• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • soppor

Resultat för

Soppor - Import och export

 1. ANONA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varumärket anona står för ett livsmedelsföretag som varit framgångsrika i mer än 180 år. Med fordran att kombinera tradition med framtidsorienterad teknik har anona utvecklats från en mjölkvarn till ett modernt livsmedelsföretag. Idag utvecklar och producerar vi produkter åt kunder i Tyskland, Europa och resten av världen. Det handlar om innovativa livsmedel med hög kvalitet på områdena hälsokost, sportnäring, vegansk näring samt glassprodukter. Och det från en pool med över 1 500 råvaror. Fler än 400 medarbetare ägnar sig dagligen åt att uppfylla våra höga krav vad gäller kvalitet, tillförlitlighet och kundservice – för våra kunders bästa. Och detta med en innovationslust, precision, kompetens och strikt kvalitetsstyrning. Våra produkter: Proteinbars, havrebars, sportnäring, glassbaser, preparat med aminosyror, dryckeskoncentrat, kosttillskott, sportdrycker, tabletter som beställningsarbete (livsmedel)

 2. CHAMPINI EUROPEAN TRADE

  Polen

  Verified by europages badge

  CHAMPINI grundades 2004 i Blizanów i Polen, med lokaler som innefattar kyllager, lastkajer, en produktionsanläggning för skalade grönsaker samt kontor. Färsk frukt, grönsaker och svamp är vår kärna. Det perfekta klimatet och den perfekta jorden i centrala Polen gör att vi kan tillhandahålla förstklassiga produkter till våra partiklienter i Tyskland och över hela Europa. Vi prioriterar färskhet och kvalitet; därför föredrar vi kortare transportsträckor. Merparten av våra leverantörer är lokala, certifierade jordbrukare, producenter eller producentgrupper som har samarbetat framgångsrikt med oss i många år. Eftersom färskhet är av högsta vikt inom vår bransch arbetar vi under "I tid"-principen. Det innebär att vi i regel inte håller våra produkter i lager. Allting inhandlas direkt från odlingarna, för att produkterna ska vara så färska som möjligt. Det gör det möjligt för oss att ta emot din beställning, göra inköp, sammanställa, lasta och transportera dina varor inom 48 timmar. Service är vår andra stora prioritet - det är viktigt för oss att vara professionella i allt vi gör. Därför har vi vår egen flotta med kyllastbilar, så att vi kan garantera en obruten kylningskedja. Om din beställning är för stor för vår flottas kapacitet har vi samarbeten med framstående fraktare som har jobbat med oss i många år.

 3. PANFRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PANFRUIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom Bär, Frystorkad frukt, Frystorkade grönsaker, Organics - livsmedel, Soppor, Svamp, Frukt och grönsaker - Import/export, Bär, och Djupfrysta bär. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 4. CLAC

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLAC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Hantverk, Baljväxter, EKOLOGISKT JORDBRUK, Soppor, Delikatessprodukter, presentset, och beställningsarbete. Företagets huvudkontor finns i Cournon D'auvergne, Frankrike.

 5. P.POWDER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget P.POWDER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsextrakt. Företaget är även verksamt inom Soppor, puder, buljong i pulverform, Soppor, och torkade livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Sentheim, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TERRA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vete. Företaget är även verksamt inom Spannmål och sädeskorn, Gryn, Mjöl och gryn, Soppor, Frukostflingor, Spannmål och sädeskorn, spannmål, spannmålsemolina, och havregryn. Företagets huvudkontor finns i Pervomaysky, Ukraina.

 2. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

  Frankrike

  Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

 3. SCHIECK AUTOMATEN GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHIECK AUTOMATEN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Soppor. Företagets huvudkontor finns i Weißenfels, Tyskland.

 4. FUNGI SET

  Spanien

  Företaget FUNGI SET, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Jordbruksprodukter. Företaget är även verksamt inom soppar, svampar shiitake, odlad svamp, och Porcini and boletus mushrooms. Företagets huvudkontor finns i Boñar, Spanien.

 5. LUCUL PRODUCTION & DISTRIBUTION SA

  Schweiz

  Företaget LUCUL PRODUCTION & DISTRIBUTION SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Delicatessen. Företaget är även verksamt inom livsmedel utan gluten, löslig buljong, såser och kryddor, och soppor. Företagets huvudkontor finns i Payerne, Schweiz.

 1. SAUCES ET CREATIONS

  Frankrike

  Företaget SAUCES ET CREATIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Såser. Företaget är även verksamt inom köttsåser, såser fisk, och soppa. Företagets huvudkontor finns i Raillencourt Ste Olle, Frankrike.

 2. BEMPFLINGER LEBENSMITTEL GMBH

  Tyskland

  Företaget BEMPFLINGER LEBENSMITTEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Såser. Företaget är även verksamt inom soppa. Företagets huvudkontor finns i Altdorf, Tyskland.

 1. FRAGEL

  Belgien

  Företaget FRAGEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Frysta och djupfrysta livsmedel, frysta soppor, soppa, och såser. Företagets huvudkontor finns i Winksele, Belgien.

 2. RAPARELLI FUNGHI E TARTUFI

  Italien

  Företaget RAPARELLI FUNGHI E TARTUFI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom soppar, livsmedel med tryffel, och såser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Grottaferrata, Italien.

 3. BIONERICA LLC

  Ukraina

  Företaget BIONERICA LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Svamp. Företaget är även verksamt inom Bär, Bär, Svampar och bär, Djupfrysta bär, och soppar. Företagets huvudkontor finns i Vyzhnytsia, Ukraina.

 4. SILL ENTREPRISES

  Frankrike

  Företaget SILL ENTREPRISES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta färdiga maträtter, pastöriserad fruktjuice, soppor, soppor, och Djupfrysta färdiga maträtter. Företagets huvudkontor finns i Plouvien, Frankrike.

 5. HONZA

  Spanien

  Företaget HONZA, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom svampar, svampar, soppar, och gastronomiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Zamora, Spanien.

 6. TUNA PROJECT

  Turkiet

  Företaget TUNA PROJECT, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom marmorblock, och soppar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. CAPASSO TARTUFI

  Italien

  Företaget CAPASSO TARTUFI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom livsmedel med tryffel, tryffelsås, och soppar. Företagets huvudkontor finns i Tocco Caudio, Italien.

 8. TRIANGULAR® - HAMBURGUERIA ARTESANAL

  Portugal

  Företaget TRIANGULAR® - HAMBURGUERIA ARTESANAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider. Företaget är även verksamt inom hamburgare, sallader, soppor, och vegetariska förrätter. Företagets huvudkontor finns i Évora, Portugal.

 1. SANTORO FUNGHI SRL

  Italien

  Företaget SANTORO FUNGHI SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom soppar, kejsarflugsvamp, höns, och svart tryffel. Företagets huvudkontor finns i Artena, Italien.

 2. NEW GENERALE TRAITEUR

  Belgien

  Företaget NEW GENERALE TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, restauranganläggningar, och soppor. Företagets huvudkontor finns i Drogenbos, Belgien.

 3. QUATTRO FOODS

  Förenade kungariket

  Företaget QUATTRO FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Majschips, soppor, livsmedelsingredienser, och vitlök. Företagets huvudkontor finns i Portsmouth, Hampshire, Förenade kungariket.

 4. KODAN UKRAINE

  Ukraina

  Företaget KODAN UKRAINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst frukt. Företaget är även verksamt inom blåbär, soppar, hallon förpackade, och soja. Företagets huvudkontor finns i Ivano-Frankovsk, Ukraina.

 5. YUNNAN I-BEANS FOODS LTD.

  Kina

  Företaget YUNNAN I-BEANS FOODS LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Baljväxter. Företaget är även verksamt inom konservering av grönsaker, och soppar. Företagets huvudkontor finns i Yunnan Province, Kina.

 6. ALFA FOOD SOLUTIONS

  Turkiet

  Företaget ALFA FOOD SOLUTIONS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Soppor, bakverk i parti, Kryddor, Soppor, och buljong i pulverform. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. SELEKTIA ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget SELEKTIA ITALIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom tryffel, svampar, färsk svamp, och soppar. Företagets huvudkontor finns i Castelfiorentino, Italien.

 8. SETACOR

  Spanien

  Företaget SETACOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olivolja. Företaget är även verksamt inom smaksatt olja, soppar, och pastej svamp. Företagets huvudkontor finns i Villafranca De Córdoba, Spanien.

 9. MAJID SA

  Belgien

  Företaget MAJID SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom torkade grönsaker, och soppa. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 10. PEPSICO BELUX

  Belgien

  Företaget PEPSICO BELUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom fruktjuice, soppor, och tilltugg. Företagets huvudkontor finns i Zaventem, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis