• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snittblommor

Resultat för

Snittblommor - Import och export

 1. FRANCE FLEURS

  Frankrike

  FRANCE FLEURS är ett familjeföretag grundat 1993 i Bordeaux. Som fransk grossist för färska blommor, torkade och stabiliserade blommor, vänder vi oss i första hand till yrkesfolk, och det har vi gjort nu i 3 generationer. Vi väljer ut de vackraste produkterna och erbjuder våra växter i parti till blygsamma priser. Sedan många år har vi etablerat starka förbindelser med våra producenter och leverantörer för att kräva de bästa produkterna av dem. Vi erbjuder ett brett referenssortiment avsedda för yrkesfolk: - franska blommor, - färska snittblommor i knippen, - diverse löv, - torkade blommor, - stabiliserade blommor. Vi anpassar alltid våra produkter till era behov och förpackar dem i knippen, i lösvikt eller efter era önskemål. - Behöver ni 10 000 grenar bomull? - Önskar ni dekorera era skyltfönster med hundratals buketter med torkade blommor tillverkade efter era specifikationer? - Vill ni sälja 50 000 rosor i enskild förpackning för morsdag? Möjligheterna är oändliga. Be oss om ett kostnadsförslag. Vi tänker i första hand på våra kunder. Vår ambition är att ge preferensen åt franska produkter och att försvara vår trädgårdsodling för att främja våra producenter och betona värdet av deras arbete. Vi erbjuder grossistpriser utan andra mellanhänder. FRANCE FLEURS är växtgrossisten för yrkesfolk i Frankrike och i hela Europa.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de – grönska året om. Palmen24.de är specialisten när det gäller palmer med konserverade blad och obegränsad hållbarhet. Vi är baserade i Berlin och har 10 års erfarenhet av både försäljning och uthyrning av palmer. Våra guld- och kanariepalmer med konserverade palmblad och stam av kokosskal är något mer än bara konstgjorda palmer/växter. De utmärker sig både genom sitt verklighetstrogna utseende och genom den höga kvaliteten på hantverket. Vi levererar även separata palmblad om du har egna dekorationsprojekt. Fördelar med våra palmer: Den speciella metoden för palmbladskonservering med naturliga essenser gör våra palmer hållbara, skötselfria och vinterhärdiga så att de även lämpar sig för ouppvärmda rum. Våra palmer i butiken är mellan 1, 30 och 4, 00 m i höjd. Beställ direkt från oss som tillverkare, utan några mellanled.

 3. FLORADOR

  Belgien

  Florador erbjuder grossister och blomhandlare i Europa ett sortiment på över 80 sorter av rosor från Ecuador med en kvalitet och sällsynthet utan motstycke på marknaden. Dessa rosor anses vara de vackraste i världen då storleken på deras knopp och längden på deras stjälk kan bli 1 meter. Dessutom har de ovanliga färger och de förblir fräscha mycket längre. Utöver denna produkt som svarar på alla förväntningar, sköter Florador också transporten.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import och distribution av snittblommor, lövverk för dekoration och leverans av artiklar och tillbehör för blomsterhandlare. Onlinesändning av växter och blommor i hela världen. Programmering och sammanställning av blomsterpresenter för företag; sammanställer individualiserade blom- och växtkompositioner för välgörenhetsdagar; rådgivning och utformning av anordningar för kontor, butiker, hotell, villor; blomsterdekorationer för ceremonier och evenemang.

 5. ETS AUDA FRANCIS

  Frankrike

  AUDA är den idealiska leverantören för florister och för er som skapar arrangemang till event. Ett stort urval för all slag blomsterutsmyckning. Plantskola, plantgrossist, snittblommor, blommor, drivhusväxter, gröna väster, julgranar, orkidéer, liljekonvalj. Avancerad odling för inspiration till landskapsarkitekter, leverantör av alla slags plantor för att skapa grönytor till institutioner, trädgårdar osv. En specialiserad personal som månar om kvaliteten på våra produkter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polen

  Vårt huvudkontor ligger i Gorzów Wielkopolski. Vi producerar en stor mängd olika blomsterarrangemang. Vi har levererat blomstertjänster i flera år. Vi skapar blomsterarrangemang till olika tillfällen som bröllop, konfirmationer, begravningar. Våra blommor kommer från tillförlitliga leverantörer– därför kan vi garantera att de är färska. Buketterna exporteras överallt i Europa. Det är mycket viktigt för oss att du blir nöjd. Tveka inte att kontakta oss!

 2. GORI SRL

  Italien

  Gori Fiori är ett företag som skapats och drivs av motiverade entusiaster som under de senaste 30 åren har utökat sitt utbud av blomsterprodukter och sin distribution med utmärkta resultat.

 3. SUN HARVEST FLOWERS

  Korea

 4. FLOWERS BY POST UK

  Förenade kungariket

 5. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Nederländerna

 1. DIVAFLOR

  Ecuador

 2. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

 1. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanien

 2. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tjeckiska republiken

 3. LE MIMOSA

  Belgien

 4. FLORABEL CHIPIONA

  Spanien

 5. FLORA 24, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 6. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italien

 7. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polen

 8. TURKUAZ FLOWER

  Turkiet

 1. KYTICE-EXPRES 24 S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 2. PETER SCHUSTER

  Österrike

 3. DORIS MARTIN

  Tyskland

 4. KERAMIK IMPORT

  Tyskland

 5. LOV FLOWERS

  Förenade kungariket

 6. AZIENDA AGRICOLA ORLANDO FERRAIOLI MARCO

  Italien

 7. FLORISTERÍA MALLORCA

  Spanien

 8. ALTIPLANT SA

  Schweiz

 9. VIVEROS ELDANOR

  Spanien

 10. B. CORNUT FLEURISTE DE LA GARE

  Schweiz