• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snäckor- skaldjur

Resultat för

Snäckor- skaldjur - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Frankrike

  Det mest eleganta namnet givet åt ett ostron är AMÉLIE, resultatet av fyra års hårt arbete till havs. Denna marina varelse, till hälften fisk, hälften skaldjur, vägrar att låta sig öppnas av vem som helst och står emot de oinvigda. Våra team, drivna av sina värderingar av passion, excellens och hängivenhet, inkarnerar varje dag en outtröttlig önskan att överskrida sina gränser. AMÉLIE står som de franska ostronens tempel, som byggts på de skickliga uppfödarnas know-how , som odlar och väljer ut exceptionella ostron. Havet kring Atlantkusten, kombinerat med landskapen runt omkring, tillför AMÉLIEs ostron en enastående subtil och fin åldring, eftersökt av de mest framstående kockarna och de känsligaste läckergomarna. Grunden av AMÉLIEs kvalitet ligger i en bördig och rik mark. Marennnes-Olérons historia berättar om närvaron av parker beryktade för sina enastående dygder, som varje år garanterar ett homogent och generöst ostron. Ur dessa värdefulla hemligheter hämtar våra ostronodlarhantverkare sin kunskap och reserverar åt AMÉLIE unika lägen inom Marennnes-Olérons ostronpark. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. WILCO GMBH

  Tyskland

  Wilco skapar produkter för en sund livsstil, krävande vård, inre välbefinnande och harmoni. Vi vill stärka folkhälsan med naturliga produkter, och hjälpa människor att hitta en bra balans mellan att må bra och känna sig starka inför livets utmaningar. Vi förlitar oss på naturens skafferi och använder enkla och effektiva recept utan en massa tillsatser, vilka i sådana fall också de består av naturliga ingredienser. Alla våra produkter är 100 % naturliga, övervägande biologiskt kontrollerade och utan vanliga tillsatser.

 4. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar är det varumärke och den plats där ni finner de största skaldjurprodukterna i den spanska livsmedelssektorn. Marknadens stora acceptans och efterfrågan på produkter utanför provinsen Jaén har gjort att Mariscos Castellar har anpassat sina färska traditionella produkter till en industriell produktion och nu kan erbjuda frysta produkter som inte har tappat något av den färska produktens smak och kännetecken.

 5. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanien

  Vi är ett företag specialiserat på produktion av fisk- och skaldjurskonserver från Rías Gallegas och har mer än 50 års erfarenhet inom sektorn. Tack vare vår erfarenhet och de tre generationerna som avlöst varandra vid konservfabriken, kan vi erbjuda er ett brett sortiment produkter med exklusiva såser.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution av tillagad bläckfisk och färsk fisk till fiskhandel, stormarknader och restauranger.

 2. PESCAVANTE

  Spanien

 3. VENETO PESCA SRL

  Italien

 4. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Italien

 5. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

 1. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Frankrike

 2. SCASS S.R.L.

  Italien

 1. ESCARGOTS SP. Z O.O.

  Polen

 2. FOOD FILOSOFY S L

  Spanien

 3. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Frankrike

 4. L'OCEAN

  Belgien

 5. KRONE GMBH

  Tyskland

 6. BEGANTON

  Frankrike

 7. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 8. THAERON

  Frankrike

 1. 3 C WORMS GMBH

  Tyskland

 2. THE BLUE SEA FOOD COMPANY LTD

  Förenade kungariket

 3. BAY OF BISCAY AQUATICS SL- BOBAMAR

  Spanien

 4. SEAHARVEST SCOTLAND LTD

  Förenade kungariket

 5. VERWIJS KREEFTENPARKEN

  Nederländerna

 6. LOBSTER FISH

  Belgien

 7. WIP SRL

  Italien

 8. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

  Belgien

 9. MOSSELHANDEL NEES

  Belgien

 10. EARL HUITRES PEPONNET

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Snäckor- skaldjur - Import och export

Antal resultat

7 534 Företag