• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • smidesjärn - konstnärligt

Resultat för

Smidesjärn - konstnärligt - Import och export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. grundades 1983 för att utföra massproduktion av dekorativa smidesjärnprodukter. Vi var de första i vårt slag i Turkiet. Vi implementerade kvalitetsgarantisystemet ISO 9001 och blev certifierade för det 1999, och var du den första tillverkaren av smidesjärn med certifieringen för ISO 9001 i världen. Företaget har blivit en stor familj, med 250 handlare över hela Turkiet. Med en dedikerad maskintillverkningssektion kan företaget; -tillverka specialmaskiner -upprätta massproduktionslinjer -tillverka/förnya formar för produktionen -utföra underhåll och reparation på samtliga maskiner. Med designavdelningen under samma tak kan vi producera; •SMIDDA BALUSTRADER •KRÖKTA BALUSTRADER •VÄRMESMIDDA JÄRNARTIKLAR •VÄRMESMIDDA DELAR •VÄRMESMIDDA SPJUT •LÄTTA OCH TUNGA BARROCKMÖNSTER •SMIDDA RÄCKEN/PROFILER •PÅLTOPPAR •DEKORATIVA LÖV •DEKORATIVA ARK •SKUREN PLÅT •FORMAD PLÅT •MONTERINGSTILLBEHÖR •KONSTFÖREMÅL AV METALL (PIRUDEM). Kontakta oss för mer information!

 2. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1964 tillverkas armaturer och smidesarbeten av högsta kvalitet av vårt familjeföretag i Südlohn i Tyskland. Märket ROBERS står för tradition, hållbarhet och tidlös utformning. Hos oss utvecklas och smids armaturer och smidesarbeten genom omsorgsfullt hantverk så att varje stycke blir unikt och vi kan tillgodose kundens personliga önskemål.Vi använder uteslutande material och råvaror av hög kvalitet. Alla glas är munblåsta och tillverkas för oss av glaskonstnärer i Tyskland, Italien och på Hawaii.

 3. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget FER & NOX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn för industri och byggnation, Lätta metallkonstruktioner, Staket och portar, Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn för industri och byggnation, Lätta metallkonstruktioner, och Staket och portar. Företagets huvudkontor finns i Evere, Belgien.

 4. FERRO BATTUTO DI ANTOLINI MASSIMILIANO

  Italien

  Vårt märke finns på marknaden sedan många år, under vilka vi har lyckats utmejsla företagets personlighet genom innovativa och fräscha idéer som helt återspeglar kundernas önskemål. Om ni söker unika, stylade, individuella, fantasifulla, originella föremål har ni kommit rätt. Ta en titt i vår omfattande katalog, och tveka inte att kontakta oss när det gäller kundanpassning eller variationer. Vår konst står till er service.

 5. CERRAJERÍA MACORT

  Spanien

  Metallsnickeri och låssmide. Staket. Dörrar. Stegar. Pergolor. Metallstrukturer. Räcken. Stängsel. Fönster. Ställningar. Blomlådor. Spiraltrappor. Portdörrar. Ledstänger. Verandor. Staket. Hyllor. Svetsning. Grillgaller. Ramar. Elskåpsdörrar. Fixeringsplattor. Plattformar. Schaktlock. Förstärkning av pelare. Trappsteg. Spaljé. Blomlådor. Vagnar. Vitriner. Fönsterluckor. Järndörrar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NIKOLA PANTOVIC

  Serbien

  Företaget NIKOLA PANTOVIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Smitt och pressat järn - Produkter, järngaller, konstarbeten för smitt järn, Smitt och pressat järn - Produkter, och balustrad järn. Företagets huvudkontor finns i Vrnjacka Banja, Serbien.

 2. ANDREW WEBB

  Förenade kungariket

  Företaget ANDREW WEBB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konstgjuteri. Företaget är även verksamt inom Skulpturer, Smidesjärn - konstnärligt, bearbetning av metall, Skulpturer, och Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i West Sussex, Förenade kungariket.

 3. METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG

  Schweiz

  Företaget METALLDRÜCKEREI ZIGERLIG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Oberriet, Schweiz.

 4. SME MOLLIER

  Frankrike

  Företaget SME MOLLIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Byggnad - hantverkare, Smidesjärn - konstnärligt, Byggnad - hantverkare, och ključavničarstvo. Företagets huvudkontor finns i Belleroche, Frankrike.

 5. LA FUCINA ARTISTICA SRL

  Italien

  Företaget LA FUCINA ARTISTICA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Trädgårdsmöbler. Företaget är även verksamt inom Möbler för hemmet, Smidesjärn - konstnärligt, Möbler för hemmet, Utomhusprydnader av smidesjärn, och Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i San Martino Di Lupari, Italien.

 1. FERRONNERIE LOMATEC FRANCE

  Frankrike

  Företaget FERRONNERIE LOMATEC FRANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Galler i metall, Metallsmide, järnarbeten för hus, Galler i metall, och galler av smidesjärn. Företagets huvudkontor finns i Voiron, Frankrike.

 2. ÇEÇEN METAL

  Turkiet

  Företaget ÇEÇEN METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom smidesjärn, dekorationspaneler, trappor av smidesjärn, och metallprofiler. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 1. LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON)

  Turkiet

  Företaget LIDER DEKORATIF DEMIR (WROUGHT IRON), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Dörrar för fastigheter, Smidesjärn - konstnärligt, smidesjärn, Dörrar för fastigheter, delar av smitt järn, och Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Cayirova-Kocaeli, Turkiet.

 2. ALBA KALIP

  Turkiet

  Företaget ALBA KALIP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 3. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litauen

  Företaget DAINIAUS SARKAUS KALVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Järn - Prägling, Smidesjärn - konstnärligt, Järn - Prägling, metallportar, och metallinhägnader. Företagets huvudkontor finns i Silute District, Litauen.

 4. ARTI FERFORJE METAL LTD

  Turkiet

  Företaget ARTI FERFORJE METAL LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom laserskärning. Företagets huvudkontor finns i Merkezefendi, Turkiet.

 5. ESBA METAL KALIP SANAYI

  Turkiet

  Företaget ESBA METAL KALIP SANAYI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. LA FERRERÍA DE CAMPO

  Spanien

  Företaget LA FERRERÍA DE CAMPO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Campo, Spanien.

 7. OCAK FERFORJE SAN VE TIC

  Turkiet

  Företaget OCAK FERFORJE SAN VE TIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Mersin, Turkiet.

 8. ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING

  Polen

  Företaget ROKOKO ARTISTIC BLACKSMITHING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Gdańsk, Polen.

 1. ARTIGIANFER DI CARMINATI MICHELE

  Italien

  Företaget ARTIGIANFER DI CARMINATI MICHELE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Konstnärligt smide. Företagets huvudkontor finns i Algua, Italien.

 2. ARTESANÍA GALFARSORO

  Spanien

  Företaget ARTESANÍA GALFARSORO, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Industriella järnvaror, produkter i smidesjärn för möbler, artiklar av smidesjärn, och Formning. Företagets huvudkontor finns i LEGUTIANO - VITORIA, Spanien.

 3. FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES

  Luxemburg

  Företaget FERRONNERIE D'ART STEICHEN CHARLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom allmänna renoveringar, terrasser, altaner, ståltrappor, och smidesjärn. Företagets huvudkontor finns i Scheidel, Luxemburg.

 4. JEREMIE HYNDERICK

  Belgien

  Företaget JEREMIE HYNDERICK, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, Ledstänger och räcken, trappor, smidesjärn, Smidesjärn för industri och byggnation, och Ledstänger och räcken. Företagets huvudkontor finns i Grand Leez, Belgien.

 5. PP VKF "AVE"

  Ukraina

  Företaget PP VKF "AVE", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Cherkasy, Ukraina.

 6. AIX & TERRA

  Frankrike

  Företaget AIX & TERRA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företaget är även verksamt inom möblemang i smidesjärn, strukturer av järn, utomhusmöbler, och pergola. Företagets huvudkontor finns i Aix En Provence, Frankrike.

 7. BANATER EISEN

  Tyskland

  Företaget BANATER EISEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn - konstnärligt. Företagets huvudkontor finns i Isen, Tyskland.

 8. LES FORGES DE L'ELORN

  Frankrike

  Företaget LES FORGES DE L'ELORN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn - konstnärligt, säkerhetsräcken, ståltrappor, och bord av metall. Företagets huvudkontor finns i La-Forest-Landerneau, Frankrike.

 9. LABORIE SARL

  Frankrike

  Företaget LABORIE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Staket och portar, Smidesjärn - konstnärligt, Staket och portar, räcken, och galler. Företagets huvudkontor finns i Garlin, Frankrike.

 10. F. SENECHAL & FILS

  Belgien

  Företaget F. SENECHAL & FILS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ledstänger och räcken. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Smidesjärn - konstnärligt, trappor med ramp, metallgaller för skydd, och metallbalkoner för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis