• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • smidbart gjutjärn

Resultat för

Smidbart gjutjärn - Import och export

 1. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH är ett medelstort företag i metallbearbetningsindustrin som har inriktat sig på tillverkning och försäljning av fixerings- och fästdon. Företaget grundades 1983. Företaget har sitt säte i Saarburg, Rheinland-Pfalz. Totalt har de ca 50 medarbetare. Produktsortimentet utökas ständigt och omfattar vingmuttrar, vingskruvar, hattmuttrar, träanslutningar, klämhållare, skenmuttrar, skruvstycken, hammarskruvar och diverse specialdelar enligt ritning eller mönster. Vi kännetecknas av en bred värdekedja som börjar med metallgjutgods ”Made in Germany” via den mekaniska bearbetningen, en kundanpassad ytbehandling och hela vägen fram till individuella förpackningar. Vi arbetar kundinriktat, flexibelt och kvalitetsmedvetet enligt certifierade hanteringssystem.

 2. FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FONDERIA QUAGLIA & COLOMBO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom motorunderrede, underrede till maskinverktyg, produktion för tredje part, gjutgärnsprodukter, gjutna stycken i segjärn upp till 25 ton/del, gjutjärni tackor, smältning av sfäroidiskt gjutjärn, precisionsgjuteri, och vanligt gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Legnano, Italien.

 3. ABERFOND SRL

  Italien

  Vårt företag tillverkar gjutna stycken i gjutjärn sedan mer än femtio år. Samtidigt som det bevarar en mänsklig storlek har det blivit effektivare och handlingskraftigare, och fäster stor betydelse vid valet av de bästa tillgängliga teknikerna för sina industriinstallationer. Vi har nämligen två formningsutrustningar: den ena manuell, med en "sand-och-harts"-process med vilken vi framställer gjutna stycken av stor och medelstor kaliber, (på högst 8 ton); den andra mekanisk för gjutna stycken i små och medelstora serier, (på högst 70 kg).

 4. THORMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget THORMANN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Heiligenhaus, Tyskland.

 5. KRG AG

  Schweiz

  Företaget KRG AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Rothenburg, Schweiz.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES

  Frankrike

  Företaget SIF - SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES FONTES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidbart gjutjärn, och Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Saint Quentin, Frankrike.

 2. LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH

  Tyskland

  Företaget LINDNER GIESSEREISERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Falkensee, Tyskland.

 3. VS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget VS GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjuteri, jordgjutning, anläggningar och maskiner för efterbehandling av gjutna stycken, och Ytbehandling. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA

  Italien

  Företaget FONDERIE CORTIANA CAV.BORTOLO SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjutning av gråjärn. Företagets huvudkontor finns i San Vito Di Leguzzano, Italien.

 5. ERATA IMPEX SRL

  Rumänien

  Företaget ERATA IMPEX SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Ringventiler. Företagets huvudkontor finns i Brasov, Rumänien.

 1. MANGUITOS ARROSI S.L.

  Spanien

  Företaget MANGUITOS ARROSI S.L., som är verksamt inom sektorn för Aluminiumgjuterier. Företaget är även verksamt inom Smidbart gjutjärn, Gjuterier koppar, brons, mässing, Stålgjuteri, Formar för gjuterier, Smidbart gjutjärn, Gjuterier koppar, brons, mässing, Stålgjuteri, och Formar för gjuterier. Företagets huvudkontor finns i Elduain, Spanien.

 2. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrike

  Företaget LA FONDERIE CHAROLLAISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål. Företaget är även verksamt inom Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, Smidbart gjutjärn, Obearbetat gjutjärn, Specialgjutjärn, och Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Genelard, Frankrike.

 1. FUNDICIONES RIO EBRO

  Spanien

  Företaget FUNDICIONES RIO EBRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom gjutgods, och gjutning av legeringar. Företagets huvudkontor finns i Cuarte de Huerva (Zaragoza), Spanien.

 2. WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

  Företaget WOZNIAK INTERNATIONALER INDUSTRIEBEDARF, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom destillering, och gjutgods. Företagets huvudkontor finns i Minden, Tyskland.

 3. UXA SPOL. S R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget UXA SPOL. S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, och Obearbetade och specialgjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Brno-Jih, Tjeckiska republiken.

 4. FUNCER

  Spanien

  Företaget FUNCER, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

 5. REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget REKSAN REKOR SANAYI LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smidbart gjutjärn. Företaget är även verksamt inom inrullare för slangar, och skarvar och metallvaror i mässing för slangar. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 6. FRIEDRICH WILHELM KRONSHAGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. R. WOESTE & CO. - GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Tyskland

 8. EISENGIEßEREI UND SCHLÜSSELFABRIK WILHELM SANDER GMBH

  Tyskland