• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • smidesjärn för industri och byggnation

Resultat för

Smidesjärn för industri och byggnation - Import och export

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1964 tillverkas armaturer och smidesarbeten av högsta kvalitet av vårt familjeföretag i Südlohn i Tyskland. Märket ROBERS står för tradition, hållbarhet och tidlös utformning. Hos oss utvecklas och smids armaturer och smidesarbeten genom omsorgsfullt hantverk så att varje stycke blir unikt och vi kan tillgodose kundens personliga önskemål.Vi använder uteslutande material och råvaror av hög kvalitet. Alla glas är munblåsta och tillverkas för oss av glaskonstnärer i Tyskland, Italien och på Hawaii.

 2. ROKVELAS, UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rokvelas UAB är ett litauiskt företag som utför metallbearbetningstjänster för mindre och större serieproduktioner. Vi har elva års erfarenhet av att exportera våra produkter och tjänster. Vi är specialiserade på tillverkning av stålstrukturer och CNC-maskinbearbetning. Vi tillhandahåller ett komplett paket av tjänster utifrån våra klienters behov. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster: produktion, situationsplanering, komplementering, olika beläggningar, logistik och mycket mer. Tjänster: CNC-Stansning, CNC-bockning; CNC-svarvning; CNC-fräsning, skärning med bandsåg, svetsning; planpolering; valsning av plåt, Konstruktionerna kan beställas djupgalvaniserade; pulverlackerade; sandblästrade och målade med våtmetod; galvaniserade på olika sätt. Alla våra stålstrukturer möter kraven för standard EN 1090-1, 2. Administrationssystem certifierat enligt ISO 9001. Vänligen besök vår hemsida för mer information.

 3. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FER & NOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn för industri och byggnation, Lätta metallkonstruktioner, Staket och portar, Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn för industri och byggnation, Lätta metallkonstruktioner, och Staket och portar. Företagets huvudkontor finns i Evere, Belgien.

 4. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanien

  Specialiserade på byggställningar, byggvaror, hyrmaskiner för husbygge och scenarbete. Uthyrning av byggmaskiner.

 5. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanien

  Företaget MANUFACTURAS MAESTRO S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, och Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

  Företaget SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Industriverktyg, levererans till industrin, järnvaror i parti, verktygsmaskiner, och Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Miranda De Ebro, Spanien.

 2. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

  Spanien

  Företaget ALDACO AVANCE 2022 S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, Byggnadsmaterial, industri - Maskiner och utrustning, järnhandelsvaror, hygien och säkerhet på arbetsplatsen, och levererans till industrin. Företagets huvudkontor finns i Gijon, Spanien.

 3. METALGROUP

  Belgien

  Företaget METALGROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plåtar - Industriell bearbetning. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Falsning - stål och metall, Svetsning av stål och metall, formklippning av metall, Smidesjärn för industri och byggnation, Falsning - stål och metall, och Svetsning av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Marcinelle, Belgien.

 4. JOSE SANTIAGO VARGAS SA

  Spanien

  Företaget JOSE SANTIAGO VARGAS SA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom kökstillbehör, och konsoller. Företagets huvudkontor finns i Lucena, Spanien.

 5. IMEPSA

  Frankrike

  Företaget IMEPSA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Smidesjärn för industri och byggnation, Plastinsprutning, och Mekaniserad svetsning. Företagets huvudkontor finns i Montrem, Frankrike.

 1. MEYER

  Frankrike

  Företaget MEYER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Stål och metall - bearbetning, Smidesjärn för industri och byggnation, Snickerier aluminium, ključavničarstvo, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Roncourt, Frankrike.

 2. ENCO SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget ENCO SP. Z O.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom produktion av plaster för bostadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Rybnik, Polen.

 1. TAQUIN

  Belgien

  Företaget TAQUIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Metalltrappor, Galler i metall, Metalltrappor, metallstrukturer, metallportar, och Galler i metall. Företagets huvudkontor finns i Terte, Belgien.

 2. GOHR, S.R.O. - YOUR STEEL CONSTRUCTION COMPANY

  Slovakien

  Företaget GOHR, S.R.O. - YOUR STEEL CONSTRUCTION COMPANY, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Svarvning av stål och metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Smidesjärn för industri och byggnation, Industriell byggnadskonstruktion, Svarvning av stål och metall, Fräsmaskiner - Verktygsmaskiner, Smidesjärn för industri och byggnation, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Vel'Ký Saris, Slovakien.

 3. COMERÇ TURRÓ, S.A.

  Spanien

  Företaget COMERÇ TURRÓ, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Salt, Spanien.

 4. SARL DUVERGT

  Frankrike

  Företaget SARL DUVERGT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Smidesjärn - konstnärligt, Staket och portar, Galler, grillar och väv, metall, Smidesjärn för industri och byggnation, Smidesjärn - konstnärligt, Staket och portar, och Galler, grillar och väv, metall. Företagets huvudkontor finns i Ribérac, Frankrike.

 5. DP

  Belgien

  Företaget DP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Harze, Belgien.

 6. HERRAJES DEL PONIENTE S.L.

  Spanien

  Företaget HERRAJES DEL PONIENTE S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin, järnhandelsvaror, aluminium, och branddörrar. Företagets huvudkontor finns i El Ejido, Spanien.

 7. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Polen

  Företaget METALEX SZYMA SP. Z O. O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, hovslageri, Smidesjärn för industri och byggnation, och Metallås. Företagets huvudkontor finns i Komprachcice, Polen.

 8. TARIFER SERVICIOS,S.L.

  Spanien

  Företaget TARIFER SERVICIOS,S.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Proviantering - Allmänna leverantörer, diamantverktyg, och Proviantering - Allmänna leverantörer. Företagets huvudkontor finns i Pinto (madrid), Spanien.

 1. INDOOSTRIAL

  Spanien

  Företaget INDOOSTRIAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom järnhandelsvaror, järnhandelsvaror och verktyg, och järnhandelsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Abrera, Spanien.

 2. FERRETERÍA IMPERIAL S.L.

  Spanien

  Företaget FERRETERÍA IMPERIAL S.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Industri - järnvaror, utrustning för hushållsuppvärmning, CE-märkta skyddsprodukter, och slipmedel. Företagets huvudkontor finns i Toledo, Spanien.

 3. SUMINISTROS INDUSTRIALES HERMANOS BILLETE S.L.

  Spanien

  Företaget SUMINISTROS INDUSTRIALES HERMANOS BILLETE S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Proviantering - Allmänna leverantörer, järnhandelsvaror, mindre rörmokeriarbeten, Proviantering - Allmänna leverantörer, och material för mindre snickeriarbeten. Företagets huvudkontor finns i Lebrija, Spanien.

 4. ETS BOURGEOIS FRERES

  Frankrike

  Företaget ETS BOURGEOIS FRERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Smidesjärn för industri och byggnation, järnvaror, termolackering, och bearbetningscenter för vattenskärning. Företagets huvudkontor finns i Vrigne-Aux-Bois, Frankrike.

 5. HEYMANS TECHNOLOGY

  Belgien

  Företaget HEYMANS TECHNOLOGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Smidesjärn för industri och byggnation, växthus för blomsterodling och trädgårdsarbeten, Konstruktion och tillverkning av detaljer eenligt mått, och fräsning av metall. Företagets huvudkontor finns i Anderlecht, Belgien.

 6. FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA

  Spanien

  Företaget FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom levererans till industrin, järnhandelsvaror, järnhandelsvaror och verktyg, och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Peligros - Granada, Spanien.

 7. SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L.

  Spanien

  Företaget SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom järnhandelsprodukter, handelsagentur och representation inom sektorerna järnhandelsvaror och verktyg, järnhandelsvaror och verktyg, och järnvaror i parti. Företagets huvudkontor finns i Torrejón De La Calzada, Spanien.

 8. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget WORKS L&W GROUP S. R. O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Metallstrukturer, Industrirörläggning, Montering och nedmontering av industrianläggningar, Smidesjärn för industri och byggnation, Metallstrukturer, Industrirörläggning, Montering och nedmontering av industrianläggningar, och Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Hradec Králové, Tjeckiska republiken.

 9. MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES

  Frankrike

  Företaget MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallfönsterkarmar, smidet och pressat järn, produktion - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, metallstrukturer, och Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Morangis, Frankrike.

 10. RATIONALSTOCK

  Spanien

  Företaget RATIONALSTOCK, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Smidesjärn för industri och byggnation - Import och export

Antal resultat

1 049 Företag