• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • smitt och pressat järn - produkter

Resultat för

Smitt och pressat järn - produkter - Import och export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. grundades 1983 för att utföra massproduktion av dekorativa smidesjärnprodukter. Vi var de första i vårt slag i Turkiet. Vi implementerade kvalitetsgarantisystemet ISO 9001 och blev certifierade för det 1999, och var du den första tillverkaren av smidesjärn med certifieringen för ISO 9001 i världen. Företaget har blivit en stor familj, med 250 handlare över hela Turkiet. Med en dedikerad maskintillverkningssektion kan företaget; -tillverka specialmaskiner -upprätta massproduktionslinjer -tillverka/förnya formar för produktionen -utföra underhåll och reparation på samtliga maskiner. Med designavdelningen under samma tak kan vi producera; •SMIDDA BALUSTRADER •KRÖKTA BALUSTRADER •VÄRMESMIDDA JÄRNARTIKLAR •VÄRMESMIDDA DELAR •VÄRMESMIDDA SPJUT •LÄTTA OCH TUNGA BARROCKMÖNSTER •SMIDDA RÄCKEN/PROFILER •PÅLTOPPAR •DEKORATIVA LÖV •DEKORATIVA ARK •SKUREN PLÅT •FORMAD PLÅT •MONTERINGSTILLBEHÖR •KONSTFÖREMÅL AV METALL (PIRUDEM). Kontakta oss för mer information!

 2. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 3. BROCKHAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjärtligt välkommen! Sedan 1921 levererar BROCKHAUS-koncernen smidesdetaljer av hög kvalitet till alla branscher inom industrin. Vi lägger särskild vikt vid att ge våra kunder specifik och kompetent rådgivning från första början. Eftersom det då redan vid utvecklingen av komponenten går att anpassa smideskonturen till den önskade, slutliga formen, går det även att sänka bearbetningskostnaderna till ett minimum. FRÅGA OSS! Vi erbjuder individuellt utformade lösningar till ditt företags produkter i beprövad BROCKHAUS-kvalitet.

 4. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Tack vare våra världsomspännande produktionsanläggningar kan vi utnyttja personlig kompetens och lokala traditioner som garanterar högsta kvalitet och kostnadseffektivitet. Genom vår erfarenhet och kompetens inom de mest skiftande gjutmetoder kan vi alltid erbjuda bästa möjliga lösning: precisionsgjutning, sintring, metallformsprutning, sandgjutning, kokillgjutning, sänksmide, formsprutning av plast och modulgjutning – inklusive bearbetning och ytbehandling. Våra medarbetare bidrar gärna med professionell rådgivning vid utveckling av ditt företags komponenter. Likaså kan vi erbjuda förhandsfinansiering och lagerhållning av råvarorna. Inte heller behöver du bekymra dig om de juridiska detaljerna när det gäller internationella leverantörer: Som ditt företags juridiska samarbetspartner i Tyskland partner tar vi ansvar hela vägen för avtalens avslutning. Lita på över 30 års erfarenhet och teknisk kompetens – för precision i dess mest effektiva form.

 5. BASAK LAZER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan grundandet 1983 har Basak Laser konsekvent satt standarden inom industrin, som en förstklassig tillverkare med specialisering inom precisionsbearbetning och -implementering av plåt. Vårt breda utbud av tjänster innefattar: •Fiberlaser •Kantpress •Cylinderbockning •Saxskärning •Svetsning med argon •Aluminumsvetsning •Smidestillverkning •Laserskärning av smidesjärn •Utforska mer, t ex modulärt smidesjärn, på vår hemsida! Basak Laser är även skicklig på maskintillverkning och reservdelstillverkning, inom vilket företaget vänder sig till många olika sektorer så som fordon, marin samt hiss/rulltrappor genom dotterbolaget Basak Machine. Vår vision är att höja oss ännu mer, som ett förstklassigt företag känt för sin obevekliga hängivenhet till kvalitet och effektivitet. Vi vill göra våra anställda, våra leverantörer och våra kunder rakt igenom nöjda. Vi har ett obevekligt driv att bevara vår plats i framkanten av tekniska framsteg genom att kultivera ett innovativt förhållningssätt. Dessutom har vi en framstående tillverkning av campingutrustning under vårt andra märke, Basak Camping. Vårt samarbetsdrivna förhållningssätt till våra kunder är en hörnsten i vår verksamhet, och gör att vi konsekvent kan leverera enastående projektresultat. Kontakta oss idag för mer information och en produktiv dialog kring dina önskemål.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ALKA METAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget ALKA METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Staket och portar, Fäktning - Material och leverantörer, Staket och portar, Fäktning - Material och leverantörer, stålstängsel, bockningsmaskiner för stänger och profiler, vägbommar, bommar, och skenor för verktygsmaskiner metallbearbetning. Företagets huvudkontor finns i Denizli, Turkiet.

 2. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallstrukturer. Företaget är även verksamt inom Metallgaller, Smitt och pressat järn - Produkter, Stål och metall - Svetsning och lödning, Trappor och räcken för byggnadsindustrin, bärande metallstrukturer för konstruktion, Metallgaller, industriella stommar, Smitt och pressat järn - Produkter, och rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 3. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FER & NOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn för industri och byggnation, Lätta metallkonstruktioner, Staket och portar, Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn för industri och byggnation, Lätta metallkonstruktioner, och Staket och portar. Företagets huvudkontor finns i Evere, Belgien.

 4. SCHÖNLEITNER BAU GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SCHÖNLEITNER BAU GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i St. Georgen Im Attergau, Österrike.

 5. ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ING. ROMAN GOTTSCHLICH STAHLHANDEL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Bruck An Der Leitha, Österrike.

 1. FERRONNERIE H PONCELET SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FERRONNERIE H PONCELET SPRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Wavre, Belgien.

 2. FAB PRO.WORK

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget FAB PRO.WORK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Linz, Österrike.

 1. ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget ERCOLI BONOMO DEI F.LLI ERCOLI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, bearbetning av järn, smidesjärn, Stål och metall - formning och skärning, smitt stål, material och verk för byggnadsarbete, artiklar av smidesjärn, bearbetning av metall, och Smidet plattstål. Företagets huvudkontor finns i Bienno, Italien.

 2. TARTLER ZELTE AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget TARTLER ZELTE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Lützelbach, Tyskland.

 3. BIAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIAT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Attendorn, Tyskland.

 4. HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget HDB INSTANDHALTUNG VON MASCHINEN UND ANLAGEN GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Marchtrenk, Österrike.

 5. EUSKAL FORGING SA

  Spanien

  Vi ägnar oss i första hand om tillverkningen av smidda och valsade, sömlösa ringar med en diameter på upp till 8 000 mm och en maxvikt på 45 ton. Vi kan maskinbearbeta och klippa hela vår valslinje. Som tillägg, tillverkar vi formsmidda produkter med en maxvikt på 10 ton. Produkter: Flänsar enligt ritning. Flänsar för offshore-konstruktioner. Flänsar för vindkraftverk. Svängkranslager. Kullagerringar.

 6. L'ARTE DEL FERRO DI VINCENZO SPEDALE

  Italien

  Sedan många år bearbetar järnsmedjan Vincenzo Speciale järn, aluminium och stål på hantverksmässigt sätt. Med tiden har den breddat sin produktion och koncentrerat sig på tillverkning av utomhusgrillar och kundanpassade vagnar för mässor, näringsidkare och privatpersoner. Våra vagnar föreställer vår främsta tillgång: de är utformade individuellt för att svara på våra kunders krav. Vi öppnade en visningshall för några månader sedan.

 7. DIESSE ARTMEL SAS DI D'AMBROSIO BERARDINO & C.

  Italien

  Företaget DIESSE ARTMEL S.A.S. har många års erfarenhet inom sektorn för bearbetning av järn, för industri och den civila sektorn och vi är också specialiserade på utformning, genomförande och underhåll av stommar av PVC, av trä och av aluminium med termoskärning, snickerier och skåpluckor av olika färger.

 8. ROMI FABBRO BERGAMO SAS

  Italien

  Låssmed. Åtgärdar problem med lås och metallridåer dygnet runt. Vi erbjuder bl.a. följande tjänser: öppna blockerade dörrar, byta lås och låsa upp, byta metallridåer och installera förstärkta ytterdörrar. Glöm inte att vi, för att skydda konsumenterna, har blivit officiella medlemmar och låtit certifiera alla våra kostnadsförslag och priser av "italienska låssmedernas förening".

 1. ROMI FABBRO MONZA SAS

  Italien

  Fabbro. Jourtjänst lås och butiksjalusier dygnet runt. Vi ingriper bl.a. för att öppna blockerade dörrar, byta lås och låsa upp, byta butiksjalusier och installera förstärkta dörrar.

 2. NIKOLA PANTOVIC

  Serbien

  Företaget NIKOLA PANTOVIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Smitt och pressat järn - Produkter, järngaller, konstarbeten för smitt järn, Smitt och pressat järn - Produkter, och balustrad järn. Företagets huvudkontor finns i Vrnjacka Banja, Serbien.

 3. D'ACIERNO TEKNOLOGY

  Italien

  Företaget D'ACIERNO TEKNOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom grindar, trappor, inredningskomplement av smidesjärn, och dörrar och fönster. Företagets huvudkontor finns i Grottolella, Italien.

 4. STR TRABAJOS METÁLICOS

  Spanien

  Företaget STR TRABAJOS METÁLICOS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, metallstrukturer, Husgeråd - Artiklar i metall, och svetsning. Företagets huvudkontor finns i Santa Margarida De Montbui-Igualada, Spanien.

 5. WOLFSGRUBER SRL

  Italien

  Företaget WOLFSGRUBER SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom portar av smidesjärn, och metallgaller. Företagets huvudkontor finns i Brunico, Italien.

 6. SME MOLLIER

  Frankrike

  Företaget SME MOLLIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Byggnad - hantverkare, Smidesjärn - konstnärligt, Byggnad - hantverkare, och ključavničarstvo. Företagets huvudkontor finns i Belleroche, Frankrike.

 7. SCHLOSSEREI MOSER GMBH

  Österrike

  Företaget SCHLOSSEREI MOSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Wörgl, Österrike.

 8. TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH

  Tyskland

  Företaget TEWS MASCHINEN UND STAHLBAU GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Düren, Tyskland.

 9. GAIA SRL

  Italien

  Företaget GAIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsmöbler och -inredning. Företaget är även verksamt inom Smitt och pressat järn - Produkter, Smitt och pressat järn - Produkter, pergolor av järn, upphängda möbler av järn, och Skärmtak. Företagets huvudkontor finns i San Quirico D'orcia, Italien.

 10. EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG

  Tyskland

  Företaget EROK CNC SERVICE / SPINDELSERVICE HAMBURG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis