• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snittblommor

Resultat för

Snittblommor - Import och export

 1. FRANCE FLEURS

  Frankrike

  FRANCE FLEURS är ett familjeföretag grundat 1993 i Bordeaux. Som fransk grossist för färska blommor, torkade och stabiliserade blommor, vänder vi oss i första hand till yrkesfolk, och det har vi gjort nu i 3 generationer. Vi väljer ut de vackraste produkterna och erbjuder våra växter i parti till blygsamma priser. Sedan många år har vi etablerat starka förbindelser med våra producenter och leverantörer för att kräva de bästa produkterna av dem. Vi erbjuder ett brett referenssortiment avsedda för yrkesfolk: - franska blommor, - färska snittblommor i knippen, - diverse löv, - torkade blommor, - stabiliserade blommor. Vi anpassar alltid våra produkter till era behov och förpackar dem i knippen, i lösvikt eller efter era önskemål. - Behöver ni 10 000 grenar bomull? - Önskar ni dekorera era skyltfönster med hundratals buketter med torkade blommor tillverkade efter era specifikationer? - Vill ni sälja 50 000 rosor i enskild förpackning för morsdag? Möjligheterna är oändliga. Be oss om ett kostnadsförslag. Vi tänker i första hand på våra kunder. Vår ambition är att ge preferensen åt franska produkter och att försvara vår trädgårdsodling för att främja våra producenter och betona värdet av deras arbete. Vi erbjuder grossistpriser utan andra mellanhänder. FRANCE FLEURS är växtgrossisten för yrkesfolk i Frankrike och i hela Europa.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de – grönska året om. Palmen24.de är specialisten när det gäller palmer med konserverade blad och obegränsad hållbarhet. Vi är baserade i Berlin och har 10 års erfarenhet av både försäljning och uthyrning av palmer. Våra guld- och kanariepalmer med konserverade palmblad och stam av kokosskal är något mer än bara konstgjorda palmer/växter. De utmärker sig både genom sitt verklighetstrogna utseende och genom den höga kvaliteten på hantverket. Vi levererar även separata palmblad om du har egna dekorationsprojekt. Fördelar med våra palmer: Den speciella metoden för palmbladskonservering med naturliga essenser gör våra palmer hållbara, skötselfria och vinterhärdiga så att de även lämpar sig för ouppvärmda rum. Våra palmer i butiken är mellan 1, 30 och 4, 00 m i höjd. Beställ direkt från oss som tillverkare, utan några mellanled.

 3. FLORADOR

  Spanien

  Florador erbjuder grossister och blomhandlare i Europa ett sortiment på över 80 sorter av rosor från Ecuador med en kvalitet och sällsynthet utan motstycke på marknaden. Dessa rosor anses vara de vackraste i världen då storleken på deras knopp och längden på deras stjälk kan bli 1 meter. Dessutom har de ovanliga färger och de förblir fräscha mycket längre. Utöver denna produkt som svarar på alla förväntningar, sköter Florador också transporten.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import och distribution av snittblommor, lövverk för dekoration och leverans av artiklar och tillbehör för blomsterhandlare. Onlinesändning av växter och blommor i hela världen. Programmering och sammanställning av blomsterpresenter för företag; sammanställer individualiserade blom- och växtkompositioner för välgörenhetsdagar; rådgivning och utformning av anordningar för kontor, butiker, hotell, villor; blomsterdekorationer för ceremonier och evenemang.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polen

  Vårt huvudkontor ligger i Gorzów Wielkopolski. Vi producerar en stor mängd olika blomsterarrangemang. Vi har levererat blomstertjänster i flera år. Vi skapar blomsterarrangemang till olika tillfällen som bröllop, konfirmationer, begravningar. Våra blommor kommer från tillförlitliga leverantörer– därför kan vi garantera att de är färska. Buketterna exporteras överallt i Europa. Det är mycket viktigt för oss att du blir nöjd. Tveka inte att kontakta oss!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GORI SRL

  Italien

  Gori Fiori är ett företag som skapats och drivs av motiverade entusiaster som under de senaste 30 åren har utökat sitt utbud av blomsterprodukter och sin distribution med utmärkta resultat.

 2. SUN HARVEST FLOWERS

  Korea

  Företaget SUN HARVEST FLOWERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom hortensia, och klippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Puerto Varas, Region Los Lagos, Korea.

 3. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Tyskland

  Företaget NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Blommor. Företaget är även verksamt inom Snittblommor, och Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Burgdorf, Tyskland.

 4. DIVAFLOR

  Ecuador

  Företaget DIVAFLOR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Quito, Ecuador.

 5. FLORABEL CHIPIONA

  Spanien

  Företaget FLORABEL CHIPIONA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom plantor och blommor från hela världen, blommor i parti, och nyklippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Chipiona, Spanien.

 1. MAGIC FLORA

  Ukraina

  Företaget MAGIC FLORA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom blommor i parti, klippta blommor, och inom- och utomhusväxter. Företagets huvudkontor finns i Donetsk, Ukraina.

 2. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italien

  Företaget ASPIDISTRACOOPERATIVA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Angri, Italien.

 1. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polen

  Företaget GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Książenice, Polen.

 2. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tjeckiska republiken

  Företaget KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom rosor klippta, hantverksverkstad, konstgjorda blommor, och klippta blommor. Företagets huvudkontor finns i Bečváry, Tjeckiska republiken.

 3. LE MIMOSA

  Belgien

  Företaget LE MIMOSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter. Företaget är även verksamt inom Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare, Snittblommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, Utrustning och leverantörer för blomsterhandlare, Snittblommor, Konstgjorda blommor, växter och frukt, och sammanställning av brudbuketter. Företagets huvudkontor finns i Queue-Du-Bois, Belgien.

 4. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraina

  Företaget MAGIC OF FLOWERS, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 5. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanien

  Företaget ROSES SANT JORDI GIRONA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Vilassar De Mar, Spanien.

 6. TURKUAZ FLOWER

  Turkiet

  Företaget TURKUAZ FLOWER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. FLOWERS BY POST UK

  Förenade kungariket

  Företaget FLOWERS BY POST UK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 8. FLORA 24, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget FLORA 24, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom rosor klippta. Företagets huvudkontor finns i Praha 9-Černý Most, Tjeckiska republiken.

 1. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Nederländerna

  Företaget MONTFLEURY SELECTION B.V., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företaget är även verksamt inom klippta blommor, och blomlådor. Företagets huvudkontor finns i De Kwakel, Nederländerna.

 2. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

  Företaget EAGLE-LINK FLOWERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Nairobi, Kenya.

 3. RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH

  Schweiz

  Företaget RUDOLF WEBER ORCHIDEEN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Textilplantor. Företagets huvudkontor finns i Basel, Schweiz.

 4. HOFFELNER LANDWIRTSCHAFT

  Österrike

  Företaget HOFFELNER LANDWIRTSCHAFT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Frukt, Blomsterodling, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Kremsmünster, Österrike.

 5. BLUMEN-ZWINGEL GMBH

  Tyskland

  Företaget BLUMEN-ZWINGEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Textilplantor. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 6. GEORG REIFIG

  Tyskland

  Företaget GEORG REIFIG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, Snittblommor, Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar, Plantor, blomsterlökar och frö, Blomsterodling, och Snittblommor. Företagets huvudkontor finns i Altenberge, Tyskland.

 7. FLEURS-SERVICES J-B SA

  Schweiz

  Företaget FLEURS-SERVICES J-B SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Textilplantor. Företagets huvudkontor finns i Genève 26, Schweiz.

 8. SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA

  Schweiz

  Företaget SAINT-FRANÇOIS-FLEURS SA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Textilplantor, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Textilplantor. Företagets huvudkontor finns i Lausanne, Schweiz.

 9. BLUMENGALERIE WEICHE

  Tyskland

  Företaget BLUMENGALERIE WEICHE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Plast - Produkter för industri, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, och Plast - Produkter för industri. Företagets huvudkontor finns i Flensburg, Tyskland.

 10. BLU GE SA FLORISTIK UND GARTENBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget BLU GE SA FLORISTIK UND GARTENBAU GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Grönsaker, rotfrukter och ätliga knölar. Företaget är även verksamt inom Frukt, Blomsterodling, Snittblommor, Plantskolor och skogsbruk, Frukt, Blomsterodling, Snittblommor, och Plantskolor och skogsbruk. Företagets huvudkontor finns i Beetzsee, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis