• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • snäckor- skaldjur

Resultat för

Snäckor- skaldjur - Import och export

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 30 år är Channel Sea Food, etablerat i Boulogne-sur-Mer (Frankrike), en av de främsta europeiska leverantörerna av djupfrysta havsprodukter och etniska produkter: skaldjur, blötdjur, fisk, bläckfiskar, grodlår, frukt, grönsaker och färdigprodukter … Vid ankomst i Frankrike lagras produkterna i ett avsett magasin. Detta medger en spårbarhet av produkten från produktionsstället till kunden och möjligheten att erbjuda en viss flexibilitet för kombinerade sändningar.

 2. AMÉLIE, LES HUÎTRES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Det mest eleganta namnet givet åt ett ostron är AMÉLIE, resultatet av fyra års hårt arbete till havs. Denna marina varelse, till hälften fisk, hälften skaldjur, vägrar att låta sig öppnas av vem som helst och står emot de oinvigda. Våra team, drivna av sina värderingar av passion, excellens och hängivenhet, inkarnerar varje dag en outtröttlig önskan att överskrida sina gränser. AMÉLIE står som de franska ostronens tempel, som byggts på de skickliga uppfödarnas know-how , som odlar och väljer ut exceptionella ostron. Havet kring Atlantkusten, kombinerat med landskapen runt omkring, tillför AMÉLIEs ostron en enastående subtil och fin åldring, eftersökt av de mest framstående kockarna och de känsligaste läckergomarna. Grunden av AMÉLIEs kvalitet ligger i en bördig och rik mark. Marennnes-Olérons historia berättar om närvaron av parker beryktade för sina enastående dygder, som varje år garanterar ett homogent och generöst ostron. Ur dessa värdefulla hemligheter hämtar våra ostronodlarhantverkare sin kunskap och reserverar åt AMÉLIE unika lägen inom Marennnes-Olérons ostronpark. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 3. OCEANORD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget OCEANORD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Snäckor, skaldjur, handel med havsprodukter, djupfrysta produkter från havet, och saluföring av färska fiskeriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Boulogne-Sur-Mer, Frankrike.

 4. WILCO GMBH

  Tyskland

  Wilco skapar produkter för en sund livsstil, krävande vård, inre välbefinnande och harmoni. Vi vill stärka folkhälsan med naturliga produkter, och hjälpa människor att hitta en bra balans mellan att må bra och känna sig starka inför livets utmaningar. Vi förlitar oss på naturens skafferi och använder enkla och effektiva recept utan en massa tillsatser, vilka i sådana fall också de består av naturliga ingredienser. Alla våra produkter är 100 % naturliga, övervägande biologiskt kontrollerade och utan vanliga tillsatser.

 5. MARISCOS CASTELLAR

  Spanien

  Castellar är det varumärke och den plats där ni finner de största skaldjurprodukterna i den spanska livsmedelssektorn. Marknadens stora acceptans och efterfrågan på produkter utanför provinsen Jaén har gjort att Mariscos Castellar har anpassat sina färska traditionella produkter till en industriell produktion och nu kan erbjuda frysta produkter som inte har tappat något av den färska produktens smak och kännetecken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. COSTAS Y MIÑAN MARISCADORA

  Spanien

  Vi är ett företag specialiserat på produktion av fisk- och skaldjurskonserver från Rías Gallegas och har mer än 50 års erfarenhet inom sektorn. Tack vare vår erfarenhet och de tre generationerna som avlöst varandra vid konservfabriken, kan vi erbjuda er ett brett sortiment produkter med exklusiva såser.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Spanien

  Distribution av tillagad bläckfisk och färsk fisk till fiskhandel, stormarknader och restauranger.

 3. PESCAVANTE

  Spanien

  Företaget PESCAVANTE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, skaldjur och kräftor, fisk och skaldjur, Fisk-, skaldjurs- och snigelkonserver, och skaldjur på burk. Företagets huvudkontor finns i La Coruña, Spanien.

 4. AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL

  Italien

  Företaget AGENZIA ITALIANA SCAMPI SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 5. VENETO PESCA SRL

  Italien

  Företaget VENETO PESCA SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, fisk och skaldjur, och Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Portogruaro, Italien.

 1. VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE

  Spanien

  Företaget VIVEROS VIUDA E HIJOS DE JERÓNIMO IZAGUIRRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Hummer, skaldjur djupfrysta, och Hummer. Företagets huvudkontor finns i Aginaga-Usurbil-Gipuzkoa, Spanien.

 2. VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN

  Frankrike

  Företaget VIVIERS DE SAINT COLOMBAN ET KEROMAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom tapesmusslor, hjärtmusslor, hummer, och Krabbtaskor. Företagets huvudkontor finns i Carnac, Frankrike.

 1. ESCARGOTS SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ESCARGOTS SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Sniglar, Sniglar, vnaprej kuhani polži, Zamrznjeni polži, och živi polži. Företagets huvudkontor finns i Jedlinsk, Polen.

 2. SCASS S.R.L.

  Italien

  Företaget SCASS S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ostar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Fiskar, Snäckor, skaldjur, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Salerno, Italien.

 3. FOOD FILOSOFY S L

  Spanien

  Företaget FOOD FILOSOFY S L, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Färska alger, organisering av evenemang, förpackad lax, och Störkaviar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 4. LA FAMILLE BOUTRAIS

  Frankrike

  Företaget LA FAMILLE BOUTRAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom ostron. Företagets huvudkontor finns i Saint-Coulomb, Frankrike.

 5. ORIGINAL-LECKERLIES

  Tyskland

  Företaget ORIGINAL-LECKERLIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Fiskar, Diet- och bionäring, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Snäckor, skaldjur, Fiskar, Diet- och bionäring, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Sandesneben, Tyskland.

 6. KRONE GMBH

  Tyskland

  Företaget KRONE GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, Delikatessprodukter, fiskrätter, och fisk och skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Steinbach, Tyskland.

 7. CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget CRUSTIMEX SEAFOOD HANDELSGESELLSCHAFT MBH, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Djupfryst fisk, Djupfrysta skaldjur, beredningar för djupfrysta rätter, Fiskar, Djupfryst fisk, och Djupfrysta skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 8. VERWIJS KREEFTENPARKEN

  Nederländerna

  Företaget VERWIJS KREEFTENPARKEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom krabbor, och ostron. Företagets huvudkontor finns i Yerseke, Nederländerna.

 1. AST-COSTAITTICA

  Spanien

  Företaget AST-COSTAITTICA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 2. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanien

  Företaget PABLO IGLESIAS, S.L., som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Havsfiskar, Djupfryst fisk, Fiskar, Havsfiskar, Djupfryst fisk, och langustiner. Företagets huvudkontor finns i A Coruña, Spanien.

 3. BUZZZ

  Belgien

  Företaget BUZZZ, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, djupfrysta produkter från havet, Snäckor, skaldjur, fisk djupfryst, och färsk fisk. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 4. THE BLUE SEA FOOD COMPANY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget THE BLUE SEA FOOD COMPANY LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Paignton, Förenade kungariket.

 5. WIP SRL

  Italien

  Företaget WIP SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom rening mollusker, ostron, färska blötdjur, och blötdjur. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 6. ALEXANDRIDIS & CO

  Grekland

  Företaget ALEXANDRIDIS & CO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Eleochori, Grekland.

 7. VDM GALICIA SL

  Spanien

  Företaget VDM GALICIA SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Vattenbruk och fiskodling, Livsmedel - Import/Export, marknader för partiförsäljning, snäckor, Vattenbruk och fiskodling, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Ribeira, Spanien.

 8. BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugal

  Företaget BIOFRESCOS - COMÉRCIO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Djupfryst fisk. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, bläckfisk, och Snäckor, skaldjur. Företagets huvudkontor finns i Linda-A-Velha, Portugal.

 9. ZUMDIECK GMBH

  Tyskland

  Företaget ZUMDIECK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fiskar. Företaget är även verksamt inom Snäckor, skaldjur, Snäckor, skaldjur, och sparris. Företagets huvudkontor finns i Paderborn, Tyskland.

 10. CASA BOTAS

  Spanien

  Företaget CASA BOTAS, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fiskar, fisk och skaldjur, färsk fisk, och fryst fisk. Företagets huvudkontor finns i Vigo - Pontevedra, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis