• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • spannmål och sädeskorn

Resultat för

Spannmål och sädeskorn - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 2. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 3. RUCATHO B.V.

  Nederländerna

  RuCaTho B.V. är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Vi är en stolt agent inom tillverkning och tillhandahållande för livsmedelsindustrin. Våra främsta produkter är: - Raffinerad solrosolja - Raffinerad majsolja - Vete, korn - Gul majs - Solrosfrön - Linser. Företaget ligger i Nederländerna. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. RuCaTho B.V. kännetecknas av flexibilitet, en pragmatisk hållning och snabb reaktionsförmåga till föränderliga marknadsvillkor. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi tror på att bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 5. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

  Tyskland

  GRANOSA AG är ett ägarlett familjeföretag och ett hundraprocentigt dotterbolag för Caleb AG. Vi tillhandahåller jordbruksprodukter av alla slag för dig som livsmedels- eller fodertillverkare. Våra erfarna återförsäljare och medarbetare letar fram intressanta och aktuella erbjudanden och står för smidig logistik, oavsett om du vill ha konventionella eller ekologiska produkter. Med vår modell har vi redan hunnit bli ledande på den schweiziska marknaden.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALLGÄUER ÖLMÜHLE

  Tyskland

  I hjärtat av Allgäu, där man gärna tar kurer och åker på semester eftersom det helt enkelt gör gott, eftersom naturen är så helande och det finns nyttig mat att tillgå, har oljefabriken Allgäuer Ölmühle sina rötter. Den grundades 2004 och ligger i vackra östra Allgäu, bara ett fåtal minuter med bil från motorvägsutfarten Rückholz/Nesselwang (A7/138). Kallpressade växtoljor har försetts med de värdefullaste ingredienserna och energibärarna för ett hälsosamt och balanserat näringsintag. Vi lägger stor vikt vid bra råvaror och förädlar när det är möjligt regionala oljefrön och nötter från erkänt ekologiska odlingar. Vi utför även specialpressningar och individuella påfyllningar enligt dina önskemål. Om du vill kika förbi hos oss är det bara att ringa kort före besöket. Vi har inga fasta öppettider eftersom det oftast finns någon på plats på vår ekologiska gård. Sedan några år tillbaka ligger vår produktionsanläggning sydöst om Kempten i Allgäu.

 2. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 3. NATURELL AB

  Sverige

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 4. WILCO GMBH

  Tyskland

  Wilco skapar produkter för en sund livsstil, krävande vård, inre välbefinnande och harmoni. Vi vill stärka folkhälsan med naturliga produkter, och hjälpa människor att hitta en bra balans mellan att må bra och känna sig starka inför livets utmaningar. Vi förlitar oss på naturens skafferi och använder enkla och effektiva recept utan en massa tillsatser, vilka i sådana fall också de består av naturliga ingredienser. Alla våra produkter är 100 % naturliga, övervägande biologiskt kontrollerade och utan vanliga tillsatser.

 5. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraina

  KUSHPIT-AGRO är en organisation av ukrainska jordbrukare (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN") vars huvudverksamhet består av odling av säd, tekniska grödor och oljefrön. Vår lagring och försäljning upprätthåler landets livsmedelssektor inom grödor genom odling utifrån engagemang från skickliga arbetare och de senaste teknikerna. GC KUSHPIT-AGRO är ett familjeföretag om har blomstrat i snart 30 år. Våra landmassor når 5 000 hektar. Våra främsta grödor: vårvete, vintervete, solros, majs, sojabönor, bovete. Gårdarna har sina egna maskiner och traktorer. 2020 upprättades vår egen sädrengöringsfakulitet, med tork. Lyftkapacitet 40 000 ton. Vi har även ett eget testlabb och egna lastbilar för sädtransport. En överskådlig information om oss finns på vår hemsida: www.kushpit-agro.com. Vi säljer våra produkter både i Ukraina och utomlands. Vi kan arbeta med villkor som DAP och CIF. Vi leverar våra produkter med våra egna lastbilar, eller anordnar containertransport på väg eller järnväg.

 1. PRNCE LONG FOOD EXPORTERS LIMITED

  Förenade kungariket

  Prnce Long Food Exporters Ltd är en betydande distributör av märkeskosmetika och parfymprodukter. Vi grundades 2015 och tillhandahåller högkvalitativ kosmetika, parfymer, hudvårdsprodukter, barnmjölk, ätbara oljor och frön till grossistpriser. Vi levererar över hela världen och har kundtjänst dygnet runt för att hjälpa våra kunder att slutföra sina onlineköp. Vi är öppna för nya affärsmöjligheter med våra samarbetspartners. Prnce Long Food bidrar med professionella upphandlingsstrategier och logistiska lösningar för att säkert och effektiv förflyttar säd och olja i bulk från sourcing- och lagringsplats till där efterfrågan är som störst. Vi vill bidra till internationaliseringen av ditt företag och märke genom framåtriktad planering, prospektering och försäljning till utländska marknader. Vi bidrar med professionella upphandlingsstrategier och logistiska lösningar för att säkert och effektiv förflyttar säd och olja i bulk från sourcing- och lagringsplats till där efterfrågan är som störst. Vi är ett konsultations- och rådgivningsföretag för internationella verksamheter i Europa och Amerika. Våra specialiserade tjänster sträcker sig från planering och prospektering av utländska marknader till guidande genom inträdeskrav, guidande genom produkt- och märkesuppfattning, prissättning och identifikation av potentiella importörer i olika länder. Dessutom identifierar, förhandlar och genomför vi exporter och guidning genom dokumentation, internationella transportbyråer och tullklarering.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 1. AMAZON BANKING TRUST

  Brasilien

  Företaget AMAZON BANKING TRUST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Socker, Socker, majs, Råkaffe, rostat kaffe, malet kaffe, och spannmål. Företagets huvudkontor finns i Goiania, Brasilien.

 2. JNL PPTE

  Ukraina

  JNL Trading Company är en ukrainsk tillverkare och exportör av spannmål, mjöl, säd och grönsaker. JNL grundades 1992 och har erhålit ett rykte som en pålitlig leverantör och samarbetspartner på den globala jordbruksinustriella marknaden. JNL producerar och exporterar delade ärtor, mosade ärtor, korngryn, ärtmjöl, hirs, vete, rapsfrön och solrosprodukter. JNL levererar till Tyskland, Nederländerna, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien, Förenade arabemiraten och andra länder.

 3. SOLID FOOD

  Belgien

  Företaget SOLID FOOD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 4. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Företaget HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Olivolja, Konfekt utan choklad, Spannmål och sädeskorn, bröd för glutenintoleranta, glutenfria kex, glutenfria rätter, glutenfri pasta, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Novomoskovsk, Ukraina.

 5. EDELWEISS GROUPE

  Frankrike

  Företaget EDELWEISS GROUPE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Solrosfrön. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Vodka, Drycker - Import/Export, Viner, Bröd, Grönsakskonserver, Drycker, Alkohol, och Kaffe, te. Företagets huvudkontor finns i Geispolsheim, Frankrike.

 6. GB FOODS GMBH

  Tyskland

  Företaget GB FOODS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Schillingsfürst, Tyskland.

 7. HECHENBICHLER GMBH

  Österrike

  Företaget HECHENBICHLER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 8. MOLKEREI HASENFLEET EG

  Tyskland

  Företaget MOLKEREI HASENFLEET EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf, Tyskland.

 1. LBG SICILIA SRL

  Italien

  Företaget LBG SICILIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Ragusa, Italien.

 2. SINRC

  Belgien

  Företaget SINRC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Spannmål och sädeskorn, Import/Export - jordbruksprodukter, Spannmål och sädeskorn, spannmål, och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Tubize, Belgien.

 3. FB FOOD GMBH

  Tyskland

  Företaget FB FOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Hüfingen, Tyskland.

 4. HEDWIGSBURGER OKERMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Företaget HEDWIGSBURGER OKERMÜHLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Kissenbrück, Tyskland.

 5. TERRA LLC

  Ukraina

  Företaget TERRA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Gryn, Mjöl och gryn, Soppor, Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, spannmål, spannmålsemolina, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Pervomaysky, Ukraina.

 6. NMB NAHELAND MALZ GMBH

  Tyskland

  Företaget NMB NAHELAND MALZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Bad Kreuznach, Tyskland.

 7. FIRMA DIAMANT LTD, LLC

  Ukraina

  Företaget FIRMA DIAMANT LTD, LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diet- och bionäring. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Spannmål och sädeskorn, havre, och corn flakes. Företagets huvudkontor finns i Poltava, Ukraina.

 8. K2 EXPORT

  Frankrike

  Företaget K2 EXPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Delicatessen, Livsmedel - Specialiteter, Delicatessen, torrvaror, och sojafrön. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 9. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Behovet av miljövänliga och ekologiska produkter och livsmedel är större än någonsin. Det är ett sorgligt faktum att det idag erbjuds allt färre produkter som inte innehåller några skadliga kemiska ämnen. Men egentligen vill vi väl kunna lita på att den mat vi köper inte är farlig för oss? IMARTI gör sitt för att jämna ut den skeva fördelningen och se till att det kommer ut fler miljövänliga och ekologiska produkter på marknaden. Våra produkter odlas, bearbetas och levereras framförallt från Ukraina, där jorden är bördig, ger stor avkastning och återhämtar sig snabbt. Våra grundprinciper: Vi är noga med att hålla leveranstiderna, genomföra kvalitetskontroller enligt EU-standard och vara flexibla gentemot våra kunder. Genom strikta kontroller håller vi koll på att vår teknik är exakt och fungerar som den ska. Allt för att kunna erbjuda dig de bästa råvarorna och ekologiska produkterna.

 10. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Spannmål och sädeskorn - Import och export

Antal resultat

20 407 Företag