• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snittblommor

Resultat för

Snittblommor - Import och export

 1. FRANCE FLEURS

  Frankrike

  FRANCE FLEURS är ett familjeföretag grundat 1993 i Bordeaux. Som fransk grossist för färska blommor, torkade och stabiliserade blommor, vänder vi oss i första hand till yrkesfolk, och det har vi gjort nu i 3 generationer. Vi väljer ut de vackraste produkterna och erbjuder våra växter i parti till blygsamma priser. Sedan många år har vi etablerat starka förbindelser med våra producenter och leverantörer för att kräva de bästa produkterna av dem. Vi erbjuder ett brett referenssortiment avsedda för yrkesfolk: - franska blommor, - färska snittblommor i knippen, - diverse löv, - torkade blommor, - stabiliserade blommor. Vi anpassar alltid våra produkter till era behov och förpackar dem i knippen, i lösvikt eller efter era önskemål. - Behöver ni 10 000 grenar bomull? - Önskar ni dekorera era skyltfönster med hundratals buketter med torkade blommor tillverkade efter era specifikationer? - Vill ni sälja 50 000 rosor i enskild förpackning för morsdag? Möjligheterna är oändliga. Be oss om ett kostnadsförslag. Vi tänker i första hand på våra kunder. Vår ambition är att ge preferensen åt franska produkter och att försvara vår trädgårdsodling för att främja våra producenter och betona värdet av deras arbete. Vi erbjuder grossistpriser utan andra mellanhänder. FRANCE FLEURS är växtgrossisten för yrkesfolk i Frankrike och i hela Europa.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de – grönska året om. Palmen24.de är specialisten när det gäller palmer med konserverade blad och obegränsad hållbarhet. Vi är baserade i Berlin och har 10 års erfarenhet av både försäljning och uthyrning av palmer. Våra guld- och kanariepalmer med konserverade palmblad och stam av kokosskal är något mer än bara konstgjorda palmer/växter. De utmärker sig både genom sitt verklighetstrogna utseende och genom den höga kvaliteten på hantverket. Vi levererar även separata palmblad om du har egna dekorationsprojekt. Fördelar med våra palmer: Den speciella metoden för palmbladskonservering med naturliga essenser gör våra palmer hållbara, skötselfria och vinterhärdiga så att de även lämpar sig för ouppvärmda rum. Våra palmer i butiken är mellan 1, 30 och 4, 00 m i höjd. Beställ direkt från oss som tillverkare, utan några mellanled.

 3. FLORADOR

  Belgien

  Florador erbjuder grossister och blomhandlare i Europa ett sortiment på över 80 sorter av rosor från Ecuador med en kvalitet och sällsynthet utan motstycke på marknaden. Dessa rosor anses vara de vackraste i världen då storleken på deras knopp och längden på deras stjälk kan bli 1 meter. Dessutom har de ovanliga färger och de förblir fräscha mycket längre. Utöver denna produkt som svarar på alla förväntningar, sköter Florador också transporten.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import och distribution av snittblommor, lövverk för dekoration och leverans av artiklar och tillbehör för blomsterhandlare. Onlinesändning av växter och blommor i hela världen. Programmering och sammanställning av blomsterpresenter för företag; sammanställer individualiserade blom- och växtkompositioner för välgörenhetsdagar; rådgivning och utformning av anordningar för kontor, butiker, hotell, villor; blomsterdekorationer för ceremonier och evenemang.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polen

  Vårt huvudkontor ligger i Gorzów Wielkopolski. Vi producerar en stor mängd olika blomsterarrangemang. Vi har levererat blomstertjänster i flera år. Vi skapar blomsterarrangemang till olika tillfällen som bröllop, konfirmationer, begravningar. Våra blommor kommer från tillförlitliga leverantörer– därför kan vi garantera att de är färska. Buketterna exporteras överallt i Europa. Det är mycket viktigt för oss att du blir nöjd. Tveka inte att kontakta oss!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GORI SRL

  Italien

  Gori Fiori är ett företag som skapats och drivs av motiverade entusiaster som under de senaste 30 åren har utökat sitt utbud av blomsterprodukter och sin distribution med utmärkta resultat.

 2. SUN HARVEST FLOWERS

  Korea

  Företaget SUN HARVEST FLOWERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom hortensia, och klippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Puerto Varas, Region Los Lagos, Korea.

 3. DIVAFLOR

  Ecuador

  Företaget DIVAFLOR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Quito, Ecuador.

 4. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

  Företaget EAGLE-LINK FLOWERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Nairobi, Kenya.

 5. FLOWERS BY POST UK

  Förenade kungariket

  Företaget FLOWERS BY POST UK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 1. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraina

  Företaget MAGIC OF FLOWERS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 2. FLORABEL CHIPIONA

  Spanien

  Företaget FLORABEL CHIPIONA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom plantor och blommor från hela världen, blommor i parti, och nyklippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Chipiona, Spanien.

 1. LE MIMOSA

  Belgien

  Företaget LE MIMOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare, Snittblommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare, Snittblommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, och sammanställning av brudbuketter. Företagets huvudkontor finns i Queue-Du-Bois, Belgien.

 2. TURKUAZ FLOWER

  Turkiet

  Företaget TURKUAZ FLOWER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. MAGIC FLORA

  Ukraina

  Företaget MAGIC FLORA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, blommor i parti, klippta blommor, inom- och utomhusväxter, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Donetsk, Ukraina.

 4. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Nederländerna

  Företaget MONTFLEURY SELECTION B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom klippta blommor, och blomlådor. Företagets huvudkontor finns i De Kwakel, Nederländerna.

 5. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polen

  Företaget GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Książenice, Polen.

 6. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tjeckiska republiken

  Företaget KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom rosor klippta, hantverksverkstad, konstgjorda blommor, och klippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Bečváry, Tjeckiska republiken.

 7. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italien

  Företaget ASPIDISTRACOOPERATIVA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Angri, Italien.

 8. FLORA 24, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget FLORA 24, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom rosor klippta. Företagets huvudkontor finns i Praha 9-Černý Most, Tjeckiska republiken.

 1. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Tyskland

  Företaget NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Snittblommor, och Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Burgdorf, Tyskland.

 2. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanien

  Företaget ROSES SANT JORDI GIRONA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Vilassar De Mar, Spanien.

 3. BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget BETH'S DELUXE FLOWERS, S.R.O., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Blomsterarrangemang. Företaget är även verksamt inom Blommor, Snittblommor, Konstgjorda växter, Fester och ceremonier - Produkter, Blommor, Snittblommor, Konstgjorda växter, och Fester och ceremonier - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Praha, Tjeckiska republiken.

 4. BLUMENTRAUM HOCHZEITSDEKORATION

  Tyskland

  Företaget BLUMENTRAUM HOCHZEITSDEKORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Inredning - Artiklar och tillbehör, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Inredning - Artiklar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Euskirchen, Tyskland.

 5. GÄRTNEREI VIERJAHRESZEITEN

  Tyskland

  Företaget GÄRTNEREI VIERJAHRESZEITEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Frukt, Blomsterodling, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Risum-Lindholm, Tyskland.

 6. BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER

  Tyskland

  Företaget BLUMENHAUS IRIS INH. DORIS WAGNER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Plast - Produkter för industri, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Plast - Produkter för industri. Företagets huvudkontor finns i Bad Krozingen, Tyskland.

 7. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Tyskland

  Företaget BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Blomsterodling, Växthusplantor, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 8. BLUMEN OBERKOXHOLT

  Tyskland

  Företaget BLUMEN OBERKOXHOLT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Herne, Tyskland.

 9. ISINYA ROSES LTD

  Kenya

  Företaget ISINYA ROSES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Nairobi, Kenya.

 10. FLEURS-SERVICES J-B SA

  Schweiz

  Företaget FLEURS-SERVICES J-B SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Textilplantor. Företagets huvudkontor finns i Genève 26, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis