• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • specialgjutjärn

Resultat för

Specialgjutjärn - Import och export

 1. IRAZINC SL

  Spanien

  Det nygrundade företaget IRAZINC, S.L. är sprunget ur det tidigare företaget Fundiciones Irazu. Vi har därför lång erfarenhet på marknaden när det gäller tillverkning av katodiskt skydd och zinkanoder. Vi finns i provinsen Erandio Vizcaya och är specialiserade inom tillverkning av zinkanoder för katodiskt skydd.

 2. FONDERIE E OFFICINE MECCANICHE TACCONI SPA

  Italien

  Fonderie Tacconi verkar inom metallurgisektorn och åtar sig dagligen att finna nya lösningar för att svara på sina kunders krav och är speciellt uppmärksamma för energibesparingar och återvinningen av råmaterial. Välj artiklar från Fonderie Tacconi.

 3. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Handel med precisionsdetaljer av stål och rostfritt stål i cire perdue-förfarande eller i vattenglasförfarande, högprecisa smådetaljer i sinter- och MIM-förfarande (metal injection mould), flänsar av rostfritt stål, sänksmidesdetaljer av stål, sinterfilter och flamspärrar, reservdelar och komponenter för stålindustrin (avkylningsanläggningar osv.)

 4. ELECTROACEROS SA

  Spanien

  Tillverkning av stycken i gjutet, låg-, mellan- och höglegerat kolstål, genom gjutningsprocesser. Processer för: flinggjutning, råsandsformning och manuell formning.

 5. FONDERIES DE SOUGLAND

  Frankrike

  Företaget FONDERIES DE SOUGLAND, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Gjuterier, special- och kvalitetsstål, härdat stål, stål, Gjutning av legeringar, och Gjuterier, special- och kvalitetsstål. Företagets huvudkontor finns i Saint Michel, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NDC FOUNDRY

  Frankrike

  Företaget NDC FOUNDRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Rochefort-sur-mer, Frankrike.

 2. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Italien

  Företaget FONDERIE MORA GAVARDO SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Specialgjutjärn, Stålgjuteri, Specialgjutjärn, och Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Gavardo, Italien.

 3. NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT

  Ukraina

  Företaget NIKOPOL CRANE AND MACHINERY PLANT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Nikopol, Dnepropetrovsk, Ukraina.

 4. DOGANCI DOKUM

  Turkiet

  Företaget DOGANCI DOKUM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom gråjärngjutgods, segjärngjutgods, och gjutning stål. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 5. FONDERIE D'ABILLY

  Frankrike

  Företaget FONDERIE D'ABILLY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Specialgjutjärn, Härdugnar, Specialgjutjärn, och Härdugnar. Företagets huvudkontor finns i Abilly, Frankrike.

 1. SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN

  Frankrike

  Företaget SOCIETE NOUVELLE DES FONDERIES ET ALELIERS SALIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Specialgjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, Specialgjutjärn, gjutning stål, och Zaključna dela na kovinah. Företagets huvudkontor finns i Dammarie-Sur-Saulx, Frankrike.

 2. TEKDOKSAN FOUNDRY

  Turkiet

  Företaget TEKDOKSAN FOUNDRY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom manhål. Företagets huvudkontor finns i Kayseri, Turkiet.

 1. U.C.B. FRANCE

  Frankrike

  Företaget U.C.B. FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Obearbetat gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Specialgjutjärn, tackjärn, Specialgjutjärn, och internationell handel med metall. Företagets huvudkontor finns i Communay, Frankrike.

 2. WB WHITE FOUNDRY

  Förenade kungariket

  Företaget WB WHITE FOUNDRY, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Konstgjuteri, Specialgjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, Rör och rörsystem i gjutjärn, Konstgjuteri, Specialgjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, och Rör och rörsystem i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Brighouse, Förenade kungariket.

 3. PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT

  Ukraina

  Företaget PRIVATE JOINT STOCK COMPANY METALYT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Kirovograd, Ukraina.

 4. FONDERIE GHIRINGHELLI SRL

  Italien

  Företaget FONDERIE GHIRINGHELLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom elgjutning av sfäroidiskt gjutgods. Företagets huvudkontor finns i Besnate, Italien.

 5. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrike

  Företaget LA FONDERIE CHAROLLAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, Smidbart gjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Genelard, Frankrike.

 6. BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH

  Österrike

  Företaget BUTTONS BESTELLEN BEI DEN BUTTONPROFIS.CH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Signalering - Plakat och skyltar, Skrivmaterial, Kontor - förbrukningsvaror, Presenter, souvenirer och reklamartiklar, Signalering - Plakat och skyltar, Skrivmaterial, Kontor - förbrukningsvaror, och Presenter, souvenirer och reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Sankt Veit An Der Glan, Österrike.

 7. COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH

  Österrike

  Företaget COOLE BUTTONS AUS ÖSTERREICH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Signalering - Plakat och skyltar, Skrivmaterial, Kontor - förbrukningsvaror, Presenter, souvenirer och reklamartiklar, Signalering - Plakat och skyltar, Skrivmaterial, Kontor - förbrukningsvaror, och Presenter, souvenirer och reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Strannersdorf, Österrike.

 8. SACHSEN GUSS GMBH

  Tyskland

  Företaget SACHSEN GUSS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, Ädelmetall och specialmetaller, Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz, Tyskland.

 1. INDUSA ASESORES, S.L.

  Spanien

  Företaget INDUSA ASESORES, S.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Salinas. Castrillon. Asturias. Spain, Spanien.

 2. FUMOAL 96, SL.

  Spanien

  Företaget FUMOAL 96, SL., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Sentmenat (barcelona), Spanien.

 3. DMT TEKNIK

  Turkiet

  Företaget DMT TEKNIK, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Karatay/Konya, Turkiet.

 4. BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING

  Spanien

  Företaget BILBOBUL STAINLESS STEEL CASTING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Arrigorriaga, Spanien.

 5. GARFELLA CARSI SL

  Spanien

  Företaget GARFELLA CARSI SL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 6. AFUMSE*

  Spanien

  Företaget AFUMSE*, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjuteri, och konstnärliga föremål och prydnadsföremål av gjutgods. Företagets huvudkontor finns i Dos Hermanas, Spanien.

 7. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget CERDIC FOUNDRIES LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Obearbetade och specialgjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Chard, Förenade kungariket.

 8. PRINS STAALHANDEL B.V.

  Nederländerna

  Företaget PRINS STAALHANDEL B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Obearbetade och specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Specialgjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Obearbetat gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Haarlem, Nederländerna.

 9. KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget KARL NITSCH GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 10. EJ ITALIA SRL

  Italien

  Företaget EJ ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialgjutjärn. Företaget är även verksamt inom Välvda bottnar, och sfäroidiska inspektionshål i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis