• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • spannmål och sädeskorn

Resultat för

Spannmål och sädeskorn - Import och export

 1. MAZETTO COMPANY

  Brasilien

  Verified by europages badge

  Väl mött! Vi är företaget MAZETTO; ett snabbväxande företag inom import/export, som fokuserar på export av jordbruksprodukter från Brasilien. Vi omvandlar utrikeshandel, förhandlar över hela världen och löser utrikeshandelns byråkratiska knutar för att erbjuda dig de bästa produkterna och villkoren. I en globaliserad värld är vårt uppdrag att bidra med kompetens, genomsynlig verksamhet och lojalitet. Därför tillhandahåller vi alltid produkter av extremt hög kvalitet, och utmärkta internationella relationer. Anläggningar: MAZETTO har strategiskt placerade kontor i São Paulo och Lissabon. Produkter: Huvudverksamheten är import och export av brasilianskt kaffe, morötter, tomater, potatis, majs, soja, brasilianskt kött och kyckling. Besök vår hemsida och kontakta vårt team!

 2. BERG TRADING COMPANY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Berg Trading Co. är ett dynamiskt och innovativt företag som befattar sig med att tillhandahålla heltäckande handelsösningar på den globala marknaden. Med ett starkf fokus på effektivitet, pålitlighet och kundnöjdhet har vi etablerat oss som en pålitlig samarbetspartner för företag som vill navigera den komplexa internationella handeln. På Berg Trading Co. specialiserar vi oss på att understödja utbytet av olika varor, som jordbruksprodukter, energikällor, metaller och andra råmaterial. Vårt diversa produktutbud omfattar ett brett urval av frukter, grönsaker, sädesslag, frysta/levande/färska havsprodukter sourcade från hela världen. Bland våra färska och högkvalitativa grödor finns bland annat äpplen, bananer, apelsiner, bär, tomater, gruka, sallad, morötter, potatis, lök och mycket mer. Vi tar socialt ansvar på största allvar och har hållbar och miljöskyddande verksamhet som högsta prioritet. Vi söker leverantörer som efterföjer strika miljöstandarder, och lyfter hållbar sourcing och ansvarstagande produktionsmetoder. Oavsett om du är en odlare, leverantör eller köpare, så erbjuder Berg Trading Co. skräddarsydda lösningar för just dina specifika handelsbehov. Vi strävar efter att överskrida förväntningar genom att tillhandahålla personaliserad service, snabbt utförande och enastående support i alla steg av handelsprocessen. Tillsammans kan vi navigera den komplexa globala marknaden, och uppnå hållbar tillväxt och framgång.

 3. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 4. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  På Naturell AB har vi gjort ekologisk mat till standard. Vi tror på en värld där 100 % ekologiska livsmedel är standarden. Som specialist på ekologiska livsmedel erbjuder vi produkter av hög kvalitet. Det är så vi sakta men säkert har blivit det ledande företaget inom ekologiska livsmedel. Men vi gör mycket mer än att bara sälja ekologisk hälsokost i parti. Vi har enbart 100 % ekologiska produkter. Som ekologisk livsmedelsgrossist säljer vi över 1 000 olika ekologiska produkter. Produkterna produceras av våra egna ekologiska odlare och tillverkare. Vårt ekologiska nätverk sträcker sig över hela världen. Vårt mål är att skapa produkterna så lokalt som möjligt, för att hålla ner transporterna till ett minimum. Våra produkter: Mandlar, paranötter, cashewnötter, kokosnötter, hasselnötter, hasselnötskräm, rostade hasselnötter, jordnötter, skållade jordnötter, pekannötter, pinjenötter, pistaschnötter, kärnor, valnötter. Mjöl, mandelmjöl, pilrot, kornmjöl, bovetemjöl, cassavamjöl, kikärtsmjöl, kokosmjöl, majsmjöl, hasselnötsmjöl, havremjöl, potatisstärkelse, quinoamjöl, rismjöl, rågmjöl, dinkelmjöl, tapiokastärkelse, teffmjöl, vetemjöl. Socker och sötningsmedel, agavesirap, maltextrakt av korn i pulverform, kornmalt i sirapsform, sockerbetssirap, rörsocker, kokosnötsocker, majsglukos i pulverform, majsmaltsirap, majssirap, honungsblandning EKO, lönnsirap, palmsocker, malt rörsocker, rissirap, rismalt i sirapsform, vetesirap, tapiokasirap, tapioka-maltodextrin. Ris, basmatiris, arborioris...

 5. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Sedan 2018 är företaget Boulevard BENIN specialiserat på följande områden: Jordbruk Produktion och försäljning av jordbrukslivsmedel Företagsrepresentation, partnerskap och NTiC-tjänster. Det är etablerat i Benin och har för huvudverksamhet export och import av råvaror och fabrikstillverkade produkter. Det finns mer än 300 jordbruksorganisationer fördelade över hela Benin. Vi sköter starten, utvecklingen, planeringen och genomförandet av jordbruksprojekt för massproduktion av produkter som cashewnötter; soja; shea; sesam; jordnötter; bomull; hirs; majs; peppar; vitlök; lök ... över hela Benin. Vi är erkända för vår effektivitet, vår dynamism och vår snabbhet i våra tjänster. Valuta för priset med garanti och vår oklanderliga efterservice är våra främsta styrkor. Vi arbetar inom de stränga ramarna för den enhetliga handlingen OHADA. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas är ett litauiskt företag specialiserat inom import av naturligt oraffinerat socker och kakaoprodukter. Vårt sockersortiment innefattar demerara, mörk muscovado, gyllene strösocker, kaffekristaller. Våra produkter passar för veganer och vegetarianer, är certifierade av British Retail Consortium (BRC) och är kosher och halal. Vi har lanserat två nya sockertyper inom hälsokostsektorn - sockerbitar med antioxidanter och sockerbitar med låg GI för diabetiker. Kakaopulver är en annan produkt som vi har importerat och distribuerat inom Litauen under handelsnamnet Konsonet sedan 2014. Vårt utbud av kakaoprodukter innefattar naturligt och alkaliserat kakaopulver, naturligt och deodoriserat kakaosmör. Sedan 2020 har vi ett samarbete med en av Baltikums största tillverkare av flingor. Vi har alla sorters havreflingsprodukter, från jumbo till snabbgröt; havremjöl och havregryn – hela ugnsrostade korn eller havrekross. Alla havreprodukter är godkända för barnlivsmedel i fråga om metaller, bekämpningsmedel och mögelgifter. Vi har även uppvärmningsprodukter som träbriketter och träpellets (även kallat biobränsle). Besök vår hemsida eller kontakta oss vid frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt för just dig.

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Healthy Generation LLC är en ledande tillverkare av livsmedel som har dokumenterade hälsoeffekter (Free From Functional Food) och som drivs av en unik vision. Företaget grundades 2018 av en person med personlig erfarenhet av diabetes med insulinbehandling. Vi har som uppdrag att skapa ett brett sortiment av utsökta och hälsofrämjande produkter för medvetna konsumenter som söker hållbara val. Vårt främsta mål är att tillverka produkter som ökar livskvaliteten hos våra kunder. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av glutenfria frukostflingor, pasta, sockerfria sötsaker, chokladkräm och oljor av livsmedel med många näringsämnen, så kallade ”superfoods”. Healthy Generations produkter förlitar sig på amarant, en högaktad och näringsrik superfood. Amarant är rikt på squalene, en ingrediens som är känd för sina antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper. Genom att nyttja kraften hos amarant kan vi säkerställa att våra produkter inte bara tillgodoser behoven för specifika dieter utan även förbättrar ditt generella välmående. På Healthy Generation är vi engagerade i att leverera funktionell mat som inte bara smakar bra utan som även är bra för din hälsa. Följ med oss på vår resa mot en hälsosammare och mer livfull framtid.

 3. ALLGÄUER ÖLMÜHLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I hjärtat av Allgäu, där man gärna tar kurer och åker på semester eftersom det helt enkelt gör gott, eftersom naturen är så helande och det finns nyttig mat att tillgå, har oljefabriken Allgäuer Ölmühle sina rötter. Den grundades 2004 och ligger i vackra östra Allgäu, bara ett fåtal minuter med bil från motorvägsutfarten Rückholz/Nesselwang (A7/138). Kallpressade växtoljor har försetts med de värdefullaste ingredienserna och energibärarna för ett hälsosamt och balanserat näringsintag. Vi lägger stor vikt vid bra råvaror och förädlar när det är möjligt regionala oljefrön och nötter från erkänt ekologiska odlingar. Vi utför även specialpressningar och individuella påfyllningar enligt dina önskemål. Om du vill kika förbi hos oss är det bara att ringa kort före besöket. Vi har inga fasta öppettider eftersom det oftast finns någon på plats på vår ekologiska gård. Sedan några år tillbaka ligger vår produktionsanläggning sydöst om Kempten i Allgäu.

 4. GRANOSA AG C/O SILO MANNHEIM

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GRANOSA AG är ett ägarlett familjeföretag och ett hundraprocentigt dotterbolag för Caleb AG. Vi tillhandahåller jordbruksprodukter av alla slag för dig som livsmedels- eller fodertillverkare. Våra erfarna återförsäljare och medarbetare letar fram intressanta och aktuella erbjudanden och står för smidig logistik, oavsett om du vill ha konventionella eller ekologiska produkter. Med vår modell har vi redan hunnit bli ledande på den schweiziska marknaden.

 5. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Välkommen till Bikoula Complexe International Consultings Sarl, ett franskt företag specialiserat på förhandlingsrådgivning för avtal och handelsförbindelser mellan västerländska partner och deras offentliga och privata partner i Afrika. Vi är er bro mellan Afrika och Västvärlden, gränssnittet för företagen som önskar etablera sig på den afrikanska kontinenten. Vi engagerar oss för att finna rätta samtalspartner och underlätta era relationer med de ekonomiska aktörerna, både privata och offentliga, för att garantera en framgångsrik approach och därmed succén av era projekt. Utöver denna verksamhet, som är vår kärnaktivitet, spelar vi en väsentlig roll i handeln med livsmedel och råvaror. Vårt engagemang bygger på import och export av de bästa produkterna för våra partnerkunder fördelade över hela de europeiska och amerikanska kontinenterna, samt Ryssland och Asien. Den noggranna selekteringen av våra leverantörer efter kvaliteten av deras produkter vittnar om vår professionalism och vårt engagemang för kvalitet och för våra partners tillfredsställelse. Skapa en framtid för era företag i Afrika med Bikoula Complexe International Consultings Sarl, er ofrånkomliga partner för att styra era ambitioner mot framgång. Vår expertis bygger på ett nätverk av medarbetare som har erfarenhet med att hjälpa privata och offentliga företag, samt projektföretag. Detta team har djup förståelse för den afrikanska marknaden.

 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Det privata agroindustriella företaget Agroprodservice har blivit ett av de tre främsta jordbruksföretagen i västra Ukraina under sina 24 verksamma år. Den totala arealen av bördig jord som odlas av Agroprodservice är cirka 45 000 hektar. Vi odlar majs, vintervete och korn, solrosor, soja, vårkorn och vårvete, rapsfrön, ärtor och sockerbetor. Vår boskapshjord består av över 3 000 djur. Vår årliga produktionsvolym kommer att bli 1 255 ton nötkött. Vi implementerar erfarenheten hos europeiska och globala erkända namn, vilket bidrar till en effektiv tillväxt och förhöjd kvalitet hos vår säd, våra grönsaker och våra sockerbetor. Agroprodservice är medvetet om hur viktigt det är att bevara miljön, och har som huvudprincip att inte åverka någon skada. Vi värnar om miljön och stöttar ekologiska program för att bevara riktningen för vårt uppdrag.

 2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst är en internationell tillverkare av 100 % raffinerad matlagningsolja över hela världen. Våra huvudprodukter är raffinerad solrosolja, raffinerad majsolja, vete, korn, gul majs, solrosfrön och linser. Med åren har vi samlat erfarenhet inom tillverkning av raffinerad solrosolja och raffinerad majsolja, och av att handla med korn och säd över hela världen. Vi erbjuder de bästa lösningarna för våra klienters logistiska behov och kvalitetskrav. Vi vill bygga och upprätthålla en stark relation med varje enskild kilent, genom att ha ett strikt kvalitetkontrollssystem och att erbjuda konkurrenskraftiga priser och professionell service. Genom åratal av erfarenhet har vårt handelsteam erhållit en djup förståelse för hur den internationella livsmedelsmarknaden fungerar. Tillsammans med vår hängivenhet och professionalism så gör det oss till förstahandsvalet som global tillverkare och exportör. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 1. JNL PPTE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company är en ukrainsk tillverkare och exportör av spannmål, mjöl, säd och grönsaker. JNL grundades 1992 och har erhålit ett rykte som en pålitlig leverantör och samarbetspartner på den globala jordbruksinustriella marknaden. JNL producerar och exporterar delade ärtor, mosade ärtor, korngryn, ärtmjöl, hirs, vete, rapsfrön och solrosprodukter. JNL levererar till Tyskland, Nederländerna, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien, Förenade arabemiraten och andra länder.

 2. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NERANO GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, Diet- och bionäring, Organics - livsmedel, hälsokost i parti, dietetiska produkter, Diet - livsmedel, Frukostflingor, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Marki, Polen.

 3. KIEV SHIPPING LTD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget KIEV SHIPPING LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Sjöfartsbyråer. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Spannmål och sädeskorn, båtuthyrning, lin, Jordbruk - Import/Export, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget EA PLUS ECOMMODITY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Jordbruksprodukter, Jordbruk - Service, Spannmål och sädeskorn, EKOLOGISKT JORDBRUK, Tropiska frukter, livsmedel - import/export, livsmedelsindustrin, vegetabiliska oljor, och Jordbruksprodukter. Företagets huvudkontor finns i Virsac, Frankrike.

 5. GB FOODS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GB FOODS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Schillingsfürst, Tyskland.

 6. HECHENBICHLER GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HECHENBICHLER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 7. MOLKEREI HASENFLEET EG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MOLKEREI HASENFLEET EG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Oberndorf, Tyskland.

 8. SINRC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SINRC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Import/Export - jordbruksprodukter, Spannmål och sädeskorn, Import/Export - jordbruksprodukter, Spannmål och sädeskorn, spannmål, och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Tubize, Belgien.

 1. LBG SICILIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget LBG SICILIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Ragusa, Italien.

 2. FB FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FB FOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Hüfingen, Tyskland.

 3. HEDWIGSBURGER OKERMÜHLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEDWIGSBURGER OKERMÜHLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Kissenbrück, Tyskland.

 4. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TERRA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Gryn, Mjöl och gryn, Soppor, Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, spannmål, spannmålsemolina, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Pervomaysky, Ukraina.

 5. K2 EXPORT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget K2 EXPORT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Delicatessen, Livsmedel - Specialiteter, Delicatessen, torrvaror, och sojafrön. Företagets huvudkontor finns i Lyon, Frankrike.

 6. NMB NAHELAND MALZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NMB NAHELAND MALZ GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Bad Kreuznach, Tyskland.

 7. UKRAINIAN FARMERS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget UKRAINIAN FARMERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Jordbruk - Import/Export, Import/Export - jordbruksprodukter, Ecological farming, Jordbruk - Import/Export, biodynamiskt jordbruk, Import/Export - jordbruksprodukter, och administrativa tjänster för jordbruksföretag. Företagets huvudkontor finns i Rivne, Ukraina.

 8. PEGASO COOPERATIVE: COMMODITIES & MEATS

  Brasilien

  Finansinstitut med kunder över de 5 kontinenterna, däribland olika producenter av miljoner ton av LIVSMEDELSSPANNMÅL i Brasilien, för vilka vi erbjuder en RIGORÖS EXPORTTJÄNST med ICC-proceduren. Vi erbjuder: överkomliga priser och kvalitetsprodukter tack vare att vi köper direkt av producenten i Brasilien, och en förmåga att kunna leverera tusentals ton i vilken hamn som helst i världen med ett skatteidentifieringsnummer. Vårt team har erfarenhet på internationell nivå. Vi svarar med glädje på era frågor.

 9. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Tyskland

  Behovet av miljövänliga och ekologiska produkter och livsmedel är större än någonsin. Det är ett sorgligt faktum att det idag erbjuds allt färre produkter som inte innehåller några skadliga kemiska ämnen. Men egentligen vill vi väl kunna lita på att den mat vi köper inte är farlig för oss? IMARTI gör sitt för att jämna ut den skeva fördelningen och se till att det kommer ut fler miljövänliga och ekologiska produkter på marknaden. Våra produkter odlas, bearbetas och levereras framförallt från Ukraina, där jorden är bördig, ger stor avkastning och återhämtar sig snabbt. Våra grundprinciper: Vi är noga med att hålla leveranstiderna, genomföra kvalitetskontroller enligt EU-standard och vara flexibla gentemot våra kunder. Genom strikta kontroller håller vi koll på att vår teknik är exakt och fungerar som den ska. Allt för att kunna erbjuda dig de bästa råvarorna och ekologiska produkterna.

 10. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrike

  SAS VENTOUX EPEAUTRE är en producent av 100 % franskt enkornsvete (traditionell produktion). Företaget producerar och samlar in enkornsvete i detta spannmåls ursprungsområde (kring berget Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkornsvete odlas i skifte med aromatiska växter eller foder, och kräver därmed inga gödningsmedel eller bekämpningsmedel. Vilket gör det möjligt att få en helt naturlig produktion. Efter varje skörd lagras fröna i silor, utan någon tillsats. Därefter kommer skalningen som består helt enkelt i att avlägsna agnet kring kornet. För att i bästa mån rensa produktionen, tar ett sugsystem bort agnet och allt som är lättare än kornet. Sållningsbatterierna tar bort allt som är längre och kortare än kornet. Avslutningsvis plockar en optisk sorterare noggrant bort oönskade korn. Den sista etappen är kvalitetskontrollen!

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Spannmål och sädeskorn - Import och export

Antal resultat

20 341 Företag