• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snacks- saltade

Resultat för

Snacks- saltade - Import och export

 1. BIOFOODLAB LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  BioFoodLab är det främsta företaget i Ryssland inom tillverkning av nyttiga tilltugg för vuxna och barn. Vårt mål var att skapa en inhemsk produkt av hög kvalitet som inte fanns på marknaden, och som vi kunde vara stolta över. Sju år senare kan vi erbjuda vi våra samarbetspartners färdiga lösningar för hälsosam kosthållning. Vi har 100 innovativa och populära produkter i vårt sortiment. Idag är våra produkter lätta att hitta på Rysslands stormarknader och i fjorton länder världen över; exempelvis i Japan, Kina och Förenade arabemiraten. Vårt mål är fortfarande detsamma — vi vill underlätta för vuxna och barn att ta enkla steg mot en hälsosam livsstil, varje dag.

  Webbplats Open In New icon
 2. POGAR POTATO FACTORY (PPF)

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Pogar Potato Factory JSC (PKF) odlar och bearbetar potatis till potatismospulver, blandningar och potatiskorn. PKF JSC har funnits på livsmedelsmarknaden sedan 1999 och är den enda leverantören av potatisflingor till hotell-, restaurang- och cafébranschen i Ryssland. Vi paketerar potatisflingorna i små förpackningar på 200-300 gram, HoReCa-förpackningar på 1-20 kg, och påsar ppå 17-1 000 kilo för industriellt bruk. Vårt produktsortiment innefattar potatiskorn med densitet på 250-580 gram/liter i gräddvitt, ljusgult, gult och klargult. Företaget odlar dessutom vete, rapsfrön, lupiner och andra grödor. Vi handlar med egna sädartiklar av potatis och grönsaker. Torkat potatismos från PKF används i tillverkning av halvfärdiga produkter, chips och snacks, potatismos, fukthetskontroll vid bakning och tillverkning av purésoppor. Vi levererar potatismospulver till över 20 länder, bland annat till USA och till länder i Europa och Centralamerika.

  Webbplats Open In New icon
 3. GREENVRAC

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. FAB FOODS

  Förenade kungariket

  Fab Foods har över 50 års erfarenhet som en av de ledande leverantörerna av snacks till internationella flygbolag och cateringfirmor. Vare sig passagerarna serveras i loungen eller i flygplanet har Fab Foods det perfekta komplimentet till förfriskningarna. Vi erbjuder inte bara vårt eget märke Skybites, som omedelbart känns igen, utan vi kan även erbjuda att sätta er logotyp för att öka er varumärkeskännedom. Flygplanstilltugg. Njut av vårt urval av salta kex! För mer information, gå in på vår webbplats.

 5. KRASNODARAGROALLIANCE, LLC

  Ryssland

  Företaget KRASNODARAGROALYANS har produktion och försäljning av popcorn som sin huvudverksamhet. Produktkvaliteten är vår huvudprioritet. Våra grödor behandlas enligt toppmoderna standarder. Vi använder skördemaskiner från världsledande företag som John Deere. Kontrollerbara bevattningssystem vattnar odlingarna utefter grödornas specifika behov. Majskärnorna som odlas av oss möter alla krav för produktkategorin och blir inte genetiskt modifierade. Det bekräftas av relevanta testrapporter och konformitetscertifikat. I Ryssland är KRASNODARAGROALYANS det enda företaget med en toppmodernt utrustad majskärnebearbetningsanläggning. Det gör att vi tillverkar högkvalitativa produkter som kan konkurrera mot världens kändaste märken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. TOTTIS - BINGO A.E.B.E.

  Grekland

  BINGO SA grundades 1971 i Aten och kom med i TOTTIS SA-koncernen 1993 med huvudkontor vid de egna anläggningarna i Geraka. I dessa lokaler producerar vi produkter av hög kvalitet: Rån, rån- och kexchokladrullar, Wien (cigariller). Med märkena SERENATA, AMARETTI, KOUKOUROUKOU, är BINGO SA pionjärer och ledare på den grekiska marknaden och utomlands, och exporterar sina rån och rånrullar till över 40 länder, och värdet av exporterna överskrider 20 % av deras årliga omsättning

 2. XOX GEBÄCK GMBH

  Tyskland

 3. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Argentina

 4. SKINNI SNAX

  Förenade kungariket

 5. APERITIVOS DE AÑAVIEJA,S.A.

  Spanien

 1. VSMAK LLC

  Ukraina

 2. SNACK CREATIONS

  Förenade kungariket

 3. KOESTLIN D.D.

  Kroatien

 4. PROTERMARS SNACKS

  Förenade kungariket

 5. LEVOM GRUP GIDA ÜRÜNLERI

  Turkiet

 6. ROGER & ROGER

  Belgien

 7. PENNYE ISTORII

  Ryssland

 8. FORTUNE FACTORY SPAIN S.L.

  Spanien

 9. SNACK GARDEN KFT.

  Ungern

 10. CINESNACK

  Italien

 1. TERRABISCO S.A.

  Rumänien

 2. BAKETIME LTD

  Förenade kungariket

 3. DELIZIE BAKERY SRL

  Italien

 4. HAPPY PEOPLE PLANET

  Luxemburg

 5. JSC FIRMA NEVSKAYA SUSHKA

  Ryssland

 6. LAVKA ZDOROVIYA

  Ukraina

 7. MENGUY S

  Frankrike

 8. MARTIN BEL

  Vitryssland

 9. IMPORTGROUP

  Ukraina

 10. SNAPLETS

  Egypten