederländerna.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BLICKLE BV

  Belgien

  Företaget BLICKLE BV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Hjul - små och stora, Svängbara småhjul, Hjul - små och stora, industriella hjul, Svängbara småhjul, och hjul för produkthantering. Företagets huvudkontor finns i Lier, Belgien.

 2. PNEU EXPERT IMPEX S.R.L.

  Rumänien

  Företaget PNEU EXPERT IMPEX S.R.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Hjulskenor för hjul, Däck, underhåll, optimering, Hjulskenor för hjul, och Däck. Företagets huvudkontor finns i Brasov, Rumänien.

 3. TENTE

  Belgien

  Företaget TENTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Metallhjul, stora och små, Specialhjul, möbelhjul, plasthjul, Metallhjul, stora och små, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Kruishoutem, Belgien.

 4. CAUJOLLE MARCEL

  Frankrike

  Företaget CAUJOLLE MARCEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, Hjul för godshantering, Specialhjul, Hjul för godshantering, tillbehör för portar, och järnhandelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Fenouillet, Frankrike.

 5. HOROZ DEMIR

  Turkiet

  Företaget HOROZ DEMIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Tekirdag, Turkiet.

 1. AUTOCRAZE PTY LTD

  Australien

  Företaget AUTOCRAZE PTY LTD, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom bilhjul, däck, och biltillbehör. Företagets huvudkontor finns i Silverwater Nsw, Australien.

 2. AZIM JANT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget AZIM JANT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Fälgar för fordon, Jordbruk - maskiner och utrustning, fälgar, Fälgar för fordon, och Jordbruk - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 1. NEURADSYSTEM UG - NRSM

  Tyskland

  Företaget NEURADSYSTEM UG - NRSM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Gummihjul, stora och små, Specialhjul, väskor med hjul, bromsar, Gummihjul, stora och små, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Offenburg, Tyskland.

 2. KOCK UND SOHN RÄDER GMBH

  Tyskland

  Företaget KOCK UND SOHN RÄDER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Traktorer och släpvagnar för jordbruk, Specialhjul, Traktorer och släpvagnar för jordbruk, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Hopsten, Tyskland.

 3. TELLEFSDAL AS

  Norge

  Företaget TELLEFSDAL AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Snökedjor för fordon, Snöplogar, Specialhjul, Snökedjor för fordon, Snöplogar, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Sundebru, Norge.

 4. AUTOKOLA S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget AUTOKOLA S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Vlachovo Brezí, Tjeckiska republiken.

 5. RONAL CR, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget RONAL CR, S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Jicín, Tjeckiska republiken.

 6. DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT

  Förenade kungariket

  Företaget DJ ALLOY WHEEL REFURBISHMENT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Manchester, Förenade kungariket.

 7. METAL TRADE S.R.O.

  Slovakien

  Företaget METAL TRADE S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Bratislava 2 , Slovakien.

 8. ITAL CAR, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget ITAL CAR, S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Reservdelar och komponenter för bilar. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Praha 3 , Tjeckiska republiken.

 1. THE WHEEL GURU

  Förenade kungariket

  Företaget THE WHEEL GURU, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Leeds, Förenade kungariket.

 2. VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO

  Slovakien

  Företaget VARGA FERDINAND - VFFV - ZÁMOCNICTVO, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, Smitt och pressat järn - Produkter, Industriell byggnadskonstruktion, Specialhjul, Smitt och pressat järn - Produkter, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Bratislava 5, Slovakien.

 3. RH ALURAD HÖFFKEN GMBH

  Tyskland

  Företaget RH ALURAD HÖFFKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Attendorn, Tyskland.

 4. WHEEL SOLUTIONS LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WHEEL SOLUTIONS LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Hednesford, Förenade kungariket.

 5. AZ KONSTRUKT, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget AZ KONSTRUKT, S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Praha 6 , Tjeckiska republiken.

 6. GKN WHEELS NAGBOEL A/S

  Danmark

  Företaget GKN WHEELS NAGBOEL A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Lunderskov, Danmark.

 7. LEV S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget LEV S.R.O., som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företaget är även verksamt inom Ljuddämpare, Filtrering, utrustning och tillbehör, Ljuddämpare, och Filtrering, utrustning och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Praha 8, Tjeckiska republiken.

 8. LIV SYSTEMS, D. O. O.

  Slovenien

  Företaget LIV SYSTEMS, D. O. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Postojna, Slovenien.

 9. MOTOR WHEEL SERVICE LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget MOTOR WHEEL SERVICE LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Beaconsfield, Förenade kungariket.

 10. S-LIGHT A/S

  Danmark

  Företaget S-LIGHT A/S, som är verksamt inom sektorn för Hjul - små och stora. Företaget är även verksamt inom Specialhjul, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Aalborg Sv, Danmark.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis