• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • smitt och pressat järn - produkter

Resultat för

Smitt och pressat järn - produkter - Import och export

 1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 2. FATIH WROUGHT IRON

  Turkiet

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. grundades 1983 för att utföra massproduktion av dekorativa smidesjärnprodukter. Vi var de första i vårt slag i Turkiet. Vi implementerade kvalitetsgarantisystemet ISO 9001 och blev certifierade för det 1999, och var du den första tillverkaren av smidesjärn med certifieringen för ISO 9001 i världen. Företaget har blivit en stor familj, med 250 handlare över hela Turkiet. Med en dedikerad maskintillverkningssektion kan företaget; -tillverka specialmaskiner -upprätta massproduktionslinjer -tillverka/förnya formar för produktionen -utföra underhåll och reparation på samtliga maskiner. Med designavdelningen under samma tak kan vi producera; •SMIDDA BALUSTRADER •KRÖKTA BALUSTRADER •VÄRMESMIDDA JÄRNARTIKLAR •VÄRMESMIDDA DELAR •VÄRMESMIDDA SPJUT •LÄTTA OCH TUNGA BARROCKMÖNSTER •SMIDDA RÄCKEN/PROFILER •PÅLTOPPAR •DEKORATIVA LÖV •DEKORATIVA ARK •SKUREN PLÅT •FORMAD PLÅT •MONTERINGSTILLBEHÖR •KONSTFÖREMÅL AV METALL (PIRUDEM). Kontakta oss för mer information!

 3. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Tack vare våra världsomspännande produktionsanläggningar kan vi utnyttja personlig kompetens och lokala traditioner som garanterar högsta kvalitet och kostnadseffektivitet. Genom vår erfarenhet och kompetens inom de mest skiftande gjutmetoder kan vi alltid erbjuda bästa möjliga lösning: precisionsgjutning, sintring, metallformsprutning, sandgjutning, kokillgjutning, sänksmide, formsprutning av plast och modulgjutning – inklusive bearbetning och ytbehandling. Våra medarbetare bidrar gärna med professionell rådgivning vid utveckling av ditt företags komponenter. Likaså kan vi erbjuda förhandsfinansiering och lagerhållning av råvarorna. Inte heller behöver du bekymra dig om de juridiska detaljerna när det gäller internationella leverantörer: Som ditt företags juridiska samarbetspartner i Tyskland partner tar vi ansvar hela vägen för avtalens avslutning. Lita på över 30 års erfarenhet och teknisk kompetens – för precision i dess mest effektiva form.

 4. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen! Sedan 1921 levererar BROCKHAUS-koncernen smidesdetaljer av hög kvalitet till alla branscher inom industrin. Vi lägger särskild vikt vid att ge våra kunder specifik och kompetent rådgivning från första början. Eftersom det då redan vid utvecklingen av komponenten går att anpassa smideskonturen till den önskade, slutliga formen, går det även att sänka bearbetningskostnaderna till ett minimum. FRÅGA OSS! Vi erbjuder individuellt utformade lösningar till ditt företags produkter i beprövad BROCKHAUS-kvalitet.

 5. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FER & NOX

  Belgien

 2. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Österrike

 3. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Österrike

 4. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Belgien

 5. FAB PRO.WORK

  Österrike

 1. RCOLI BONOMO DEI FRATELLI ERCOLI SRL

  Italien

 2. TARTLER ZELTE AG

  Tyskland

 1. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Österrike

 2. BIAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Italien

  Sedan många år bearbetar järnsmedjan Vincenzo Speciale järn, aluminium och stål på hantverksmässigt sätt. Med tiden har den breddat sin produktion och koncentrerat sig på tillverkning av utomhusgrillar och kundanpassade vagnar för mässor, näringsidkare och privatpersoner. Våra vagnar föreställer vår främsta tillgång: de är utformade individuellt för att svara på våra kunders krav. Vi öppnade en visningshall för några månader sedan.

 4. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italien

  Låssmed. Åtgärdar problem med lås och metallridåer dygnet runt. Vi erbjuder bl.a. följande tjänser: öppna blockerade dörrar, byta lås och låsa upp, byta metallridåer och installera förstärkta ytterdörrar. Glöm inte att vi, för att skydda konsumenterna, har blivit officiella medlemmar och låtit certifiera alla våra kostnadsförslag och priser av "italienska låssmedernas förening".

 5. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Italien

  Företaget DIESSE ARTMEL S.A.S. har många års erfarenhet inom sektorn för bearbetning av järn, för industri och den civila sektorn och vi är också specialiserade på utformning, genomförande och underhåll av stommar av PVC, av trä och av aluminium med termoskärning, snickerier och skåpluckor av olika färger.

 6. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Italien

  Fabbro. Jourtjänst lås och butiksjalusier dygnet runt. Vi ingriper bl.a. för att öppna blockerade dörrar, byta lås och låsa upp, byta butiksjalusier och installera förstärkta dörrar.

 7. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Italien

 8. WOLFSGRUBER SRL

  Italien

 1. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Tyskland

 2. SME MOLLIER

  Frankrike

 3. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Österrike

 4. EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG

  Tyskland

 5. GAIA SRL

  Italien

 6. BALLAN UND BRÜSCHKE WERKZEUG UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

 7. HAMME MAKINE A.S.

  Turkiet

 8. HE-TECHNIK INH. HERMANN EISENFÜHRER

  Österrike

 9. BLUMATECH AG

  Schweiz

 10. ARTDECO LLC

  Ukraina