• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snöplogar

Resultat för

Snöplogar - Import och export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH erbjuder ett komplett sortiment av påbyggda och monterade redskap för kommunala arbeten och grönyteskötsel, miljö och snöröjning för kommunala bilar och traktorer. Tysktillverkad kvalitet – hela vägen från utveckling och provning till tillverkning och montering. Våra medarbetare gör allt för att kunderna ska bli nöjda.

 2. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tillverkning av snöslungor, försäljning över hela världen, tillverkning av gasskurna delar och svetsad konstruktion, försäljning regionalt inom 100 km. Våra robusta snöslungor uppfyller de högsta kraven och belastningarna – WESTA-snöslungorna används såväl i extrema miljöer uppe i bergen som på flygplatser och i städer, samhällen och även hos ett stort antal privata hushåll. Kontinuerlig vidareutveckling av produkterna och att finnas i närheten av våra användare är vår filosofi. Tack vare flexibel behandling av kundanpassade krav, produkter konstruerade med hjälp av den senaste datortekniken och tillverkning i moderna CNC-styrda anläggningar kan vi ta fram mycket effektiva produkter som är till stor nytta för våra kunder.

 3. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företaget är även verksamt inom snöplogar och verktyg för eliminering av snö. Företagets huvudkontor finns i Borgo San Dalmazzo, Italien.

 4. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Hermeskeil, Tyskland.

 5. ZAUGG AG EGGIWIL

  Schweiz

  ZAUGG AG EGGIWIL tillhör de världsledande på utveckling och tillverkning av tekniskt avancerad utrustning för snöröjning av gator, räls och flygplatser samt preparering av skidbackar. I sortimentet finns också specialutrustning för kommunala arbeten och golvrengöring. ZAUGG-produkter är kända för utmärkt schweiziska kvalité, enastående driftsäkerhet, oöverträffad arbetskomfort, lång livslängd och för att leverera både prestanda och lönsamhet. Tack vare ett ständigt innovationsarbete och lyhördhet för kundens behov har företaget under de senaste åren vuxit stadigt och har idag cirka 160 anställda i de schweiziska orterna Eggiwil och Schüpbach. Inom ramen för två helt regionala verksamheter erbjuder ZAUGG AG EGGIWIL även tjänster inom jordbruksutrustning och underhåll av bostäder (VVS).

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vår verksamhet har ett tydligt syfte: Tillverkning och världsomspännande försäljning av multifunktionella systemfordon för krävande uppgifter. För detta fokuserar vi metodiskt på det som har gjort företaget framgångsrikt: Hög kvalitet, kompetens och enastående teknik med innovation som tydligt ligger i framkant både när det kommer till processer, produkter och tjänster. För att behålla detta försprång investerar vi kontinuerligt i forskning och utveckling samt i våra medarbetares kompetens. Sedan 2008 är Holder åter tillbaka i Tyskland. Tre framgångsrika företag från Baden-Württemberg har gjort företagets varumärke starkt igen. Max Holder GmbH har reflekterat över vad som gjort företaget så framgångsrikt: Hög kvalitet, schwabisk flit och innovativa idéer. Fordonen tillverkas fortfarande i Metzingen i Schwaben. Skälet till att produktionsanläggningen ligger i Tyskland är en del av vår företagsfilosofi och ett löfte till våra kunder.

 2. GORYNYCH LLC

  Tyskland

  Företaget GORYNYCH LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Teltow, Tyskland.

 3. SCHNEEADE

  Tyskland

  Företaget SCHNEEADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsutrustning, snöplogar, snöplogar och verktyg för eliminering av snö, och Trädgårdsutrustning. Företagets huvudkontor finns i Wilnsdorf, Tyskland.

 4. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenien

  Företaget RIKO RIBNICA D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företaget är även verksamt inom Industriella sopmaskiner, och Industriella sopmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Ribnica, Slovenien.

 5. DORELECTROMAH LTD

  Vitryssland

  Företaget DORELECTROMAH LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för vägbygge. Företaget är även verksamt inom Grävmaskiner, Snöplogar, nyttofordon, Grävmaskiner, grävmaskiner, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Smolevichi, Vitryssland.

 1. COV

  Belgien

  Företaget COV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gaturengöringsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning, Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning, vägunderhåll, och snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Erpe-Mere, Belgien.

 2. EUROPE SERVICE

  Frankrike

  Företaget EUROPE SERVICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företaget är även verksamt inom gatsopningsmaskiner på chassi, golvmoppar, och slåttermaskiner. Företagets huvudkontor finns i Aurillac, Frankrike.

 1. KLG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KLG GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Sprinkleranläggningar. Företaget är även verksamt inom Traktorer och släpvagnar för jordbruk, Traktorer för vinodling, Gaturengöringsmaskiner, Snöplogar, Traktorer och släpvagnar för jordbruk, Traktorer för vinodling, Gaturengöringsmaskiner, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Stein, Tyskland.

 2. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Polen

  Företaget ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Lätta metallkonstruktioner. Företaget är även verksamt inom Snöplogar, artiklar och arbeten av metall, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Wadowice Górne, Polen.

 3. KARCHER CENTER KERPOL

  Polen

  Företaget KARCHER CENTER KERPOL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Snöplogar, golvrengöringsmaskiner för hemmet, Snöplogar, vattentvättmaskiner, och kallvattentvättmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 4. WINTERDIENST PROFISHOP

  Tyskland

  Företaget WINTERDIENST PROFISHOP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom snöplogar, och staplare. Företagets huvudkontor finns i Borken, Tyskland.

 5. SICOMÉTAL

  Frankrike

  Företaget SICOMÉTAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företaget är även verksamt inom Industriell rengöring - Maskiner, Saltspridare, Industriell rengöring - Maskiner, och Saltspridare. Företagets huvudkontor finns i Saint Claude, Frankrike.

 6. STRABO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget STRABO GMBH & CO. KG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 7. PRINOTH S.P.A.

  Italien

  Företaget PRINOTH S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Snökanoner, Snöplogar, Snökanoner, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i VIPITENO, Italien.

 8. REDEN HERMANN S.R.L.

  Italien

  Företaget REDEN HERMANN S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Snökanoner, Snöplogar, Snökanoner, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Campo Tures, Italien.

 1. MV TECHNIKS.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget MV TECHNIKS.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Motordrivna vagnar för varutransport, Snöplogar, Motordrivna vagnar för varutransport, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Chotebor, Tjeckiska republiken.

 2. AGROMETALL, S. R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget AGROMETALL, S. R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Motordrivna vagnar för varutransport, Snöplogar, Motordrivna vagnar för varutransport, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Hermanuv Mestec, Tjeckiska republiken.

 3. F.M. MASKINER APS

  Danmark

  Företaget F.M. MASKINER APS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Import-export av mekaniska föremål, Snöplogar, Import-export av mekaniska föremål, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Gesten, Danmark.

 4. TELLEFSDAL AS

  Norge

  Företaget TELLEFSDAL AS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Laminat och plåtar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Snökedjor för fordon, Snöplogar, Specialhjul, Snökedjor för fordon, Snöplogar, och Specialhjul. Företagets huvudkontor finns i Sundebru, Norge.

 5. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Företaget MTD MOTORGERÄTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Snöplogar, Uthyrning av industriutrustning, Snöplogar, och Uthyrning av industriutrustning. Företagets huvudkontor finns i Eislingen, Tyskland.

 6. PLIPTEC OG

  Tyskland

  Företaget PLIPTEC OG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Fordon för kollektivtrafik. Företaget är även verksamt inom snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Bad Vigaun, Tyskland.

 7. SNEUNIVERSET

  Danmark

  Företaget SNEUNIVERSET, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Rødovre, Danmark.

 8. SGOMBERO TUTTO

  Italien

  Företaget SGOMBERO TUTTO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Snöplogar. Företaget är även verksamt inom tömning av kontor, lager och affärer, och frigöring av lokaler. Företagets huvudkontor finns i Bernareggio, Italien.

 9. EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH

  Tyskland

  Företaget EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Underhåll av vägar, stränder och skidspår - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Snöplogar, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 10. KOBIT SPOL. S R. O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget KOBIT SPOL. S R. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Saltspridare. Företaget är även verksamt inom Snöplogar, och Snöplogar. Företagets huvudkontor finns i Jicín, Tjeckiska republiken.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis