• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • sodavatten

Resultat för

Sodavatten - Import och export

 1. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 2. SOFTDRINKS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SOFTDRINKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Sodavatten, Import/Export - jordbruksprodukter, Dryckesautomater, Drycker, drycker utan alkohol, biologisk fruktjuice, fruktdrycker, och drycker i parti. Företagets huvudkontor finns i Argenteuil, Frankrike.

 3. TRADAZUR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TRADAZUR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Drycker, alkoholhaltiga drycker, Sodavatten, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Cagnes-Sur-Mer, Frankrike.

 4. IMAGRAM

  Frankrike

  SARL IMAGRAM är sedan 1856 en fransk tillverkare av högkvalitativa läskedrycker med naturliga smaker. SARL IMAGRAM utvecklar och erbjuder ett brett sortiment av ekologisk läsk och smaksatt läsk med respekt för metod och recept som härstammar från urgamla traditioner. Vi erbjuder en rik palett av läskedrycker under varumärket ELIXIA. Det finns varierade smaker: bl.a. körsbär, passionsfrukt, choklad, plommon, agave.

 5. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Företaget DOMUS CAPITAL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom öl, alkoholhaltiga drycker, livsmedel - import/export, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Alfena, Portugal.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PHU ROSNET

  Polen

  Företaget PHU ROSNET, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom dietetiska livsmedel, och skönhetsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Rawa Mazowiecka, Polen.

 2. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litauen

  Företaget BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i TELSIAI, Litauen.

 3. NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH

  Tyskland

  Företaget NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Alkohol, Öl, Packning i säckar - Maskiner och utrustning, Sodavatten, Alkohol, Öl, och Packning i säckar - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Dreis-Brück, Tyskland.

 4. FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT

  Turkiet

  Företaget FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Esenyurt, Istanbul, Turkiet.

 5. NATURFRISK / ØRBÆK BRYGGERI

  Danmark

  Företaget NATURFRISK / ØRBÆK BRYGGERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Sodavatten, Alkohol, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Ørbæk, Danmark.

 1. ATHOS-INC

  Frankrike

  Företaget ATHOS-INC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Drycker - Import/Export, träflis, Drycker - Import/Export, och raw materials. Företagets huvudkontor finns i Sarrians, Frankrike.

 2. CRISTAL MONOPOLE

  Belgien

  Företaget CRISTAL MONOPOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vattenproduktion. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Sodavatten, distribution av dricksvatten, transport av drickbart vatten, och lemonad. Företagets huvudkontor finns i Aarschot, Belgien.

 1. KA-3 D.O.O.

  Kroatien

  Företaget KA-3 D.O.O., som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria aperitifer, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, Kolsyrade och alkoholfria drycker, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Karlovac, Kroatien.

 2. KIZZ-ME

  Belgien

  Företaget KIZZ-ME, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Sodavatten, och Pärlande fruktsmaksatt dryck. Företagets huvudkontor finns i Deerlijk, Belgien.

 3. OWL BLACK

  Frankrike

  Företaget OWL BLACK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, Sodavatten, Drycker - Koncentrat och pulverpreparat, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Vitrolles, Frankrike.

 4. NOBLE DRINK

  Belgien

  Företaget NOBLE DRINK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom energidrycker, och gin. Företagets huvudkontor finns i Wetteren, Belgien.

 5. SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Öl, Sodavatten, Öl, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Eggelsberg, Österrike.

 6. MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S

  Danmark

  Företaget MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Sodavatten, Frukt- och grönsaksjuice, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Sodavatten, och Frukt- och grönsaksjuice. Företagets huvudkontor finns i Ribe, Danmark.

 7. SCHWEPPES BELGIUM

  Belgien

  Företaget SCHWEPPES BELGIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Sodavatten, och Pärlande fruktsmaksatt dryck. Företagets huvudkontor finns i Genval, Belgien.

 8. PACHA DRINK

  Belgien

  Företaget PACHA DRINK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom svalkande drycker med exotisk frukt. Företagets huvudkontor finns i Grimbergen, Belgien.

 1. LA GOSSE SARL

  Frankrike

  Företaget LA GOSSE SARL, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Viner - Frankrike, Sodavatten, och Viner - Frankrike. Företagets huvudkontor finns i Lievin, Frankrike.

 2. TATE-SMITH LTD

  Förenade kungariket

  Företaget TATE-SMITH LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Malton, Förenade kungariket.

 3. BE.LI.VA. RIVEND. BEVANDE S.R.L.

  Italien

  Företaget BE.LI.VA. RIVEND. BEVANDE S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Sodavatten, Alkoholfria drycker, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Aci Sant'antonio, Italien.

 4. KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G.

  Tyskland

  Företaget KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Öl, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Öl, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Sachsenkam, Tyskland.

 5. S.A. DAMM

  Spanien

  Företaget S.A. DAMM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Öl, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Öl, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 6. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Alkoholfria aperitifer. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Sodavatten, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Stroud, Förenade kungariket.

 7. LAGANIA

  Turkiet

  Företaget LAGANIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom export av olivolja. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. SONCAS 2 MALGORZATA CHODUBSKA

  Polen

  Företaget SONCAS 2 MALGORZATA CHODUBSKA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grundstommar. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Sodavatten, Gastronomiska specialiteter, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i Polczyn Zdroj, Polen.

 9. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Spanien

  Företaget DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Sodavatten, Alkoholfria aperitifer, Sodavatten, och Alkoholfria aperitifer. Företagets huvudkontor finns i Alicante/Alacant, Spanien.

 10. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Spanien

  Företaget VERA MAÑOGIL HERMANOS SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria aperitifer, Sodavatten, Alkoholfria aperitifer, och Sodavatten. Företagets huvudkontor finns i San Miguel De Salinas, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis