• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snacks- saltade

Resultat för

Snacks- saltade - Import och export

 1. L'ÉTUVERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Franska producenter av ekologisk svart vitlök av hög kvalitet. Specialist på svart vitlök. Alla produkter är ekologiska och producerade vid gården med emballage som respekterar miljön. I ständigt sökande efter innovation, väljer vi ut råvarorna med största omsorg enligt L’étuveries stränga kravspecifikation. Våra produkter 100 % ekologiska med svart vitlök: Hel lök, skalade klyftor, pastej, honung, senap, öl, flytande extrakt, infusioner, aperitifkex.

 2. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, Kemi - Import/Export, Drycker, chokladkakor, choklad, och beredningar till bakverk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 3. FLAVIE'S & CO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FLAVIE'S & CO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Kex och kaffebröd, salta kex, Snacks, saltade, produktion kex, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Plérin, Frankrike.

 4. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPIDUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Delicatessen, Kolakarameller, snacks, popcorn, konfekt, dietmåltider, crackers, och frön. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. LA MAISON DE L'AIL NOIR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LA MAISON DE L'AIL NOIR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsbearbetning. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Gastronomiska specialiteter, Snacks, saltade, caschewnötter, livsmedel, Gastronomiska specialiteter, och livsmedel - import/export. Företagets huvudkontor finns i Sendets, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SMAKULI

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget SMAKULI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kex, Kex, Snacks, saltade, Kex, produktion kex, kexfabrik, Kex, livsmedel utan gluten, och glutenfria kex. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 2. HEMISSI FOOD SOURCE HB

  Sverige

  Handel och marknadsföring av livsmedels produkter. Vi samarbetar med producenter från hela världen, Vi är också leverantörer för Olivecoal (Ekologiska grill briketter) från Tunisien. Vi sköter alla beställningar samt handlingar på ett professionellt sätt, inget krångel. Ni önskar, vi uppfyller.

 3. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

 4. FAB FOODS

  Förenade kungariket

  Fab Foods har över 50 års erfarenhet som en av de ledande leverantörerna av snacks till internationella flygbolag och cateringfirmor. Vare sig passagerarna serveras i loungen eller i flygplanet har Fab Foods det perfekta komplimentet till förfriskningarna. Vi erbjuder inte bara vårt eget märke Skybites, som omedelbart känns igen, utan vi kan även erbjuda att sätta er logotyp för att öka er varumärkeskännedom. Flygplanstilltugg. Njut av vårt urval av salta kex! För mer information, gå in på vår webbplats.

 5. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Grekland

  BINGO SA grundades 1971 i Aten och kom med i TOTTIS SA-koncernen 1993 med huvudkontor vid de egna anläggningarna i Geraka. I dessa lokaler producerar vi produkter av hög kvalitet: Rån, rån- och kexchokladrullar, Wien (cigariller). Med märkena SERENATA, AMARETTI, KOUKOUROUKOU, är BINGO SA pionjärer och ledare på den grekiska marknaden och utomlands, och exporterar sina rån och rånrullar till över 40 länder, och värdet av exporterna överskrider 20 % av deras årliga omsättning

 1. XOX GEBÄCK GMBH

  Tyskland

  Företaget XOX GEBÄCK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Hameln, Tyskland.

 2. SKINNI SNAX

  Förenade kungariket

  Företaget SKINNI SNAX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom artiklar för barer, kikärtor, Prodaja in čiščenje zalog po paletah s popustom, och Producerar livsmedel. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 1. PROTERMARS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget PROTERMARS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom soppor, färskt kött i parti, och frystorkat kött. Företagets huvudkontor finns i Widdington, Förenade kungariket.

 2. SNACK CREATIONS

  Förenade kungariket

  Företaget SNACK CREATIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Great Yarmouth, Förenade kungariket.

 3. AZAR

  Serbien

  Företaget AZAR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Panchevo, Serbien.

 4. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spanien

  Företaget APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom EKOLOGISKT JORDBRUK, tilltugg, Producerar livsmedel, livsmedel utan gluten, och EKOLOGISKT JORDBRUK. Företagets huvudkontor finns i Muro-Soria, Spanien.

 5. VSMAK LLC

  Ukraina

  Företaget VSMAK LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom solrosfrön förpackade, och solrosfrön. Företagets huvudkontor finns i Ivano-Frankivsk, Ukraina.

 6. REAL TRADE

  Ukraina

  Företaget REAL TRADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom tilltugg, skorpor, jordnötter, och potatisflingor. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 7. KOESTLIN D.D.

  Kroatien

  Företaget KOESTLIN D.D., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, våfflor, salta kex, produktion kex, och Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Bjelovar, Kroatien.

 8. ROGER & ROGER

  Belgien

  Företaget ROGER & ROGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Potatischips, och Chips och tilltugg av potatis. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 1. DELIZIE BAKERY SRL

  Italien

  Företaget DELIZIE BAKERY SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom bageriprodukter, stödstrumpor, och skorpor. Företagets huvudkontor finns i Alba, Italien.

 2. BAKETIME LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BAKETIME LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kex och kaffebröd. Företaget är även verksamt inom Snacks, saltade, Kex, Snacks, saltade, söta kex, Kex, och kexfabrik. Företagets huvudkontor finns i Middlesbrough, Förenade kungariket.

 3. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

  Företaget HAPPY PEOPLE PLANET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organics - livsmedel. Företaget är även verksamt inom Diet- och bionäring, Snacks, saltade, Konfekt med choklad, Diet- och bionäring, Snacks, saltade, och Konfekt med choklad. Företagets huvudkontor finns i Kopstal, Luxemburg.

 4. SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY

  Turkiet

  Företaget SIMSEKOGULLARI NUTS COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom såser och kryddor, och halvgaller. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 5. CINESNACK

  Italien

  Företaget CINESNACK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 6. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Turkiet

  Företaget LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom torkad frukt. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 7. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spanien

  Företaget FORTUNE FACTORY SPAIN S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Benissa, Spanien.

 8. SNACK GARDEN KFT.

  Ungern

  Företaget SNACK GARDEN KFT., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, livsmedel utan gluten, frystorkad frukt, Diet - livsmedel, och artiklar för barer. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 9. TERRABISCO S.A.

  Rumänien

  Företaget TERRABISCO S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Kex, och Kex. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 10. NUTRITION PARTNERS

  Belgien

  Företaget NUTRITION PARTNERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företagets huvudkontor finns i Sambreville, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis