• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snuddande lager

Resultat för

Snuddande lager - Import och export

 1. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vårt breda och användarorienterade ABEG-koncept är ett innovativt sätt att välja och beställa rullager och alla relaterade komponenter: vi betraktar inte världsmarknaden enbart ur teknisk synvinkel, utan väger också in lönsamhetsaspekten och erbjuder nya perspektiv för företag, konstruktörer och inköpare. Analys och utvärdering av alla rullager som finns tillgängliga på marknaden baserat på kapacitet och pris. Klassificering enligt de fyra produktkategorierna Premium, Supra, Eco och EasyRoll, gratis nätbaserad sökfunktion (Quickfinder) med inbyggd livstidsberäkning, professionell urvals- och beräkningsprogramvara för konstruktörer (ABEG Quickfinder professional), sekundsnabb produktöversikt med hänsyn tagen till prestanda, lämplighet, tillgänglighet och produktpris, kvalitetssäkring genom tillverkarövergripande kvalitetsstyrning och certifiering enligt DIN ISO 9001: 2015 och DIN ISO 14001: 2.

 2. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företagen i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik och LHG Gleitlagerkomponenten sysslar sedan 40 år med utveckling, produktion och försäljning av glidlager och glidlagerkomponenter.

 3. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Nästan hundra års erfarenhet. Vi driver ett företag i fjärde generationen och har specialiserat oss på försäljning av kvalitetsreservdelar för diesel- och gasmotorer världen över. Vi sprider de tekniska framstegen från centrum av utvecklingen. Du har alltid nytta av våra direktkontakter med industrin och vår stora flexibilitet på alla områden. Våra produkter: Reservdelar till diesel- och gasmotorer, tillkopplad utrustning och reservdelar, komponenter för styrning, reglering och övervakning, drivteknik, tillverkning av tätningar.

 4. SL GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SL Gleitlagertechnik GmbH arbetar med utveckling, konstruktion, rådgivning och försäljning av självsmörjande, underhållsfria glidlager av metall, metallegeringar, sintermetallegeringar och plast samt kombinationer av dessa material. Företagets produktsortiment sträcker sig från traditionella, bronsbaserade glidlager med smörjmedelsreserver och olika typer av smörjmedelskombinationer beroende på användning, till nyutvecklade produkter med 99, 9 % högren och kemiskt neutral grafit för att utesluta elektrolytisk korrosion. Företaget SL Gleitlagertechnik GmbH levererar till hela världen med en exportandel på över 60 %. Till specialprodukterna hör glidlager av högrent nickel med torrsmörjmedel för användning inom den kemiska industrin, i aggressiva medier och vid radioaktivitet samt högtemperatur-glidlager som kan användas vid temperaturer på upp till 850 °C under särskilda driftsförutsättningar.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har under de 80 år man funnits skapat sig ett namn som specialiserad teknikåterförsäljare för driv- och industriteknik med produktkompetens och kompromisslös kundorientering. Schübel står idag för lösningar på alla de industritekniska frågor som våra välkända kunder inom industrin, handeln, tjänstebranschen och det offentliga serviceområdet konfronteras med när det gäller materialhantering. Schübel har specialiserat sig på industritekniska uppgifter med särskilt fokus på driv- och transporttekniska frågor, där man erbjuder ett komplett produktutbud. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment och en lagerhållning som ligger över branschgenomsnittet. Schübel utför själv kundanpassade justeringar och bearbetningsåtgärder (t.ex. mekanisk bearbetning, måttanpassning). Produktprogrammet avrundas med en omfattande underhållsservice.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GGB

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GGB hjälper till att hålla världen i rörelse med minimal friktion genom glidlager och ytskiktsteknik. Med forskning och utveckling, test- och produktionsanläggningar i USA, Tyskland, Frankrike, Brasilien, Slovakien och Kina har GGB ett nära samarbete med kunder världen över för att komma fram till nya, specialanpassade tribologiska designlösningar som är effektiva och är skonsamma mot miljön. Ingenjörerna hos GGB brinner för tribologi och deras kunnande kommer till nytta i en lång rad branscher som till exempel bilindustri, flyg- och rymdindustri och industriell tillverkning. För mer information om tribologi för ytskikt från GGB, gå in på www.ggbearings.com. GGB är ett företag inom EnPro Industries (NYSE: NPO).

 2. GLEITLAGERTECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi erbjuder nytillverkning och restaurering av glidlager och komponenter samt hela moduler och speciallösningar. Hos oss är era lager i goda händer. Vi är stolta över att ett antal välkända företag från många olika branscher har valt att anlita oss och att vi kan tillgodose deras specifika krav och planera, konstruera och tillverka glidlager av högsta kvalitet. Vi revideras regelbundet av DNV för att förnya vår EN ISO 9001: 2008-certifiering och flera viktiga kunder genomför regelbundet kvalitetsrevisioner hos oss. Vi är medlemmar i DGzfP och medverkar därmed i forskning och utveckling av nya icke-förstörande provningsmetoder. Tillsammans med KST GmbH i Berlin och TKG GmbH i Görlitz bildar Gleitlagertechnik Essen GmbH en stark koncern. Kombinationen av olika kompetens och inriktning hos dessa tre företag gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar, vara flexibla och anpassa oss efter kundernas önskemål

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Melucci srl, som grundades av Giovanni Melucci, har funnits på marknaden sedan 1950-talet. Företaget har vuxit över tiden inom området lagerdistribution, specialiserat sig på transmissioner, och erbjuder komponenter som remmar, remskivor, kedjor, kronor, kedjehjul, etc. Företaget samarbetar med andra världsledande företag inom området för industriella förnödenheter. SKF, Timken, Ina och Nadella är universellt erkända som ledande företag inom respektive marknadssegment.

 4. IGUS® GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget IGUS® GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom Tryckta kablar, 3D-skrivare linjärteknik, Drivteknik, Energiförsörjning, Energikedjor, Länklager, Skruvdrifter, Förmonterade drivkablar, och Förmonterade energikedjesystem. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 5. KS GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KS GLEITLAGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom bussningar i brons, kontinuerlig gjutning, bussningar, ringar, och Tunga järnfria metaller. Företagets huvudkontor finns i St. Leon-Rot, Tyskland.

 1. LAMA BUSHINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LAMA BUSHINGS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom Byggnads- och vägmaskiner, ringar i brons, Länklager, ledade huvuden, bimetallringar, glidplattor, högpresterande plast, och Byggnads- och vägmaskiner. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 2. SINTERSHOP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SINTERSHOP, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Grainet, Tyskland.

 1. LBI GUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LBI GUSS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Hattingen, Tyskland.

 2. CSB GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CSB GLEITLAGER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Hiddenhausen, Tyskland.

 3. BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Wuppertal, Tyskland.

 4. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Tätningar. Företaget är även verksamt inom Snuddande lager, Tätningsfogar, Länklager, Snuddande lager, Kullager, nållager, cylindriska rullager, kulledshuvuden, och kullager. Företagets huvudkontor finns i Waiblingen, Tyskland.

 5. GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Osterwieck, Tyskland.

 6. PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 7. BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 8. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MIBA INDUSTRIAL BEARINGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom Tätningsfogar, bussningar, bussningar i brons, och Tätningsfogar. Företagets huvudkontor finns i Osterode, Tyskland.

 1. CASPAR GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Caspar Gleitlager är en av Tysklands ledande tillverkade av specialglidlager. Vi kan med korta produktionstider tillverka kundanpassade glidlager av alla konventionella material. Om du letar efter en lösning som inte finns i vårt standardsortiment eller vår katalog hjälper vi dig. Vårt engagerade team är en av alla fördelarna för dig som kund. Vi står dessutom själva för produktionen för att kunna leverera högsta kvalitet på kort tid. Våra utrustning är toppmodern och sköts av våra kompetenta medarbetare. Standarddelar lagerförs för att garantera snabb leverans. Utnyttja synergier – samla kompetens. För att komplettera vårt produktsortiment på bästa sätt samarbetar vi med italienska Poggi transmissioni meccaniche. Vi säljer kuggremmar och -brickor, kilremmar och -brickor, koniska kuggdrev och flera andra drivenheter. Specialkomponenter, som kuggbrickor, finns också i vårt sortiment.

 2. SAMR

  Frankrike

  SAMR är specialist på lagerbussningar för glidlager. Vi tillverkar bussningar, ringar, lager, glidlager och alla friktionsdelar för glidlager i bi- eller trimetallmaterial. Vi erbjuder också underhåll och service av glidlager. Vi behärskar tekniken för urborrningar med enkel och komplex geometri, fasta eller variabla. SAMR är en integrerad och självständig anläggning.

 3. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH är en leverantör av verktygsmaskiner, specialmaskiner, elmotorer, samt mät- och reglerteknik, flygteknik och reparationsteknik, skenstyrningar och spalttätningar. Vårt produktsortiment inom valslager och tätningar innefattar: valslager (metriskt och icke-metriskt), miniatyrkullager, NIRO-lager, spindelkullager, maskinspindlar, frihjul för klämmor, labyrinttätningar, tätningar och smörjmedel.

 4. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Tyskland

  FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH: Din partner för glidlagertillämpningar. Läs mer om våra tjänster inom självsmörjande glidlager av hög kvalitet för industrin. Underhållsfria industriglidlager måste uppfylla de högsta krav och är en nödvändighet inom allt från finmekanik till tung industriproduktion, som inom byggnads- och bilindustrin, järnvägsindustrin och för vindkraftverk.

 5. D & E TRADING OY

  Finland

  D & E TRADING OY: NORRA EUROPAS LEDANDE GLIDLAGERLEVERANTÖR. Här finner ni Nordeuropas största sortiment glidlager. Förutom glidlager, levererar vi även sfäriska ledlager, länkhuvuden och lagerhus, glidbrickor och glidplattor. Vi håller standardstorlekar på lager som vi levererar samma dag som vi får ordern och kan också leverera specialdetaljer efter ritning i olika material.

 6. AKTIM SP. Z O.O.

  Polen

  Vårt företag grundades år 1990. Ända från starten har vi haft kontakt med de största europeiska och amerikanska tillverkarna. Vi är specialiserade på import av industriella lager, kraftöverföringsdelar och centralsmörjsystem. Vi lagrar en mängd olika typer av varor. Ledtiden för varor som för tillfället inte finns på lager är mycket kort. Vi kan leverera varor med valfri transportör till valfri plats.

 7. FLURO®-GELENKLAGER GMBH

  Tyskland

  Företaget FLURO®-GELENKLAGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom ledade huvuden, och Vinkelkopplingar. Företagets huvudkontor finns i Rosenfeld, Tyskland.

 8. I.T.S. ITALIA SPA

  Italien

  Företaget I.T.S. ITALIA SPA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom självsmörjande hylsor, ledade huvuden, och rullager. Företagets huvudkontor finns i Resana, Italien.

 9. BRÜCKNER PRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BRÜCKNER PRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transmissionselement. Företaget är även verksamt inom Snuddande lager, ringar, och Snuddande lager. Företagets huvudkontor finns i Dortmund, Tyskland.

 10. ROMBOR SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ROMBOR SP. Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snuddande lager. Företaget är även verksamt inom avtomobilski deli, delar för jordbruksmaskiner, kilremmar, och tekniska packningar för industrin. Företagets huvudkontor finns i Częstochowa, Polen.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis